sobota 7. května 2011

Týden ve hrách: Portal 2, Super chlastoun, PSN stále dolů

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/DeLVweI7dH8/week-in-gaming-portal-2-super-soaker-psn-still-down.ars:

Naše nejoblíbenější příběh minulého týdne byl Peter Světlé se podívat na důvod, proč Portal 2 byl krok dolů z původní hry. Mnoho lidí nesouhlasilo s jeho myšlenkami, ale konverzace v komentáři byl top-Vrub. Každý příběh, který umožňuje lidem myslet a psát dlouhé odezvy je vítězství v mé knize.

Druhou nejoblíbenější příběh byl přezkum vodní pistole. Je to chvíle, jako jsou tyto, že jsem opravdu rád svou práci. Zatímco Sony přeplněné hodně z první desítky seznamu, a že příběh je jistě dobré pro provoz, jsme připraveni na to být u konce, na PlayStation Network, aby se vrátil nahoru, a pokračovat v hraní.

Pojďme se podívat na největší příběhy z minulého týdne, ne?

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Modder miniaturizuje 5,25-palcový disk, přináší podporu microSD Atari 400

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/07/modder-miniaturizes-5-25-inch-disk-drive-brings-microsd-support/:
Nejste pohledu na retro microSD karet, díváte se na Atari -kompatibilní sériové disku, který čirou náhodou použít microSD místo 5,25-palcové diskety. V Zork inspiroval záchvat nostalgie (jsme všichni byli tam), hardware Modder Rossum spárován s konektorem Atari LPC1114 mikrokontrolér, který je schopen emulovat až osm Atari disky, spravuje vlastní, auto-bootování app. Celý balíček je úhledně zabaleno do malého 3D tisku replikou původní Atari 810 disk, a je k dispozici pro prodej nikdy - ale nenechte se zastavit: Rossum schémata jsou k mání zadarmo. Slovo Největší malý Atari disk je jen DIY pryč.

[Díky, Francesco F.]

Modder miniaturizuje 5,25-palcový disk, přináší podporu microSD Atari 400 původně objevila na Engadget na So. 07.5.2011 16:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Rossum | Poslat | Komentáře

Rocket odstartuje s raketou-varování Satelit

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/B4_Xj_gztXs/Rocket-Blasts-Off-With-Missile-Warning-Satellite:
fysdt posílá tato citace ze zprávy Reuters:. "bezpilotních Atlas 5 raketa odstartoval z mysu Canaveral vysílá stanici síly v sobotu, aby první družice nového ministerstva obrany střel-výstražný systém na oběžnou dráhu Zastrčený uvnitř rakety nosecone byl 1,3 dolarů Prostor-miliardu Na Infračervené systémy (SBIRS) Geo-1 kosmické lodě, postavený Lockheed Martin a Northrop Grumman. satelit, první ze čtyř plánovaných pro start v příštích pěti letech, je určen pro americkou armádu s včasné oznámení o protiraketové čluny a další průzkum služby. 17,6 miliard amerických dolarů SBIRS souhvězdí, které zahrnuje senzory na hostitelské satelity, bude rozšířit a nakonec nahradí vojenské obrany satelitů Support Program, který již od roku 1970. satelity čistit planetu tepla stezky vyrobené létající rakety a rakety. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Týden v Apple: Thunderbolt iMacy, IOS vylepší sledování polohy a další

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/4tTjiU7-gvo/week-in-apple-thunderbolt-imacs-ios-location-tracking-tweaks-and-more.ars:

V posledním týdnu, Apple uvolnil aktualizaci IOS zařízení na pomoc při řešení některých problémů přes sledování polohy a rozpoutal nové, Thunderbolt-vybavené iMacy. Ars také kopal do náhradní OWC na SSD pro MacBook afektované chování a Quadro 4000 od NVIDIA, a diskutoval nadcházející změny MobileMe, Samsung soud proti Apple v USA, a falešný antivirový aplikace pro Mac. Přečtěte si o zátah:

Jak-to: nahradit váš MacBook Air s SSD je Aura OWC Pro Express : Apple nabízí SSD několik možností pro své nejnovější modely MacBook Air, ale nyní Ostatní World Computing nabízí tři větší, rychlejší SSD náhradníků. V kombinaci jak-na a přezkoumání, Ars rozhodl strčit 240gigabajt jednotky do 11 "MacBook Air vidět, jaké to je mít dvakrát pokoj s slíbil zlepšení výkonnosti jak vysoce jak 68 procent.

Ars Recenze Quadro 4000 Mac Edition: NVIDIA jediným Mac nabízí slibný start : Ars trvá dlouho, tvrdý pohled na nejnovější NVIDIA pro grafické karty pro počítače Mac. Má výrobce čipů konečně vymítány řidič démony, které trápily minulých verzích, nebo je to další způsob, jak dostat proud jádra paniky?

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Víkendový prozradí: 16GB BlackBerry scénáře

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/s-kY4PKIqDc/:
Řada

Proč The New Guy Nelze kód

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/3tjpM3YBNAw/:
Řada

Brzy bude AOL AIM nepožaduje zvláštní Přihlášení Chat s kontakty v Gmailu

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ixfB75vQYPc/:
Řada

Obrazovce Grabs: Kyocera Echo sahá až do alternativní reality-budoucnost v Fringe

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/07/screen-grabs-kyocera-echo-goes-back-to-the-alternate-reality-fu/:
Obrazovce Grabs kroniky používá (a zneužívá) z real-svět gadgety v dnešní filmy a TV. Pošlete svůj pozorování (s obrazovkou chytit!) Na screengrabs na Engadget dot com.

Líbilo se nám Kyocera Echo docela dost, ale možná dual-obrazovka tabletphone koncept je roztoč který předběhl svou dobu - tady to je patnáct let, pomáhá Fringe tým vytáhnout bezpečnostní plány pro operního domu. Nebo snad Astrid stala staré technologie znalec? Musíme přiznat, že je to krok nahoru od seismograf Streak , ale nemůžeme si pomoci, ale mračit - bychom neměli být zachycen mrtvý běží Froyo v roce 2026, po všem.

[Díky, Prince C.]

Pokračovat ve čtení obrazovky Grabs: Kyocera Echo sahá až do alternativní reality-budoucnost v Fringe

Obrazovce Grabs: Kyocera Echo sahá až do alternativní reality-budoucnost v Fringe původně objevila na Engadget na so. 07.05.2011 15:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Studenti Invent Revoluční Solární Sterilizátor

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iR1VBRySrC8/Students-Invent-Revolutionary-Solar-Sterilizer:
greenerd píše "inženýrství studenty na Rice University vyřešili velkou starost o zdraví v rozvojových zemích vytvořením zařízení, které používá slunce ke sterilizaci lékařských nástrojů. Tento vynález by mohla pomoci zabránit šíření infekce a nemoci na klinikách po celém světě, aniž by přístup k řádnému sterilizace nástroje. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


US Cellular oznamuje 4G, plánuje se rozsvítí LTE do konce roku

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/07/us-cellular-announces-4g-plans-to-light-up-lte-by-end-of-year/:
Stačí, když jsme konečně vyhřívají na teplo jara a vychystávání května květiny, US Cellular najde důvod, abychom se těšit na studené a tmavé zimní přijít. Dopravce oznámila plány rozmístit své LTE sítě, která usiluje o krýt dvě desítky trhů (což představuje 25 procent jeho zákazníků) s hořící-rychlé 4G včas pro sezónu dovolených. A strana není zastavení jen proto, že jmelí padá a dekorace jsou dát pryč, dovolená nasazení bude pouze první fáze, s US Cellular pokračuje ve svém úsilí 4G expanzi do roku 2012. Úplné PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení US Cellular oznamuje 4G, plánuje se rozsvítí LTE do konce roku

US Cellular oznamuje 4G, plánuje se rozsvítí LTE do konce roku, původně objevila na Engadget na So. 07.05.2011 13:55:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje US Cellular | Poslat | Komentáře

Titan Může mít Voda oceánu Pod hladinou

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rhqZY1vXsLk/Titan-May-Have-Water-Ocean-Under-the-Surface:
RedEaredSlider píše "NASA Sonda Cassini, na oběžné dráze kolem Saturnu, může objevili důkaz kapalné vody oceánu pod povrchem Titanu, největšího měsíce planety Saturn. Data pochází z radarových pozorování povrchu tohoto opatření Titan rotaci a říct, jak to je orientované vzhledem k rovině jeho oběžné dráze. - jeho axiální naklonění Podle dokumentu mají být zveřejněna v nadcházejícím vydání Astronomy and Astrophysics (předtiskové PDF na arXiv.org), nové údaje ukázaly, že mnoho z povrchu planety vlastnosti byly v špatném místě, někdy vypnout, stejně jako 30 kilometrů (19 mil). Titan vždy představuje stejnou tvář k Saturnu, stejně jako Měsíc se k Zemi. Ale v těchto situacích, jeden očekává, že měsíc bude v 'stát Cassini ', což znamená, že axiální naklonění bude mít určitou hodnotu. V případě Titanu, byl axiální naklonění měřeno na 0,3 stupňů. To se zdálo příliš vysoká jestliže jeden předpokládal Titan byl solidní tělo. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Microsoft patent detaily 3D desktop rozhraní s pokoji pro vaše okna

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/07/microsoft-patent-details-a-3d-desktop-interface-with-a-room-for/:
Mnohé z nich mají snažili a nedokázal přinést 3D desktop rozhraní jinak 2D operační systém, ale to rozhodně nezastavilo další z pokusu. Posledním příkladem je, aby se plodiny přichází s laskavým svolením nikdo jiný než Microsoft, který nedávno obdržel patent na to, co popisuje jako "způsob a zařízení pro poskytování trojrozměrný úkol galerie rozhraní počítače." Jinými slovy, je to rozhraní, určené, které vám pomohou lépe zvládat více úkolů, což naznačuje, patent může být učiněno v 3D prostředí s podlahou, stěnami a stropem. Zdá se, že byste být schopni skupina více oken na různých místech v "místnosti", který by vám spolehnout na své prostorové paměti snadno najít daný úkol - s pokoji stále hlouběji a hlouběji umístit více úkolů. V patentové nároky, jen prostředkem pro navigaci je popsáno v okolí, že místnost je sada ikon, které by se upravit, aby vyhovovaly 3D prostředí, ačkoli to jistě vypadá jako by to mohlo být snadno přizpůsoben tak, aby gesto kontroly stejně. Hit se zdrojem níže uvedený odkaz pro více spoustu perokreseb, kde je tento přišli.

Microsoft patent detaily 3D desktop rozhraní s pokoji pro vaše okna původně objevila na Engadget na So. 07.05.2011 12:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Recenze technologie | zdroje Google patenty | Poslat | Komentáře

Google / Facebook: Do-Not-Track vyhrožuje CA Hospodářství

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WY3hlo4mkXM/GoogleFacebook-Do-Not-Track-Threatens-CA-Economy:
theodp píše: "Google a Facebook varují zákonodárci vážnými následky, pokud projde Kalifornie 'do-ne-track' účet. Navrhovaný zákon by vyžadoval společností, které on-line podnikání v Golden State nabízet 'opt-out' mechanismus ochrany osobních údajů pro spotřebitele . senátního návrhu zákona 761 'by znamenaly zbytečnou, nevymahatelné a protiústavní regulační zátěž internetového obchodu,' zní nebe-je-padající protestní dopis s otiskem razítka-na-nesouhlas od společnosti Google, Facebook, Yahoo, Amex, Acxiom, Experian, Allstate , Time-Warner, MPAA, ESA a další. 'Toto opatření by mělo negativní dopad spotřebitelů, kteří očekávají bohatý obsah a bezplatné služby prostřednictvím internetu, a by je náchylnější k bezpečnostním hrozbám.' "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Gitionary: Git Party Hra

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dn5xwqz2eu0/Gitionary-the-Git-Party-Game:
sdasher píše "Konečně, tam je možnost spojit své lásky k řízení verzí a strany:.. Gitionary nápadem dvou kamence MIT, je to party hra, kde si se pokoušejí ilustrovat git příkazy soubor gitionary karet (PDF) byl vyslán stejně. Osobně jsem stále vyčkávají na ladění Python RPG. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


(Zakladatel příběhy) Seth Sternberg Na počátcích Meebo: "Nedostali jsme to."

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ZLrIWhhxiZo/:
Řada

Acer Aspire One 722 odchycených ve volné přírodě (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/07/acer-aspire-one-722-caught-in-the-wild-video/:

Pokud to nekonvenční Acer Aspire One 722 jsme vám o tom minulý měsíc chytil vaše fantazie, dobře, my stále nevíme, kdy si budete moci koupit, nebo kolik pěkně haléře to bude stát. Do té doby, lidi na NewGadgets, alespoň mám strávit nějaký čas s jednou a dal mu plné ruce-na léčbu, včetně videa (vestavěné níže pro vaše pohodlí při prohlížení) a galerie close-up záběry. Takže pokud se vám líbí vaše netbooky modrá, promáčknutý, a naložili s AMD vnitřnosti, hlava na minulé přestávce dostat své eyeful. Teď jen kdyby to bylo datum vydání jít s ním ...

Pokračovat ve čtení Acer Aspire One 722 odchycených ve volné přírodě (video)

Acer Aspire One 722 odchycených ve volné přírodě (video) původně objevila na Engadget na So. 07.05.2011 09:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje NewGadgets | Poslat | Komentáře

Rand McNally je TripMaker RVND 5510 slibuje RV-snadnou navigaci, Robin Williams za příplatek

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/07/rand-mcnallys-tripmaker-rvnd-5510-promises-rv-easy-navigation/:
Jste mírné-vychovaný Kalifornie nápoj výkonné unavený s vaší rodinné dovolené zvrhnout dovádění? Máte pocit, že pokaždé, když se pokusíte vyčistit kanalizační systém vašeho vozu rekreační, někteří (jistě k popukání) fekální-záležitost-související neštěstí dojde? No, nemůžeme vám pomoci s tím, upřímně, ale můžeme se k bodu, který TripMaker RVND Randa McNallyho 5510 - ". První navigační zařízení určené speciálně pro RVers" To není pro supervans či táborníky: je to pro RVS, synu, ať už se jedná Airstream, Monako, sladké jihokorejský vlastní práci nebo hippified vegetarián-RV . 5510 nabízí snadný RV-GPS směrování, udržet si bezpečného a legálního na silnici. Má také více než 14 milionů bodů zájmu, který vám pomůže najít vše od kempů do nejbližší veterinární nemocnice. A jeho nejlepší vlastnost silnice hrozí, že se váš výlet do nezapomenutelný zážitek. TripMaker RVND 5510 prodejná za 350 dolarů a lodě do Severní Ameriky v červnu (just in time pro sezónu výlet) a ano, obsahuje podporu pro kanadské francouzštiny.

Pokračovat ve čtení Randa McNallyho TripMaker RVND 5510 slibuje RV-snadnou navigaci, Robin Williams za příplatek

Rand McNally je TripMaker RVND 5510 slibuje RV-snadnou navigaci, Robin Williams za příplatek původně objevila na Engadget na So. 7.5.2011 11:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Rand McNally | Poslat | Komentáře

BeBook Live tablet dodává zboží do zpátečníků Froyo

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/07/bebook-live-tablet-delivers-the-goods-for-froyo-diehards/:
Je to docela příznačné, že BeBook zvolil výraz "Live" pro jeho nový produkt, protože dokud jsme dostali dopis od jejího zaměstnance dneska, jsme si nebyli úplně jistý, že to bylo ještě kopat. Společnost navázala své pevné, je-li drahý, černá a bílá e-reader s, si to, Android tablet. BeBook Live tablet má sedm-palcový multitouch barevný displej, 2MP VGA kameru, HDMI 1080p ven, Flash podporu, a 4 GB vestavěné-v paměti. Podivně, zařízení "tablet OS" je vlastně Android 2.2, který bude bezpochyby cítí naprosto zastaralé, když to spustí v červnu za $ 279 -, které společnosti úvěr, je podstatně levnější než jeho dolní tech předchůdce. Video po přestávce, která může nebo nemusí být vyprávěn chlap Moviefone.

Pokračovat ve čtení BeBook Live tablet dodává zboží do zpátečníků Froyo

BeBook Live tablet dodává zboží za zpátečníků Froyo původně objevila na Engadget na so. 07.05.2011 10:42:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje BeBook | Poslat | Komentáře

Doktoři vytvářejí příliš mnoho pacientů

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1J5ranbiiIQ/Doctors-Are-Creating-Too-Many-Patients:
Hugh Pickens píše "Welch H. Gilbert píše v LA Times, že prahová hodnota pro diagnózu klesá příliš nízko, s lékaři dělat diagnózy u jedinců, kteří by byli za nemocné v minulosti, zvýšení nákladů na zdravotní péči pro každého. Část Vysvětlení je technologická: diagnostické testy schopné odhalit biochemické a anatomické abnormality, které byly nedetekovatelné v minulosti ', ale část vysvětlení je chování:. Hledáme těžší pro věci, které se špatně testujeme častěji, s větší pravděpodobností k testování lidí. kteří nemají žádné příznaky, a jsme změnili pravidla o tom, co míra abnormality představuje onemocnění (hladina cukru v krvi nalačno z 130 nebyl považován za diabetes před rokem 1997, nyní je) '. Welch říká, že problémem je, že nízké prahové hodnoty pro způsob, vedoucí k léčbě, které jsou horší než sama choroba. 'Jsme naučeni zaměřovat se na pár bychom mohli pomoci, i když je to jen 1 ze 100 (ve prospěch snížení hladiny cholesterolu u pacientů s normální hladinou cholesterolu, ale zvýšené C-reaktivní protein) nebo 1 z 1000 (ve prospěch rakoviny prsu a prostaty screening), 'píše Welch.' Ale to je čas pro každého, kdo pečuje o tom, co se stane s ostatními 999 '. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.