sobota 24. září 2011

Motorola Xoom 2 důkazy, montáže - nové fotky, říká specifikace a Media Edition?

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/24/motorola-xoom-2-evidence-mounts-new-photos-rumored-specs-an/:
Diskuse o mladší, štíhlejší Xoom Motorola prostě pořád na příchod. Užitečné je tipař přilil olej do pověsti o Xoom 2 s těmito záběry podobné, ale ne úplně stejné Motorola tablet. Ve srovnání s obrázky jsme viděli včera, to nejmenovaný Android 3.2 břidlice vypadá o něco méně se leštil v zadní části a zdá se, pro formát na výšku, s fotoaparátem klidu až nahoru. A co víc, náš zdroj tvrdí, že deska se zdá být menší, než to, co jsme již viděli, které by mohly line up se zprávou z tohoto je můj další, fixace Xoom 2 Media Edition. Toto zařízení se říká mít 8,2 palcový displej HD IPS a váží 0,95 libry. To je zřejmě účtována jako "e-reader náhradní," a je dodáván s dálkovým desce a subwoofer. V dalších Xoom 2 Novinky, TIMN říká klasické verze bude měřit 9 mm silné, balení 1,2 GHz procesor, 1 GB RAM, a umožňuje nahrávání videa 1080p. Pokud se to vše nestačí uspokojit vaše Motorola-tablet chuť, máme galerii fotografií níže.

[Díky, Anon]

Motorola Xoom 2. Doklad Držáky? - Nové fotky, říká specifikace a Media Edition původně objevila na Engadget na so. 24 září 2011 17:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Týden v Apple: Thunderbolt displeje, říjen události pověsti a další

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/mF9_BPvMJ9k/week-in-apple-thunderbolt-displays-october-event-rumors-and-more.ars:

Naše top Apple zprávy z minulého týdne součástí diskuse o tom, jak pracovat s Thunderbolt displeje Mini DisplayPort se zobrazí, zda je pozdní-2011 iMac aktualizace je možné, jak Apple plánuje, aby bylo možné sloučit Apple ID, první aktualizaci Final Cut Pro X a mnoho dalšího. Nebyli schopni udržet krok? Přečtěte si o Roundup:

Apple je Thunderbolt displeje nehraje příjemné s Mini DisplayPort : Apple zřejmě přidal zbytečné omezení jeho 999 dolarů Thunderbolt displeje neumožňuje Daisy řetězení Mini DisplayPort se zobrazí jeho následné Thunderbolt port.

"Koncem roku 2011 iMac" update mohou být hrozící : Apple možná nechtěně rozlil fazole o nadcházejícím iMac refresh v článku znalostní báze. Ars spekuluje o tom, co mohou zahrnovat aktualizace.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Gillmor Gang 9.24.11 (TCTV)

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/MasgqOdmO6s/:
Gillmore Gang test pattern


Gang Gillmor - John Borthwick, Robert Scoble, Kevin Marks, a Steve Gillmor - mluvil Facebook, Spotify, Netflix, Twitter, a, ach, co to bylo Ach ano, Google +. V post-Arrington neplacené světa blogger, zdá se pravděpodobné, že nové uspořádání navrhl oznámení Facebook rychle migrovat přes sociální spektrum.

Brzy můžeme vidět Spotify hrát roli ABC Disney iCloud, který ve skutečnosti je tomu již. Zase menší výrobci, jako turntable.fm vzít roli satelitu výrobců v podstatě stejným způsobem Dick Wolf a CSI výrobce oběžné dráze NBC a CBS, resp. V případě, Facebook, Twitter, a G + stojan TBD.

@ Borthwick, scobleizer @, @ kevinmarks, @ stevegillmor


Nástroje vs Hračky: Proč Časová osa nic nemění

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/REHaWO_zohk/:
scaled.Screen Shot 2011-09-23 at 1.49.32 PM

Včera Erick a já jsem měl zajímavou diskuzi o Facebook versus Google + a jsem se na stranu G +. Proč? Vzhledem k tomu, nástroje jsou důležité, hračky nejsou. Připouštím Facebook 500 milionů návštěvníků za den ukáže mi špatně v číselných termínech, ale obecně použitelnost a kvalita, já jdu nerad se na straně Google Plus.

Jak dobře víte, Facebook získal na internetu s funkcí a aplikací nové časové osy funkce zobrazení dat, která nabízí jakýsi stroj času do dob dávno minulých. Viděl jsem fotky z mých dětí před několika lety, jejich tváře implike a mnohem Natal, než jsou nyní. Byl to skvělý pocit, ale trvalo to možná patnáct minut. Nyní Facebook ukazuje mi seznam věcí, které se stalo od té doby jsem se narodil, docela působivý daný čin jsem strávil dvě třetiny svého života, aniž by na internetu.

Google navíc, na druhé straně, který byl zaveden lepší pověsit-out. Nechte to na Google foukat jeho svazek na produktivitu software. I když jsem najít hodnotu Google Plus pochybné přinejlepším, myslím, že viset-out je skvělý nástroj a docela rušivé. Pokoj, který mohu použít ke sdílení skic, dokumenty a fotografie? Aniž by si museli stahovat nebo WebEx GoToMyPC jiné odpadky obrazovky sdílení aplikací? To je svět já chci žít palců

Mám rád Google nářadí. Oni jsou dobří a silní a užitečné. Google Wave byl skvělý (když to trvalo) a pověsit-out se skvěle hodí pro tech lidi, kteří chtějí spolupracovat. Jejich cílem je stabilní eroze tření mezi reklamní služby Google a internet a to prostřednictvím uvolnění nástrojů, které Google programátory chcete použít sami.

Facebook, na druhou stranu, hledá kouzlo trigger, který bude zase všechny ty oči v platící zákazníky. Zynga Zdá se, že vyřešit některé hádanky prodejem společenských her, ale tím, že vydá Časová Facebook jasně rozhodl můj hodnotný obsah, které již mají - obrázky, vaše preference, a vaše doporučení. Skutečnost, že nyní mohu vložit Rdio písničky na mé časové ose je velmi říkat: přidat do hudební funkce a máte obchod s hudbou iTunes soupeřit.

Jedná se nástroje vs hračky. Google nabízí nástroje pro práci v informační ekonomice, zatímco Facebook vám hračky, hrát v něm. Nejsem si jistý, co je lepší.

Přišel jsem pohřbít Google Plus a Facebook, a ne chválit. Obě služby jsou v zásadě určeny době klesá v obou případech na mrtvici duše tisíce osamělých lidí. Používám je oba, to je pravda, ale oni jsou něco mění s těmito doplňky? Jsou to velké zlepšení našeho života?

Fanoušci Neil Postman poznají trochu stridency v mém hlase, a mám pocit, že je oprávněná. Stejně jako vysílací média kontrolovaná mysl před dvaceti lety, jedna ku jedné médiím svou mysl na počátku 21. století. Bude to trvat několik generací, abychom se stali imunní vůči sirény výzvu sociálních médií a poté technologie pokročila.

Existuje určité územní pivovarnictví v G + / FB války, a teď mám strach, že brzy to bude jako žíravé jako Android / iPhone, který bojuje pit bratr proti bratrovi a otce proti synovi. Neříkám, že mi jedno, kdo vyhraje tu - Mohla bych si vzít dovolenou, nebo obě služby, a ani jeden z nich mi nabídl něco za impozantní seznam lidí, s nimiž mohu komunikovat. Děkuji oběma z těchto služeb pro tuto příležitost, jistě, ale myslím, že jsem mluvil s asi 100 lidí v mém sociálním grafu on-line, a ještě méně v reálném životě. V

Facebook Časová osa ukazuje, kdo má nevlídný si

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XJN9mySsJfc/Facebook-Timeline-Shows-Who-Has-Unfriended-You:
Anonymní čtenář píše: "V současné době, Facebook vás neupozorní, když někdo unfriends jste na sociální síti. To se může rychle změnit s nadcházejícím Facebook funkce časové osy, který brzy nahradí aktuální Facebook profilu. Facebook Pokud změny, můžete skutečně vidět , který nevlídný jste během jakéhokoli bodu v čase, zatímco vy jste byli v sociální síti. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Motorola LTE telefon objeví s QHD Super displejem AMOLED, sporné identity

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/24/motorola-lte-handset-emerges-with-qhd-super-amoled-display-ques/:
No, a co to tu máme? Podle "důvěryhodného zdroje", po dobu Toto je můj další je to Motorola Spyder nebo Droid RAZR, nebo možná dokonce Droid HD nahlédl jsme zpátky v srpnu. Bez ohledu na jméno, telefon je zřejmě první balení o svého druhu 4,3 palců, 960 x 540 QHD Super AMOLED displej. Říká LTE sluchátko také pravděpodobně obsahuje 1,2 GHz dual-core procesor, 1GB RAM, nebo, což je s 8 miliony pixelů, 1080p chovat-stát před kamerou a HD přední-stát před kamerou, a je zřejmě vybaven v Gorilla skla a Kevlaru. TIMN je i chlouba exkluzivní nové podrobnosti o nedávno outed Atrix 2 . Zdá se, že jméno je potvrzeno, stejně jako několik předem určených specifikací. A co víc, telefon má několik doplňků na palubě, včetně notebooku dock volal Lapdock 100, také se říká hrát pěkný s Spyder nebo RAZR, nebo HD. Další obrázky z obou zařízení vás čeká na zdroj níže uvedené odkazy.

Motorola LTE telefon objeví s QHD Super displejem AMOLED, sporné identity původně objevila na Engadget na so. 24 září 2011 16:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj To je můj další (1) , (2) | Přeposlat | Komentáře

ViewSonic V3D241wm, počítačový monitor s 3D

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic nechce zůstat pozadu a představil nový monitor, který má v současné době v módě technologie v 3D.

V3D241wm ViewSonic nabízí 24-palcový LED panel s latencí 2 ms, 300 cd jasu, kontrastu a 20.000.000:1 120Hz obnovovací frekvenci, frekvence v závislosti na výrobci, aby si obsah pomocí 3D polarizační brýle je součástí dodávky monitoru.

V tuto chvíli nevíme, jakou cenu bude v eurech, ale ve Velké Británii se prodává za cca 330 liber, což při současných směnných kurzech by se o euro 376, ale nemůžeme tuto cenu, když se dostanete být v prodeji ve Španělsku.

Více informací | Viewsonic

Nový Mac OS X Trojan skrývá uvnitř PDF

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1N2mCHG6Euo/New-Mac-OS-X-Trojan-Hides-Inside-PDFs:
Trailrunner7 přispívá tento úryvek z ThreatPost: "Malware, který se zaměřuje Mac OS X není zdaleka dohánět Windows malware z hlediska objemu a rozmanitosti, ale zdá se, že OS X malware může přijmout některé z úspěšné taktiky, které Windows viry byly pomocí oklamat uživatele. Badatelé narazili vzorek OS X na základě Trojan, který maskuje jako PDF soubor, technika, která byla ve prospěch mezi tvůrci malwaru Windows již několik let. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z vrcholů finské firmy Nokia. Tentokrát je to na přelomu Nokia C5-03 Nokia staršího bratra C5 mobilní a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminálu lehká (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další caracterísitcas, že ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykového displeje 3, 2 palce, Nokia C5-03 je vybaven 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměti, Nokia C5-03 má 40 MB interní, který může být přeměněn na až 16 GB, pokud používáte kartu microSD, ale bude obsahovat standardní 2 Gb

Jako operační systém je Nokia C5-03 pracuje s Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Přístroj menu nabízí dobrou sbírku ikon, které poskytuje přímý přístup k e-mailovým účtům a sociální sítě.

Některé aplikace Vrcholem Nokia C5-03 jsou přístupová na Nokia Music Store a Ovi Store, odkud můžete nakupovat hudbu nebo mobilní aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsme se bavili, budete je 170 eur.

Před 3 pro AT & T hodnocení

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/24/pre-3-for-atandt-review/:
Jedná se o přehled telefon, který byl vlastně nikdy zveřejněna na AT & T. Přes unfortunateness předchozího prohlášení, jsme cítili povinnost provozovat toto zařízení po wringer jako poslední rozloučení s Palm, Pre a webOS linky na uživatelských zařízeních.

Muž, co podivné, labyrintu života toto zařízení má. Evropští dopravci ani nechtěl před 2 a z jakéhokoli důvodu, ti lidé byli jediní, kdo se dokonce dostat před 3. Vyjma toho chlapa, samozřejmě. Ten chlap, jak jste asi posbíral, je jedním z mála AT & T před 3 mobilní telefony, aby se z továrny bez úhony, a nemohli jsme být šťastnější se uvedení do kroků. No ... bychom mohli být šťastnější, ale to by vyžadovalo Meg Whitman odvolávat Leo odletem výstřel přes srdce webOS.

Vše, co stranou, je to zvláštní pár dní s konečnou webOS na základě telefonu, a v jistém smyslu poslední telefon, který kdy budete mít Palm DNA běh přes své obvody. Ani dva měsíce, HP byl řekl , aby si jejich vývojáři před 3 aplikace v podání pro schválení, a pouhé čtyři týdny, stejná společnost, potvrdil, že právě tato telefon nebude nikdy dorazit na pobřeží USA. Víte, i přesto, že celá " je vyhlášen na AT & T "věc. Ukázalo se, že několik z těchto jednotek, ve skutečnosti se projít QA potřebné testy, a pokud máte ty správné kontakty (nebo dostatečně rychlé spuštění prst na eBay), můžete i vy sami, co bude zemi nepochybně jít dolů jako jeden z nejvyhledávanějších částí Palm / webOS historii. Ale měli byste si? Zjistěte si, po přestávce.

Pokračovat ve čtení před 3 pro AT & T hodnocení

Před 3 pro AT & T hodnocení

Hučení směrem schůzku s osudem?

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/7njiVSqHatY/:
skynet

Už jste se díval na oblohu? Mám. Jak se v USA rozšiřuje své bezpilotní vzdušné síly, a ve Velké Británii plánuje své drone-roj taktiky , výzkumníci testování a předvádění autonomní bezpilotní - ty, které mohou "lovit, identifikovat a zabít nepřítele na základě výpočtů provedených software, a to rozhodnutí ze strany lidí . "(podle autora nádherně, s názvem Army-studie financovaná řídící Lethal chování v autonomních robotů," smrtelný autonomie je nevyhnutelná. ") filozofové napsat dozvěděli monografie o etice války drone . Vysoké školy začínají nabízet tituly v autonomní bezpilotní konstrukci vozidla.

US Air Force, je i vývoj bezpilotních " počítadlo tunel Robotics . "systém. Ano, to je pravda, že vojenské letectvo. Které nám tento nesmrtelný citát v připojeném článku: "... je možná i údaj, že zde konceptuální revoluce je v plném proudu v rámci vojenského letectva, kde se sama země-geologické prostor je považován za jen silnější verzi na oblohu. "

Skutečně, my jsme zadání věku trubců. Bohužel, vlády, armády a filozofové vede nás se zdá, že trpí katastrofální selhání představivosti. Pouze národní státy ovládají trubci jako zbraně právě teď: tedy, zdá se, že důvod, pouze národní státy bude vždy mít zbraň drones, na věky věků amen.

Ale v reálném světě, jiní výzkumníci vyvíjejí hacking bezpilotní letouny , které "by mohly vytvořit bezdrátovou botnet nebo sledovat někoho, kdo přes mobilní telefon" ( možná ", i když to není používán pro volání.") Mezitím, od Chrise Andersona DIYDrones místo, Dám vám skvělý Dehogaflier termální vidění prase Hunter, aka : "Nyní máme vlastní dravec drone":

(To může jiskra vzpomínky na mé předchozí příspěvek na toto téma .)

Na stejné univerzitě napříště UAV stupňů je také zdokonaluje letouny postavený 3D tiskáren . (Viz též: tiskne zbraň stejně jako nákup zbraní ?) Parrot AR, aka Altair 8800 , lze z drone svět ovládat přes zdarma

Verizon jede na BAT pro Samsung ve válce s patentem Apple

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/24/verizon-goes-to-bat-for-samsung-in-patent-war-with-apple/:
Samsung vs Apple
No, to bylo opravdu jen otázkou času, kdy třetí strany přilepená nosem v probíhajícím boji mezi Apple a Samsung . Pro většinu z této doby jiní stáli na okraji, občas křičí morální podporu. Ale nikdo vyhrnuté rukávy a dát své Dukes na obou stranách - to je až teď. Verizon požádal o povolení podat stručný se Spojenými státy okresní soud pro severní obvod Kalifornie, ptát se popřít Apple žádost o celostátní příkaz proti infuze aplikuj 4G , Galaxy S 4G , nabíjení Droid a Galaxy tab 10.1 . V srdci Verizon argumentu je, že zákaz dovozu zařízení Samsung by poškodilo nejen činnosti dopravce, ale spotřebitelé a ekonomiku tím, že zpomaluje růst svých LTE sítě. Stručně řečeno, technicky, se vztahuje pouze k jednomu ze čtyř požadavků porušení podaných Apple, ale je jasné, že Verizon má stejně velký zájem na tom, Samsung uspět v dalších třech problémy také. Pro další (poněkud editorialized) podrobnosti, nastartování zdroj odkaz.

Verizon jede na BAT pro Samsung ve válce s patentem Apple původně objevila na Engadget na so. 24 září 2011 14:14:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj FOSS patenty | Přeposlat | Komentáře

Změna: Porušení ToS by nemělo být trestné

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JpJC-bvtmaM/Amendment-Violation-of-ToS-Should-Not-Be-a-Crime:
Khyber píše: "tři datové účty a zabezpečení oznamování narušení byly schváleny senátem Judiciary výbor, z nichž jedna zahrnuje pozměňovací návrh, který zvyšuje jasnost, pokud jde o počítačový podvod a zneužívání zákona. Tyto tři účty by se vyžadují, aby podniky k rozvoji ochrany osobních údajů a bezpečnosti plány, a to by stanovil Federální standard pro oznámení osoby porušování velmi citlivé osobní údaje jako jsou informace kreditní karty nebo lékařských záznamech. toto vysvětlení je vítán, aby statut více zaměřena na hackery a zloději identity, nikoli spotřebitelů, kteří dostala do konfliktu ToS nebo AUPS internetových stránek a služeb. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


<em>Star Wars: The Old Republic</em> spuštění Datum oznámení

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mq4HxufPjL4/emStar-Wars-The-Old-Republicem-Launch-Date-Announced:
BioWare dnes oznámila, že jejich nadcházející MMO, Star Wars: The Old Republic, zahájí 20. prosince v Severní Americe, a 22. prosince v Evropě. Oni vydali nový trailer na hru, a znovu zdůraznila, že bude škrcení přihlášení včas, aby se zabránilo nestabilitu serveru. Gamasutra nedávno mluvil s SW: TOR vedoucí projektu James Ohlen o Dokončení hry a připravit ji na start. Řekl: "My jsme se také zaměřila na herní rovnováhu pro boj, pro Itemizace pro sociální systém. Byli jsme běží hodně testů, dostáváme hodně zpětnou vazbu na hru. A až se vrátíme, že zpětné vazby, můžeme použít, aby se vylepšení a změn. Nejsme dělat velké změny dnes, jen jsme dělat změny, které můžeme. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Zeptejte se Slashdot: Kalkulačka s číslicemi 1-2-3?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/I0i8jFzYFdg/Ask-Slashdot-Calculators-With-1-2-3-Number-Pads:
dotancohen píše: "I když telefon má 1-2-3 na horní řadě, nejvíce kalkulačky a klávesnice mají 7-8-9 v horní řadě. Přepínání mezi dvěma ničí svaly a prostorové paměti. Proveďte libovolné slashdotters použití vědecká kalkulačka s 1-2-3 v horní řadě? jsem už poškrábaný a resoldered My Casio FX-82 kalkulačka mít 1-2-3 na vrcholu, a přemapovat numpad v Kubuntu, ale v případě, že neexistují kalkulačky, jako je to už na trhu, koupil bych dva. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.