pondělí 25. července 2011

Japonec zatčen za ukládání Malware

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IbQbYO5y4B0/Japanese-Man-Arrested-For-Storing-Malware:
Orome1 píše: "38-letý Yasuhiro Kawaguchi je první osobou v Japonsku, aby se zastavil pro ukládání malware na svém počítači poté, co horní komora pro justiční záležitosti potvrdil nový anti-malware zákon schválený japonského parlamentu. Zákona považuje tvorby, distribuce a skladování malware zločin a trestá se až tři roky vězení a pokuta, která by mohla dosáhnout částky 500.000 jenů (6.200 amerických dolarů). "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Rozšíření Microsoft Linux Patent vypořádat s SUSE

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/k62kk1MznjY/Microsoft-Extending-Linux-Patent-Deal-With-SUSE:
darthcamaro píše: "Žádné velké překvapení, ale Microsoft se nyní oficiálně rozšířili jejich patent, interoperability a Linux prodeji řešení SUSE. Jednalo se o dohodu, která měla původně Novell podepsali. Nyní, s Attachmate prodeji, Microsoft přináší řešení Zpět na SUSE. Dohoda je prodloužena až do roku 2016, a Microsoft je nastaven investovat dalších 100 milionů amerických dolarů do certifikátů SUSE Linux Enterprise Server. To je nad $ 300 milionů, a navíc už přinesla od roku 2006. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Je magisterského nových bakalářských?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NNy9FCN2iHg/Is-the-Masters-Degree-the-New-Bachelors:
Hugh Pickens píše: "Laura Pappano píše, že magisterský stupeň, jakmile posmíval se jako cena útěchy pro nedostatek dokončit Ph.D., nebo jako způsob, jak zabít čas čekáním z hospodářského poklesu, je v současné době nejrychleji rostoucí míře, s 657.000 získal v roce 2009, více než dvojnásobek úrovně v roce 1980. současné době téměř dva z 25 lidí ve věku 25 a více se v magisterském programu, o stejný podíl, který v bakalářském nebo vyšší, v roce 1960. "Před několika lety se velmi zřetelně nám Mistr že vzdělání se pohyboval velmi rychle, aby se stal vstup titul v řadě profesí, "říká Debra W. Stewart, předseda Rady vysokých škol." Tam je určitě nějaké znehodnocení vysokoškolské vzdělání děje, "dodává Eric A. Hanushek , vzdělání ekonom Hoover Institution. "Jedeme dál do skupiny absolventů středních škol na vysokou návštěvnost," dělat bakalářské již odpovídající kontrola míru úspěšnosti u zaměstnavatele. Ale některé zajímalo, jestli magisterský stojí za další . úsilí "V některých oblastech, jako jsou obchodní a inženýrství, absolventská hodnost typicky zvýšila příjmy o více než dost ospravedlnit náklady," říká Liz Pulliam Weston "V jiných případech -. svobodná umění a společenské vědy, a to zejména - magisterské studium neprokázalo, že by produkovat mnohem případné výdělky výhodu. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


ViewSonic V3D241wm počítačový monitor s 3D

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic nechce zůstat pozadu a představil nový monitor, který má v současné době v módě technologie v 3D.

V3D241wm ViewSonic nabízí 24-palcový LED panel s latencí 2 ms, 300 cd jasu, kontrastu a 20.000.000:1 obnovovací frekvenci 120Hz, frekvence v závislosti na výrobci, aby si obsah pomocí 3D polarizační brýle je součástí dodávky monitoru.

V tuto chvíli nevíme, jakou cenu bude v Eurech, ale Velká Británie je prodává za cca 330 liber, což při současných směnných kurzů bude asi 376 eur, ačkoli my nemůžeme tuto cenu, když se dostanete být v prodeji ve Španělsku.

Více informací | Viewsonic

Masivní Solar Tower plánuje na Arizona

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0gNOnNGmFhs/Massive-Solar-Tower-Planned-For-Arizona:
inkscapee píše: "Je to jednoduché, čisté, nízké nároky na údržbu a efektivní: horkým vzduchem ve velkém měřítku pro výrobu elektřiny Ne, to není v plánu použít na Kongres, aby výrobu energie, ačkoliv by to jistě nekonečnou zásobu -. EnviroMission bude používat vzduchu zvedá vysoká věž tvořit 200 megawattů elektřiny Princip je jednoduchý:... obřího skleníku u paty věže ohřívá vzduch ohřátý vzduch stoupá vzhůru přes věž a otočí turbíny, které vyrábějí elektřinu vyšší věž, tím rychleji se vzduch pohybuje, čímž se zvyšuje výkon. Tato struktura bude monstrum u více než 2600 stop vysoký. Funguje za každého počasí, a pokud je to možné zdroj vody, potravy může být pěstovány ve skleníku. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Proč to nebude líbit Mac OS X Server Lion

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7q2ApODd7gs/Why-IT-Wont-Like-Mac-OS-X-Lion-Server:
snydeq píše "InfoWorld John Rizzo vidí Mac OS X Lion Server jako downgrade, který může být podnětem k přechodu na Windows Server." Mac OS X 10.7 Lion Server přidává nové funkce a nové minimum cenu, ale škrty v oblasti služeb a odstranění pokročilé GUI nástroje pro správu může nutit některé podnikové útvary, aby si rozmyslet, o roli serverů Mac na svých sítí, "Rizzo píše." hlouběji podívali dovnitř Server Lion, to je nemožné se vyhnout závěru, že Lev Server není postavena pro ty z nás IT $ 50 cenovkou. - se od $ 500 - je prvním varováním, že Lion Server se snaží být server pro spotřebitele, ale ironické část pro IT správce je, že Lion Server vlastně vyžaduje vyšší stupeň odborných znalostí, než jeho předchůdci.. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Írán nucen nahradit Odstředivky Zastavení Stuxnet

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1qV4DJzOZas/Iran-Forced-To-Replace-Centrifuges-To-Stop-Stuxnet:
Trailrunner7 píše, "že Írán se vzpamatoval z infekce červem Stuxnet mohou být přehnané, jako nová zpráva naznačuje, že země je nucena vyměnit tisíce odstředivek drahé poškozených červa. Zprávě zpravodajských stránek DEBKAfile CITES" zdrojů "v tvrzení, že Stuxnet nebyl očištěn od jaderných zařízení Íránu a že země byla nikdy schopná k návratu své úsilí obohacování uranu do" normální provoz. " Místo toho, země je v posledních dnech řekl, že je novější a rychlejší instalaci odstředivek na své jaderné elektrárny a má v úmyslu urychlit proces obohacování uranu, v závislosti na zemi, ministerstvo zahraničí. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


AT & T potvrzuje, LG Thrill 4G ceny, uvolnění "v následujících týdnech"

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/25/atandt-confirms-lg-thrill-4g-pricing-release-in-the-coming-weeks/:

Ceny za 4G Thrill LG vyskočila na podnikové systémy Radio Shack se před několika dny , za $ 80 s dvouletou smlouvou. AT & T pouze společné oficiální Thrill ceny, nicméně, s brýlemi bez 3D smartphone poroučet zdravé 99 dolarů na firemních prodejnách prodává, když lodě "v nadcházejících týdnech." Že časový rámec oka pěkně se zahájením dne 7.srpna, že pár zasvěcenců Rádio Shack sdílet s námi minulý týden, ale dokud neobdržíme potvrzení jinak, je to v rámci důvod očekávat, že zařízení začne loď před nebo po tomto datu. Ať tak či onak, to nevypadá, že budete muset vydržet mnohem déle na své vzrušení, jen několik dní klidu jít, než vzrušení začne.

AT & T potvrzuje, LG Thrill 4G ceny, uvolnění "v následujících týdnech" původně objevila na Engadget na po. 25 červenec 2011 11:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj AT & T | Přeposlat | Komentáře

Gigabyte G1 Assassin deska je poslední generace hráče je snem

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/25/gigabyte-g1-assassin-motherboard-is-a-last-gen-gamers-dream-com/:
Gigabyte G1 Assassin
Na základní desce, G1 Assassin od Gigabyte, zda je křiklavé a vlastně docela zajímavé. Za prvé, že Killer E2100 má síťové řešení od Bigfoot byl integrován do rady, jak má Creative X-Fi audio. Tři-rok-starý X58 chipset ve svém středu začíná vypadat trochu dlouho v zubu, ale s podporou třícestného SLI nebo čtyřcestné CrossFireX, 24 GB RAM a Intel Extreme Edition procesory, pravděpodobně vyhrál " t slečna Sandy Bridge příliš mnoho. Původní cena kolem 450 Assassin není pro každého, ale hardcore hráči odhodláni zmáčknout každou unci výkonu od jejich instalace nebudou zklamáni. Jeden nešťastný chyba G1 je načasování - next-gen high-end výkon díly z Chipzilla je hned za rohem. Však, že banán klip ve tvaru chladič musí počítat za něco. Víme, že rádi měřítka, tak podívejte se na níže uvedené hodnocení.

Přečtěte si - HotHardware
Přečtěte si - Legit recenze
Přečtěte si - Přetaktování 3D
Přečtěte si - TechRadar

Gigabyte G1 Assassin deska je poslední generace hráče je snem původně objevila na Engadget na po. 25 červenec 2011 12:56:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Zeptejte se Slashdot: Geeky dobrovolnické práce?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tgZhUh0gNRg/Ask-Slashdot-Geeky-Volunteer-Work:
Anonymní čtenář píše: "Mám v plánu se v době mezi pracovních míst po dobu 1-2 měsíců později v tomto roce a využít část tohoto času udělat nějakou práci dobrovolníka v Africe My naivní. Otázka: co mají dělat a kam jít, je to možné? se dobře využít dovedností soubor typické geek? nějaké zajímavé projekty za podporu na místě? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


MacBook Air hodnocení (polovina roku 2011)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/25/macbook-air-review-mid-2011/:
Přijde čas, kdy to obr, firemní notebook, vydal se zastaví montáž do svého životního stylu. Když omotáme případě válec Kensington prostě nebude dělat. Když začnete slyšet sirény přízvuk něco tenčí, lehčí, a možná o něco lákavější. Po celá léta MacBook Air je v tom, že štíhlé svůdnice křičet své jméno, ale je to vždycky trochu příliš pomalu - Zobrazit všechny a ne jít. Neměl sílu a dlouhověkost, aby byl vážným uchazečem pro vážné onemocnění.

Nic víc. Se svou nejnovější aktualizace, Apple učinila, co bylo kdysi Manilla-oděné zvědavost a udělal z něj legitimní stroj, ne jen vášnivých fešák. Dobrá věc, i proto, že smrt plastové oděné MacBook Air znamená, že je nyní Apple entry-level přenosné. Unavený cestovatel hledá notebook, který umožní snížit svůj náklad a je třeba říci, peněženku taky? To by mohlo být jen to.

Pokračovat ve čtení recenze MacBook Air (polovina roku 2011)

MacBook Air hodnocení (polovina roku 2011) původně objevila na Engadget na po. 25 červenec 2011 12:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Recenze: Kapitán Amerika

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DRJzx7k9APM/Review-Captain-America:
Pokud jste byli žijící pod skálou, nemusí být vědomi, že další v pokračující sérii Avengers filmy prequel vyšel tento víkend: Amerika kapitána takto Steve Rogers původu, a stanoví mu pro příští rok v létě kajillion dolar Whedonesque mega trháku. Ale jak je to jako film sám o sobě? Kliknutím na odkaz číst mé 2 centy. Standardní spoiler varování platí.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.