neděle 19. června 2011

Westinghouse oznámil svůj první 3D HDTV, přichází do diskontních prodejen oddělení ve vašem okolí

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/19/westinghouse-announces-its-first-3d-hdtv-coming-to-a-discount-d/:

Jen 18 krátkých měsíců po 3D dělal jeho velký HDTV premiéru na veletrhu CES 2010, Westinghouse je konečně připraven k vlastní vstup do třetího rozměru, s 47-palcový W47S2TCD. Jako většina souborů Westinghouse, tam opravdu nic zvláštního, aby to spíše obecný TV pop (dokud se hodí na jednu ze čtyř součástí páry 3D brýle), ale budete stále pasivní 1080p 3D zobrazení, 3:2 pulldown, tří- tak volitelná teplota barev, podsvícení a vylepšení nástroj nazvaný DayBright. Společnost je také odhalení dalších pěti televizí, včetně jeho prvním připojení TV - 46-palcový WC-4625T - včetně přístupu k Netflix a Vudu . 47-palcový 3D TV se bude prodávat v Best Buy, Costco, a cíle s doporučenou maloobchodní cenu 1199 dolarů, ale představte si v obchodě ceny budou podstatně nižší - s nedávným oznámením 42-palcový Vizio pasivní nabídku pro 699 dolarů, ostřelování z dalších $ 100 na palec pro novou sadu Westinghouse není pravděpodobné, že zcela v souladu s honu.

Pokračovat ve čtení Westinghouse oznámil svůj první 3D HDTV, přichází do diskontních prodejen oddělení ve vašem okolí

Westinghouse oznámil svůj první 3D HDTV, přichází do diskontních prodejen oddělení nejbližší původně objevila na Engadget na ne. 19 červen 2011 17:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Život jako chybu Hunter

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YC1lkANR7Ws/Life-As-a-Bug-Hunter:
Anonymní čtenář píše: "Chyba Hunter Aaron Portnoy tvrdí, že získal $ 60k za 3 měsíce za chybu lovec, když mu bylo 19-let staré. Docela působivé. Přísnější společnosti rozpočtů a zvýšený tlak na získání výrobku připraveného jeho datum vydání znamená, kód není kontrolován tak důsledně a stoupá bug frekvenci článku:. "Mozilla - tvůrce prohlížeče Firefox - byl první, kdo chybu Bounty programu v roce 2004 jejich nejvyšší cena je v současné době 3,000 dolarů (1,800 liber) a mají. vyplaceno asi 40.000 amerických dolarů (£ 25,000) za rok, od té doby. jejich největší činná je student v Německu, který má pytlích více než $ 30,000 (£ 18,000) z řady objevů. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


New York Post iPad blokuje přístup prostřednictvím prohlížeče Safari, doufá, že budete platit za předplatné místo

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/19/new-york-post-blocks-ipad-access-through-safari-browser-hopes-y/:
No, to je jeden způsob, jak donutit lidi platit za hříčky. The New York Post, že bašta spravedlivým a vyváženým způsobem, a ne za každou sensationalistic zpravodajství, zablokovala iPad vlastníků při čtení jeho příběhů přes tablet prohlížeče Safari. Pokud se lidé chtějí plnou rozlít na Hugh Hefner dostat kopal na oltáři, budou vyzváni ke stažení IOS aplikaci, která vyžaduje přihlášení se k odběru již od 6,99 dolarů na měsíc pro měsíční bázi. Ponecháme-li stranou News Corp. 's arogancí na chvíli, co je zvláštní na tom je počet řešení Rupert Murdoch & Co nás opustil cheapskates. Stále můžete si místo na ploše prohlížeče nebo telefonu, včetně Android jeden. V podstatě tedy News Corp. se škrtí přístup na web, ale pouze pro vybranou skupinu čtenářů. To je v ostrém kontrastu od jiných poskytovatelů obsahu (i-News Corp vlastní Wall Street Journal), které byly více na platformě agnostik. Na druhou stranu, Je tu možnost, že dim News Corp. cílené iPad ve snaze znovu značky post jako lesklejší druh tabloid, à la The Daily . Ke kterému my říkáme, to je jen zbožné přání některých tam Rupe.

New York Post iPad blokuje přístup prostřednictvím prohlížeče Safari, doufá, že budete platit za předplatné místo původně objevila na Engadget na ne. 19 červen 2011 16:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj paidContent | Přeposlat | Komentáře

Sony uvádí ceny a velikostí je Google TV?

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Zdá se, že někdo ve společnosti, nebo jsou nespokojeni se svými platy a chce zničit překvapením, že společnost připravila na úterý 12. října, nebo opravdu nutkání prošel. Proč? Vzhledem k tomu nejen uniklé informace (které zatím není známo, zda je to pravda), o možných velikostech, které se bude Google TV, ale i jména se objevují, které by bylo nazýváno dotyčných modelů.

Jejich jména jsou: NSX-24GT1 24 palců, NSX-32GT1 31 palců, NSX-40GT1 40 palců NSX-46GT1, (ano, uhodli jste) o 46 centimetrů. Ale také nebezpečí, že by se jejich ceny dosahují celkové výše 1.300, 1.400 a 1.900 dolarů.

Zvláštní věc: jestli je to pravda, že nejlevnější model Google TV bude ještě dražší (300 dolarů), že 32-palcový model dražší než Sony lidí v jejich katalogu.

T-Mobile 4G myTouch snímku spatřen v jasné, sans případě

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/19/t-mobile-mytouch-4g-slide-spotted-in-the-clear-sans-case/:
Už jsme viděli, že se objeví v několika rozmazané záběry , a viděl to na snímku trochu jasněji v případu , ale teď konečně máme první dobrý, ničím nerušený pohled na dosud neohlášených T-Mobile 4G myTouch snímků . A co víc, tipař, že za předpokladu, že záběry na TmoNews také obětoval několik rychlých dojmů s tím, že klávesnice je "Amazing" a zhruba srovnatelné s T-Mobile G2 , a že se telefon sám o sobě je "překvapivě rychle", ale trochu těžší než G2. Hit se zdrojem níže uvedený odkaz a podívat se zblízka.

T-Mobile 4G myTouch snímku spatřen v jasné, sans případě původně objevila na Engadget na ne. 19 červen 2011 14:57:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj TmoNews | Přeposlat | Komentáře

Příjem Racer je tisk legraci, odpady více papíru než jste kdy považovali za možné (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/19/receipt-racer-makes-printing-fun-wastes-more-paper-than-you-eve/:
Jistě, můžete použít tiskárnu k vyplivnout tabulky, ale co hákování DUALSHOCK 3 hrát to jako videohra? To je přesně to, co Joshua Noble a undef duo se během semináře týkající se OFFF minulý týden, a výsledek je ohromující (není-li k popukání). Trio kódované hra openframeworks s názvem Příjem Racer, která využívá termální tiskárna účtenek s modded "lehký projektor" pro zobrazení hře a představují auta, DS3 řídit, a notebook pro připojení zařízení a spusťte software. Náhodné dráha s překážkami se rychle vytisknout zatímco hráč pokusy o splavnění bez padání - něco jako Lane Splitter - nebo do vyčerpání papíru po 164 ft. Tam je strom lásky webový prohlížeč verzi a úplné informace o tom, jak to funguje ve zdrojové odkaz níže. Jsme získali více než 1.400 1.752 bodů, dejte nám vědět, jak to udělat v komentářích.

[Díky, Jesse]

Pokračovat ve čtení Příjem Racer je tisk legraci, odpady více papíru než jste kdy považovali za možné (video)

Příjem Racer je tisk legraci, odpady více papíru než jste kdy považovali za možné (video) původně objevila na Engadget na ne. 19 červen 2011 15:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink designboom | zdroj undef | Poslat tuto | Komentáře

Weird Science přeladí na penisu vody chyby 'Chorus

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/HUan1fVeRgw/weird-science-gets-its-smell-onon-the-tv.ars:

Blíží se cítit-o-vize: Jste připraveni na náhodný přístup vůně? Vzhledem k tomu, mezinárodní tým vědců, couval Samsung, vytvořila "XY Adresovatelná Matrix Zápach se uvolňuje systém pomocí On-Off přepínatelný zařízení." Přístroj sám o sobě je dost chytrý, se souborem adresovatelné topných drátů díky polymer, který vystihuje různé vůně. Teplo tu správnou kombinaci, a vůně pizzy jemně vane od přístroje. Ale doprovodné tiskové zprávy je zřejmé, že Samsung se zajímal o zařízení tak, aby mohl odpovídat čichových prostředí, co se objeví na obrazovce, ať už je to velký (TV) nebo malé (mobil, vážně?).

Traumatické mozkové zranění (fiktivní) starověký Gálie: American čtenáře nemusí být obeznámeni s knihami Asterix komické, které jsou stanoveny v Římany okupované Gálii, ale Neurochirurgické oddělení Heinrich Heine University v Düsseldorfu už ví, všech 34 z nich dobře. To proto, že je pro skenování známky poranění mozku , a přišel s monstrózní případů 704, asi 20 knih. Téměř všechny z nich vyplývala z útoků, v první řadě útoky Galů, kteří cílené Římanů. Většina z obětí (70 procent) bylo přijetí přiměřených opatření (na sobě vojenské přilby), ale nakonec ztratili ochranné prostředky před útokem. Gauls, a to zejména, byl zapojený do doping před útokem, využívající zakázané látky zvané "kouzelný lektvar."

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Amazon testy Domácí doručovací služby pro Obchod

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7HGp05eSEaM/Amazon-Tests-a-Home-Delivery-Service-For-Groceries:
destinyland píše "Amazon.com se tiše snaží vzkřísit špatná obchodní modely a WebVan HomeGrocer - dva dotcoms, který nabídl donáška čerstvých potravin -. novou službu s názvem Amazon čerstvé minulý týden na valné hromady, generální ředitel společnosti Amazon Jeff Bezos postavili na otázky týkající se testy v současnosti probíhá v Seattlu. Bezos přiznal Amazon je "hrát si" s ekonomikou je a dodal, že "budeme i nadále myslet, že ... Líbí se nám myšlenka, ale máme vysokou laťku na to, co očekáváme v oblasti podnikové ekonomiky na něco jako Amazon Čerstvé z hlediska ziskovosti a návratnosti investovaného kapitálu. " Žádné další podrobnosti nebyly nastávající, ale Bezos přesto připustil, že "budeme i nadále myslet, že."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Zařízení Analyzer Android studie chce sledovat každý váš pohyb, pokud budete nechat

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/19/device-analyzer-android-study-wants-to-track-your-every-move-if/:
Zařízení Analyzer Android studie chce sledovat každý váš pohyb, pokud budete nechat
A to jsme si mysleli, lidé měli obavy o ochranu jejich osobních údajů . Jak se ukázalo, nicméně, značná část uživatelů Android se dobrovolně dát skupině University of Cambridge vědci podívat přesně, jak používat své mobilní telefony. Stažením zařízení Analyzer aplikace z Android Marketu, více než 1000 účastníků možnost sběru dat program ke sklizni statistik v pozadí, zatímco oni používají své telefony. Tyto statistiky - různé, od kdy je zapnuto napájení, které aplikace jsou v provozu - jsou pak k dispozici uživatelům prostřednictvím internetových stránek zařízení Analyzer. Samozřejmě, že to je Cambridge, ale také respektovat vysoké školy, a účastní vědci tvrdí, že shromážděná data jsou odstraněny osobní informace "co nejlépe", ale nejsme zájem o někoho vykukovat cele staty. Pokud jste exhibicionista Android, je však možné přihlásit ke studiu na zdroj níže uvedeném odkazu.

Zařízení Analyzer Android studie chce sledovat každý váš pohyb, pokud budete nechat původně objevila na Engadget na ne. 19 červen 2011 14:28:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink DroidMatters | zdroj Zařízení Analyzer | Přeposlat | Komentáře

MyConservationPark dobrý svět hry "vám pomůže zachránit ohrožené druhy

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ofaMQOA9o2I/:
Řada

Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z nových prvků finské firmy Nokia. Tentokrát je to na přelomu Nokia C5-03 Nokia staršího bratra C5, mobilní, a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminálu lehká (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další caracterísitcas, že ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykového displeje 3, 2 palce, Nokia C5-03 je vybaven 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměti, Nokia C5-03 má 40 MB interní, která může být přeměněna až na 16 GB, pokud používáte kartu microSD, i když řada obsahuje 2 GB

Jako operační systém je Nokia C5-03 pracuje s Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Jídelní lístek nabízí dobrou sbírku zařízení pro usnadnění přístupu ikony, které se přímo mailové účty a sociální sítě.

Některé aplikace Vrcholem Nokia C5-03 jsou přístupová na Nokia Music Store a Ovi Store, odkud můžete nakupovat hudbu nebo mobilní aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsme se bavili, budete je 170 eur.

Nejdůležitější organizací v Silicon Valley, které dosud nikdo neslyšel o

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/jdE9AtGeoBo/:
Řada

Příspěvek NY jde App-jen pro iPad Uživatelé

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BgLKuj8pht8/NY-Post-Goes-App-Only-For-iPad-Users:
bfwebster píše "Procházení webu dnes ráno, zjistil jsem, že New York Post blokuje iPad uživatelům čtení svých internetových stránkách přes Safari. Místo toho musí iPad uživatelé mohou stáhnout a používat příspěvek NY App místo. To aplikaci dříve vyžadovaly předplatné (který je jeden důvod, proč jsem neměl používat).. Nicméně, verze Stáhnul jsem si dnes ráno nečiní žádné nároky na platbu Přesto "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Gordon Murray odhaluje nové Batmobile, Dark Knight vyskytne v závažné míře o snižování uhlíkové stopy

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/19/gordon-murray-reveals-new-batmobile-dark-knight-gets-serious-ab/:
Takže jste dokončil budování vaší Batman Forever stylu Batmobile , vaše sklenice se děje na blocích před domem, a vy jste svědění pro nový projekt. Není to příliš brzy začít plánovat verzi DIY nově představila Gordon Murray je Bat-Ride (část Batman Live World Tour Arena). Návrhář čerpal z jeho zkušeností s F1 McLaren pro jeho nový koncept, který zahrnuje zdravou dávku Imagineering: Je z uhlíkových vláken tělo, které "dýchá", stejně jako LED-lit "virtuální kola." Nejsme si jistí, jak z uhlíkových vláken a dýchá, jaké virtuální kola, ale jak vysvětluje Murray ve videu níže, oni jsou na základě materiálů, Formula One, jak on si představuje, je 15-20 roků od nynějška. On také předpokládá zelenější Dark Knight, jejíž jízda běží na vodíkové palivové články a lithium-iontové baterie - už nebude caped křižák trpí špatným svědomím kvůli jeho nadměrné emise oxidu uhličitého.

Pokračovat ve čtení Gordon Murray odhaluje nové Batmobile, Dark Knight vyskytne v závažné míře o snižování uhlíkové stopy

Gordon Murray odhaluje nové Batmobile, Dark Knight vyskytne v závažné míře o snižování uhlíkové stopy původně objevila na Engadget na ne. 19 červen 2011 12:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Autoblog | zdroj Batman Live | Přeposlat | Komentáře

Senátu popírá Navy raketové ničící laser financování klade kibosh na nepříjemné dojmy Dr. Evil

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/19/senate-denies-navys-missile-shooting-laser-funding-puts-the-ki/:
Nechte to na Senátu, aby rozdrtit armády křehké sny. Všechny Navy někdy opravdu chtěl, byl obří lodi, laser, které by mohly být použity k sestřelování raket. Přes některé statistiky rekordních však poslední obrany Bill oprávnění dědí z Senate ozbrojil výbor služeb vrhá obrovský Kongresu suchar na laser s volnými elektrony . Projekt, jak se zdá, jen ukázala příliš drahé - mimo jiné i laser je vědci nenašli ideální způsob napájení zbraně z lodi. Podle současného časového hlediska byl projekt není pravděpodobné, že byly dokončeny do roku 2020, a jako takový námořnictva žádost o další financování byla, poněkud ironicky, nakonec zastřelen.

Senátu popírá Navy raketové ničící laser financování klade kibosh na nepříjemné dojmy Dr. Evil původně objevila na Engadget na ne. 19 červen 2011 13:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Nebezpečí Místnost | Přeposlat | Komentáře

ViewSonic V3D241wm počítačový monitor s 3D

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic nechce zůstat pozadu a představila nový monitor, který má v současné době v módě technologie v 3D.

V3D241wm ViewSonic nabízí 24-palcový LED panel s latencí 2 ms, 300 cd jasu, kontrastu a 20.000.000:1 obnovovací frekvenci 120Hz, frekvence v závislosti na výrobci, aby si obsah pomocí 3D polarizační brýle je součástí dodávky monitoru.

V tuto chvíli nevíme, co cena v Eurech, ale UK se prodává za cca 330 liber, což při současných směnných kurzů bude asi 376 eur, ačkoli my nemůžeme tuto cenu, když se dostanete být v prodeji ve Španělsku.

Více informací | Viewsonic

Google vám připomene, že dnes je Den otců (a volat táta z Gmail)

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/aarxpNkgrhU/:
Řada

Bude Capped datové tarify Kill Cloud?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/aYIirFbD0os/Will-Capped-Data-Plans-Kill-the-Cloud:
theodp píše "S uvedením jeho Chromebook, Google sází na velký mrak. Jak je Apple s jeho iCloud iniciativu. Stejně tak jsou Netflix a Skype. Bohužel je jejich existence ohrožena data, omezení letecké dopravce, kteří si stanovili Samozřejmě, aby se ujistil, že síť není v počítači. "Nevím, co je řešení," píše David Pogue. "Nevím, jestli někdo myslí o tom. Existuje však velké změny přicházejí. jsou velké síly, o utvářet svůj život online. av současné době, jsou v přímém střetu. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Federálové Nábor ISP boje proti kybernetickým hrozbám

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cysFRUhRgHY/Feds-Recruiting-ISPs-To-Combat-Cyber-Threats:
ygslash píše: "Ministerstvo obrany USA (DOD) a Ministerstvo pro vnitřní bezpečnost (DHS) vytvořily pilotní program s předními Soukromí vojenští dodavatelé a poskytovatelé tzv. DIB Cyber ​​Pilot ve snaze o rozvoj znalostí každého jiní je základ o rostoucí bezpečnostní hrozby . kyberprostoru Nový program byl spuštěn v vysoce sledované hacky Mezinárodního měnového fondu a mnoho dalších, ale nebojte se -. náměstek ministra obrany William Lynn J. slibuje, že nový program nebude zahrnovat "monitoring, zastavovat, nebo uskladnění v soukromém sektoru komunikací "na DOD a DHS."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Commodore USA začíná doprava replika C64s příští týden, plní své sny béžová breadbox (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/19/commodore-usa-begins-shipping-replica-c64s-next-week-fulfilling/:
Pokud jste stejně jako my, pravděpodobně jste se zadržet dech v očekávání, protože Commodore USA oznámila, že replika slavného C64. Slibovala klávesnici počítače, který duplikovány originálu retro-béžová povrch, s procesorem Atom a NVIDIA Ion grafické karty pod kapotou. Ale i přes četné oznámení, a to i po cross-promotion s Tron: Legacy , že jsem ještě na lodi žádné produkty. Poslední slovo má společnost předběžné objednávky doprava příští týden, v pěti různých variantách, od barebone šasi a čtečka karet pro C64X Ultimate - 895 dolarů stroj, který obsahuje 1TB pevný disk a přehrávač Blu-ray. Pokud jste nebyli dost dobíral si za poslední rok zpoždění, narazí na video po přestávce na další náhledy.

Pokračovat ve čtení Commodore USA začíná doprava replika C64s příští týden, plní své sny béžová breadbox (video)

Commodore USA začíná doprava replika C64s příští týden, plní své sny béžová breadbox (video) původně objevila na Engadget na ne. 19 červen 2011 11:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj YouTube (CommodoreUSAllc) | Poslat tuto | Komentáře