pondělí 17. ledna 2011

ARM Powered OLPC XO-1.75 Laptop je rychlejší než X86

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/c3PxowdEDEQ/story01.htm:
Charbax píše "Nejen, že je spotřeba energie na polovinu kratší než dva watty a cenou sníženou desky, výkon nové generace OLPC notebook je ve skutečnosti lepší pro spuštění plné Fedora Linux ve srovnání s x86. Zde je video rozhovor OLPC je CTO, Edward J . McNierney, kde se vysvětluje, jak a proč OLPC inženýři světové třídy dělají touto změnou CPU architektury. Pokud OLPC XO-1 hrozil Intel dost začít netbook trhu a dosáhl dvou milionů chudých dětí ve třetině-země světa tak daleko, XO -1,75 může pomoci začít ARM-poháněl Linux notebook na trhu. Myslíte si, že Fedora / Cukr bude dělat, nebo by měl přilákat OLPC Chrome OS Android a řešení pro vzdělávání dostat rychleji pomoc z velké kluky ze Silicon Valley v podání Linux software úspěšně další miliarda PC / laptop uživatele? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




BenQ debutuje high-end EW2430, EW2430V LED monitory

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/17/benq-debuts-high-end-ew2430-ew2430v-led-monitors/:
BenQ monitory mohou mít všechny pocházejí ze stejného lesklým černým plastové formy jak pozdní, ale společnosti vystoupil věci se trochu na jeho nový 24-palcový EW2430 a EW2430V "Vertical Alignment" LED monitory, které balení některých high-end specifikace a některé jemnější vypadá na zápas. Šéf mezi tyto specifikace je VA LED panel použitý v každém monitor, který slibuje nativní 3,000:1 kontrastní poměr, minimální světlo unikající, lepší pozorovací úhel, a pravda, 8-bitovou barevnou škálu, kromě jiných výhod. Budete také získat plný rozsah portů (včetně dvou HDMI a čtyři USB na každém), dvojice 2W reproduktorů, a někteří z přidané funkce, jako je "Smart Focus", "Super usnesení" a "3D redukce šumu" na EW2430V model. Ještě žádné slovo o cenách, ale můžete se podívat na oba monitory, aby zasáhla Evropu a Asii a Tichomoří v tomto měsíci, s celosvětové vydání nastavit následovat někdy později.

BenQ debutuje high-end EW2430, EW2430V LED monitory původně objevila na Engadget na po. 17 leden 2011 16:52:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Akihabara Novinky | Poslat | Komentáře

Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky pohlížet http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z inovací finské společnosti Nokia. Tentokrát je to na přelomu starší C5-03 Nokia bratr C5 Nokia, mobilní, a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminál lehký (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další funkce, budete ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykové obrazovky 3, 2 palce, Nokia C5-03 obsahuje 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměti, Nokia C5-03 nabízí 40 MB interní, které mohou být přeměněny na až 16 GB, pokud používáte kartu microSD, ačkoli série bude obsahovat 2 GB

Jako operační systém je Nokia C5-03 běží na Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Přístroj menu nabízí kvalitní sbírka ikon, které umožňují přímý přístup k mailovým účtům a sociálních sítí.

Některé aplikace upozornit na Nokia C5-03 patří přístup k Nokia Music Store a Ovi Store, ze které si můžete koupit hudbu a aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech typů dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsem řekl, budeme se 170 eur.

Kanada prozkoumá New Frontiers V Astroinformatics

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qC4Kx4PMJHc/story01.htm:
Anonymní čtenář píše "Počet vědeckých přístrojů dostupných na astronomii výzkumníci pro shromažďování údajů vzrostl v posledních letech výrazně, což vede k nebývalé množství informací, které vyžaduje rozsáhlé skladovací a zpracovatelské kapacity. Kanadských výzkumníků je nalézt způsob, jak vyřešit tento problém (PDF) s novým řešením, které spojuje to nejlepší z distribuční soustavy a cloud computingu, které jim umožní efektivněji dosáhnout jejich výzkumných cílů. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Bílý iPhone 4 ukazuje v inventární systém Vodafone Německo

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/17/white-iphone-4-shows-up-in-vodafone-germanys-inventory-system/:
Je možné, že Apple a Foxconn inženýři konečně našel způsob, jak spojit a obsahují syrové, oslepující moc bílé barvě? Naposledy jsme slyšeli, nejvzácnější člen iPhone 4 klan sledování pro jaro '11 startu - a to bych se docela pěkně line záběry, které jsme obdrželi z důvěryhodného zdroje, dnes ukazující nové položky v Německu zásob Vodafone Systém pro Weiss (bílý) iPhone 4s v obou 16 a 32 GB chutí. Samozřejmě, nemusí to nutně znamenat, Vodafone má nějakou představu, kdy tyto telefony se objevují u nich na prahu - možná jsou to jen příprava (a doufat), že zhmotňuje před příliš dlouho - ale pro to, co stojí za to, že zdroj říká očekávat spuštění "brzy". Pokud máte několik sto eur povalovat, předpokládáme, že to bude dobrý způsob, jak čekat na svůj čas při čekání na iPhone 5 startu v několika měsících, ne?

Bílý iPhone 4 ukazuje v jeho inventární systém Vodafone Německo původně objevila na Engadget na po. 17 leden 2011 15:52:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Princeton studie ukazuje, že jednoduché písma dělat věci těžší zapamatovat

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/17/princeton-study-shows-that-easy-fonts-make-things-harder-to-reme/:
Princeton studie ukazuje, že jednoduché písma na e-reader ztěžují si vzpomenout, co čteš
Kliknutím si cestu přes Ulysses a mají tvrdý čas si pamatovat jen to, co je to Bloom snědl k snídani nebo, opravdu, jen to, co on dělal na pláži? Neobviňujte James Joyce, vinu si Kindle ! Studie Princeton s názvem "štěstí přeje tučně (a Kurzíva)" (jejich důraz) ukázal, že čtenáři uchovávat informace spolehlivěji, když jsou napadena s tak-zvané "disfluent" písma (jako vrchol jeden nahoře). To vše je tváří v tvář víře, že snadno čitelný text je snadnější si pamatovat, a měly by dát typografické titány něco jiného k zamyšlení při umísťování textu na stránku znak po znaku.

A teď, co to má co dělat s e-čtenáři? Většina z nich jsou přilepená standardní fonty, které nelze změnit, a spadá přímo v "plynule" kategorie - oni jsou tak snadno čitelné váš mozek točí dolů. Řešením je samozřejmě přidat další a širší podpora písem na zařízení, něco, co bychom rádi viděli bez ohledu na vědeckou hodnotu. Do té přichází předat pokusit zorganizovat svůj Kindle v podivných úhlech nebo mžoural. Možná, že vám pomůže. Nebo, mohl by si dát dolů Proust a vyzvednout nějaké Clancy.

Princeton studie ukazuje, že jednoduché písma dělat věci těžší na paměti, původně objevila na Engadget na po. 17 leden 2011 15:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Daily Mail | zdroje Poznání | Poslat | Komentáře

Hrozba Kybernetická válka je u konce-Hyped

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VorJXNdSZTE/story01.htm:
nk497 píše "nové z OECD navrhuje zpráva kybernetické ohrožení je přes-medializovaný. dvojice britských výzkumníků mají tyto státy jsou pouze pravděpodobné, že použití cyberattacks proti jiným státům, pokud již zapojila do vojenské akce proti nim, a že sub-státní aktéry, jako jsou teroristů a individuální hackeři nemohou opravdu velkou škodu. Dr. Ian Brown řekl, 'Jsme přesvědčeni, že popisuje věci jako on-line podvodů a hacktivism jako kybernetická válka je velmi zavádějící.' "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Universal Music a Sony uvolňovat dvouhru stejný den, kdy hit v rádiu, bude někdo kupovat?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/17/universal-music-and-sony-releasing-singles-same-day-they-hit-the/:
Universal Music a Sony uvolňovat dvouhru stejný den, kdy hit v rádiu, bude někdo kupovat? Pokorný jediný dostal novou šanci na život, na prodloužení nájmu na jeho stroji dýchání, trochu více jídla v trubici. Universal Music a Sony začali novou politiku s názvem "On Air, Na prodej", která dělá hudbu dvouhra k dispozici stejný den, kdy narazí na vlnách, v teorii vycházející příliv pirátství tím, že hudbu k dispozici legálně rychleji. Samozřejmě, že počet lidí, kteří skutečně poslechu těchto rádií je také slábnoucí, a zda nebo ne lidé opravdu chtějí koupit singly vs celá alba v těchto dnech zbývá být viděn. Ale, hej, dříve je obvykle lepší než později, ne?

Universal Music a Sony uvolňovat dvouhru stejný den, kdy hit v rádiu, bude někdo kupovat? původně objevila na Engadget na po. 17 leden 2011 14:53:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Registrace | zdroje BBC | Poslat | Komentáře

HTC 7 Pro je nyní k dispozici na O2 Germany, € 22 nebo € 599 měsíčně dopředu

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/17/htc-7-pro-now-available-on-o2-germany-22-monthly-or-599-up-fr/:
Ne, že bychom měli nějaký důvod pochybovat O2 v Německu Twitter účtu , ale formální tisková zpráva pomáhá zmírnit naše obavy málo. HTC 7 Pro je nyní oficiálním o evropské dopravce za požadovanou cenu € 29 dolů a 24 měsíců € 22.50. Pokud chcete rip příslovečný leukoplast pryč rychleji, to je také k dispozici pro € 599 paušální poplatek - a to jak těch, bez zámku SIM. Zbytek světa? Jsme si představit, je to jen otázkou času, než HTC nabízí tuto prostřednictvím jiných kanálů.

HTC 7 Pro je nyní k dispozici na O2 Germany, € 22 nebo € 599 měsíčně dopředu původně objevila na Engadget na po. 17 leden 2011 14:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje phoneseven.de | Poslat | Komentáře

DoE vyvíjí pružné sklo pevnější než ocel

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/u82u9CtAU7A/story01.htm:
Anonymní čtenář píše "ministerstvo energetiky Úřadu pro vědu nedávno spolupracoval s Lawrence Berkeley National Laboratory a California Institute of Technology vyvinout odolnější ještě tvárné nový typ skla, který je silnější než ocel. Materiál může být rovněž tvarované, a to se ohýbá, když namáhané místo rozbití. sklo je vlastně mikrolegovaných a funkce kovových prvků, jako je palladium. Tento kov má vysokou 'hromadné-k-nůžky' tuhost poměr, který vyrovnává vnitřní křehkosti skelných materiálů. týmu, který vyvinutý materiál, se domnívá, že změnou různých poměrech, mohly by to ještě silnější. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




LG Optimus 2X 1080p video povrchy, zachycuje pomalé den v docích

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/17/lg-optimus-2x-1080p-video-surfaces-captures-a-slow-day-at-the-d/:
Jelikož jsme hlásili, že Tegra 2-založené LG Optimus 2X byl kritizovaný hit Koreji a Evropě v tomto měsíci, jsme byli umírající se podívat na jeho 1080p video nahrávku schopnosti. Štěstí pro nás, někdo v Řecku, nahrál video na YouTube, který byl zřejmě zaznamenaný na smartphone, a výsledky, a také, rozhodnout se sami. Zatímco jsme ohromeni kvalitu videa (digitální zoom s výjimkou) předmět listy něco být požadovaný: nejistý kamera pomalu pánve přístavu zakotvila plné rybářských lodí. Jistě, rádi bychom se podívat na nějaké větší akci, ale tento vzorek ještě nám nadšeni dostat do rukou naši vlastní Optimus 2X. HD video po skoku.

Pokračovat ve čtení LG Optimus 2X 1080p video povrchy, zachycuje pomalé den v docích

LG Optimus 2X 1080p video povrchy, zachycuje pomalé den v docích původně objevila na Engadget na po. 17 leden 2011 13:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink GSM Arena | zdroje Tech Blog | Poslat | Komentáře

Milky Way galaxie mohou mít tmavé hmoty Satelitní

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iXKgpTHkDs0/story01.htm:
rubycodez píše "Berkeley astronom Sukanya Chakrabarti zjistil odchylky v plynech okolí naší Mléčné dráhy a dochází k závěru, že je satelit 'Galaxy X' 250.000 světelných let daleko, že je většinou temné hmoty, ale že může obsahovat trpasličí hvězdy viditelné v infračerveném. Ona očekává, že mnoho více takových temné hmoty satelity s Mléčnou dráhou, aby se objevil používat její techniky. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.