čtvrtek 2. prosince 2010

AVG 2011 Update způsobí rozsáhlou Problémy pro 64-bitové Windows

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Bqm-GJsI0Rg/story01.htm:
phx_zs píše "Poslední noc povinné aktualizaci AVG 2011 vydání zdarma způsobil většinu 64-bitových Windows 7 PC k selhání při načítání Windows. Na jejich stránkách mají FAQ s pokyny, jak opravit tento problém pomocí bootovacího CD nebo USB zařízení. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Chcete-li blokovat Google Pirátství-Související pojmy z Autocomplete

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XUe5GdRN-kQ/story01.htm:
Anonymní čtenář píše: "Google je provedení změn ve způsobu, jakým se prezentuje výsledky vyhledávání na webu, aby se pokusili vyloučit odkazy, které mohou být vázány na pirátský obsah. V pohybu nadšeně chválil RIAA, Google říká, že to nebude zahrnovat hlediska úzce spojené s pirátstvím od objevit se přes automatického dokončování. společnost uznala, že to může být těžké vědět, za jakých podmínek se používají k nalezení obsah porušující práva, ale 'my budeme v našich silách, aby se zabránilo Autocomplete zobrazování termíny nejčastěji používané pro tento účel.' "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




MeeGo-založené Intel Atom telefon a tablet zahlédl z Ruska s láskou

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/02/meego-based-intel-atom-phone-and-tablet-spotted-from-russia-with/:
První mistrovství světa 2018 a teď tohle. Stiskněte Intel událost v Moskvě byl údajně místo některých nových MeeGo přístroj odhalí. Mail.ru 's Anton Spiridonov byl po ruce a podařilo se mu na místě Intel Atom-založené telefon Hi / Lo Zářivé (neslyšeli jsme o společnosti, a to buď ) a tablet nějakého druhu, oba vybavené OS Linux-založený. Ne hodně jinde je známý zachránit, co se zdá být 5 megapixelový fotoaparát jako takové označeny na zadní straně. Další obrázky níže.

[Díky, Chris]

MeeGo-založené Intel Atom telefon a tablet zahlédl z Ruska s láskou původně objevila na Engadget na čt. 2.12.2010 16:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Odborníci MeeGo , Hi-tech@Mail.ru | zdroje Twitter (@ playd) | Poslat | Komentáře

Verizon potvrzuje smlouva-volný 4G LTE možnosti: stejné sazby, dražší modemy

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/02/verizon-confirms-contract-free-4g-lte-options-same-rates-prici/:
Verizon nedělal žádnou zmínku o tom, že je během velké oznámení včera, ale PC Magazine 's Sascha Seagan potvrdila s dopravcem, že to tak opravdu bude nabízet své služby 4G LTE pryč-smlouva stejně. To bude skutečně přijít na stejné sazby jako pro-cen kontraktu - 50 dolarů za 5 gb nebo 80 dolarů za 10GB, plus 10 dolarů za nadsazení GB - ale budete muset vysolit plné 249,99 dolarů za modem, na rozdíl od jen 99,99 dolarů na dva-leté smlouvy (po 50 dolarů mail-in slevy).

Verizon potvrzuje smlouva-volný 4G LTE možnosti: stejné sazby, dražší modemy původně objevila na Engadget na čt. 2.prosince 2010 17:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink SlashGear | zdroje @ Saschaseagan (Twitter) | Poslat | Komentáře

Sociální Media Účty část Stavovské zesnulí Oklahomans '

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pxI9q0RWLmQ/story01.htm:
Anonymní čtenář píše "Estate závěti nebo správce v Oklahomě mít pravomoc přístupu, spravovat nebo ukončit online sociální média účetnictví zemřelého, podle nového státního práva. '" Počet lidí, kteří používají Facebooku dnes je téměř rovna obyvatel Spojených států. Když člověk zemře, někdo musí mít legální přístup k jejich účtům zabalit žádné nevyřízené účty, v blízkosti se na účet v případě potřeby nebo provést konkrétní pokyny zesnulého vlevo v jejich vůli, "řekl Kiesel. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Denver Bomb Squad vytáhne hračka robot

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/m_8z1_lDY4s/story01.htm:
Anonymní čtenář píše "robot splnil svůj konec u Coors pole, když dnes večer v Denveru policie Bomb Squad odpálil 'podezřelého předmětu,' k ukončení hodiny-dlouho standoff mezi policií a přibližně osm-palec vysoký hračka. Z článek: "'To myslíš vážně?' zeptal Denver bydliště Justin Kent, 26, když policie zastavila ho od řízení dolů 20. ulice. Kent říkal, že on žil jen kolem uzavřené oblasti, ale bylo mi řečeno, že bude muset jít asi přes Park Avenue. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




NASA potvrzuje Objev organismu s Fosfor-Free DNA

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uVc3Jyli6jE/story01.htm:
GNUALMAFUERTE píše "Jak jsme se zmínili dříve, NASA je ministerstvo Astrobiologie měl důležité oznámení, aby se ještě dnes. Vypadá to, Gizmodo měl pravdu. Můžete se podívat na prezentaci on-line právě teď. Vypadá to, že bakterie v otázce využití arsenu jako fosfor náhrada ve jeho DNA. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Přes pult, sprej-na zpracování kmenových buněk by mohla hojit popáleniny na cestách

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/02/over-the-counter-spray-on-stem-cell-treatment-could-treat-burns/:
Výzkum na University of Utah by mohlo vést k hořet zacházení na cestách, která využívá své vlastní buňky. Lékaři Amit Patel a Amalia Cochran se zkoumá využití kmenových buněk v kombinaci s několika chemikáliemi jako sprška-na želé, která má v počátku testování, ukazuje k urychlení hojení popálenin. Zatímco tým se začíná s malými popáleninami, jeho cílem je být schopni poskytnout rychlou a efektivní, skutečná regenerace pacientovy vlastní buňky musí být naroubován na velké plochy popálení. Video z projektu je po přestávce.

Pokračovat ve čtení přes pult, sprej-na kmenových buněk léčba by mohla hojit popáleniny na cestách

Přes pult, sprej-buněk na léčbu kmenových mohl léčit popáleniny na cestách původně objevila na Engadget na čt. 02.12.2010 13:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Gearlog | zdroje KSL | Poslat | Komentáře

NASA zjistí, arsen-narozený organismy, hledat život dostane širší parametrů

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/02/nasa-discovers-arsenic-born-organisms-search-for-life-broadens/:
Pokud jste doufali, že NASA se chystá oznámit první tweet z mimozemské bytosti, omlouvám se zlomit srdce - to je astrobiological , ale výsledky jsou skutečně vzniklé z této skály. Výzkumní pracovníci v Mono Lake v Kalifornii objevili mikroorganismus (na snímku), který používá aresnic místo fosforu prospívat a rozmnožovat se. Druhé, pokud jde o pozemský život se týká, je výstavby bloku života spolu s uhlík, vodík, dusík, kyslík, síra a všichni nedílnou součástí naší DNA a RNA. Arzen, zatím, je obecně považován za jedovatý - ale "chemicky se chová podobně jako fosfor," zřejmě dělat pro dobrou náhradu. Jinými slovy, NASA je prokázáno, že život může být provedena s různými prvky, než naše současné předpoklady, a to jak místně a za hvězdami. Se jeví jako naprosto logický, pokud se zeptáte nás. (Křemík-založené Horta, Dr. Spock?)

Takže, co o dalších atypických život-tvořit chemikálie? NASA není spekulovat. , Že zvuk slyšíte, je tisíc žárovek se objevovat jako spisovatelé sci-fi všude vykouzlit zcela nový super darebáci - a tisíc chemie profesor psát nový kredit navíc otázky na jejich finále zimním semestru.

NASA zjistí, arsen-narozený organismy, hledat život dostane širší parametry původně objevila na Engadget na čt. 02.12.2010 14:18:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje NASA | Poslat | Komentáře

Peewee PC netbook se pohybuje na 2,0, jmenovitý aby váš nejhorší tot mohou přinést

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/02/peewee-pc-netbook-moves-to-2-0-rated-to-take-the-worst-your-tot/:
Peewee PC netbook se pohybuje na 2,0, jmenovitý aby váš nejhorší tot zvládne
Prstíky může naservírovat velké bolesti gadgets, a pokud vaše dítě je tlustý dost tahat kolem Toughbook budete chtít něco malého a trvanlivé pro ně. Zadejte 449 dolar Peewee Výkon 2,0, poslední revize společnosti série dítě-přátelský počítačů. Tento netbook je řekl, aby přežít kapky se sebejistotou, ale má pouze "vodě odolné" klávesnici, takže se nemusíte přehazovat ty Sippy poháry ještě ne. Je také přichází naloženo s bezpečnostní software doufejme, že se vaše děti od zjištění nejhorší 'síť nabízí, ale jen s 1,6 GHz procesorem Atom N270 na kohoutku, 1GB RAM, a jen 30GB paměti HDD, jsme hádat, může to být také dobrý nástroj naučit je všechno o trpělivost.

Pokračovat ve čtení Peewee PC netbook se pohybuje na 2,0, jmenovitý aby váš nejhorší tot mohou přinést

Peewee PC netbook se pohybuje na 2,0, jmenovitý aby váš nejhorší tot mohou přinést původně objevila na Engadget na čt. 2.prosince 2010 14:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Peewee PC | Poslat | Komentáře