čtvrtek 15. září 2011

MasterCard dema Google Wallet, QkR platforma pro mobilní platby

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/15/mastercard-demos-google-wallet-qkr-platform-for-mobile-payments/:
Vy jste pravděpodobně slyšeli hodně o NFC, který je schopen smartphony, ale jen málo ve způsobu Skutečné reálné využití čipu. No, MasterCard , kteří chtějí změnit všechno, a hodit za několik novinek vlastní zdvořilost jeho vlastní výzkum a vývoj a laboratoře Google. Předvádět na akci dnes společnost demoed peněženky Google aplikace jsme se poprvé dozvěděli o zpět v květnu - ". soon", která se připravuje na oficiální zahájení někdy Běh na Nexus S 4G Sprint - s plánovanou expanzí na více zařízení - uživatelé se mohou připojit MasterCard Citi účet do služby, a klepněte na k zaplacení na místě žádný maloobchodní vybavena stanice PayPass . Operace uskuteční, okamžitě, jak byste očekávali, s výdaji upozornění notated automaticky v aplikaci, ale i prostřednictvím textové zprávy. Pokud jste paranoidní typ, nebo jen rozhazovačný, aplikace nabízí mnoho možností nastavení výdajových limitů, schvalovat / blok nákupů přes kategorie (např. stravování, sport) a umožnit upozornění pro zahraniční aktivity. V současné době Google Wallet služba je pouze pro Android, a to je zřejmě přímý důsledek AT & T, Verizon a T-Mobile podpořil mobilních plateb soupeře, ISIS .

Ale společnost také má jedno oko pevné přímo na budoucnost - pikle do alternativní implementace pro platbu on-the-go prostřednictvím své divize MasterCard Labs. Zaměřuje se na jeho QkR platformě (zřejmé hra na QR kódů), tyto pojmy v rozmezí od signálu televizních audio zakódované údaje o nákupu, slyšitelné na tel. spuštění aplikace QkR, nebo fast-food tabletops s vestavěnými NFC a QR kódy, které vám umožňují zákazníkům k vyhledávání kupónů, aby na dálku a aplikovat slevy - to vše aniž by museli opustit svá místa. Nejzajímavější použití nové platformy, ale nemělo nic společného s používáním mobilních telefonů a vše co do činění s Xbox Kinect. Využití technologie rozpoznávání gest, může zvolit předměty na obrazovce tím, že drží ruku nad položkou, a navigaci pomocí platebního procesu za zboží. Víme, další velký proof-of-concept, ale schovávat, že cynismus pro druhé - zástupce společnosti svěřil se nám, že soft-pilotní testování QkR již probíhá, s oficiálním oznámením kritizovaný v příštích dvou týdnech. A nebojte se o tom, že Google OS pouze záležitost, je QkR byly testovány v IOS, Windows Phone Mango, a dokonce i BlackBerry. Zda nebo ne inovativní platební system'll uvedení všech těchto mobilních OS na palubě nebylo jasné, ale my jsme byli ujišťováni, že by alespoň dva partnery. Skok přes break získat detailní pohled na rukou-na na budoucí platby.

Certifikát omylům může znamenat konec pro DigiNotar

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ixau56A3LuQ/Certificate-Blunders-May-Mean-the-End-For-DigiNotar:
Certifikační autorita DigiNotar má těžký čas na to. dinscott píše s těmito slovy z nápovědy Čistá Security: "Poté, co jeho SSL certifikáty a EVSSL za nedůvěryhodný, které nejpopulárnějších prohlížečů, asi 4200 kvalifikovaných certifikátů - tj. certifikáty slouží k vytváření digitálních podpisů - vydaný CA, jsou v současné době ve fázi zrušena a jejich držitelé oznámena skutečnost holandské nezávislé místo a telekomunikační úřad (OPTA). Od včerejška OPTA ukončila akreditaci DigiNotar jako certifikát poskytovatele "kvalifikovaných certifikátech. zrušení této akreditace také dělá DigiNotar nekvalifikované vydávat osvědčení podle PKIoverheid CA. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Engadget Podcast, žijí v 5:00 pm ET!

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/15/the-engadget-podcast-live-at-5-00pm-et/:
Muž, co týden. Náš neohrožený vůdce Tim je pryč v Německu, při pohledu na některé sladké auta a většina ze zbytku našich zaměstnanců je rozdělena celkem rovnoměrně mezi Sestavit IDF a Tokyo Game Show. Brian se podařilo dát dohromady několik tuláků, včetně Darren a Richard L., a my jsme děláš to, co žijí v sedmnáct hodin.

Pokračovat ve čtení Engadget Podcast, žijí v 5:00 pm ET!

Engadget Podcast, žijí v 5:00 pm ET! původně objevila na Engadget na čt. 15 září 2011 16:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Tango videohovory demoed na Mango založené HTC Titan (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/15/tango-video-calling-demoed-on-mango-based-htc-titan-video/:
Vypadá to, Mango má ještě jeden trik v rukávu - alespoň trik, který bude patrný na hrozící HTC Titan . Windows Phone ředitel Aaron Woodman - stejný Aaron, který se zastavil v naší Engadget Zobrazit několika měsíci - v poslední době zastavil a předvést Tango videohovory aplikaci na výše uvedené telefonu. Věděli jsme, že dobré a že přední-stát před kamerou Titan by se dal použít v něco, a teď to víte. "Samozřejmě," demo "vypadá velmi dobře napsaný - neočekávejte přesnou reprezentací kvality obrazu přes přeplněné 3G síť - ale určitě poslouží, aby se čekat, že mnohem těžší. Mají podívat se těsně po přestávce.

[Díky, Stephen]

Pokračovat ve čtení Tango videohovory demoed na Mango založené HTC Titan (video)

Tango videohovory demoed na Mango založené HTC Titan (video) původně objevila na Engadget na čt. 15 září 2011 16:28:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Windows Phone Blog | Poslat tuto | Komentáře

Google + API je propuštěn

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ND8SXXAvEbM/The-Google-API-Is-Released:
Anonymní čtenář píše: "Vývojáři čekali od konce června pro Google k vydání jejich API pro veřejnost. No, dnes je ten den. Vzdálen jen několik minut před Chris Chabot, ze vztahů Google + Developer oznámil, že Google + API je nyní k dispozici veřejnosti. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Americká Sněmovna "tvůrce" s TSA chce ji zabít

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RjCTI4cQ5kY/US-House-Creator-of-TSA-Wants-To-Kill-It:
Americký zástupce John Mica (R-Florida), sponzorem původního domu zákona, který pomohl vytvořit TSA, se stal otevřeným odpůrcem agentury. V nedávném rozhovoru, "řekl Slída operátorů by měly být privatizovány, a agentura demontován." Mica Zdá se, že souhlasí s dalšími kritiky TSA, že agentury se nepodařilo zjistit skutečnosti žádné nebezpečí za 10 let. " Slída je dům dopravy a infrastruktury Předseda a přijme utajovanou informacemi o TSA. Možná bychom měli věřit víc, než většina lidí na toto téma.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Sony uvádí ceny a velikosti Do Google TV?

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Zdá se, že někdo ve společnosti, nebo jste nespokojeni se svými platy a chce zničit překvapením, že společnost připravila na úterý 12. října, nebo opravdu nutkání prošel. Proč? Vzhledem k tomu nejen uniklé informace (ještě nevím, jestli je to pravda), o možných velikostech, které se bude Google TV, ale i jména se objevují, které by bylo nazýváno dotyčných modelů.

Jejich jména jsou: NSX-24GT1 24 palců, NSX-32GT1 31 palců, NSX-40-palcový 40GT1 NSX-46GT1, (ano, uhodli jste) o 46 centimetrů. Ale také nebezpečí, že by se jejich ceny dosahují celkové výše 1.300, 1.400 a 1.900 dolarů.

Zvláštní věc: jestli je to pravda, že nejlevnější model Google TV bude ještě dražší (300 dolarů), než je 32-palcový model dražší než Sony lidí v jejich katalogu.

Objev první exoplanety obíhající Dvě hvězdičky

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VJunaUmLFWg/First-Exoplanet-Discovered-Orbiting-Two-Stars:
astroengine píše "Poprvé astronomové objevili exoplanetu obíhající dvojhvězdy. Kepler-16B, Saturn velikosti světě přibližně 200 světelných let od Země, obíhá Kepler-16, dvě hvězdy uzamčené ve vzájemné dance. Ačkoli jiné exoplanety, jsou je známo, že existují v binárních systémů, které jsou pouze známo, že obíhá kolem jedné hvězdy z binárního páru, Kepler-16B dráhy obou Není pochyb o tom Kepler-16B nadchne vzpomínky na Tatooine, Luke Skywalker je homeworld, ale dvojité západu slunce je kde. . podobnost končí Kepler-16B by nic jiného než poušť světa, to je přibližná velikost Saturn, je velmi chladný, a je průměrná hustota vody ".

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


ViewSonic V3D241wm, počítačový monitor s 3D

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic nechce zůstat pozadu a představil nový monitor, který má v současné době v módě technologie v 3D.

V3D241wm ViewSonic nabízí 24-palcový LED panel s latencí 2 ms, 300 cd jasu, kontrastu a 20.000.000:1 120Hz obnovovací frekvenci, frekvence v závislosti na výrobci, aby si obsah pomocí 3D polarizační brýle je součástí dodávky monitoru.

V současné době nevíme, co cena v eurech, ale ve Velké Británii se prodává za cca 330 liber, což při současných směnných kurzech by se o euro 376, ale nemůžeme tuto cenu, když se dostanete být v prodeji ve Španělsku.

Více informací | Viewsonic

Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z vrcholů finské firmy Nokia. Tentokrát je to na přelomu Nokia C5-03 Nokia staršího bratra C5 mobilní a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminálu lehká (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další caracterísitcas, že ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykového displeje 3, 2 palce, Nokia C5-03 je vybaven 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměti, Nokia C5-03 má 40 MB interní, který může být přeměněn na až 16 GB, pokud používáte kartu microSD, ale bude obsahovat standardní 2 Gb

Jako operační systém je Nokia C5-03 pracuje s Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Přístroj menu nabízí dobrou sbírku ikon, které poskytuje přímý přístup k e-mailovým účtům a sociální sítě.

Některé aplikace Vrcholem Nokia C5-03 jsou přístupová na Nokia Music Store a Ovi Store, odkud můžete nakupovat hudbu nebo mobilní aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsme se bavili, budete je 170 eur.

UBS Rogue Trader ztrácí $ 2 miliarda v Neoprávněné obchodů

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qnQCZLeqAzI/UBS-Rogue-Trader-Loses-2-Billion-In-Unauthorized-Trades:
PolygamousRanchKid píše tento úryvek z Reuters, že to zní jako ready-made filmový scénář:. "Švýcarské UBS ve čtvrtek řekl, že objevil neoprávněného obchodování obchodník v investiční bance způsobily ztrátu asi 2 miliardy dolarů" Tato záležitost se stále vyšetřoval, ale UBS současný odhad ztráty z obchodů se pohybuje v rozmezí $ 2 miliardy, "řekl banka v krátkém prohlášení těsně před akciový trh otevřel." Zeptejte se RanchKid:. "Zajímalo by mě, jak se to bude znovu diskusi o roli počítačových systémů v obchodním a opatření, které mají chránit před těmito riziky Ale pokud mikrosekund znamenat milióny v obchodování ... Kdo má čas na kontrolu? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Wolfenstein Ray sledovat a vyhlazený, 1080p

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/k_NB8vDNrIM/Wolfenstein-Ray-Traced-and-Anti-Aliased-At-1080p:
Anonymní čtenář píše: "Poté, co Intel zobrazit jejich výzkumu demo Wolfenstein: Ray sledovat na tablets, nejnovější pokrok na IDF se zaměřuje na vysokou (EST)-end herní nyní běží v 1080p Kromě obrazu na post-processing (HDR, hloubka ostrosti. ) je nyní také implementace inteligentní způsob výpočtu anti-aliasing až pomocí ID sítě a normály a použitím adaptivní 16x převzorkování. Jediné, co je poháněn "oblaku" se skládá ze serveru, který drží osm rytířů Ferry karet (celkem z 256 jader / 1024 vláken). spousta hardware, ale další opakování "mnoho integrovaných Core (MIC), architektura, pojmenovaný Rytíři Corner (a představovat 50 + jádra), může být hned za rohem."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Divokých papoušků učí se mluvit Od Escaped zájmovém chovu

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jiDtv64NVXQ/Wild-Parrots-Learning-To-Talk-From-Escaped-Pet-Birds:
bazzalunatic píše: "Dávejte pozor, co učí papouška Některé ukecaný pet papoušci, kteří uprchli zpět do volné přírody učili divoké papoušky mluvit Zdá se, že tento jev může být integrován do stáda z generace na generaci od článku:..." Vývoj jazyka . by klidně mohl být předány z generace na generaci, říká Ken "Pokud rodiče mluvčí a produkují mláďata, jejich mláďata mohou vyzvednout něco z toho," říká Tento jev není jedinečná;. Někteří lyrebirds v jižní Austrálii stále reprodukovat zvuky os a starých závěrky-box kamery jejich předkové kdysi naučili. "I když to nedosahuje ohromující úroveň Washoe znamení vyučovací jazyk šimpanze, je stále zajímavý a připomíná něco z filmu Alfreda Hitchcocka.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nový Sony PSN TOS: skupinové žaloby Waiver v ceně

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uRUhQ63VJ4A/New-Sony-PSN-ToS-Class-Action-Waiver-Included:
rwven píše: "Yesterday Sony zaslán e-mail na PlayStation Network členy o změně v podmínkách služby pro PSN. rámci dohody k této nové podmínky poskytování služeb, je nutné vzdát práv k návrhu žaloby proti společnosti Sony. já, pro jednoho, nebude souhlasit, že něco takového. Můžete si prohlédnout § 15 nového ToS zde (PDF). "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.