sobota 17. září 2011

Týden na webu: Smartphone války, války programů a P2P války

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/x34v9JR39Do/week-on-the-web-smartphone-wars-programming-wars-and-p2p-wars.ars:

Vlastnit zásobníku: Právní válku kontrolu smartphone platformy : Smartphone války se stala totální právní bitvy s autorskými právy, ochrannými známkami a patenty nasazen jako ofenzivní zbraně. Profesor práva vysvětluje, co všechno je opravdu boj o: peníze, samozřejmě.

Kritici volání faul, Google se zaměří na JavaScript s Dart : Google se chystá představit nový straně klienta programovací jazyk pro web s cílem nakonec nahrazovat JavaScript. Brendan Eich Mozilla, tvůrce JavaScript, patří mezi kritiky, kteří se obávají o tom, jak plán bude mít vliv na otevřenou webovou.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Inferno OS Běh na telefony Android

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7GCzhklkfcQ/Inferno-OS-Running-On-Android-Phones:
Nový zadavatel Digi-John píše: "Zaměstnanci, u Sandia National Labs dali Inferno na OS telefonů s OS Android, nahrazující výchozí Java rozhraní. Aplikace jsou napsány v limbu než Java. Celé oznámení je v archivu bitbucket, a krátký video ukazuje některé jeho schopnosti. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Týden v Apple: masochista vydání

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/GA8h55NNECg/week-in-apple-masochism-edition.ars:

Můžeme být více než do poloviny září, žádné tradiční akce zatím naplánované Apple, ale to neznamená, že zpráva byla pomalá. Tam je ještě více iPhone 5 zvěsti, zejména ve vztahu k vydání IOS 5 a možná Sprint kompatibilitu. Mluvili jsme také o možných MacBook Pro procesor rána, Apple je případ proti Samsung v Německu, a psal o své zkušenosti s prací na iPad na celý den. Potřebujete dohnat? Vy jste na správném místě.

Masochista já? Spisovatel ARS iPad pouze pro pracovní den : Jak snadné je o úplné pracovní den, zatímco pouze pomocí iPad? Jeden neohrožený Ars editor se dozví, že překvapení!-Je to vlastně proveditelné.

Je to "iPhone 5" Ochranná fólie předzvěstí nového designu iPhone? : Nový Screen Protector, který je údajně pro iPhone 5 zápasů Předchozí popis "radikálně" jiný form factor.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


LG škádlí LU6200 s 1.5GHz dual-core CPU, 720p HD displej, Gingerbread a 75Mbps LTE

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/17/lg-teases-lu6200-with-1-5ghz-dual-core-cpu-720p-hd-display-gin/:
Nedávno jsme narazili na nejnovější smartphone, že LG připravuje na své domovské zemi, a wow, to plus-velikosti krása nezapomeňte některé hlavy v Jižní Koreji. Zařízení je znám pouze jako LU6200, ale to balení 4,5-palcový AH-IPS displej v rozlišení 720p, dual-core 1,5 GHz Scorpion CPU, GPU Adreno 220, spolu s 8 megapixelovým fotoaparátem AF a připojení k U + LTE síť (který podporuje maximální teoretickou rychlost stahování 75Mbps). Dále budou mít uživatelé 1,3 front-čelí kamera, 1 GB RAM, 4 GB vestavěné skladování, 1.830 mAh, 801.11b/g/n, Bluetooth 3.0, spolu s podporou DLNA, ruční manipulaci s břemeny, WiFi Direct a NFC . Konkrétně pro korejský trh, může telefon také přijímat digitální rozhlasové a televizní vysílání přes pozemní DMB . LG uvedla na trh teaser stránku pro tuto Gingerbread-Smartphone, pro které jsou pre-objednávky řekl, aby začal 26. září, i když - tam ale žádné slovo o ceny. Je to určitě zajímavé, ale budeme rádi počkat na verzi americký, než útočit na naše prasátko ... znovu.

[Díky Anonymous]

LG škádlí LU6200 s 1.5GHz dual-core CPU, 720p HD displej, Gingerbread a 75Mbps LTE původně objevila na Engadget na so. 17 září 2011 16:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Moveplayer (přeloženo) | zdroj LG U + (Korea) | Přeposlat | Komentáře

Maine školní čtvrť dává iPad Ke každému Kindergartner

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8bdtf41Fa0Y/Maine-School-District-Gives-iPad-To-Every-Kindergartner:
Anonymní čtenář píše: "'Auburn, ME školní čtvrť strávil víc než 200.000 dolarů vybavit každý z jeho 250 školce se [Tablety], spolu s robustní případů k jejich ochraně. Školní úředníci říkají, že jsou první, okres státní školy v zemi dát každému kindergartner iPad. McCarthy říká paní nástroje jí 19 studentů více okamžitou zpětnou vazbu a individuální pozornosti, než si kdy mohl. " Bude to zlepšit nízké výsledky testů, nebo může být další případ, kdy utrácet více peněz nepřináší lepší vzdělávací výsledky? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Frankfurt Motor Show 2011 doda-

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/17/frankfurt-motor-show-2011-wrap-up/:
Frankfurt Motor Show 2011 doda-
V roce 2011 Frankfurt Motor Show se ještě kutálí, ale zástupy dychtivých německého motoru příznivce naplnit sály jsme chytil naše pasy a uprchl zpět do Států. Letošní přehlídka měla víc elektromobilů a zábavu-plněné vozů než kdy předtím, a pokud to, co jsme viděli tady je nějaký náznak, auto budoucnosti se alespoň jeden nebo smartphone postavený tablet tam někde - možná dva . Užijte si galerie pod náhodných fotografií z výstavní ploše, jak jsme kick zpět na trenéra a snaží se dohnat trochu prospat.

A pokud potřebujete ještě větší pokrytí, hlavu na naši dobří přátelé Autoblog. Jako obvykle se posedle které ukazují .

Pokračovat ve čtení Frankfurt Motor Show 2011 doda-

Frankfurt Motor Show 2011 doda- původně objevila na Engadget na so. 17 září 2011 15:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Týden ve hrách: Zlatý NES vozíky, Gears of War 3, Hard Reset hodnocení

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/_3DM2dfxAk0/week-in-review-golden-nes-carts-gears-of-war-3-hard-reset-review.ars:

Kolik peněz byste byli ochotni zaplatit za jednu hru? Naše nejvíce populární příběh se podíval na nejdražší hry NES na trhu, a příběhy zlaté košíku. Také prověřována jednak Hard Reset a Gears of War 3.

Pojďte dál a podívejte se na příběhy, které jste vynechal tento týden.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Rmutování vícenásobného Web Services

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8ME9NtM9DuA/Mashing-Up-Multiple-Web-Services:
GMGruman píše: "Ted Samson zprávy o nové webové aplikace, které nazval ifttt.com kaše se všech těchto webových služeb, které běžně používají. Dnešní web je plný ohromující množství služeb, kde mohou uživatelé mluvit jejich mysl (Twitter), stáhněte si důležité informace ( žádné novinky nebo blog zdroje), ukládat důležité soubory (Dropbox nebo Box.net), spolupracovat s vrstevníky (Facebook nebo Google +), a mnoho dalšího. sen již dlouho vymyslet způsob, jak dostat tyto často nesourodé a siled služby pro komunikaci s jeden druhého, vytvářet něco větší než součet jeho částí. slouží jako měřítko toho, jak daleko jsme se dostali od počátků specializovaných, jednoúčelových mashup, nebo složitější architektury orientované na služby, kde byly služby dlážděné spolu s komplexními nástroji a kódování odpovídající lepicí pásky. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Evolta robot, aby se v triatlonu Ironman, dobývat kurz za týden

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/17/evolta-robot-to-take-on-the-ironman-triathlon-conquer-the-cours/:
Panasonic je malý na baterie bot, které by mohly, Evolta, si získal pozornost několikrát za ta léta. Je to už vylezla z Velkého kaňonu a šel 500 km od Tokia do Kjóta , ale zřejmě ani stačilo, aby to dokázal, a pravda, jeho jmenovec baterií bojovnost. Tentokrát Panasonic uvedení tří robotů přes triatlonu Ironman na Havaji, a mám týden na 2,4 mil plavání, kolo 112, a běh 26,2 mil maratonu. Na rozdíl od meatbags provozu závodu, kteří denně až do konce, roboti se za týden - i když bude dělat svou práci 24 hodin denně, ale jen při přerušení dobít své tři AA baterie. Zaujalo? Závod začíná 23. října, takže je dost času se dívat na přiměřeně dramatické videa vysvětlující výzvou triumvirát malých triatlonistů po přestávce.

Pokračovat ve čtení Evolta robot, aby se v triatlonu Ironman, dobývat kurz za týden

Evolta robot, aby se v triatlonu Ironman, podmanit si kurz v týdnu původně objevila na Engadget na so. 17 září 2011 14:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Příspěvek Huffington | zdroj Panasonic | Přeposlat | Komentáře

SpyEye Botnet sítě Podvodník $ 3,2 v pololetí

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MtCw19VOUrw/SpyEye-Botnet-Nets-Fraudster-32M-In-Six-Months:
wiredmikey píše: "Trojan SpyEye má zasloužené místo respektu v Cyber-podzemí přizpůsobivých a účinných kus malware. Stejné vlastnosti má také to zhouba pro bezpočet obětí a bezpečnostní komunitou, a nový výzkum poskytuje ještě další připomínkou toho, proč. Podle bezpečnostních výzkumníků, hacker v jeho časném 20s známá "vojáka" alias vedly bankovní podvody operaci, která vynesla 3,2 milionu dolarů za šest měsíců. Powered by kit SpyEye crimewaru a podporovaný peníze, muly a komplice věřil bydlet v Hollywoodu, voják velel botnet z více než 25.000 počítačů od dubna 19 a 29 června, že ohrožena bankovní účty a utekl s zisky. Většina z obětí byla v USA, ale tam bylo několik obětí na 90 dalších zemích. Mezi dotčené organizace byly banky, školská zařízení a vládní agentury. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Shapeways slouží až prêt-à-Imprimer 3D kosti, Lagerfeld stojí na plné kostní náhrady

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/17/shapeways-serves-up-pret-a-imprimer-3d-bones-lagerfeld-stands-b/:
3D tisku čokolády ? Jistě, zní dost neškodné. Ale dělal na objednávku 3D tisku kosti? No, to je prostě morbidní. V případě chirurgického týmu v Královské nemocnici v Glasgow pro nemocné děti, ale je to Tech hodit jako cenově výhodné, předoperační plánovací nástroj. Označit rám, ortopedických chirurgických žák u RHSC, poprvé přišel s nápadem vytvořit osteo-faksimile Po nákladné univerzitě vyrobené repliky, které jsou uváděny na postup, nesplnil potřebné proporce a požadavky na velikost. Poté, co podnik trochu self-přiřazen internetového výzkumu, Frame vytříděných metodu k vytvoření činí z pacienta zlomeninu předloktí pomocí CT vyšetření zpracovávány pomocí open source software OsiriX . Ty pak byly předány prostřednictvím samostatné aplikace MeshLab uklidit veškeré artefakty, a nakonec vyvážené ve 3D formátu. Formátu STL. Výsledné soubory byly zaslány Shapeways pro tisk , s bílou plastovou kopií kostí dodáno jen sedm dní později na 77 liber. V nemocnici se tak spokojeni s výsledkem levná, že je to již začaly přípravné práce na náhradě kyčelního kloubu s použitím replikovaných pánev - a ne, že neuvedl v případě, že pacient byl oběť módy.

Shapeways slouží až prêt-à-Imprimer 3D kosti, Lagerfeld stojí na plné kostní náhradu původně objevila na Engadget na so. 17 září 2011 12:52:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Shapeways | Přeposlat | Komentáře

NRO Declassifies KH-9 Satelit

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/X6oMMeufxiQ/NRO-Declassifies-KH-9-Satellite:
schwit1 píše: "The Big Bird, formálně známý jako KH-9 Hexagon satelit, byl poprvé uveden na oběžnou dráhu v roce 1971 poté, co jeho vývoji Národní průzkumný úřad (NRO), dělat to jeden z nejmodernějších špionážních družic jeho čase. je věřil k produkovali obrázky Sovětského svazu, Číny a dalších zemí, které se konalo strategický význam pro americkou vládu do studené války. Ale byl to nikdy neviděl u zpravodajských služeb. Tento víkend bude k dispozici pro všechny ve Washingtonu oblasti k vidění, ale jen na jeden den. příležitosti oslav 50-výročí, NRO, spolu s Smithsonian Institution, je poprvé veřejně zobrazení nově odtajněné památku v Steven F. Udvar-Hazy Center v Chantilly, Va Přitom zpravodajské agentury je výzvou víc než jen trochu vzrušení mezi odborníky průzkum a technické fandy. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.