čtvrtek 8. září 2011

Smartphone nelze léčit akné, FTC pravidla

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QVeFnbDo8Ec/Smartphones-Cant-Cure-Acne-FTC-Rules:
jfruhlinger píše "smartphone může posílat texty, surfovat po webu a aktualizovat své Facebook stránce, takže je logické, že se může léčit akné taky, že jo? No, možná ne. dvou společností, které trh akné léčit aplikace se usadili na FTC a byli nuceni, aby se aplikace z trhu. (barevné světlo zabíjí bakterie způsobující akné, ale musí být mnohem silnější, než to, co smartphone obrazovku můžete dát ven.) téměř 15.000 lidí, koupil aplikace. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Islandský Skály Navrhněte Meteority přinesly zlato To Earth

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1bNJ6LH05Uk/Icelandic-Rocks-Suggest-Meteorites-Brought-Gold-To-Earth:
sciencehabit píše: "Zlato, platina a jiné precioius kovy byly nasáván do roztaveného zemského železné jádro brzy po naší planety, tvořil. Tak kde se všechen materiál pro naše fantazie šperky pochází? Podle vysoce přesné měření dvou izotopů, nebo pro atomovou variant, wolframu ve 4-miliardy staré horniny z Grónska dnes publikoval online v časopise Nature [abstrakt přidává trochu více, plnou verzi je paywalled však], drahé kovy meteority udeřil zemi kolem tohoto času, povlak na planetě v dýhy obsahující zlato, platina, a další prvky, dlouho po jejich domácí kolegové zmizel do jádra planety. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Mozilla vyzývá všechny příslušné orgány ke Kontrolnímu Security Systems

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/N6AlF2tLnk0/Mozilla-Asks-All-CAs-To-Audit-Security-Systems:
Trailrunner7 píše: "už má zrušeno důvěru ve všech kořenové certifikáty vydané DigiNotar, Mozilla podniká kroky, aby nemuseli opakovat, že proces s jiným potvrzením úřadu důvěřuje Firefox, žádá všechny zúčastněné CA v hlavním programu k provádění auditů jejich PKI a ověřte, že dvoufaktorové autentizace a další ochranná opatření k ochraně proti vydání osvědčení o tuláka. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Western Digital, Seagate a Hitachi náměstí off na 3 TB pevný disk Roundup

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/08/western-digital-seagate-and-hitachi-square-off-in-3tb-hard-driv/:
Viděli jsme 3 TB pevné disky prosakují na trh pro lepší část roku, ale je to jen teď, že vidíme víc UEFI vybavených základních desek, které mohou skutečně zvládnout vše, co skladovací kapacity. Takže srovnávání průvodců po dobu HotHardware rozhodl se bude pokuta čas na pit několik z nich proti sobě, zaokrouhlování modely od likes Western Digital, Seagate a Hitachi a vystavovat je zničující baterii 28 testů. Necháme to na vás nahlížet skóre, ale stačí říct, Seagate Barracuda XT přehnala asi polovina měřítka, a zubové těsně za zbytek času. Ale je to stojí za to strávit dalších 30 dolarů více než důsledně koncové Western Digital Caviar zelené ? Necháme to na vás a vaší peněžence.

Western Digital, Seagate a Hitachi náměstí off na 3 TB pevný disk Roundup původně objevila na Engadget na čt. 08.09.2011 14:48:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj HotHardware | Přeposlat | Komentáře

Heathkit DIY sady se vrací

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8LBwwEpDiqs/Heathkit-DIY-Kits-Are-Coming-Back:
donberryman píše: "IEEE Times uvádí, že Heathkit, legendární elektronické výstroje společnosti, se vrací do podnikání, které po dvou desetiletí přestávce. stránkách Heathkit říká, že oni budou uvolňovat Garáže Parkovací asistent kit (GPA-100) na konci září po o bezdrátovou sadu bazén Monitor. Amatérské rádio sestavy se možná blíží ke konci roku. " Doufám, že v reálném tentokrát - Nikdy jsem neviděl na prodej HERO kit slíbili před několika lety.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Elektrifikovaná bakterie armáda zabije uranu, dává kapitán Planet boji o peníze

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/08/electrified-bacteria-army-kills-uranium-gives-captain-planet-a/:
Určitého typu "chlupatý" bakterií může být pouze odpověď na čištění radioaktivních úniků. Vědci z University of Southern California zjistili, že za určitých okolností mohl Geobacter sulfurreducens aby kovů, jako je uran méně rozpustný - v podstatě soustružení kovu do těžké kapky, spíše než být absorbovány. Vědci zjistili, že snížením teploty bakterií, to způsobilo vlasy-jako pili k rozšíření, který obklopil jed uranu a nakonec snížil přes velké vzdálenosti přenosu elektronů. Tento průlom by mohl pomoci poškozují zdroje uranu a jiných radioaktivních izotopů, kde bakterie za normálních okolností nemůže přežít - jak z Fukushima jaderné elektrárny , které zasáhly Japonsko v letošním roce. Vědci se domnívají, že jsem jen dotkli povrchu s tímto vývojem a jsou optimističtí ohledně budoucnosti bakterie "electromicrobiology", kterou můžeme jen dohadovat, rostl v popularitě po tomto 80. klasický hit rozhlasové a televizní vysílání (video po přestávce).

Pokračovat ve čtení Elektrifikované bakterií armáda zabije uranu, dává kapitán Planet boj o peníze

Elektrifikovaná bakterie armáda zabije uranu, dává kapitán Planet boj o své peníze původně objevila na Engadget na čt. 08.9.2011 15:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink iO9 | zdroj Vědecké Americe | Přeposlat | Komentáře

ViewSonic opouští plány na Boxee napájení TV

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/08/viewsonic-abandons-plans-for-boxee-powered-tv/:
Můžete mít podezření, že se něco děje po Viewsonic nesplnil slíbil "brzy Q2" loď datum Boxee poháněné TV Ukázalo se, vystoupit na CES, a budete mít podezření, správně. GigaOM se nyní hlásí, že Viewsonic skutečně upustil od svého Plány pro zařízení, zřejmě díky kombinaci vysoké náklady a nedostatek zájmu o inteligentní televizory od zákazníků. To je ještě udržet své možnosti otevřené dál po silnici, nicméně, poznamenat, že to bude "zůstat zapletený s různými technický rozvoj a považují je v budoucnu budou k dispozici."

ViewSonic opouští plány na Boxee poháněné TV původně objevila na Engadget na čt. 08.09.2011 14:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista | zdroj GigaOM | Přeposlat | Komentáře

Smart Bar od eAccess Gingerbread kombinuje s tradičními NUM na old-school nadšence

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/08/smart-bar-from-eaccess-combines-gingerbread-with-traditional-num/:
No, není vidět příliš často. Nový telefon nazval Smart Bar je stanovena pro prodej v Japonsku na 22 září, která kombinuje retro styl bonbóny s moderní 3-palcový dotykový displej. Jsme nesporně zaujal na numerické klávesnici (z pochopitelných důvodů), a na displeji WVGA sportovní obdivuhodné hustoty pixelů na 311ppi, ale zbytek specifikace jsou rozhodně všední. Telefon je vyroben Huawei a má 800MHz procesor Qualcomm MSM7227 SoC, 512 MB ​​RAM, 5 megapixelovým fotoaparátem a Gingerbread. K dispozici je také podpora pro 802.11n (což umožňuje přivazování až pět současných zařízení), Bluetooth 2.1 a IrDA. Je vybaven 3G podporu na 2100 a 1700MHz spektra, společně s tri-band 1900 / 1800 / 900 MHz GSM schopnosti. Smart Bar se bude prodávat za zhruba 29.800 jenů ($ 385), kde fanoušci ročníku fúze může vybrat z černé, bílé a hnědé varianty.

Smart Bar od eAccess Gingerbread kombinuje s tradičními NUM na old-school nadšence původně objevila na Engadget na čt. 08.09.2011 14:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Země Droid | zdroj eMobile (v překladu) | Poslat tuto | Komentáře

IP adresy, které nejsou dost ID Uživatelé

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/m-6wOX8ZmW8/IP-Addresses-Not-Enough-To-ID-Users:
phaedrus5001, s jeho první přijímaný příběh, ze kterého poukazuje článku na Ars Technica excerpován kus související s téměř komukoli s připojením k internetu: "sdílení souborů právník připustil tento týden, že IP adresy nejsou samy o sobě zjistit když je někdo obviněn sdílení materiálu chráněného autorskými právy on-line. zjistit, kdo vlastně sdílel pornografický film ve středu případu, advokát Brett Steele z Gibbs Hansmeier LLC řekl soudce (PDF) si bude muset hledat každý počítač v domácnosti účastníka. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nike odhalit Já Šněrování boty?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dQnCr-Rb30A/Nike-to-Unveil-Self-Lacing-Shoes:
xTK-421x píše: "Vypadá to, že Nike vyhlašuje dnes (20:30 PST), že jsme konečně schopni vytvořit vlastní šněrování bot z Návratu do budoucnosti 2. TechCrunch informoval o přijetí pozvání na akce probíhající v Nike Los Angeles dnes, kdy Nike by se oznamuje vydání Air Časopisy, self-šněrovací boty, které se poprvé objevily v Návrat do budoucnosti II. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Amazon záhyby v Kalifornii daně z prodeje dohoda

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6h-ZOQDFsh4/Amazon-Folds-In-California-Sales-Tax-Deal:
theodp píše: "v dohodě s uvedením všech stran se objeví připraveni požádat příměří, San Jose Mercury News hlásí, že Amazon.com nabízí, aby ustoupil od svého referendum disku na zrušení daně z on-line prodej výměnou za roční moratorium na výběru daně. Podle dohody by Amazon dohodly, že zahájí výběru daně od obyvatel Kalifornie v září 2012, pokud Kongres přijímá opatření v oblasti daní prodej přes internet do té doby. vývoje přichází den poté, co New York Times redakční roztrhl Amazon přes jeho prodej " daň Dodge. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Audio-Haptická navigace prostředí je music hands-free způsobem (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/08/audio-haptic-navigation-environment-makes-music-the-hands-free-w/:
Slyšel jsi o flétnistů klavíristů a varhaníků, ale už jste slyšeli o Thereminists? Titul, původně aplikován na hráče další hands-free nástroj od 1920, byl repurposed pro ty, kteří mohou pracovat s neviditelným zvuků v 3D prostoru tzv. Audio-Haptická navigace životní prostředí (AHNE). Tím, vylepšování Kinect senzoru a pomocí framework OpenNI a OSCeleton vědci z výzkumné skupiny SOPI v Media Lab Helsinkách byli schopni vytvořit AHNE "důkaz pojetí" s názvem "napětí". Vybavení dobrovolník s čidlem-obtěžkaný rukavic s malou vibrační motor pro hmatovou zpětnou vazbu, byli schopni vytvořit "hudby" - přidat špetku Pitbull, a díváte se na světě další velký měkký hymnu. Podívejte se na úplný hudební video po přestávce.

Pokračovat ve čtení Audio-Haptická navigace prostředí je music hands-free způsobem (video)

Audio-Haptická navigace prostředí je music hands-free způsobem (video) původně objevila na Engadget na čt. 08.09.2011 12:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Vytvořit Digital Music | zdroj Zvuk a fyzické interakce | Přeposlat | Komentáře

Zeptejte se Slashdot: Nejlepší programy učit se od?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-Ig33oPDkaA/Ask-Slashdot-Best-Programs-To-Learn-From:
Poprvé přijal zadavatel camServo píše: "Vzal jsem si C + + tříd ve škole a hrál jsem už asi s nějakou skriptovacích jazyků. Naučili jsme se základy toho, jak udělat C + + pracovat s malými programy, ale když vidím velkou open source projekty, nikdy nevím, kde dokonce začít, aby se pokusila zjistit, jak funguje jejich kód. Zajímalo by mě, jestli někdo z vás má nějaké pěkné návrhy na open source projektů, na pohled, abyste získali představu o tom, jak programování funguje v reálném světě, takže můžu začít dávat Zpět na FOSS komunity. " Kde byste začít?

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.