pátek 29. července 2011

Za HDTV

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Y3bRdFL7xio/Beyond-HDTV:
Hub píše: "The Economist píše promyšlené článek o nové generaci HDTV a jak budou poskytovat rozlišení než 1080p. Pohonu pro vyšší rozlišení je řízen z části požadavky 3D obsahu. Také někteří vidí streamování obsahu do vyšší rozlišení Domácí jako způsob, jak vyrovnat pokles prodeje DVD. To by znamenalo, studia by měl lépe přijmout služby, jako Netflix nebo stream přímo spotřebiteli. Uvědomte si, kvalita obrazu je řízen více, než je počet obrazových bodů. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


MIT představil Sun-Fotovoltaika zdarma

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SFtL5h7IJdY/MIT-Unveils-Sun-Free-Photovoltaics:
Anonymní čtenář píše: "Vědci z MIT právě představila nový solární generátor, který nepotřebuje slunce fungovat. Tlačítka velikosti elektrického generátoru lze využít energii z tepla, sluneční paprsky, uhlovodíkového paliva, nebo rozpadající se radioizotop, a může běžet třikrát déle než lithium-iontová baterie o stejné hmotnosti. Očekává se, že technologie může být jednoho dne použit k výrobě energie pro kosmickou loď o dlouhodobých misí, kde sluneční světlo není k dispozici. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Jít: proti globálnímu oteplování příběhu sám Pomýlení

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hG9ZxnT5xnI/Followup-Anti-Global-Warming-Story-Itself-Flawed:
Bad Astronom píše: "Jako Napsal dříve na Slashdot, Forbes op / Ed tvrdí, že je" zející díru v globální oteplování "teorie, založený na nedávném dokumentu. Nicméně, jak článek Forbes a papír, na kterém je založen, jsou samy o sobě vážné nedostatky. papíru je strhal klimatu vědci s tím, že použitý model je "nereálné" a "nesprávné" a autor záznamem o používání špatných modelů, aby nesprávným závěrům. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Microsoft vystaví Umístění počítače a telefony

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cYMgIFPf3Uo/Microsoft-Exposes-Locations-of-PCs-and-Phones:
suraj.sun posílá tento výňatek z CNET: "Microsoft sbírá umístění milionů notebooků, mobilních telefonů a dalších Wi-Fi zařízení po celém světě a dává je k dispozici na webu, aniž by o soukromí opatření, která mají konkurenti, CNET se naučil. rozsáhlou databázi dostupný přes Live.com vydává přesné zeměpisné polohy, které mohou ukazovat na poštovní adresu, a někdy i za roh budovy, z Android telefonů, Apple zařízení a další Wi-Fi modulů. Na rozdíl od Google a Bezdrátové orbitálního výtahu, který sestavil podobné seznamy těchto jedinečných Wi-Fi adresy, Microsoft nepřijal žádná opatření k omezení přístupu k databázi. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Zeptejte se Slashdot: Potřebujeme pseudonymem sociální sítě?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ASKrvmdqUlI/Ask-Slashdot-Do-We-Need-Pseudonymous-Social-Networking:
Anonymní čtenář píše: "Myšlenka anonymních sociálních sítích Zní to jako protimluv, používání pseudonymů maskovat uživatele on-line identity má dlouhou historii, která sahá až do počátků internetu a lokální systémy BBSky (BBS). Takové nedokonalé anonymity, což může být často odhalena až na několik přesně definovaných vyhledávání Google, vedlo k zneužití, jako vynález "spamboty" a přetrvávání fóra trolls. Ale jako zprávy BBC, pseudonymy mají své místo v online komunitách , zejména tam, kde identity jsou riskantní komodity, v despotické státní režimy a vlády, kde stále dominují korporátní zájmy, zájmy jednotlivců. "Někteří uživatelé si vybrat skrýt svou identitu, aby se vyhnula najít lidi, které by nechtěly být kontaktován Jiní žijí v zemích, kde označení by mohlo mít vážné důsledky pro ty, kteří vyjádřili politických názorů nebo spojené se s ostatními, kteří mají. " Pokud by Google + a možná i notoricky známé Facebook vyvine do dvoustupňový místa, kde jsou ti, kteří se rozhodli zůstat v anonymitě "označila" jako takový, a odpírán přístup k určitým stránky obsahují, i když je volný místo, blog, nebo tweet své názory, aniž by se hromadně dostat své účty pozastavena nebo zrušena? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Java 7 Lodě s těžkým Bug

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Rz5-P65WkQA/Java-7-Ships-With-Severe-Bug:
Lisandro píše "Lucid představivost jen Napsal oznámení o závažné chybě v nedávno vydané Java 7 Očividně některé smyčky jsou chybné sestaven kvůli chybám v HotSpot optimalizace kompilátoru, který způsobuje selhání programů Tato chyba ovlivňuje několik projektů přímo Apache.. - Apache Lucene jádro a Apache Solr již zvýšila varování s tím, že chyba může být v Java 6 také. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Vyhodnocení možnosti Chip Sonda o velikosti

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-GChSwoFe9s/Evaluating-the-Capabilities-of-Chip-Sized-Spacecraft:
kgeiger píše: "Projekt je Sprite testování proveditelnosti čip velikosti sondy." Spíše než ruční stavební jeden-a-druhu sondy, jsme se představit budování kosmické lodi na oplatky v podstatě stejným způsobem, jako běžné integrované obvody se vyrábějí dodnes. průběhu výroby, by solární články a další součásti by mělo být začleněno s mikroelektromechanické systémy techniky. Místo toho, aby vyčerpávajícím způsobem testování jednotlivých částí, jako je tomu u současných kosmických lodí, budou inženýři moci sledovat Sprite kvalitu méně náročné na pracovní sílu způsobem za použití statistických procesů, testování několik čipů z každé šarže, aby se ujistil, že splňují požadavky. " Cílem projektu je zavedení skutečné "chytrý prach" Skládá se z 5 -. Až 50-mg dušení kosmické lodi schopné vytvořit hlubokého vesmíru senzor pole "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Google spouští Hotel Finder, najde způsob, jak recyklovat Google Maps hodnocení

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/29/google-launches-hotel-finder-finds-a-way-to-recycle-google-maps/:
Tou dobou už by mělo být žádným tajemstvím, že Google se chce dostat do cesty online-business plánování (pokud to není nějak tam už). Za prvé, bylo oznámení, že El Goog by koupil ITA, společnost servírují téměř všechny vaše on-line prodej letenek možnosti - dohodu, která ještě nebyla uzavřena . Pak přišel vyhledávání letový řád a nyní, oblečení zaokrouhlení to všechno tím, že hodí do hotelů mix. Společnost právě zahájila Hotel Finder, což je služba, která umožňuje - teď se podržte - najít místo, kde si položit unavenou hlavu v těchto velkých padesát států. Na první pohled je o něco větší, než konkrétní use case pro Google Maps - stačí zadat město nebo PSČ v USA dostat mapu s obvyklým spreadů špendlíkové hlavičky. Přestože Google nebude prostředníkem rezervaci rezervace ubytování, můžete použít nástroj k doladění vyhledávání, kreslení kružnic na mapě, aby prohledali několik čtvrtí. Jak byste očekávali, můžete také Whittle vyhledávání podle ceny a hodnocení, a přečtěte si recenze, že lidé původně zveřejněna na Mapách Google. Jedna věc, kterou jsme líbí o UI je, že nemusíte otevřít novou záložku, který přečetl úplnou rozlít na hotel - stačí kliknout výpis vidět rozšířit tady spolu pěkně fotokoláže. Hit zdroj odkaz na poke kolem, ale pokud je jeho jednoduchost kostrbatý otočí tě, neříkej, že Google vás nevarovali - nástroj je tak nové, že Google není nazývat to "beta", tak jako ... experiment.

Google spouští Hotel Finder, najde způsob, jak recyklovat Google Maps hodnocení původně objevila na Engadget na Pá. 29 červenec 2011 13:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TheNextWeb | zdroj Google | Přeposlat | Komentáře

Konec plynové Guzzler

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZPoe9qQA9rs/The-End-of-the-Gas-Guzzler:
Hugh Pickens píše: "Michael Grunwald zprávy, že prezident Obama oznámí dnes téměř zdvojnásobení norem palivové účinnosti automobilů a lehkých nákladních vozů, a velké trojky - GM, Ford a Chrysler - bude podporovat jej v konečné dohody, která bude vyžadovat vozidla loďstva průměru 54,5 míle na galon v roce 2025, což sníží spotřebu paliva o 40% a emisí oxidu uhličitého o 50%. Přestože ekologové se snažil o 60 mpg a Bílý dům vznášel kompromis 56,2, 54,5 je dost blízko, se domnívá, že v loňském roce standardy byly jen 28,3. "bych zdůraznil, že stejný automobilový průmysl, který běžel útokem reklamy o tom, jak 56,2 zničí jejich podnikání a nutí každého, řídit auta na elektrický pohon se chopila 54,5 jako dosažitelný cíl," píše Grunwald. "Skoro dělá si klást otázku, zda automobilky může mít přehnané náklady na dodržování předpisů, tak, jak vždycky. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


GAO Zpráva: DoD Nekompetentní na Cybersecurity

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CrU2XrWY_pE/GAO-Report-DoD-Incompetent-At-Cybersecurity:
itwbennett píše: "Podle kousavé zprávy GAO (PDF) vydal 25. července ministerstvo obrany začala brát vážně kybernetickou válku za poslední dva nebo tři roky, po ignorování varování pro asi 2 let. A když říkáme" brát vážně, "máme na mysli" hodit huby peněz na to. '- k malému efektu "Podle DoD, velké množství zpravodajských agentur a zahraniční armády se aktivně snaží proniknout do naší vojenské sítě Tyto sítě jsou snímány milionkrát. den a sondoval tisíckrát za den. průběhu několika posledních let, zažívá DoD škodlivé pronikání do těchto sítí ... [včetně] plánů, zbraňové systémy, které již byly ohroženy, "píše se ve zprávě. Dokonce i pro organizace s rozpočtu a povědomí o bezpečnosti v DoD, vyhlídky, že bude muset držet krok s Zvyšující se hrozby z menších zemí a osoby bez státní příslušnosti teroristické organizace je "skličující," GAO k závěru. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Lenovo ThinkPad tablet dostane 23.srpna verze

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/29/lenovo-thinkpad-tablet-gets-an-august-23rd-release/:
Lenovo měl trochu problém ukládání data pro letní tablet startu, ale už ne. Potvrzeno přes stránku produktu na webu společnosti, její Honeycomb příchutí ThinkPad tablet nakonec hit regály maloobchodníků na 23. srpna. Pokud si nejste do čekat tak dlouho, vždy můžete zachytit IdeaPad K1 - slyšíme, Lisa Stansfield doporučuje ho .

[Díky, Jeff]

Lenovo ThinkPad tablet dostane 23.srpna verze původně objevila na Engadget na pá. 29.červenec 2011 12:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Lenovo | Přeposlat | Komentáře