čtvrtek 28. dubna 2011

Programátor pro Endeavor Nyní posádky na finální let

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pgdZ57l5clc/Programmer-For-Endeavor-Now-Crew-On-Final-Flight:
Lucas123 píše "Greg Chamitoff, počítačový programátor, který napsal software pro kosmické sondy Endeavour, bude tryskání off na raketoplánu finále 15-ti denní let jako letový specialista na pátek. Chamitoff, který vytvořil software zaměřený na kosmické lodi analýzu a manévrování optimalizace. Bude fungovat vesmírná stanice robotickou ruku, a on bude podílet i ve dvou výstupů do vesmíru. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Engadget Podcast, žít v 5:00 pm ET!

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/28/the-engadget-podcast-live-at-5-00pm-et/:
Je čtvrtek, a víte, co to znamená: zítra je pátek! Také je to podcast čas! Engadget Podcast startuje v 5:00 EST, přestože Darren se někde ztratila v poušti. Vážně, nejsme si jisti, kde je. I přes to, že bude tim se připojil znovu Myriam, a poprvé, bude redaktor Brian ohřívač přinést jeho značné zkušenosti podcasting k medvědovi na uchu díry. Diskuse o smartphony, lákadlu tablety tablety a strasti údajů úniku čekají, aby se s námi po přestávce, ne?

PS - Pokud jste na cestách, ale nechcete přijít o živé žertování, Ustream má mobilních klientů pro Android, IOS a Windows Phone .

Pokračovat ve čtení Engadget Podcast, žít v 5:00 pm ET!

Soubor pod:

Engadget Podcast, žít v 5:00 pm ET! původně objevila na Engadget na čt. 28 duben 2011 16:35:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Ano, může Armadillo nechá vás lepry

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3sbJOP3UX9I/Yes-an-Armadillo-Can-Give-You-Leprosy:
sciencehabit píše "Celá léta se vědci spekulovali, že pásovci mohou přenést na malomocenství na člověka, a že jsou za několik desítek případů onemocnění, které se vyskytují ve Spojených státech každý rok. Teď mají důkazy. genetické studie zveřejněné v Nový anglický žurnál medicíny ukazuje, že USA pásovci a lidských pacientů podělte se, co se zdá být unikátní kmen bakterie, která způsobuje malomocenství. Pokud pásovec krev 'se dostal na moje pneumatiky svého auta z provozu [zvíře] nad bych se umýt ho, 'radí jeden odborník.' A já jsem nechtěl kopat v půdě, která má hodně pásovec exkrementů. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nejvyšší soud: AT & T může nutit rozhodčího

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FN7xMd2pECY/Supreme-Court-ATampT-Can-Force-Arbitration:
suraj.sun píše s touto zprávou spokojen, jak reportoval Ars Technica: "Nejvyšší soud ve středu rozhodl, že AT & T - a opravdu, každá společnost - mohou blokovat třída-akční obleky z spory se zákazníky a místo toho nutit ty zákazníky, do závazného rozhodčího řízení . vládnoucí obrátí předchozí nižší-rozhodnutí soudu, aby si utajované ustanovení v AT & T servis je smlouva, kterou zatarasil třídu rozhodčí jako 'nehorázné.' ... V případech, kdy nekalé praktiky ovlivňuje velký počet zákazníků, mohly AT & T nebo jiných společností, klidně usadit několik individuálních nároků místo toho, aby potýkají s většími třída-akční osad, které mohou zahrnovat trestní ocenění, které mají odradit budoucí špatných postupů. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nové tepelné čerpadlo Poslední 10.000 let

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FOJEiF9yfEU/New-Heat-Pump-Will-Last-10000-Years:
formaggio píše "Většina tepelných čerpadel udržovat průměrnou životnost 10-20 rok, ale výzkumníci z University of Stavanger v Norsku (USN) a University of Oslo věří, že oni vyvinuli nový tepelné čerpadlo, které bude trvat až 10.000 roky . "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


US vlade Chcete-li zavřít 137 datová centra v roce 2011, další roku 2015

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tKXzWVyCtnM/US-Govt-To-Close-137-Data-Centers-In-2011-More-By-2015:
1sockchuck píše "Americká vláda uzavřela 39 datových center v letošním roce, a očekává, že k vypnutí 98 více do konce roku 2011, federální CIO Vivek Kundra řekl ve středu. 137 uzávěry jsou krokem směrem k dlouhodobý cíl upevnit 800 ze dne vládní 2.094 datových center do roku 2015. Vládní agentury zjistily 100 e-mailových systémů a 950.000 schránek přejít na model cloud computing jako součást iniciativy Kundra je 'Cloud První'. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Pepsi Vytváří sociální síť automat

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SNS7-DBxm8E/Pepsi-Creates-a-Social-Network-Vending-Machine:
RedEaredSlider píše "Nyní ještě automaty jsou stále v sociálních médií na akt Pepsi má válí nový stroj, který může poslat soda příteli, používat Facebook-jako funkčnost Z článku:.. 'Spolu s nákupem sodou s buď v hotovosti nebo kreditní, sociální Prodejní systém umožňuje lidem poslat uživateli soda jako dárek. Všechno, co musíte udělat, je zadat jméno příjemce, mobilní číslo a vlastní text zprávy. Spotřebitelé mohou dokonce posílat video spolu s darem . Jakmile obdrží, bude příjemce dozvíte, kde se mohou uplatnit to. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Chrome OS stroje unikly v hlášení o chybách: Acer netbook a touch-přátelské Seaboard

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/28/chrome-os-machines-leaked-in-bug-reports-acer-netbook-and-touch/:
Acer Chrome OS Netbook Protlačit hlášení chyb je spolehlivý způsob, jak vykopat šťavnaté kousky o informace, a díky tomu nadčasový taktiku máme nějaké specifikace na pár neohlášených Chrome OS zařízení. První na řadě je netbook od společnosti Acer s kódovým označením ZGB, která podle nedávno podala zprávu, bude mít 1366 x 768 panel, pravděpodobně v 10 až 12 palců rozsahu. Víme také, že můžete připojit externí displej, aby to přes HDMI port poháněný encoder chip od Chrontel. Vzhledem k tomu, AMD Fusion netbook platforma podporuje HDMI nativně, můžeme bezpečně předpokládat, že ZGB bude spuštěn web-OS pouze na procesoru Atom. To je, kde detaily konce teď, ale hej, je to lepší než nic.

Jiné zařízení, pobřeží, byl plovoucí kolem chyba Chrome OS depa na nějakou dobu, ale zprávy jsou konečně začínají odhalit některé detaily dráždivý. Nyní víme, že je poháněn Tegra 2 a sportovní dotykový displej - perfektní místo na otestování těchto prst-přátelský vychytávky jsme slyšeli tolik o. Tam jsou také zmínky o "víko switch" a fyzickou klávesnici, což naznačuje, že může být konvertibilní nebo něco ve stylu Eee Pad Posuvník spíše než čistě břidlice. Hybridní form factor by perfektní smysl, protože to bude dům pár portů USB a konektor HDMI, které by mohly pro poměrně robustní tabletu. Je zřejmé, že ani z těchto zařízení potvrzuje zatím (a Seaboard je pravděpodobně používán pro interní testování pouze), ale alespoň máme lepší představu o tom, co očekávat, když prohlížeč-založené OS je pro spotřebitele později v tomto roce.

Chrome OS stroje unikly v hlášení o chybách: Acer netbook a touch-přátelské Seaboard původně objevila na Engadget na čt. 28 duben 2011 13:48:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CrunchGear | zdroje Macles , Chrome Příběh | Poslat | Komentáře

Tweet_Fit tweety, zatímco vy pot na oldies (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/28/tweet_fit-tweets-while-you-sweat-to-the-oldies-video/:
Hmotnost Shake to není, ale jako 21. století jít zacvičit řešení, Tweet_Fit určitě má potenciál, aby si lidé mluví - nebo, přinejmenším, tweeting . Vyvinuto studentský design UK, posilovnu připojené příslušenství se váže na konec standardního činka a odešle aktualizace na váš účet Twitter při spuštění a zastavení vašeho tréninku. Vem si to v režimu offline, a to vás provede perfektní lokny. Tweet_Fit návrhář poukazuje na to, že nabízí nový způsob, jak pro trenéry sledovat jejich klientů, a může být použit, aby se podnítila zdravou konkurenci mezi přáteli. Vzhledem k tomu, to nebude dělat chlubí, kolik si můžete lavice o nic snazší, ale pak, tweeting pozvání na zbraň ukázat je tak neosobní. Tweet_Fit je ještě prototyp, ale můžete podívat na video z Twitteru-povoleno činky v akci po přestávce.

[Díky, Fraser]

Pokračovat ve čtení Tweet_Fit tweety, zatímco vy pot na oldies (video)

Tweet_Fit tweety, zatímco vy pot na oldies (video) se původně objevila na Engadget na čt. 28 duben 2011 14:14:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Fraser Spowart | Poslat | Komentáře

GPS Maker TomTom odešle data o rychlosti na policejní

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yPIT5weEjU4/GPS-Maker-TomTom-Submits-Your-Speed-Data-To-Police:
Anonymní čtenář píše "GPS systémy v Live řady TomTom všechny vestavěné funkce-in 3G datových karet, které krmení umístění a informace o trase zpět na centrální server. Podle CNET, tyto údaje, spolu s rychlostí uživatelů 'informace, se provádí k dispozici místní samosprávy a policie. " Z článku: "Vědět, policajti vidět, kde jedete a jak rychle jedete, je oko-otevření věci, ale TomTom říká, že data jsou anonymní a nikdy nemůže být stopován zpátky do jednotlivých uživatelů nebo zařízení Obvykle. bychom mít jistotu, tento, ale my připomenout Apple říká něco podobného před-sledování polohy výkalů hit telefon-nést fanoušek. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


iPhone 3G a iOS4 Nedostatek chemie

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/s2w2hsBbz3E/iPhone-3G-and-iOS4-Lack-Chemistry:
adeelarshad82 píše "Je pravda, že iPhone 3G je asi 3 roky starý, ale někteří z nás, kteří ještě mají, jsou v pokušení aktualizovat na IOS 4 pro složky, závitové e-mail a iBooks i když to znamená vězení-rozbíjející telefonu. Bohužel však , jak to dopadá, je to opravdu nestojí za problémy. Nejenže aktualizace pomalý telefon, v některých případech zlomek vteřiny, a v jiných mnohem více, ale to je noční můra downgrade zpět do IOS 3. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


My Crowdsourced Follow-up O Crowdsourcing

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2w4t-eP52gw/My-Crowdsourced-Follow-Up-About-Crowdsourcing:
Slashdot pravidelným přispěvatelem Bennett Haseltonová píše: "V mém posledním článku, jsem navrhl algoritmus, který Facebooku mohli využít k manipulaci stížnosti na zneužití, které by bylo obtížné pro co-koordinovat davy dostat nepopulární obsahu odstraněn podání stížnosti najednou. Nabídl jsem Celkem 100 dolarů pro nejlepšího čtenáře návrhy, jak zlepšit nápad, nebo proč si myslí, že to nebude fungovat. Přečtěte si jejich návrhy a rozhodnout, jakou cenu mám pro své infotainment dolar. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.