pátek 8. dubna 2011

Úplné specifikace úniku pro BlackBerry pochodeň 2, může 1.2GHz Snapdragon nepodařilo překonat ošklivá

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/08/full-specs-leak-for-blackberry-torch-2-1-2ghz-snapdragon-cant/:
Chápeme, že je těžké udělat dva kroky spíše než jeden, ale solidní seznam specifikací nebude dělat pochodeň 2 pohled o nic méně last-desetiletí. Z jakéhokoli důvodu, RIM oddělení designu se zdá být uvízl v době, kdy poslední generace,-je nová next-generace, zatímco to je vnitřní tým zdánlivě podařilo uniknout. Pro ty, kteří nemohli nesouhlasit víc, pokud jde o exteriér, budete pravděpodobně povznesený vědět, že blížící se mobilní telefon se může pochlubit blisteringly rychlý 1.2GHz procesor Snapdragon, 8 GB vnitřní paměti, 768MB RAM, microSD slot expanze, 5 megapixelů Fotoaparát a 35-klíč podsvícené klávesnice. Budete také získat mikroskopické 2,8-palcový LCD displej s tristní rozlišení 640 x 480, Bluetooth 2.1, 3,5 mm jack pro sluchátka, A-GPS, dual-kapela 802.11b/g/n WiFi a 720p video režimu. Takže, jeden dole, jeden jít - čas pro přečetla , to je RIM?

[Díky, bighap]

Úplné specifikace úniku pro BlackBerry pochodeň 2, Hledík je 1,2 GHz nejsou schopny překonat ošklivé původně objevila na Engadget na pá. 08.04.2011 17:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje N4BB | Poslat | Komentáře

Verizon Wireless zabíjet jednoho-leté smlouvy dne 17. dubna předpokládá, že nebudete ani péči

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/08/verizon-wireless-killing-one-year-contracts-on-april-17th-assum/:
Dobře, tak možná budete péče, ale budete ještě rozhodnout pro dva-rok možnost, jakmile se vaše smlouva. To je podle - více či méně, stejně - na mluvčí Verizon Wireless, což potvrzuje na naše šetření dnes odpoledne, že dopravce je jeden-rok smlouvu volba bude odstraněna 17. dubna. Důvod, jak se dalo očekávat, se točí kolem historického preferencích zákazníka. To je fantazie způsob, jak říct, že většina zákazníků dává přednost slevy tlustý hardware, které jsou k dispozici s zdlouhavější dva-rok smlouvu, a bránit to, že oni mohou ještě zvolit měsíc-na-měsíc, nebo předplacené soupeře. Ne, že by podpořil VZW posledně, ale hej - Amerika je o možnostech, chlape.

Verizon Wireless zabíjet jednoho-leté smlouvy dne 17. dubna předpokládá, že nebudete ani péči původně objevila na Engadget na Pá. 8.4.2011 16:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Sony uvádí ceny a velikosti "Google TV?

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Zdá se, že někdo v rámci společnosti, nebo nejste spokojeni se svým platem a chtějí zničit překvapení, že společnost připravila na úterý 12. října, nebo opravdu prošel nutkání. Proč? Protože nejen unikly informace (které nevíme, jestli je to reálné) o možných velikostech, ve kterých Google bude TV, ale také jména se objevila, které by byly jen modely v pochybnost.

Jejich jména jsou: NSX-24GT1 24 palců, NSX-32GT1 31 palců, NSX-40-palcový 40GT1 NSX-46GT1, (uhodli jste) na 46 palců. A přesto, i nebezpečí, že jejich ceny by celkem mezi 1.300, 1.400 a 1.900 amerických dolarů.

Zvědavý detail: pokud je to pravda, nejlevnější Google TV by bylo ještě dražší (300 dolarů), že 32-palcový model dražší než Sony má lidem v jejich katalogu.

KGB chce Kontrola e-mail a VOIP

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gZtjrkPSm2s/KGB-Wants-Control-of-Email-and-VOIP:
blair1q píše "FSB (opravdu jen rebadged KGB) má obavy o schopnosti, které internetové komunikační služby, jako jsou Hotmail, Gmail a Skype dát lidem, které považují za černo-klobouky. Zejména se jim nelíbí skutečnost, že tyto služby umožňují šifrování. Říkají, že se nehodlá chytit nebo zablokovat je, zatím, ale jsou jen 'studium' situace, s okem pravděpodobně k provedení kontroly, jako ty v Číně. Jejich zvýšený zájem o nástroje mohou být v souvislosti s DDoS útok na vlastní ruský prezident Dmitrij Medveděv v LiveJournal účet, který on nazval 'nechutné a nezákonné.' "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Dropbox autentizace: Nebezpečné By Design

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/m6cuGnJ5L5A/Dropbox-Authentication-Insecure-By-Design:
Anonymní čtenář píše "Dropbox může být velmi užitečné, ale mohli byste být trochu překvapí, že kopírování jednoho souboru z počítače se systémem aplikace, může útočník přístup a stáhnout všechny soubory bez zjevných známek kompromisu. Normální sanační kroky po kompromisu, jako heslo rotace, systém re-image, atd. nezabrání nepřetržitý přístup k ohrožena Dropbox. Derek Newton, bezpečnostní výzkumník, které jsou zveřejněny toto zjištění včera, se zabývá bezpečnostní důsledky tohoto by-design metodou ověření zabezpečení na svém blogu. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Umírající DVR box a Woz moudrosti

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wFCpnHo72XU/The-Dying-DVR-Box-and-Woz-Wisdom:
Lucas123 píše "V SNW v Santa Clara minulý týden, různorodá skupina Technici sdílených nahlédnutí do svých oborech, jako je trh DVR. TiVo je senior ředitel IT, Richard Rothschild, například, vysvětluje, jak tyto set-top-boxů sledovat vše se budete dívat na reklamu a marketing a pak spojit informace s supermarketu data členskou kartou zjistit, jak efektivní reklamní kampaně. Jo, a TiVo plánuje integrovat své krabice s plochou obrazovkou, takže žádný další set-top přístroje. A Steve Wozniak zaútočil Americký vzdělávací systém, měla by říkat studenti tříděna na jeden, dlouhodobý projekt, spíše než krátký učení / zkoušení cyklu. 've škole, inteligence je měření,' řekl. 'Pokud máte stejnou odpověď jako všichni ostatní matematika nebo věda, že jste inteligentní. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Google vyvalit Live Streaming pro YouTube

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Y4ed7p0xyFg/Google-Rolling-Out-Live-Streaming-For-YouTube:
Anonymní čtenář píše "YouTube už live-streamovaných množství populárních koncertů, sportovních událostí a rozhovorů, ale nejvíce byl jeden-čas zabývá. Teď Google chce kliky to zářez, a oznámila YouTube Live. YouTube Live integruje live streaming schopnosti a objev nástroje přímo do platformy YouTube Z oznámení:. 'Dnes, budeme také postupně začít kolejových naše živé vysílání beta platformy, která umožní, aby některé YouTube partnery s účty v dobrém postavení pro vysílání živého obsahu na YouTube . cílem je poskytnout tisíce partnerů s možností live stream ze svých kanálů v příštích měsících. Aby se zajistilo skvělé live stream zážitek, budeme roll této nabídce se postupně v průběhu času. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Google Místa vlaštovky nešikovně nazváno "Hotpot"

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/tpxP-fszRsI/:
Řada

Enzo je Pinball dostane vám všem nedůtklivý-feely s telefonem

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/08/enzos-pinball-gets-you-all-touchy-feely-with-your-phone/:
Máme hands-na vzorku motorového aplikací Haptify je hmatová-pár měsíců zpět a odešel zaujalo, ale touha po větší. No, společnost je konečně připravena ukojit naše záliba v hraní tělesnosti s jeho první zápas, Enzo je Pinball. Hra debutuje se třemi tabulkami ("více již brzy"), a je navržen tak, aby se cítíte každou nerovnost, chrastítko, a ricochet, jako by byla skutečná věc. To není totožné s jeho protějškem hmatatelné, ale je to upgrade přes rachot-volné digitální konkurence. Haptify je haptická černá magie pracuje se systémem Android telefonů 2,1 a výš, tak tam je strašná spousta potenciálních pinball průvodců venku. Můžete zachytávat hru v Android Market a to bude stát 1,49 dolarů, aby do svého hmatové touhy.

Enzo je Pinball dostane vám všem nedůtklivý-feely s telefonem původně objevila na Engadget na pá. 08.4.2011 13:57:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Haptify | Poslat | Komentáře

Kondo je jaro-naložený pavouk robot se hýbe na levné (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/08/kondos-spring-loaded-spider-robot-creeps-on-the-cheap-video/:
Poslední v dlouhé linii na děsivé (a občas roztomilé ) pseudo-pavouk roboty, Kondo 's nadcházející KMR-M6 je dělat více s méně. Díky jedinečné jarní podporované spojující nohy společného, ​​to hexapedal chyba vám Heebie Jeebies-pouze dvě serva na nohou. Nový úsek konstrukce snižuje náklady na vybudování a zároveň zvýšení výkonu a stability, a byl vyvinut pro vzdělávání, výzkum a fandy trhy. Základní sada hity Japonsku příští měsíc za cca 76000 jen (asi $ 880) a je dodáván s dvanácti serva, ovládací deska, 10,8 800mAh NiMH baterie, software a rám s extra prostorem pro přidávání volitelného, ​​kamery, kleštin, případně jiné servo řízené rozmary. Ačkoli to není tak milý jako Kondo je želva-bot , sledovat tento robo-chyba potopit a pochod (po přestávce, když jste přemýšlel) je daleko více, než je to úžasné strašidelné. Je to další známka robot apokalypsy , jistě, ale jste vážně chystáte nechat, že zničit pátek, pátek, pátek, pátek?

Pokračovat ve čtení Kondo je jaro-naložený robot creepy pavouk na levné (video)

Kondo je jaro-naložený robot creepy pavouk na levné (video) původně objevila na Engadget na Pá. 08.04.2011 14:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CrunchGear | zdroje Roboti Dreams | Poslat | Komentáře

Tesla-poháněl prototyp řízený RAV4, ukazuje extrémní brzda regen

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/08/prototype-tesla-powered-rav4-driven-demonstrates-extreme-brake/:
Tesla-poháněl prototyp řízený RAV4, ukazuje extrémní brzda regen
Co se stane, když dáš pohonné ústrojí z Tesla Roadster v SUV? Získáte Toyota RAV4 EV , časný prototyp, který PluginCars dostal šanci řídit. Je to jen "sofistikovaný důkaz pojetí," v podstatě sjízdné show car, a výkon je rozumně silný: 0 - 60 mph za devět vteřin - to není špatné pro 3.900 libra auto. Rozsah je odhadován na 100 mil v reálném světě-podmínky, ale to může změnit mezi dneškem a když auto se očekává, že hitem prodejců, někdy ke konci roku 2012. Jsme hádat Roadster-styl tlačítka volicí bude pryč do té doby taky.

Tesla-poháněl prototyp řízený RAV4, ukazuje extrémní brzda regenerace původně objevila na Engadget na Pá. 08.04.2011 13:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje PluginCars | Poslat | Komentáře

Kouzelné čínské pevný disk

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yVfSEduCr7Q/Magical-Chinese-Hard-Drive:
jamax píše "Od TFA: 'ruský přítel .... pracuje na hard-disk opravárenské středisko v ruském městě, který se nachází v blízkosti čínských hranic pár dny zákazník přinesl zlomený 500 GB USB-disk, který on měl. koupil v obchodě čínské přes řeku, za šíleně nízkou cenu, ale cesta byla nefunguje:. pokud jste, řekněme, uložit film na disku, přehrávání uloženého videa zpět vyústil v opakované jen posledních 5 minut filmu . ' Zdá se, že obsah externích HDD box v ceně: dvě matice, lepené na vnitřní povrch skříně s 128MB flash disk vklíněné mezi nimi (obrázek) a to byl chytrý hack taky - pokud vůbec někdy pokus byl předstíral, že. napsat soubor, který je příliš velký, se dostal koloval - přepis se znovu a znovu od začátku, přičemž existující soubory neporušené a bylo hlásil, všechno správně. -! velikosti souborů a všechny "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


30 let Vyčistit Fukushima Dai-Ichi

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iHmtBvwwHyQ/30-Years-To-Clean-Up-Fukushima-Dai-Ichi:
0WaitState píše "Poškozené reaktorů v zmrzačený Fukushima Dai-Ichi jaderné elektrárny může trvat tři desetiletí k vyřazení a náklady provozovatele Tokyo Electric Power Co více než 1 bilion jen ($ 12 mld. Kč), inženýrů a analytiků. Souvislosti s výše, japonští úředníci a elektrárny operátoři nyní pracují na problémy spojené s likvidací 55.000 tun radioaktivní vody. '... mezinárodní právo zakazuje Japonsko z dumpingu kontaminované vody do moře, pokud jsou životaschopné technická řešení k dispozici později. Takže provozovateli zvažuje podání ve člunech a nádržích, včetně takzvaný megafloat, který může pojmout asi 9,5 megalitres. Přesto i pomocí člunů a tanky zvládnout vody dočasně vytváří budoucí problém, jak nakládat s kontaminovanou plavidel. '"Včerejší 7,1 otřes způsobil krátké ztráty energie při dalších tří jaderných zařízení, a malé objemy znečištěné vody vypuštěné, ale žádné významné radiační úniku došlo před problémy byly vyřešeny.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Odvolací soud potvrzuje warrantless Počítačové hledání

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MpnpH4hAGPI/Appeals-Court-Affirms-Warrantless-Computer-Searches:
suraj.sun píše s tímto výňatek z ComputerWorld: "Přenosné počítače a jiných digitálních zařízení provedena v USA, mohou být zabaveny z cestujících bez rozkazu a poslal na sekundární server pro soudní kontroly, americký dvůr žádostí o devátý obvod rozhodl poslední týden. rozhodnutí je druhý za méně než jeden rok, který umožňuje vládě USA, aby provedla warrantless, mimo lokalitu vyhledávání digitálních zařízení zabavených u hranic země. federálního soudu v Michiganu loni v květnu vydal podobný rozsudek v případě zpochybnění ústavnosti warrantless zabavení počítače na Detroit Metropolitan Airport. několik dalších soudů, včetně devátý obvod sám, rozhodl, že neoprávněným, může-méně podezření vyhledávání notebooky a dalšími digitálními přístroji bude probíhat na hraničních místech USA. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nintendo 3DS, Bolesti hlavy, a Bad žurnalistika

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZA3K_qKHMVE/The-Nintendo-3DS-Headaches-and-Bad-Journalism:
brumgrunt píše "Britská práce je tvrzení, že Nintendo 3DS představuje nějaký druh zdravotního rizika. tvrzení zní zajímavě, až uvidíte, jak se k tomuto závěru dospěl. 'Dne 6. dubna, papír řídil vědecký experiment, ve kterém 22 -rok-starý zaměstnanec měl jeho krevní tlak a puls přijatá po hraní 3DS v různých situacích - v klidu, při chůzi, nebo v průběhu jízdy v autě The Sun přišel k překvapivému závěru, že muž je puls a. krevní tlak vyšší než při chůzi, zatímco si sedne, ale závěr, jako na zavolanou z ničeho, "Děti by neměly být ponechány hrát na ni celé hodiny." článek opomene zdůraznit, že zvýšený krevní tlak a puls, je naprosto normální, a jste jak pravděpodobný, že zažije takové fyzické reakce při chůzi a čtení knihy, jak jste při hraní 3DS. '"Pocket hře zaslali vtipný následné-up, pomocí Slunce vlastní metody proti němu.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.