neděle 24. července 2011

Učebnice pro Texas, vítězství Evolution

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/U-A1GW2nu_0/For-Texas-Textbooks-a-Victory-For-Evolution:
Anonymní čtenář píše: "Rada Texas školství jednomyslně sestoupil na straně evoluce v 8-0 hlas, rada dnes schválila vědecky přesné vysoké školy učebnice biologie doplňky od zavedených tradičních vydavatelů. - A neschválil kreacionista- couval doplňky z mezinárodních databází, LLC. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Když se zavázanýma očima, Weird Science preferuje skály a nůžky

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/2gyVEMcIymI/when-blindfolded-weird-science-prefers-rocks-and-scissors.ars:

Máte-li rock, rocková budu taky. Máte-li papír, že jste na své: V poslední době jsme probrali, jak kámen-nůžky-papír může nám pomoci pochopit evoluci . Nyní je nám pomáhá pochopit lidské chování . Lidé a ostatní primáti jsou velcí šašci, podvědomě opakování akce vidíme naši vrstevníci výkonu kolem nás. Ale pro nejvíce se rozdělit, přitom je zcela zdarma, a proto výzkumníci chtěli zjistit, jestli mimikry je tak zakořeněný, že lidé by si to, i když je poškozena jejich cílů. Takže oni se uchýlili k klasický experiment: zavázanýma očima rock-papír-nůžky.

Pokud dáte oba účastníci blindfolds, budou nakonec vybrali stejnou možnost tak často, jak byste očekávali na základě náhody. Ale se zavázanýma očima z jednoho z nich, a výskyt čerpá sahá nahoru. Ale jen někteří kreslí. Nikdo, zdá se, že je zájem především o napodobování papíru.

Bakterie zvládli vysokorychlostní pořadí: Tohle je nejrůznějších neintuitivní. Některé druhy bakterií března pomalu přes plochý povrch pomocí koordinovaného pohybu sady výběžky zvané pili. Ale aby se otočí, že zrychlení až 20 krát jejich normální rychlostí , a to pomocí pouze jediný z jejich pili. Singl pilus je zřejmě dost způsobit prak-jako akci, a pohánět bakterie i rychleji a do nového směru.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Google Plus má problém. : Neboj mám řešení

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/iGz-dJlMgds/:

Google Plus je skvělé. Nemyslím si, že to bude někdy víc než Pepsi na koks Facebook je, bohužel, ale je to mnohem lepší pláštěnku a design. To je velká škoda, že služba je obětoval hromadu dobré vůle za poslední týden několikrát veřejně natáčení se do nohy.

První z nich byla chyba značek . Teď je to mnohem horší dostal: zdá se, že to mazání profilů Velkoobchod , protože mají dojem, že Plus uživatelé mohou pomocí kliky, než na jejich právní jména. Na internetu! Hrůza! Ještě horší je, nezajímavě pasivně-agresivní jazyk Google inženýři používají vysvětlit / obraně je to připomínající běžné mozkové smrti corporate-hovoří vidíte na jiném místě: Naše hloupá politika musí být bráněna, protože je to politika, copak to nechápeš? I když je to hloupost. Oh, Google. Všichni jsme si mysleli že jsi lepší než tohle. Podívejte se prosím na světlo a dokázat nám pravdu?


Susana Machado
Vážení # Google , mám tě rád, ale váš # Google + politiku sát tak vám bude na mém shitlist dokud problém je správně. # googlefail

V čem je problém? Problém je, že spoustu lidí, kteří mají velmi

SoftEther na senzorech Ládin QUMA robot ukazuje představuje, zastrašuje své herectví (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/24/softethers-sensor-laden-quma-robot-demonstrates-poses-intimida/:
Řešení v hledání problémů , nebo řešení problému, že jste byli příliš hrdí na to, aby policajt? SoftEther právě ukázal, co by mohlo být poslední rána Barbie má úspěšnou kariéru : snímač-postříkal QUMA. Doposud je nám známo, člověk-tvaru loutky obsahuje nesčetné senzory vyzvednout přesné ohyby a šňůry, a trubky, které informace na obrazovce. Kromě Zobrazeno týmu baletek, jak přesně by měl vypadat jejich běžné, jsme hádat, že skutečná budoucnost je zde v daleko složitější úkoly - věci, jako je umělá inteligence, hlavních filmů a vědeckého výzkumu. Jak se říká, video stojí obrovské množství slov, takže se podívat na sebe těsně po přestávce.

Pokračovat ve čtení SoftEther na senzorech Ládin QUMA robot ukazuje představuje, zastrašuje své herectví (video)

SoftEther na senzorech Ládin QUMA robot ukazuje představuje, zastrašuje své herectví (video) původně objevila na Engadget na ne. 24 červenec 2011 15:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Nejpohodověji Miniaplikace | zdroj SoftEther (přeloženo) | Přeposlat | Komentáře

Android Data uložená hesla ve formátu prostého textu

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2y5XJ4fCZcU/Android-Password-Data-Stored-In-Plain-Text:
jampola píše: "The Hacker News hlásí, že Android heslo dat je uložena jako prostý text v databázi SQLite. Hackeři zprávy říká, že" heslo pro e-mailových účtů je uložena do SQLite databáze, která pak uloží do telefonu souborový systém prostý text. šifrování, nebo alespoň transformaci heslo by bylo žádoucí. " Jsem si jist, že většina bude souhlasit šifrované data alespoň SHA nebo MD5 by bylo něco jako dobrý nápad! "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z nových prvků finské firmy Nokia. Tentokrát je to na přelomu Nokia C5-03 Nokia staršího bratra C5, mobilní, a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminálu lehká (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další caracterísitcas, že ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykového displeje 3, 2 palce, Nokia C5-03 je vybaven 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměti, Nokia C5-03 má 40 MB interní, která může být přeměněna až na 16 GB, pokud používáte kartu microSD, i když řada obsahuje 2 GB

Jako operační systém je Nokia C5-03 pracuje s Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Menu přístroje nabízí dobrou sbírku ikon poskytuje přímý přístup k e-mailovým účtům a sociální sítě.

Některé aplikace Vrcholem Nokia C5-03 jsou přístupová na Nokia Music Store a Ovi Store, odkud můžete nakupovat hudbu nebo mobilní aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsme se bavili, budete je 170 eur.

AT & T Google Nexus S v prodeji dnes exkluzivně pro Best Buy

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/24/atandt-google-nexus-s-on-sale-today-exclusive-to-best-buy/:
AT & T Google Nexus S na prodej, exkluzivně pro Best Buy
Pokud jste skořápky škeblí z 600 na odemčené Nexus S , lítostí kupce začíná právě teď: dotované AT & T verze je i dnes. K dispozici výhradně z Best Buy (a výhradně v černé barvě), bude AT & T Nexus S vám zpět jen ubohý 99 dolarů s dvouletou smlouvou. Je ztráta výběr barev (a že celá "SIM zamčena, takže AT & T" věc) za úspory? Necháme to na vás a vaše (Google) peněženku .

AT & T Google Nexus S v prodeji dnes exkluzivně pro Best Buy původně objevila na Engadget na ne. 24 červenec 2011 13:56:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Best Buy | Přeposlat | Komentáře

FDA zkoumat mobilní lékařské aplikace

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/o9D781cQGx0/FDA-To-Scrutinize-Mobile-Medical-Apps:
mikejuk píše: "Vypadá to, že je nejprve udělat žádnou škodu" se blíží k aplikaci ve vašem okolí. US Food and Drug Administration (FDA) je získala informace o svém navrhovaném dohledu některých souvisejících se zdravím mobilního telefonu aplikace. To je až příliš snadno vytvářet aplikace, která si klade za cíl pomoci lidem rozpoznat a řídit nějakou podmínku, nebo jiné. - Ale měli by se hrát roli lékaře, dokonce i ve zdánlivě neškodné oblastech "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


S novým smysl, Google na trhu Cap uzavírá na 200 miliard dolarů

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/N3BNoJwFpKM/:

Google akcie se dosáhl nejvyšší hodnoty za posledních šest měsíců, obchodování jak vysoce jak $ 619,50 akce v pátek, čímž vyhledávací gigant jen asi 200 miliardy dolarů tržní kapitalizace. Ve skutečnosti, Google akcií uzavřené na 618,23 dolarů v pátek, takže společnost 199,23 dolarů tržní kapitalizace. V poslední době Google obchoduje nad 600 dolarů byl v prvním březnovém týdnu. Samozřejmě, v té době měla firma jiný CEO (nyní předseda Eric Schmidt), a žádné smysluplné sociální produkty na trhu.

Zatímco Google akcií byl raketový letos v dubnu společnost, v rámci nového režimu Larry Page, hlásil o něco nižší než očekávaný zisk, a společnost je cena akcie klesla na 519 dolarů za akcii.

Jak víme, Page převzal, reorganizaci a třásl se provozu ve firmě. Byl přejmenován na Google core business, hledání skupiny, "znalostní skupiny." A v té době, strana rozhodla, zaměstnanecké bonusy, bude vázána na úspěchu firmy bude brzy zahájena společenský produkt.

Google akcie i nadále klesat dolů do května a června a výrazně poklesl koncem června, když to bylo ukázal, že FTC se připravují velkou antimonopolní vyšetřování Google je "Reklama jádro vyhledávací činnosti." Dne 24. června, v den, kdy Zprávy zlomil, Google hodnoty akcie klesly na šestiměsíční minimum 474,88 dolarů.

Samozřejmě, že dny později Google představil Google + , společnosti nejambicióznější společenský produkt ještě. V týdnu po uvedení Google +, investoři přidal 20000000000 dolarů na trh zemědělské politiky Google. To v kombinaci s obecnou sílu na trhu a zdraví Google jako firma pohonem akcie nahoru do července.

Minulý týden Google vyhodil za očekáváním analytiků , vydělávat rekordních 9,03 miliardy dolarů v prvním čtvrtletí. Page a ukázal, že Google + má více než deset milionů členů (za tři týdny), sdílení a přijímání miliardy položek za den, což bylo působivé milníky pro rodící se sociální sítě. Stránka byla většinou optimisticky na volání s vysvětlením, že nová struktura řízení prosadil se "spolupracuje báječně," a pomoci dokončit Google si klade za cíl učinit "sdílení na webu, jako je sdílení v reálném životě."

A Street reagoval. Následující den poté, co Google vykazovaných zisků, Google je cena akcií vyskočila na 597,62 dolarů z 528,94 dolarů předchozí večer.

Od té doby Google akcií je lezení nahoru. Jak Google + hit 20 milionů uživatelů, analytici jsou nyní optimistické plány pro sociální Google. Vzhledem k tomu, Wall Street Journal minulý týden, Barclays Capital vlastního výzkumníci říkají, že investoři "Vzhledem k pozitivní počáteční tah od uživatelů Věříme, že Google je nyní lépe konkurovat a integrace sociálních podnětů v jejích produktech než dříve, což by mohlo je vyšší relevanci ve vyhledávání do budoucna. "

Jak jsem uvedl výše, existují i ​​další faktory, které přispívají ke zvýšení Google ve hodnoty akcie, včetně Všeobecné zdravotní Google jako firma, stejně jako aktuální sílu trhu. Ale je zajímavé, ta

Revoluce nebude vysílán

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/dMoYj1U3FE0/:

Vypadá to, že staré dobré časy jsou tu znovu jako Google + zve i nadále hromadit v e-mailu. E-mail je, že Y2K technologie, která přeskočila žraloka v polovině desetiletí, zpět, když Twitter představil přímo v reálném čase zprávy. Jak málo se změnilo od té doby je důvod, proč jsou blogy stále dusí Google + analýze nebo jak to lze nazvat: Scoble Delta. To je doba mezi okamžikem, kdy Robert prohlašuje, že úplná absorpce v sociální mediální platformu, a nebo když si to rozmyslí.

Robert má opravdu problém s Google +. Je počátku, aby mohl ignorovat obrovské pustiny diskuse než o platformě samotné. Jistě, existují lotsa obrázky a možná i nějaké video a citace zajímavých článků (ve skutečnosti opravdu na přední citace). Ale hlavně rozpaky konverzace je pneumatika kope, předstírat, že je tu skutečný sociální graf, na kterém do vrstvy matrice cenných informací.

Robert problém je, že je koupil na myšlenku kruhů, aniž by byl naprosto jistý, že jsou něco víc než jen seznamy Twitter. Již existují způsoby, jak požaduje tahání ze seznamů přes Twitter. Nikdy jsem seznamy jsou užitečné, ale rozhodně ne s ohledem na čas potřebný k montáži je. Kruhy jsou snadněji spravovat, alespoň zatím, ale já jsem se jim pokud možno bezbolestně pouze dvěma z nich, rodiny, které jsem zaplnila a přátelé jsou všichni ostatní. To je na odchozí straně.

Na vstupní straně, kruhy byly nepříjemnost více než cokoli jiného. Chápu je jako organizační princip pro ostatní, staví lidi do popelnic, kde je signál šum laděné trochu. Ale mé zkušenosti z nich se pohybuje od PR vysílání tzv. omezené konverzací, které mohu jen dohadovat účastníků. Jeden z těch přišel od kolegy v Salesforce, kde bych mohl zjistit, prvních dvacet nebo tak jména následuje tajemná 109 dalších. Možná je to důsledkem použití iPad Safari a ne standardní prohlížeč UI, ale já jsem pořád takový postup výměny s zmatek.

Ve skutečnosti, kruh, jehož jméno nemohu vidět, je skupina pozvání k diskusi téma bez pochopení účelu nebo zdůvodnění svých členů. Tam je práce jen proto, aby na tuto úroveň zmatku. Musím se spolehnout na rozhodnutí svého kolegy (já), ale nemají nahlédnutí do některých z nich ještě jsem mluvil s pravděpodobně. Jsem spokojeni s jasnou představu o tom, kdo jsem komunikovat s, což je důvod, proč píšu tady, v soukromí svým kolegům na klábosení, a omezené ve skupinách otevřených i soukromé.

Otevřete chattu skupiny ještě dejte mi vědět, kdo se připojil, takže smysl toho, proč jsou lidé se na základě zájmu, pracovní odpovědnost, a Serendipity. Ale nemůžete vstoupit do kruhu, pouze ji vytvořit nebo přidat lidem v odchozím směru. Alespoň si to myslím, což je přibližně stejný jako tak. Výsledkem je nedostatek pochopení skupiny dynamický, až na úroveň těch, kteří zjevně účastní. Hodně se z angažmá v těchto médiích, ale role Lurker není jasné Plus.

Nic z toho brání tomu, aby nová platforma být úspěšný, existuje spousta lidí, kteří hledají pro tyto druhy proudů dělat práci syntetizovat, co se děje v jednom okamžiku nebo den. Ve skutečnosti, tam jsou a budou úspěchy ve světě publikování jen proto, jak jsme viděli u Howarda Sterna na Sirius a cross-selling doporučení na Amazon. Vysílací sociální signály, značky rozvíjet. Jejich obdržení, jiný příběh. Bez jasné zpětné vazby, jaké jsou důsledky komunikace?

Veřejná volba žádný této nerovnováhy: Vím, že někdo může číst, když jsou na síti. To, co jsem řekl žije v souvislosti, že znalost prostředí. Někteří si myslí, to jako omezení, ředění, co je uvedeno vyvarovat se chyb v protokolu nebo chování. Myslím, že uvolnění, navigace mě ke komunikaci se širokou škálu posluchačů s mnohostranný přístup, který rozděluje rozdíly

Apple zahajuje program výměny pro "malé množství" na iMacy s 1TB HDD Seagate

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/24/apple-initiates-replacement-program-for-small-number-of-imacs/:
Věděli jste vyzvednout nový iMac mezi květnem a červencem 2011 sportovní 1TB Seagate HDD? Měli byste asi vědět, že talíř může být náchylný k selhání odrůdy. Bez obav však, Apple oznámil, že bude případně vyměnit vadné jednotky bez nákladů na Keep Ya s úsměvem, a váš pevný disk-Spinnin ". Majitelé registrovaných vybaví v ohrožení jsou oznámeny prostřednictvím e-mailu, ale pokud jste přeskočili, že formuláře můžete zkontrolovat sériové číslo na webových stránkách tábora v Cupertino (spojený dole). Po potvrzení, že zařízení je způsobilé, budete moci drop ho v obchodě Apple nebo autorizované servisní středisko pro swap. To je také navrhl, že zálohovat disk před podáním ji, přinejmenším, je to záminka, aby se používání tohoto Thunderbolt port, ne?

Apple zahajuje program výměny pro "malé množství" na iMacy s 1TB HDD Seagate původně objevila na Engadget na ne. 24 červenec 2011 12:48:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Macworld | zdroj Jablko | Přeposlat | Komentáře

Navrhnout nové možnosti využívání pro důchodce Raketoplány

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hEdlNyeZ4Ag/Suggesting-Innovative-Uses-For-Retired-Space-Shuttles:
coondoggie píše: "Byla to smutná událost, když kultovní NASA raketoplán program skončil minulý týden na přistání Atlantis. Za poslední mise letu raketoplánů všichni jsou přiřazeny do muzeí, kde miliony obdivovat jako statické ukázky. Nebylo by ale by skvělé, kdyby jim byly dány k použití v místech, kde byste mohli očekávat, že ne? " (Nejlepší prohlížet pomocí slide-show konsolidaci software dle vašeho výběru.)

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Chatroulette + Google = hospůdky PlusRoulette

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/IdlNwzfkUDQ/:

Součástí nové společnosti Google Sociální platforma Google + zahrnuje skupinu video chat funkce s názvem Google hospůdky, která je ideální pro video chat skupiny a sdílení. Jako můj kolega MG Siegler napsal ve své první recenzi Google +, Google hospůdky pokusy řešit sociální problém, video chat tím, že pro vás snadné dát ostatním vědět, že máte zájem o chatování. Můžete sdílet části obsahu, jako je YouTube klip, a každý v Hangout můžete sledovat společně, když mluví o tom.

Tato funkce slouží k vytvoření skupiny chat (až deset osob), v rámci Kruhy na Google +. Samozřejmě, že to bylo jen otázkou času, kdy někdo chtěl přidat Chatroulette typu náhodné funkce služby video chat. PlusRoulette zahájila jako způsob, jak vytvořit veřejný Google + putyka, že kdokoliv může připojit. Můžete jednoduše vytvořit lokálem, a seznam URL na PlusRoulette. Pokud hledáte pro veřejnost již putyka bude PlusRoulette seznam dostupných hospůdky.

GPHangouts také poskytuje podobnou funkci výpisu všech veřejných Google + hospůdky, ale musíte si vytvořit putyka na Google + samostatně, přidejte adresu URL hangout na GPHangouts. S PlusRoulette, můžete skutečně vytvořit Google + hangout přes rozhraní webu.

Vzhledem k tomu, vaše jméno je připojena k vašemu účtu Google +, sprostý Chatroulette problém je snad vyhnout.

Nechte Náhodné video chatování na hospůdky začít!



Habey USA je 12-palcový panel PC přináší robustní vzhled, který k vám domů

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/24/habey-usas-12-inch-panel-pc-brings-that-rugged-look-to-your-hom/:
Je to škoda, tato ocel-obalil dotykové PC od Habey USA přišel příliš pozdě pro naše výbuch násilí na výstavě Engadget, ale alespoň to má nějaký všeobecně příjemné specifikace. PPC-6512 může odříkat 1080p videí na 12-palcový displej, zatímco ale spotřebuje jen 30W díky své 1,8 GHz Atom D525 a NVIDIA Ion GT218 combo. Prázdná 2,5 palcový odnímatelný zásobník na HDD a eSATA port dát potenciál jako síťové úložiště hub, a old-school sériový port umožňuje to zvládnout ovládání domácí automatizace taky. To mohlo také být používáno jako Comms nebo bezpečnostní terminálu, protože to 1.3MP webkamera na palubě, VESA montážní otvory a čtyřmi USB 2.0 porty. Sakra, už jsme se koupit tři a vybavit celý náš dům se - byl to ne pro 800 dolarů cenovka, zřejmě omezená dostupnost underloved straně Habey USA Amazon, a skutečnost, že se nám to líbí naše terminály vykazují trochu citu . Plné specifikace v PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Habey USA je 12-palcový panel PC přináší robustní vzhled, který k vám domů

Habey USA je 12-palcový panel PC přináší robustní vzhled, který k vám domů původně objevila na Engadget na ne. 24 červenec 2011 11:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Amazonka | Přeposlat | Komentáře

Android uživatelů tráví 60 dní WebOS zemi

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9AjBzR82hCU/Android-User-Spends-60-Days-In-WebOS-Land:
Anonymní čtenář píše: "Asi před šesti měsíci, ale začal jsem uvažovat o tom, jak s ostatními mobilními produkty rostl. Když se HTC HD7 Napadlo mě cestu před malou chvílí jsem se rozhodl opustit svůj Nexus S a žít mezi Windows Phone lidé na chvíli. zkušenost byla zábava, ale nakonec jsem se vrátil k mému Nexus S. O měsíc později jsem si stěžoval na možnost opakovat pokus, tentokrát s Palm Pre Plus. Touchpad s HP na Tak jsem chtěl získat pocit, jak WebOS pracoval, prozkoumat rozdíly a podívejme se do Společenství, které bylo ještě loajální k WebOS. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.