středa 6. července 2011

Vědci Hra svět je nejstarší komerční nahrávací

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JNP142KoYtc/Scientists-Play-Worlds-Oldest-Commercial-Recording:
sciencehabit píše: "Scratchy, 12 sekund zvukový klip o ženě, přednášet první verš Twinkle, Twinkle, Little Star nezní jako moc. Ale slabý, 123-rok-starý záznam, leptané do pokřivený kovový válec a přivedl zpět k životu po desetiletích mlčení tří-dimenzionální (3D), optické snímací technikou, se zdá, že patří na první záznam určený k prodeji veřejnosti. Vyrobeno pro panenku mluví krátce prodávané vynálezce Thomas Edison fonograf, první rekord je nejstarší známý americký záznam ženský hlas a může být nejstarší známý záznam vyrábí v laboratoři Edisona v West Orange, New Jersey. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Bing představuje laso pro iPad App to zkopírujte a vložte kovboj cestu

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/06/bing-introduces-lasso-for-ipad-app-does-cut-and-paste-the-cowbo/:
Bing představuje laso pro iPad App, to cut-a-vložit kovboj cestu
Jak to prase-tying vyhledávací termíny zvuk jako alternativa k obyčejné zkopírovat a vložit? No, podle Microsoft, to zní mohutné dobře. Softwarový gigant právě oznámila Lasso, nový dotek příjemný vyhledávacího nástroje Bing iPad aplikace , která vám umožní lano v internetovém dotazy kroužení slovo nebo frázi. Poté, co jste nakreslil kruh, Bing automaticky generuje vyhledávání pomocí vybraných slov. Ani slovo o tom, jak to bude fungovat u nás baculaté prsty hledači, ale pokud jste nám dali, to jít "kolem ohrady ole, dejte nám vědět, jak to s vámi zacházejí v komentářích.

Bing představuje laso pro iPad App to zkopírujte a vložte kovboj jak původně objevila na Engadget na st. 06.7.2011 16:15:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink SlashGear | zdroj Bing | Přeposlat | Komentáře

Microsoft chce $ 15 za smartphone pro Android

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uEEIAm-QEUY/Microsoft-Wants-15-Per-Android-Smartphone:
sfcrazy píše: "Microsoft Corp vyžadují, aby byl Samsung Electronics Co Ltd zaplatit 15 dolarů za každý smartphone telefon to dělá na základě provozních Google Inc se systémem Android softwarový gigant tvrdí, že vlastní celou řadu patentů používané v mobilní platformě od článku:.." Samsung bude zřejmě usilovat o snížení platby o 10 dolarů výměnou za hlubší spojenectví se společností Microsoft pro americké firmy na platformě Windows, Business Maeil noviny citovaly nejmenované úředníky jako pověst průmyslu. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Facebook oznamuje Video volání s Skype

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2BqdMByN0l8/Facebook-Announces-Video-Calling-With-Skype:
Anonymní čtenář píše: "Jak se říká, a předpokládá, Facebook spoluzakladatel a generální ředitel společnosti Mark Zuckerberg oznámil videohovory, Powered by Skype. Společnost také odhalila další chat vylepšení, včetně možnosti vidět většinu přátel, zprávy a skupina chat, a potvrdila, že teď má 750 milionů uživatelů. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nelétají, pokud jste právě musel na operaci!

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FeYjj1E4Fg4/Dont-Fly-If-You-Just-Had-Surgery:
McGrew píše: "The Chicago Tribune píše, že TSA je nyní obává implantovány bomby. Snaží se dostat každého zastavit létání úplně? Vím, že neexistuje žádný způsob, jak by mě v těchto dnech dopravní letadlo. Pojedu , i když to je daleko, daleko nebezpečnější. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Jailbreakme 3,0 Vydáno

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/M7b8_rUL2X0/Jailbreakme-30-Released:
Beardydog píše "Jailbreakme.com byl oficiálně aktualizována a poskytuje první veřejný způsob Jailbreaking iPad 2 a nejjednodušší způsob Jailbreaking většiny ostatních zařízení IOS. Útěk z vězení pracuje s iOS 4.3.3, a doporučuje, aby uživatelé aktualizace před Nová verze od Apple uzavírá zranitelnost zneužít útěk z vězení. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Výstavba ESA Satelitní mapování Galaxy Dokončeno

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/N83FkGsr-tU/Construction-of-ESA-Galaxy-Mapping-Satellite-Completed:
coondoggie píše s článkem v síti World. Z článku: "Evropská kosmická agentura tvrdí, že dokončil to, co označuje největší digitální fotoaparát vždy postavený pro vesmírnou misi - miliarda počtem pixelů fotoaparát, který pomůže vytvořit trojrozměrný obraz Galaxie nastavena. být zahájena na palubě galaxie mapování ESA Gaia mise v roce 2013, byl digitální fotoaparát "mozaika z 106 samostatných elektronických detektorů." ESA říká, že Gaia je měření bude tak přesná, že pokud by byl na Zemi, mohlo by to změřit náhledy člověka na Měsíci. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


HST pozorování dělá miliontý

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MuYuCeO5bQg/Hubble-Makes-Millionth-Observation:
sfcrazy napsal s článkem o HST. Z článku: ". NASA, Hubble Space Telescope překročil další milník ve své Vesmírná odysea zkoumání a objevování v pondělí 4. července Země obíhající observatoř přihlášen své 1000000. vědy pozorování při hledání vody na exoplanety atmosféře 1000 světelných let od Země. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Star Wars Landspeeders Jsou zde

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NS_VPLqMEdw/Star-Wars-Landspeeders-Are-Here:
smitty777 píše: "Vše, co Jedis můžete zastavit budování falešné landspeeders v příjezdové cestě se - skutečně jde, je konečně tady Kabelové hlásí v izraelské společnosti, která testuje jeden pro použití jako ambulance volal AirMule Pozor, Womp Rats... "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


ViewSonic V3D241wm počítačový monitor s 3D

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic nechce zůstat pozadu a představil nový monitor, který má v současné době v módě technologie v 3D.

V3D241wm ViewSonic nabízí 24-palcový LED panel s latencí 2 ms, 300 cd jasu, kontrastu a 20.000.000:1 obnovovací frekvenci 120Hz, frekvence v závislosti na výrobci, aby si obsah pomocí 3D polarizační brýle je součástí dodávky monitoru.

V tuto chvíli nevíme, jakou cenu bude v Eurech, ale UK se prodává za cca 330 liber, což při současných směnných kurzů bude asi 376 eur, ačkoli my nemůžeme tuto cenu, když se dostanete být v prodeji ve Španělsku.

Více informací | Viewsonic

Čokoláda 3D tiskárny

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jJhoWpgwuSo/3D-Chocolate-Printer:
BoxRec píše: "Vědci v Anglii vyvinuli 3D tiskárnu, která tiskne čokoládové vrstvy čokolády, místo inkoustu nebo plastu." Nyní máme příležitost spojit čokoláda s digitální technologií, včetně návrhu, výroby a digitální sociálních sítí. Čokoláda hodně sociální účely, takže naším záměrem je vytvořit komunitu a sdílet návrhy, nápady a zkušenosti o tom, "říká vedoucí vědec Dr. Liang Hao."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nanomagnetů by mohl nahradit tranzistory v mikropočítačů

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zCmPn9OHf0Q/Nanomagnets-Could-Replace-Transistors-in-Microprocessors:
redwolfe7707 píše: "Počítače dnes elektrony pohybovat, používat spoustu energie v procesu. Nová zpráva z UC Berkely ukazuje, že dělá na počítači s doménami nano magnetickým by mohla snížit spotřebu energie o faktor milionů." Jako obvykle, bude faktor milionů v ideálním případě a je blízko minimální povolené vesmíru.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.