středa 22. června 2011

Amazon tablet s procesorem TI doprava již v srpnu?

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/22/amazon-tablet-with-ti-processor-shipping-as-early-as-august/:
Už celé měsíce, DigiTimes je palivo pověsti o první vpád Amazon je na trhu tablet LCD. Dnes vystupňuje specifičnost se někdy protichůdných tvrzení, že Quanta Computer bude odpovědná za montáž tablet s předpokládaným TI ( ne NVIDIA ) procesor a Wintek ( ne EIH ) dotykový panel mezi jeho součástí. Podle DigiTimes, Amazon doufá, že se pohybovat okolo čtyř milionů kusů v roce 2011 sama se plánuje spuštění nové tablet co nejdříve v srpnu. Možné? Jistě, pravděpodobně ještě . Ale my budeme čekat na Bezos zpívat před aktualizací našich seznamů dovolenou nakupování.

Amazon tablet s procesorem TI doprava již v srpnu? původně objevila na Engadget na st. 22.červen 2011 01:48:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj DigiTimes | Přeposlat | Komentáře

Tenká vrstva nátěru je věčná energie, možnost piezoelektrického

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/22/thin-film-coating-makes-everlasting-energy-a-piezoelectric-possi/:
Buďme upřímní, to není velkým tajemstvím, že nám dochází mrtvých dinosaurů k naplnění našich životů. A s nedávnými přírodními katastrofami prokazující pro atomovou energii, není to, co byste zavolat "bezpečné" To je dobře, že vědci se na RMIT University v Melbourne, byly tvrdé práce přijít na to, jak z vás soběstačný energie zdroj. Brát piezoelectrics tenkou vrstvou mikročip, ti vědci u protinožců se poprvé identifikován, kolik energie si mohou vytvářet tlak. To rozhodně není poprvé, tech je kladen na použití - Orange UK dělal něco podobného, ​​byť objemnější, na Glastonbury festivalu každý rok. Jaké jsou praktické použití, ptáte se? Představte si, že tělocvična poháněný moře křečků-cvičení, každý produkovat významné energie z chodidla nohy. Zvědavý na víc? Zkuste kardiostimulátor, který běží pouze na krevní tlak, nebo notebook účtované práskat se Facebook aktualizace. Kdo ví, možná i RIM může dát to využít ve své příští Storm. Stačí říct ".

Tenká vrstva nátěru je věčná energie piezoelektrického možnost původně objevila na Engadget na st. 22 červen 2011 02:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PhysOrg | zdroj RMIT University of Melbourne | Přeposlat | Komentáře

Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z nových prvků finské firmy Nokia. Tentokrát je to na přelomu Nokia C5-03 Nokia staršího bratra C5, mobilní, a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminálu lehká (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další caracterísitcas, že ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykového displeje 3, 2 palce, Nokia C5-03 je vybaven 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměti, Nokia C5-03 má 40 MB interní, která může být přeměněna až na 16 GB, pokud používáte kartu microSD, i když řada obsahuje 2 GB

Jako operační systém je Nokia C5-03 pracuje s Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Menu přístroje nabízí dobrou sbírku ikon poskytuje přímý přístup k e-mailovým účtům a sociální sítě.

Některé aplikace Vrcholem Nokia C5-03 jsou přístupová na Nokia Music Store a Ovi Store, odkud můžete nakupovat hudbu nebo mobilní aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsme se bavili, budete je 170 eur.

FBI chytí servery v Virginia

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1LZGDpKUR_U/FBI-Seizes-Servers-In-Virginia:
Axolotl_Rose píše: "FBI vzala serverech v několika klientům hostingové společnosti v Reston, VA, přerušení služby pro řadu dalších klientů." V e-mailem na adresu jednoho ze svých klientů v úterý odpoledne, DigitalOne generální ředitel, Sergej Ostroumow, řekl: ".. Tento problém je způsoben tím, FBI, ne naší společnosti v noci FBI podnikla 3 skříně s vybavením zapojen do nich, včetně možnosti serveru - nemůžeme ověřit, že" pan Ostroumow řekl, že FBI byl zájem pouze o ". desítky klientů", v jedné z klientů společnosti, ale vzal servery používané napsal: "Po neprofesionální FBI je" práce ", můžeme se znovu naše servery, proto je náš web je offline a podpora nefunguje. "Zaměstnanci společnosti se pracuje na řešení problému za posledních 15 hodin, řekl."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


<em>City of Heroes</em> se stěhuje do Hybrid platebního modelu

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WPmGXyLPxzw/emCity-of-Heroesem-Moving-To-Hybrid-Payment-Model:
KingSkippus píše: "superhrdina-themed MMORPG City of Heroes dnes ráno oznámil, že rebranding hry jako City of Heroes svobodu (svobodu platit a hrát, jak si vybrat"), a přechod k hybridní model platby včetně volně -play volby. "VIP" hráče, kteří stále platit měsíční předplatné bude mít většinu vlastností hry odemknout a bude mít úvěru na nákup dalších. City of Heroes Svoboda je v důsledku pozemkové později v tomto roce s další významnou aktualizaci hry. " Trend směrem k free-to-play pokračuje. Zatím poslední aktualizaci, která přinesla microtransactions na EVE Online je (alespoň dočasně) vyústilo v digitálním oblečení stále dražší než reálné protějšky.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Legislativa holandská Náhodně Hlasy pro filtrování internetu

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jN-yx1-pFQ4/Dutch-Legislature-Accidentally-Votes-For-Internet-Filtering:
tulcod píše: "Nizozemská vláda omylem prošla výjimkou zákona o neutralitě internetu (Google překlad originálu v holandský), který umožňuje ISP, filtrování internetového provozu na základě" ideologické motivy. " PvdA (dělnická strana), náhodou hlasovali pro tuto výjimku Telecomwet (telekomunikační zákon), který sám o sobě, není možné takové filtrování. PvdA chce napravit svou chybu. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Best Buy zprávy vlastní hudbu Cloud

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xWXKWNa-qWU/Best-Buy-Releases-Their-Own-Music-Cloud:
thewebblogger píše: "V pohybu, který se podobá více" já taky "chování, spíše než dobře plánovaného vydání, Best Buy ohlásila svou vlastní hudbu cloud služeb, nazvaný prostě Best Buy hudba Cloud funkce ještě není kompletní;. iOS / Android aplikací není k dispozici v tomto bodě, a jediná část, která funguje, je Web Player. Premium verze bude stát $ 3.99/month a budete muset nahrát svou vlastní hudbu. iTunes je povinné. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Cue Akustika PS1 bezdrátových reproduktorů do audio přes DLNA, jdeme praktické

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/21/cue-acoustics-ps1-wireless-speakers-do-audio-over-dlna-we-go-ha/:
Kabel reproduktoru je drahé, pokud jste si ji koupili v obchodě, levné, pokud stačí použít cívku s elektrickým kabelem, ale vždycky, vždycky trnem v oku. Jistě, můžete si stáhnout přes sádrokarton, schovávat se za některé závěsy - nebo si jen tak bezdrátové. To je Akustika možnost Cue umožní s PS1 regálové reproduktory, doprava v srpnu letošního roku. Jsou to high-end pár, z nichž každá vnitřně zesíleny a nabízí 5-palec dolů-palba basový reproduktor, 3,5-palcový střední a 0,75 palce výškový reproduktor, který zahrnuje všechny akustické hotspotů s fanfárami. Ještě důležitější však je, že každý reproduktor lze spustit pouze jeden kabel: napájení. Veškeré podrobnosti po přestávce.

Pokračovat ve čtení Cue Akustika PS1 bezdrátových reproduktorů do audio přes DLNA, jdeme praktické

Cue Akustika PS1 bezdrátových reproduktorů do audio přes DLNA, jdeme praktické původně objevila na Engadget na út. 21 červen 2011 20:45:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Set Evropě se staví experimentální dopravní kosmická loď

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/igNo9TnVTFs/Europe-Set-To-Build-Experimental-Transport-Spacecraft:
coondoggie píše: "Podíváme-li se udělat obrovský krok směrem k účasti na nízké oběžné dráze Země dopravy, výzkumu a servis na oběžné dráze prostoru staveb, Evropská kosmická agentura dnes oznámila, že tým s Thales Alenia Space Italia začít stavět experimentální kosmická loď ke startu v roce 2013 . "2T zvedání těla dosáhne výšky kolem 450 km, což umožňuje dosáhnout rychlosti 7,5 km / s při vstupu do atmosféry. shromáždí velké množství dat (PDF) během jeho nadzvukové a nadzvukový let, zatímco to je řízen rakety a aerodynamické klapky. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Milovníci ruské Eclipse spustit plovoucí světě střílet na Měsíc

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/06/21/russian-eclipse-enthusiasts-launch-floating-globe-to-shoot-the-m/:
Milovníci ruské Eclipse spustit plovoucí světě střílet na Měsíc
To světě, která zahájila 15. června bylo připojeno k balónové, a zřejmě vysílal s tím GPS / GSM Tracker, dva GoPro fotoaparáty, dva fotoaparáty Canon, a jeden Buzz Lightyear figurka. Mise? Capture minulý týden zatmění Měsíce. Štěstí pro nás, mise byla úspěšná, a to jak karikatura astronaut a průvodní film byl úspěšně obnoven. Výsledné fotografie jsou poměrně ohromující, ale nemusíte vzít naše slova. Pokud jste vynechal Google live stream , můžete dohnat Buzz a tým zdroje níže uvedeném odkazu.

Milovníci ruské Eclipse spustit plovoucí světě střílet na Měsíc původně objevila na Engadget na út. 21 červen 2011 21:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Gizmodo | zdroj Garnelis | Přeposlat | Komentáře

Nokia představuje MeeGo-Powered N9 telefon

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/HYBu0MCHc7s/Nokia-Introduces-MeeGo-Powered-N9-Phone:
Anonymní čtenář píše se zprávou, že Nokia představila svůj první smartphone MeeGo-Powered, N9. "[T] on smartphone nemá žádná tlačítka na přední straně, jen ovládání hlasitosti a tlačítko Zámek se nachází na pravé straně přístroje. ... Výkon prototypu zařízení se cítil velmi elegantní a vypadá to téměř připraven na prodej. Jako zařízení MeeGo bude N9 běžet aplikace založené na platformě Qt. " Washington Post nazývá "platformu, která by mohla být," se odkazovat na rozhodnutí společnosti Nokia, aby přechod na Windows Phone pro další zařízení. Jiní jsou ohromeni s přístrojem, ale vidí to jako buď končí ve slepé uličce, nebo jen další rozptýlení pro dlouhodobé plány společnosti Nokia.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Je svah nošení Electronics konečně tady?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZBUIYjLeZ4U/Is-the-Rise-of-Wearable-Electronics-Finally-Here:
ptorrone píše: "Udělej časopis se podívat na posledních deset let nebo tak" nositelné elektroniky. " Z bezdrátových hodinky LCD brýle, SI předpovídá jsme společně vstupujeme do nové éry wearables. Vzhledem k tomu, ceny pro to, aby součástí klesne, stále dostupné připojení v naší kapsy a peněženky zvyšuje, a přístup k levným výrobních prostředků a know-how stoupá, uvidíme inovace i nadále tlačit na tyto většinu osobních formulářů na počítači. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.