sobota 23. dubna 2011

Týden v Apple: sledování polohy je v módě

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Rin-NllIJNo/week-in-apple-location-tracking-is-all-the-rage.ars:

Tato poslední týden bylo rušno na novinky společnosti Apple. IPhone 3G a IPAD zřejmě vést log soubor z každé místo, které jste někdy, zda jste pomocí GPS, či nikoli, a kongresmani se rozčilovat o tom. Navíc, Apple žaloval Samsung pro kopírování jeho uživatelské rozhraní a návrhy produktů, Adobe oznámil, že přijme HTTP Live Streaming do IOS zařízení, slyšeli jsme některé nové bílé iPhone zvěsti, a další. Máme zátahu tady:

Jak Apple sleduje svou polohu bez souhlasu, a proč je to důležité : log soubor na vašem 3G iPhone nebo-umožnil IPAD ukazuje téměř každé místo, které jste po celém světě, ať už byly pomocí GPS, či nikoli. Ars zkoumá důsledky této velmi znepokojivé zjištění, že pro sledování údajů běžně odhalily pouze soudní příkaz je k dispozici každému, kdo se správné nástroje.

Adobe hází v ručníku, přijímá HTTP Live Streaming pro IOS : nadcházející verze Flash Media Server bude používat HTTP Live Streaming poslat video IOS zařízení, jakož i kompatibilní prohlížeče HTML5 chybí Flash plug-in.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


TC Betlémy: Meebo je headbanging, Rocket-Házet Office (s kouzelnými Chodby)

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/8ASMlmLaQXA/:
Řada

Gillmor Gang 4.23.11 (TCTV)

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/vOpWG9R8yBw/:
Řada

Norio Ohga, bývalý předseda Sony a multimediální průkopník, umírá na 81

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/23/norio-ohga-former-sony-chairman-and-multimedia-pioneer-dies-at/:
Je tu další smutná zpráva z Japonska dnes ráno, bojíme - Sony hlásí, že bývalý předseda Norio Ohga zemřel včera v Tokiu od multiorgánové selhání. On byl 81. Nesmíte osobně pamatovat Sony za jeho vlády - Ohga přímo helmed společnosti 1982-1995 po desetiletích služby v produktu plánování - ale Norio Ohga byl pravděpodobně muž zodpovědný za soustružení Sony z high-profil analogové výrobce elektroniky do digitální multimediální konglomerátu. On režíroval obchody, které tvořily Sony Music, vydláždil cestu pro Sony Pictures a založil tentýž Sony Computer Entertainment, která by narození PlayStation , a to byl on, kdo tlačil optického disku CD-ROM standard, že všechny ale nahradil magnetické kazety a diskety , které držel přenosná média. Bez něj může DVD a Blu-ray se ocitly na vedlejší koleji, a to je další myšlenka, která vhání slzy do očí. Najdete Ohga oficiální nekrolog po přestávce.

Pokračovat ve čtení Norio Ohga, bývalý předseda Sony a multimediální průkopník, umírá na 81

Norio Ohga, bývalý předseda Sony a multimediální průkopník, zemře na 81 původně objevila na Engadget na so. 23 duben 2011 12:53:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Associated Press | | Poslat | Komentáře

PSA: T-Mobile a LG G2x Optimus 2X patří dvou-tlačítko screencap funkce (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/23/psa-t-mobile-g2x-and-lg-optimus-2x-includes-two-button-screenca/:
Snímání screenshotů na Android byl vždy utrpení podobná mimořádné návštěvě zubaře - víte, co musíte udělat, ale prostě nechce. Spletitý proces zahrnuje buď instalací Android SDK na počítači, který umožňuje USB ladění na cílové zařízení, a běží ddms, nebo zakořenění vzoru a střílet do jedné z mnoha existujících (a potenciálně stinných) screenshot aplikace. V kontrastu, snímání screenshotů na jiných platformách je často jen otázkou stisku pravé kombinace kláves ve správném pořadí, jako je držení spánek / probuzení tlačítko a klepnutím na tlačítko Domů v IOS 4. No vypadá to, že lidé u LG se rozhodli milost i T-Mobile G2x a jeho Optimus 2X sourozence s poměrně jednoduchý, ale šikovný kousek kódu, který umožňuje pořizovat snímky současným stiskem obou výkon / zamknutí tlačítek a domů .. . Huzzah! Nyní jen doufám, že Google si půjčuje tento nápad a dělá to standardní funkce ve všech budoucích verzích Android. Podívejte se na naše demo video po přestávce.

[Díky, redman12]

Pokračovat ve čtení PSA: T-Mobile a LG G2x Optimus 2X patří dvou-tlačítko screencap funkce (video)

PSA: T-Mobile a LG G2x Optimus 2X patří dvou-tlačítko screencap funkce (video) původně objevila na Engadget na so. 23 duben 2011 15:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TmoNews | zdroje IntoMobile | Poslat | Komentáře

HTC Flyer se na preorder za $ 499 v Best Buy 24. dubna

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/23/htc-flyer-up-for-preorder-for-499-at-best-buy-on-april-24th/:
Evropané byli schopni preorder HTC Flyer měsíce, a nyní zvědaví amíci se chystají dostat svou šanci, příliš. Tablet je k dispozici pro preorder 24. dubna (to je to neděle) za $ 499 s Best Buy jako výhradní prodejce. I když naši přátelé přes rybník byl schopen zachytit 3G verzí, ten asi přijde americký prostě WiFi. Flyer, jak si budete pamatovat, telefon je tvůrce první tablet, a má 7-palcový (1024 x 600) displej, hliníkové tělo, čip Qualcomm 1.5GHz a verze společnosti Sense UI, který byl vylepšen s břidlic v mysli. Bohužel, bude to loď s operačním systémem Android 2.3 (Perníková), ale HTC slibuje, eventuální upgrade na 3.0 (voštinová) a všech větších-obrazovce dobroty , které přicházejí s ním.

Pokračovat ve čtení HTC Flyer se na preorder za $ 499 v Best Buy 24. dubna

HTC Flyer se na preorder za $ 499 v Best Buy 24. dubna původně objevila na Engadget na So. 23.duben 2011 16:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Droid-Life | zdroje Best Buy | Poslat | Komentáře

EC2 výpadku ukazuje, kolik Net spoléhá na Amazon

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Ik7I5nqEC6U/EC2-Outage-Shows-How-Much-the-Net-Relies-On-Amazon:
Anonymní čtenář píše: "Mnoho bylo napsáno o nedávné výpadku EC2/EBS, ale Keir Thomas na PC World má odlišný: je to ukázalo, jak moc řezání-hrana internetové infrastruktury spoléhá na Amazon, a my bychom měli být vděční Citovat:. ' Amazon je ztělesněním ducha internetu, který je jedním ze skutečné demokracie, přístup k prostředkům distribuce a rychlý vývoj. '"článek na O'Reilly jde o podobně pozitivní závěr z jiného úhlu.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


EV-Rychlé nabíjení standardy v toku

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0XWNg8Z_itI/EV-Fast-Charging-Standards-In-Flux:
savuporo píše "S první baterii elektrická vozidla, které budou dostupné na trzích po celém světě, tam je větší tlak na vytvoření norem pro rychlé nabíjení-svíčky. Bohužel, příběh není zdaleka jednoduché. US doufá, že založí vlastní DC fast-nabíjení standard do roku 2012, a Evropa nemůže dospět k dohodě o jejich verzi. Mezitím CHAdeMO fast-poplatek standard vyvinutý a široce nasazené v Japonsku, který se používá jak na Nissan Leaf a Mitsubishi MiEV, nabírá na síle s implementací probíhají jak v USA, a Evropa. CHAdeMO je omezen na 62kW sazba poplatku, moci účtovat menší baterie na 80% v SoC 15-30 minut. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Comcast pronásledován Sbírky agentura

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dmh0c8kFt1Q/Comcast-Hounded-By-Collections-Agency:
Bob Super Hamste píše: "Podle svatého Pavla Pioneer Press, je Comcast byla přijata k soudu pro non-platba na účet agentury kolekci se používá pro sběr minulosti-splatné platby od zákazníků. Oblek tvrdí, že Comcast se zavázala zaplatit 5 dolarů pro každý účet je uzavřen, a že pro každý účet sbírky agentura ovládal Comcast zaplatí 33% z vybraných prostředků. oblek se snaží 314.210 dolarů na účtu a zrušení odhady Comcast dluží 50.000 dolarů pro delikventní shromážděných prostředků. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Google bude Uložit Videa po všech

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tXHMv6qAhVQ/Google-Will-Save-Videos-After-All:
don9030582 píše "Poté, co Google oznámil, že to bude natrvalo spouště svých Google Videa sběru, desítky dobrovolníků z celého světa objevilo na akce v masivní úsilí dělat kopii celého webu. To bylo původně kritizovaný jít tmavé dne 29. dubna, ale Nyní mají odstraněny jakékoliv takové lhůty a navíc se bude stěhovat sbírky na YouTube. Přejeme Google by měl v plánu dělat od začátku, ale nakonec je to vítězství pro zachování user-generovaný obsah na internetu. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Pár v Atlantě konečně dostane LiFe, s laskavým svolením Wheego

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/23/couple-in-atlanta-finally-gets-a-life-courtesy-of-wheego/:
Wheego má, u dlouho trvat , ať jeho první 32.995 dolarů, 100-míle rozmezí LiFe elektrické dvousedadlový vůz volně na veřejnost, a přidal další roztomilé auto na elektrický pohon do USA EV kolektivní. Buď zdvih-na-štěstí nebo úplnou náhodou (žádný způsob, jak je to záměrné), první z plemene byla doručena dnes, jinak známý jako Den Země, na pár šťastných majitelů v ATL. Je dobré vidět Dixieland řidičům (kteří často raději něco s výtahem kit a Super swampers na palivo-účinné subcompacts) čistších motorismu na derrrty jihu.

Pár v Atlantě konečně dostane LiFe, s laskavým svolením Wheego původně objevila na Engadget na so. 23 duben 2011 09:35:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Wheego | Poslat | Komentáře

PlayStation Network výpadek způsoben 'vnějšímu vniknutí,' pokračuje třetí den

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/23/playstation-network-outage-blamed-on-external-intrusion-conti/:
Začalo to na klidném středu v noci, s PlayStation hráči zjišťují, že jejich sítě nereaguje na jejich pokusy o přihlášení, a nyní pokračuje i do jeho třetí den. Sony se nyní konečně vrhnout světlo na problémy, je to už má s PSN, a nikomu to překvapení, je na vině za jeho problémy byly označeny za "vnějšímu vniknutí." Aktuální prostoje na PSN je druhé svého druhu v tomto měsíci, s anonymní skupinou online křižáků přiznal k odpovědnosti za první. Sony nyní hodlá udržet i PSN a jeho Qriocity streamování hudby služeb v režimu offline, dokud nebude možné určit chybu, která byla využívána, a zastavit ji. Přeskočit kolem přelomu pro společnost plnou prohlášení.

[Díky, křesťanského]

Pokračovat ve čtení PlayStation Network výpadek způsoben 'vnějšímu vniknutí,' pokračuje třetí den

PlayStation Network výpadek způsoben 'vnějšímu vniknutí,' pokračuje třetím dnem původně objevila na Engadget na so. 23 duben 2011 10:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje PlayStation Blog | Poslat | Komentáře

Proč by lidé měli Stop Být oklamány 3D podvod

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VsJelCDJ7YY/Why-People-Should-Stop-Being-Duped-By-the-3D-Scam:
Phoghat píše "zábava a elektronický průmysl dál snažit tlačit na 3D spotřebitelů, i když mají hodně chytrých lidí pochopilo k tomu, že je to podvod a ne inovace jako odvětví bych vám věřit Z článku.: 'To je špatný experiment, že průmysl je nutí spotřebitele, aby dotovat. A protože nelze vytvořit lepší produkt, si prostě západkou na 3D jako marketingový trik, že zábavní a elektronický průmysl lze použít k trik lidí myslet si, že oni jsou stále vynikající zážitek. Je to jen v práci, protože právě tolik lidí se o podvod, aby ji udrželi naživu. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Týden ve vědě: kola, sebeléčení polymery a další

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/yZ_wUqItfgQ/week-in-science-bicycles-self-healing-polymers-and-more.ars:

Pohybující se kola pobyt ve vzpřímené poloze-ale ne z důvodů, mysleli jsme si : Proč jsou tak stabilní, jízdní kola, zatímco oni jsou odvalování? Vysvětlení máš ve své třídě vysokou školu fyzika zjevně není celý příběh.

Nového elastického polymeru sebe-léčí v pouhou minutu : sebeléčení elastomerní polymer může stvrdit až po kusy asi jednu minutu pod UV světlem. Výzkum přináší nám výrazně blíže k získání sebeléčení polymerů na trh.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Pirátská strana Kanady Sliby VPN Za svobodu

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1KJlBQTufZY/Pirate-Party-of-Canada-Promises-VPN-For-Freedom:
Anonymní čtenář píše "Pirátská strana Kanady oznámila, že rozšíří VPN původně nastaven tak, aby umožnily lidem v Tunisku můžete procházet volně, zatímco internet cenzura byla uložena tam. Kanada může brzy být přidán do tohoto seznamu, protože vládnoucí Konzervativní strana slíbil, že zavedení zákona, který by poskytoval bezprecedentní systematické zachycení a sledování Kanaďanů 'osobní komunikace. Takže Pirátská strana Kanady oznámila, že rozšíří tuto službu pro Kanaďany. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.