sobota 16. dubna 2011

Vláda USA dodavatel rozvojových 'mikrovlnná zbraň,' Hot kapsy třesou

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/16/us-government-contractor-developing-microwave-gun-hot-pockets/:
Ach, milovaný "elektronické bomba," moci zakázat veškeré technologie v jeho okolí: variace na koncepci jít cestu zpět , ale užitečné prototypy stále provokativně mimo dosah. Do rozporu s kroky zbrojařského dodavatele BAE Systems, přičemž čerstvá crack s High-Powered Mikrovlnná trouba (HPM), zbraň má zakázat malé lodní motory - v případě úspěchu, technologie může také cílové lodě, letouny, rakety a náklad. Tajná zbraň-zahalené zvuky podobné plánovanou Boeing vzdušné zbraně EMP , ale chybí střely nosičů. BAE se zdá být sázení na velké elektromagnetické válčení jako budoucí bojiště taktika, s manažerem pitching sci-fi scény, Aviation Week :
"Na rozdíl od laserů, HPM nosníky nepotřebují mnoho přesnosti. Díky ventilátoru [energie HPM] můžete cílit 10-30 malých lodí. Pokud se vám knokautovat 50-75% motorů v roji, můžete pak se soustředit na zbytek s lasery nebo kinetické [děla]. "
Vyvinout lepší obranu proti takovým útokům, dodavatel obdržel 150.000 dolarů z vojenského letectva test-oheň mikrovlny na vojenských počítačů. Ani slovo o tom, zda řekl obrany zahrnují velkorysé použití hliníkové fólie.

Vláda USA dodavatel rozvojových 'mikrovlnná zbraň,' Hot kapsy třesou původně objevila na Engadget na so. 16 duben 2011 16:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Boing Boing | zdroje Nebezpečí Místnost | Poslat | Komentáře

Týden ve hrách: herní délka, Hotz proces u konce, DRM, nové Nintendo

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/_ZNWO5Mm3L4/week-in-gaming-game-length-hotz-trial-over-drm-new-nintendo.ars:

Tento týden jsme viděli konec Sony vs případě Hotz, jsme se podívali na to, jak některé DRM ztroskotala včas velké skupiny hráčů, nahlásily některé zvěsti o nové Nintendo konzole, a já jsem vypsal své osobní zvířátko Protiva o nákupu hru. Také: jsou hry stále příliš krátké? Jsme zkoumali.

To byl velký týden pro hraní příběhů, takže dovnitř a ujistěte se, že jste nic nezmeškáte.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Gillmor Gang 4.16.11 (TCTV)

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/PiWb3VUM-JU/:
Řada

TechCrunch Rozhovor: FCC předseda Julius Genachowski

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/pSmdJzevU1o/:
Řada

Papír slitiny bere tvar pro biologicky rozložitelné spotřební elektroniky (napsat svůj vlastní origami vtip)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/16/paper-alloy-takes-shape-for-biodegradable-consumer-electronics/:
Takže jste úzkostlivě čeká na vaše auto biologicky rozložitelné a vaše biologicky rozložitelný 3D brýle , čeká na den, kdy vše, co vlastní moci vrátit do hlíny, ze které vzešlo. Ale, co je počítač, který používáte právě teď? Je to pravděpodobně z non-zelené materiálů, jako jsou injekční-plastu, a plácat nějaký bambus na to nikoho neoklameš. Projektová a inženýrská firma PEGA přijde na vaši záchranu s novou kompozitní materiál vyrobený z recyklovaného papíru a polypropylenu slitiny. Lehký, odolný a levný na výrobu, to se chová stejně jako typický ABS plastu - a to dokonce přichází v klasické duše-zabíjení béžová. Možná, že to je to, co Apple byl čeká .

Papír slitiny bere tvar pro biologicky rozložitelné spotřební elektroniky (napsat svůj vlastní origami vtip) původně objevila na Engadget na so. 16 duben 2011 15:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Inhabitat | zdroje PEGA | Poslat | Komentáře

Čína chce stavět Největší světová Rocket

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mpCpGt7IFzM/China-Aims-To-Build-Worlds-Largest-Rocket:
hackingbear píše "V březnu, Číně ukázal, že to je studovat proveditelnost návrhu nejsilnější nosič raketa v historii na výrobu osazeném měsíčním přistání a zkoumání hlubokého vesmíru, podle Liang Xiaohong, vice hlava čínské akademie Launch Vehicle Technology. rakety se předpokládá, že užitečné zatížení 130 tun, což je pětkrát větší než to současné Číny největší raketu. Tato raketa, je-li postaven, bude zatmění 53 tun kapacity plánovaného Falcon 9 Těžké od SpaceX. To bude dokonce předčí největší raketa někdy postavený, 119-tuna Saturn V. Čína 's další generací raketové Dlouhý 5. března, v současné době plánováno na debut v roce 2014, má kapacitu užitečného zatížení 25 tun na LEO. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nintendo Wii v prodeji na hračky R nás, Best Buy za 169,99 dolarů

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/16/nintendo-wii-on-sale-at-toys-r-us-best-buy-for-169-99/:
15.května je ještě měsíc pryč, ale Nintendo Wii cena nebude čekat - a to jak Best Buy a hračky 'R' Us již pohybu-kontrolované konzole na prodej za 170 dolar dnes. Nezapomínejme, že to nevypadá jako trvalé snížení cen - "poznámka Omezená nabídka čas"! výše - ale my bychom nebyli překvapeni, když ostatní maloobchodníci následovat ve velmi krátké době. S pověstmi vířící kolem hlubší snížení cen a možná, možná, možná i nový zpět-slučitelný stroj HD , každý Wii prodává za 170 dolar dnes by mohlo být něco navíc zlato v kapse a méně nechtěných zásob se zabývat.

Nintendo Wii v prodeji na hračky R nás, Best Buy za 169,99 dolarů původně objevila na Engadget na so. 16 duben 2011 14:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Joystiq , GoNintendo | zdroje Best Buy , hračky R nás | Poslat | Komentáře

Ex-MS GM nemůže fungovat 'kdekoli na světě' Pro Salesforce

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/oMxSti37Jrw/Ex-MS-GM-Cant-Work-Anywhere-In-the-World-For-Salesforce:
theodp píše "Buďte opatrní, než se přihlásíte Microsoft non-soutěžit dohody, děti. GeekWire zprávy, že King County Vrchní soud soudce Kimberley Prochnau přikázal bývalý generální ředitel společnosti Microsoft Matthew Miszewski z 'pracuje v marketingu roli v salesforce.com' s veřejným nebo komerčním sektoru kdekoli na světě. ' Takže to, co udělal někdejší Wisconsin státní CIO Miszewski udělat, aby rozkaz globální zákaz? 'On byl hlavní evangelista pro Microsoft,' vysvětlil soudce Prochnau, který dodal, že 'tah, aby se vyloučit jej z bytí evangelista pro Salesforce.com že on byl pro Microsoft. ' Microsoft, který varoval, že Kongres omezení toku talentu je rujnující do Ameriky, píše se v prohlášení, že společnost je potěšena rozhodnutí. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Dnes je rekordní obchodní den 2011

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KARbkqnQVY8/Today-Is-Record-Store-Day-2011:
Anonymní čtenář píše: "Dnes si připomínáme 5. ročník hudebním obchodě den, oslava nezávislých nahrávacích obchodů. Jako milovník hudby, myslím, že tento den je zoufalá význam." Vím, že Volný Comic den dětské knihy (v roce 2011, to je 7. května) se dostali hodně lidí do komických obchody, které by jinak - zčásti proto, že z mnoha bezplatných komiksu dal pryč - ale neslyšel záznamu-obchod ekvivalentní . Bylo by hezké, pro záznam příběhy dát pryč tun 7 "vinyl proma.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Jak se točil v New Yorku Tech Meetup (TCTV)

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/U3-sHNNvRcE/:
Řada

Intubace bot umožňuje lékařům bezpečně strčit trubky dolů v bezvědomí lidského hrdla

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/16/intubation-bot-lets-doctors-safely-shove-tubes-down-unconscious/:
Viděli jsme všechny druhy robotů 'kola lékařské těchto částí, z bloodbots na chirurgické kyborgy . A teď Dr. Thomas M. Hemmerling z McGill University Centrum zdraví (který také pomohl vyvinout McSleepy anestetikum android ) vytvořil jako první na světě intubaci robot. Volal Kepler intubace systém (KIS), to je robotické rameno s video laryngoscope , který je ovládán joystickem - umožňuje ZP, aby si jejich Dr. Mario, zatímco na posuvné endotracheální trubice do jakéhokoliv prošel-out meatbag s minimální námahou a maximální bezpečnost. První postup s pomocí zařízení na skutečný, živý člověk byl úspěch, a klinického testování pokračuje. Nejsme velká na roboty strkat cokoliv kdekoliv (iv případě, že nám pomáhají dýchat, zatímco pod nůž), ale je to lepší, než android přívěsky lobbing granáty naše cesta .

Intubace bot umožňuje lékařům bezpečně strčit trubky dolů v bezvědomí lidského hrdla původně objevila na Engadget na so. 16 duben 2011 12:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje McGill University Centrum zdraví | Poslat | Komentáře

Co App vývojáři chtějí: Dopisy Steve Jobs a Larry Page

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/lOPDZUncLJA/:
Řada

Galaxy S Perník aktualizace nyní začínají spouštět po celé Evropě

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/16/galaxy-s-gingerbread-update-now-rolling-out-across-europe/:
Samsung oznámila, že její Android 2.3 update pro Galaxy S přijde v polovině-duben a, probůh, to znamenalo to doslova. Někdy v noci mezi 15. a 16. dnů ode dne tohoto měsíce, korejský výrobce Kies servery začaly sloužit až čerstvou porci Perník na Galaxy S vlastníky v některých částech Evropy, a nyní zprávy přicházejí uživatelů úspěšně aktualizaci jejich Hummingbird vybavené- sluchátek. Je to omezený zavádění, které využívají severské země, nejprve Holandska a Německa, ale pochyb o tom, Samsung vydrží na zbytku Evropy mnohem déle. Pokud chcete zkusit své štěstí, naběhnout si Kies aktualizaci utility a modlete se, aby vaše nejbližší tech božstvo.

[Díky všem, kdo poslal to v]

Galaxy S Perník aktualizace nyní začínají spouštět po celé Evropě, původně objevila na Engadget na so. 16 duben 2011 09:39:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje xda-developers , Tweakers.net | Poslat | Komentáře

Google Video přejdete do režimu offline, čas chytit, co chcete

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/w2ELMFnX040/Google-Videos-Going-Offline-Time-To-Grab-What-You-Want:
Anonymní čtenář píše: "Dostal jsem tento e-mail dnes ráno:. 'Později tento měsíc, hostuje video obsahu na Google Video se již nebude k dispozici pro přehrávání Google Video přestala užívat obrázky v květnu 2009 a nyní jsme odstranění zbývajících hostil obsah. .. Dne 29. dubna 2011, budou videa, která byla nahraná na Google Video už nebudou k dispozici pro přehrávání. ' Už přidal ke stažení tlačítko pro uložení obsahu, ale vyprší po 13 květnu 2011 a motivují uživatele k přesunutí obsahu na YouTube. " Není vše ztraceno, i když. Píše čtenář none295: "Pokud chcete pomoci archivu Google Video, získat nějaké linuxové stroje, které funguje, a připojte se k nám v IRC (# EFNet archiveteam / # googlegrape)."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Touha HD se snaží o Sense Sensation je 3,0 oblek, potřebuje nějaký přizpůsobení pro to, aby se vešly

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/16/desire-hd-tries-on-sensations-sense-3-0-suit-needs-some-tailor/:
Takže jste dostali všichni nadšení poté, co viděl HTC poslední UI na Sensation , ale byl vyděšený, že objevit své otřepané telefon nebude stále stejný smysl 3,0 láska? Jako obvykle, lidi na xda-vývojáři právě tonikum pro to, co trápí vás ... tak dlouho, jak si vlastní Desire HD . Jo, chytrý chlapík jménem capychimp vzal Sensation je ROM a ported to k minulé doby telefon HTC vlajkovou lodí evropského. Port není dokonalý - ty, kteří se potápějí do ztratí fotoaparát podporu a obrazy potřebovat nějaké velikosti, aby správně fit na 800 HD je x 480 displej - ale statečné duše, která narazila na zdroj odkaz na stažení ještě dostat všechny ty sladký hnutí, která poskytuje 3,0 Sense. Podívejte se na všechny hladké rolování v akci po přestávce.

[Díky všem, kdo poslal to v]

Pokračovat ve čtení Desire HD se snaží o to smysl Sensation 3,0 oblek, potřebuje nějaký přizpůsobení pro to, aby se vešly

Touha HD se snaží o to smysl Sensation 3,0 oblek, potřebuje nějaký přizpůsobení pro to, aby se vešly původně objevila na Engadget na so. 16 duben 2011 11:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Smart Keitai | zdroje xda-developers | Poslat | Komentáře

Internet Explorer 10 kapek Vista Podpora

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0RagR84v8xY/Internet-Explorer-10-Drops-Vista-Support:
Vepřovice-rozhodčí píše "Tento týden u MIX11 Microsoft Web Developer konference, společnost překvapený mnoho tím, že pre-release verzi aplikace Internet Explorer 10 k dispozici. - Méně než měsíc po IE9 vyšel ve své konečné podobě však i další překvapení byl odkryt Computerworld Gregg Keizer:. další IE nebude běžet na jakémkoliv OS před Windows 7, včetně Windows Vista Microsoft vzal nějaké teplo, když vyšlo najevo, že Internet Explorer 9 by opustit miliony uživatelů systému Windows XP na holičkách, jako nový prohlížeč by jen běží na Windows 7 a Vista. Ale společnost potvrdila, že IE10 nebude ani běžet na Windows Vista. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Comcast 105MBit služba Comes With Data Cap

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dHEXG5Xnsz4/Comcasts-105MBit-Service-Comes-With-Data-Cap:
itwbennett píše "Comcast právě oznámila ultrarychlé, ultra-širokopásmové" Extreme 105 "105 Mbit / sec internetová služba pro úvodní cenu $ 105, když v balíku s jinými službami To je dobrá zpráva špatná zpráva:.. Comcast 'dát data čepice o služebním poměru 250 Gb za měsíc - asi pět hodin v hodnotě full-využití šířky pásma, 'píše blogger Kevin Fogarty ".

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.