pátek 7. října 2011

XBLA, PC Orcs Must Die přidává third-person akce Tower Defense

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/YBHA43jSxqQ/xbla-pc-orcs-must-die-adds-third-person-action-to-tower-defense.ars:

Je snadné ztratit trpělivost s většinou obranné hry věže. Budete studovat v krajině, nastavit obranu, a pak sledovat nepřátele buď spadnout nebo se přes oblast, kterou se snažíte chránit. Když se věci začnou kazit, je tu jen velmi málo, můžete dělat, kromě znovu načíst hru, zkuste jinou strategii, a jen pasivně přihlížejí, jak na úrovni hraje sám se ještě jednou. To je důvod, proč Orcs Must Die je takový závan čerstvého vzduchu: Hra vás staví do skutečné dungeonů se snažíte bránit, a dá vám šanci na sportovní nevzdávají.

Hrajete poněkud bezduché znak, jehož pán zemřel na začátku hry, takže je jen na vás, aby převzal obranu rozpory z blížícího se Orc hordy. Jak budete postupovat hrou budete mít přístup k obraně, jako jsou podlahové špičky, pružinové dlaždice, které mohou vrhnout do Skřeti kyseliny jámy, a nože, které vrčení pokles od stěny. Každá obrana stojí určitou částku na místo, a získáte měnu tím, že zabije skřety, a tak udržet rozpočet je důležité.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat