pátek 7. října 2011

Samsung Galaxy Nexus spatřen ve volné přírodě? (Video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/07/samsung-galaxy-nexus-spotted-in-the-wild-video/:
Úniky letí vlevo a vpravo , jak Samsung nebaleno případě přístupů, s poslední z Mobilissimo.ro Rumunska. Dnes, místo publikoval nové obrázky a videa o tom, co by mohlo být Samsung Galaxy Nexus - dlouho očekávané pokračování Nexus S V tuto chvíli je těžké říci, zda zařízení (číslo modelu "Tuna") úplně. posměšky s unikly specifikace jsme viděli minulý týden, i když jeho prostorný displej (říkal být 4,65 palce HD Super Stock AMOLED) vypadá poměrně ostrá - screenshoty jsme viděli, jsou vskutku na 720 x 1280 rozlišení. Jiné, než to, že telefon vypadá, že se může pochlubit 1750 mAh, spolu s pětimegapixelový fotoaparát a že prý zmrzlina Sandwich UI, plný tlačítka na obrazovce.

Ve srovnání s Nexus S je přední VGA kameru na tomto telefonu posunul víc doprava, se čidla uhnízděný mezi sluchátkem a střelce, a ne úplně vlevo. Jeho rohy, zatím, zdá méně zaoblené než to, co najdete na starší verzi, když jsme si všimli, že to má micro-USB port číhá dole uprostřed, stejně jako jeho předchůdce. Samozřejmě, že budeme muset počkat do 11.října, zda tyto záběry jsou tak dobré, jak inzeroval, ale můžete vydat kolem přelomu vidět údajně autentické video nebo dívat se na některé další screenshoty.

[Díky všem, kdo poslal to v]

Pokračovat ve čtení Samsung Galaxy Nexus spatřen ve volné přírodě? (Video)

Samsung Galaxy Nexus spatřen ve volné přírodě? (Video) původně objevila na Engadget na Pá. 7.10.2011 05:57:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Mobilissimo.ro | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat