pátek 11. března 2011

Zlepšení Příroda Top Recyclers

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/d_Sb2WoIxtE/Improving-Natures-Top-Recyclers:
aarondubrow posílá v tomto úryvku z článku v Texas Advanced Computing Center: "Během miliardy let, houby a bakterie vyvinuly enzymů přeměnit hojné celulózových rostlinné hmoty do cukrů k použití jako zdroje energie pro udržení života Je to skvělý trik, ale. Bohužel, tyto enzymy nepracují dost rychle ... zatím. výpočetní Takže vědci NREL, ve spolupráci s velkým experimentální enzym strojírenská skupina, začal snažit se pochopit a navrhnout lepší enzymů ... snížit náklady biomasy- palivo vyrobené sloužit světové populace (abstrakt). "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Game Maker říká 40% z iTunes App-V kupuje jsou podvody

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/f7ILSdSNDpE/Game-Maker-Says-40-of-iTunes-In-App-Buys-Are-Fraud:
chicksdaddy píše "Hong Kong-založil Lakoo, výrobce hru Empire Online, říká, že 4 z 10 in-aplikace nákupy uživatelů IOS verzi svého MMORPG jsou podvodné, a prováděné přes ohrožena iTunes účtů. Ale Apple změnil neslyšící ucho k jeho žádosti o pomoc zastavit falešné činnost. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Chcete-li NASA Host Open Source summitu

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ffgE5DQY950/NASA-To-Host-Open-Source-Summit:
PyroMosh píše "'29. března a 30, bude NASA hostitel jeho první Open Source summitu v Ames Research Center v Mountain View v Kalifornii. Tato událost svede dohromady technici a tvůrci politik v celém NASA a respektoval členy komunity open source diskutovat problémy se stávajícím otevřený rámec zdroj politiku, a navrhne změny, které by usnadnilo pro NASA vyvíjet, uvolnění a využití open source software. ' Je hezké vidět, NASA udržet ducha dát-a-brát, že OSS je postaven kolem. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Co Firmy Data Mining Know About You "

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PGWkOQM3md0/What-Data-Mining-Firms-Know-About-You:
storagedude píše "Čas spisovatel Joel Stein strávil tři měsíce učí, co společnosti dolování z dat o něm víme vše, co bylo po učení společností profilované o něm (někteří to nepřesné) -. rodné číslo, věk, rodinný stav, náboženství, příjem, dluh, zájmů, prohlížení a utrácení - on měl překvapivě reakce:. vavřínech '... zvláštně, tím více jsem se dozvěděl o dolování dat, tím méně jsem byl dotyčný Jistě, byl jsem překvapen, že všechny tyto společnosti jsou vlastně udržení stálé soubory. mě. Ale já si nemyslím, že budou dělat něco s nimi dělá, že mě žádné poškození. Měly by existovat ochrany pro ohrožené skupiny, a vládu-si vynutil opt-out mechanismus by bylo skvělé pro odpovědnost. Ale jsem si jistý, že , stejně jako já, bude většina lidí nepoužívá, že volba lidí, kteří skutečně najít nastavení reklam stránky -. a to musí být lidé dost do soukromí. - pouze 1 v 8 žádá, aby opt-out, že jsou sledovány ostatní, zdá se, že stejně jako si můžete přečíst pravidla ochrany soukromí. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


<em>Doom</em> Stvořitel říká Direct3D je nyní lepší než OpenGL

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZA2IfPJKQzM/emDoomem-Creator-Says-Direct3D-Is-Now-Better-Than-OpenGL:
arcticstoat píše "First-person střílečka kmotr a OpenGL puntičkář John Carmack ukázal, že on teď raději Direct3D na OpenGL, říká, že 'netečnost' je hlavní důvod, proč se id Software uvízl v cross-platformní 3D grafiku API let. V nedávném rozhovoru, co-zakladatel id Software řekl: 'Myslím si, že Direct3D je spíše lepší API dnes.' Dodal, 'Microsoft měl odvahu pokračovat v provádění významných nekompatibilní změny ke zlepšení API, zatímco OpenGL byla brzdí kompatibilitou. Direct3D zpracovává multi-threading lepší a novější verze řídit stát lepší.' "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Smartphone přístroj rozpozná rakovině za hodinu

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/e8oFJPWsC2c/Smartphone-Device-Detects-Cancer-In-an-Hour:
kkleiner píše "Vědci z Centra pro systémové biologie v Massachusetts General Hospital mají integrované zařízení, která přesně detekuje microNMR rakovinné buňky a integruje s smartphone (abstraktní). Ačkoli jen prototyp, tento přístroj umožňuje klinik získat malé množství buněk, z hmota uvnitř pacienta, analyzovat vzorek na místě, získat výsledky za hodinu, a předat výsledky do jiných lékařům a do zdravotnické dokumentace rychle. Kolik zařízení cenu dělat? 200 dolarů. Vážně, smartphony zrovna vlastní Samuel L. Jackson-esque peněženku. " Čtenář Stoobalou poukazuje na další rakovinou-související zprávy, že norští vědci našli skupinu genů, které zvyšují osobní riziko rozvoje rakoviny plic.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


VocaLive, IRIG Mic, iPhone konspirovat vytvořit hlasový talent pokud neexistuje

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/11/vocalive-irig-mic-iphone-conspire-to-create-vocal-talent-where/:
Když se nad tím zamyslíte, iPhone-založené plošinu, který umožní komukoliv provádět slušné vokální efekty plošinu kolem v kapse zní jako recept na katastrofu. Stačí se podívat na ten pán v propagačních výše uvedeného obrázku, například: pro všechny víme, že zní jako jeden z týdne jeden americký Idol odmítá - ale díky zázrakům moderní technologie a kolem 80 dolarů v hotovosti výdajů, on sám rozmary další Clay Aiken. Aha, dobře, k ničemu se snaží zastavit tento vlak. Nový 20 dolarů app nazývá VocaLive (tam je také bezplatná verze je k dispozici) od IK Multimedia zahrnuje 12 real-time efekty, které mohou být připoutaný až tři najednou, spolu s rekordérem, který lze spustit až čtyři skladby za příplatek. Můžete použít iPhone vestavěný mikrofon nebo handsfree, pokud se vám líbí - ale pro "nejlepší" výsledky, můžete pre-order společnosti 59,99dolar IRIG Mic, který byl oznámen v lednu , který se připojuje do telefonu sluchátka a funkce druhý konektor pro real-time monitoring. Ať tak či onak, vaši přátelé a rodina si jisti, že rychle litovat.

VocaLive, IRIG Mic, iPhone konspirovat vytvořit hlasový talent, kde existuje žádný původně objevila na Engadget na Pá. 11 březen 2011 13:39:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje IK Multimedia (1) , (2) | Poslat | Komentáře

ViewSonic V3D241wm, počítačový monitor s 3D technologií

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic nechce zůstat pozadu a představil nový monitor, který nabízí módní technologie v tomto okamžiku, 3D.

V3D241wm ViewSonic nabízí 24-palcový LED panel s latenci 2ms, 300 cd jasu, kontrastu 20.000.000:1 a 120Hz obnovovací frekvenci, frekvence v závislosti na výrobci, aby si obsah pomocí 3D polarizační brýle dodaný s tímto monitorem.

V tuto chvíli nevíme, jakou cenu bude v eurech, ale ve Velké Británii se prodává za cca 330 liber, což při zachování současného tempa by bylo asi 376 eur, ale nemůžeme to cenu, když to přijde, aby byl prodán ve Španělsku.

Více | Viewsonic

Google představuje blokování domén K vyhledávání

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iQo6vVjUGVI/Google-Introduces-Domain-Blocking-To-Search:
Anonymní čtenář píše: "Nedávno jsme diskutovali nový Chrome rozšíření, která byla zavedena k bloku uvedené webové stránky zobrazovaly ve výsledcích vyhledávání. Teď, Google představila novou funkci, které se skrývají výsledky z nežádoucích domén přímo z vyhledávacího stránky. Toto je další způsob, jak zjistit více o tom, co chcete na Google tím, že blokuje stránky nechcete vidět vůbec výsledku vyhledávání. takzvaný 'odborníků výměnu' nebo 'online eHow průvodce' by byl první na mém seznamu blokovaných. " Dalším elegantní Posledním přírůstkem bylo zavedení Recept View, která dodává hloubku vyhledávání přípravu jídla.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Symbian UI oprava je naplánována na podzim?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/11/symbian-ui-overhaul-scheduled-for-the-fall/:
Zatímco Symbian by mohl být dobrý jako mrtvý pro většinu čtenářů Engadget, musí Nokia nadále podporovat miliony ^ S na sobě věrný , dokud se plně přechod k telefonu smartphone Windows obchod v roce 2012 . Takže jsme měli zájem slyšet Marc Driessen, Nokia Beneluxu produktový manažer, rozlít některé detaily o několik dříve neohlášené Symbian aktualizace pro rok 2011. Jak jste si vzpomínám, S ^ 4 jako produkt byl konzervy měsíci , ale plánované UI aktualizace byly stále součástí Symbian plánu. Podle Driessen, Nokia je cílení na hlavní UI opravit na podzim, aktualizace prý patří vyhrazené pull-down stavovém řádku až nahoru, novou ikonografii, nové widgety flexibilní, zjednodušenou navigační lištu dole, a lepší nabídky po celou tuto don ' t vyžadují akvalung oblek pro navigaci. Zatímco Nokia HQ nebude potvrdit data nebo údaje, které nám (ptali jsme se), pád časová osa se utkání s tím, co jsme slyšeli jinde. Holandský webu Vše o telefony je také hlásí, že menší aktualizaci pro N8 a E7 uživatelů by mohlo přijít již letos v létě. Samozřejmě, že tito majitelé jsou stále čeká na první skutečný ^ S 3 update , která byla přislíbena na počátku roku 2011, takže doufejme, že Nokia může zmáčknout v textu na obrazovce rozdělené vstup, portrét QWERTY a lepší prohlížeč do března je hotovo.

Symbian UI oprava je naplánována na podzim? původně objevila na Engadget na pá. 11.3.2011 12:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Vše o telefony | Poslat | Komentáře

Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z inovací finské společnosti Nokia. Tentokrát je to na přelomu starší C5-03 Nokia bratr C5 Nokia, mobilní, a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminál lehký (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další funkce, budete ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykové obrazovky 3, 2 palce, Nokia C5-03 obsahuje 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměti, Nokia C5-03 nabízí 40 MB interní, které mohou být přeměněny na až 16 GB, pokud používáte kartu microSD, ačkoli série bude obsahovat 2 GB

Jako operační systém je Nokia C5-03 běží na Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Přístroj menu nabízí kvalitní sbírka ikon, které umožňují přímý přístup k mailovým účtům a sociálních sítí.

Některé aplikace upozornit na Nokia C5-03 patří přístup k Nokia Music Store a Ovi Store, ze které si můžete koupit hudbu a aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech typů dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsem řekl, budeme se 170 eur.

Připravte se na masivní vlnu zemětřesení podvody

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/h1kbbesaAn0/Prepare-For-Massive-Wave-of-Earthquake-Scams:
wiredmikey posílá tento citát z bezpečnostního týden: "Dnešní tragické události z 8,9 velikosti zemětřesení a následné tsunami, jak smutné je to, je snem pro podvodníky a podvodníky z celého světa tragické události jsou vždy něčím podvodníci využít ve svůj prospěch, pomoc. jejich kořist na využívání a nevinných obětí. Podvody se již šíří přes Facebook, který byl zahájen během několika minut poté, co zprávy zlomil zemětřesení v Japonsku. Jak jsem již napsal, podvodníci jsou tvrdé práce, registrace nové domény a dostával z šablony za jejich falešné darování stránek. Poté bude následovat s masivní objemy e-mailový spam, tweety přes Twitter a Facebook míst, jako podvodníci zařízení až do své dary z celého světa. " Jak pokrytí zemětřesení a následné tsunami postupoval, sbírky videa a fotografie ukazují rozsah devastace. NY Times dělá výborné míry, že to mohlo být mnohem horší, ne-li pro stavební předpisy a zemětřesení-rezistentní inženýrství. Stav nouze byl vyhlášen v jednom z jaderných elektráren Japonska, po zemětřesení způsobilo problémy s chlazením na jednom z reaktorů. Žádný únik radiace byl zaznamenán, a US Air Force, pomohl tím, že dodává chladicí kapaliny do vzduchu.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Miguel de Icaza na použitelnost a otevřenost

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ISkI0YIV2j8/Miguel-de-Icaza-On-Usability-and-Openness:
doperative poukazuje na připomínky od Miguel de Icaza o boji za použitelnost v mnoha softwarových produktů: "De Icaza používá OpenSUSE jako jeho hlavní pracovní plochu (s rozhraním GNOME, samozřejmě), říká, že on má rád Linux lepší než Windows, a říká, že jádro Linuxu . i 'lepší' pro jádro MacOS '. Mít zdrojového kódu systému je báječné Být schopen rozšířit tento systém, je báječné,' říká, ale on si všimne, že proprietární systémy mají své výhody -. jako je video a audio systémů, které zřídka zlomit. 'jsem strávil tolik let bojuje s operačním systémem Linux a něco nového je rozbité pokaždé,' říká. 'My jako open source komunitě, nemáme Zdá se, že si naše jednat společně, pokud jde o pochopení potřeb koncových uživatelů na pracovní ploše. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.