neděle 17. dubna 2011

HP plánuje Veer zahájení party na 2. května, AT & T přináší dort pro webOS 3.0 vývojářů

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/17/hp-planning-veer-launch-party-for-may-2nd-atandt-cuts-webos-3-0-d/:
Stále ještě nemají pevné datum vydání pro maličké HP Veer - byli jsme řekli, že je " přichází za rohem ", a tu bude" brzy "- ale když jsme byli hádat typ, bychom řekli, že pinta-velké webOS 2.2 smartphone se narazí na trhu nebo o na 2. května. To proto, že PreCentral čtenář narazil na to, co vypadá jako oficiální pozvání na "HP Veer Spustit strana Event" v Los Angeles na tom velmi den, a to je obvykle dost obtížné spustit telefon bez sluchátko zahájit, pokud víte, co jsme znamenají. Přesto, to vypadá jako business-to-business akce, tak bychom se kruh svého kalendáře docela zatím - ale pokud jste již dostali, že červená značka ven, možná budete chtít dát X přes 12.května místo. To je ten den, AT & T je hosting webOS 3,0 developer vysílání - které by stálo za to navštěvovat samo o sobě - ale je zvláště pozoruhodné, protože společnost HP oznámila není nosiče pro Veer nebo SIM-slot balení HP TouchPad ještě ne.
[Díky, Brian L.]

HP plánuje Veer zahájení party na 2. května, AT & T přináší dort pro webOS 3.0 vývojáři původně objevila na Engadget na ne. 17 duben 2011 17:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PreCentral (1) , (2) | zdroje Cvent , AT & T | Poslat | Komentáře

Pohybující se kola pobyt ve vzpřímené poloze-ale ne z důvodů jsme si mysleli

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/DTTQrIqFlGM/moving-bikes-stay-uprightbut-not-for-the-reasons-we-thought.ars:

Fráze ", stejně jako jízda na kole" je používán se odkazovat na něco, že jakmile se dozvěděl, nikdy nezapomenete, jak to udělat. Jak to dopadá, kola, aby tak snadné se na nás. Pokud typické kolo je kupředu dost rychle, to inklinuje zůstat ve vzpřímené poloze a řídit v přímé linii, a to iv případě, že jezdec bere jeho nebo její ruce pryč řídítka. Ve skutečnosti můžete nastavit kolo kolejových bez jezdce vůbec, a to inklinuje zůstat ve vzpřímené poloze a naklánět v přímé linii.

Pokusy o pochopení této stability byly kolem skoro tak dlouho, jak jízdní kola existovaly, a většina lidí přijali vysvětlení zaměřila na gyroskopických sil a umístění vola osy. Ale tým inženýrů se nyní postavil na kole, který eliminuje oba tyto rysy, ale přesto dokáže zůstat ve vzpřímené poloze.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Jak Sociální Tech Bubble je jiný

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nMS0M1RBpYY/How-the-Social-Tech-Bubble-Is-Different:
theodp píše "Tech bublin se stalo, píše BW je Ashlee Vance, ale obvykle získat z inovací zanechali Ale to jedno -. poháněné sociální sítě - mohl nechat nás s prázdnýma rukama Matematický svištět Jeff Hammerbacher poskytuje dobrou případovou studii na jeden rok.. z Harvardu, 23-rok-starý Hammerbacher dorazili na Facebook, dostal vznešené titul vědecký a dát do práce analyzuje, jak lidé používají sociální sítě služeb. průběhu následujících dvou let, Hammerbacher sestavil tým, který postavil novou třídu analytických technologií, ten, který si pohled na vztahy lidí, tendence a touhy do přesných reklamu a zvýšení prodeje. Ale něco hlodal na něj. Hammerbacher rozhlédl kolem Silicon Valley u společností, jako je jeho vlastní, Google a Twitter, a viděl jeho vrstevníci plýtvání svůj talent. 'nejlepší mysli mé generace je přemýšlet o tom, jak si lidé klikněte na reklamy,' říká. 'To naštve.' Silicon Valley historik Christophe Lecuyer souhlasí: '. Je jasné, že nové odvětví, které je budova kolem internetové reklamy a tyto další služby nevytváří tolik pracovních míst ztráty při výrobě a designu know-how je skutečně znepokojivé.' "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Samsung super štíhlé Galaxy Tab 10,1 občerstvení na některých voštin (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/17/samsungs-super-slender-galaxy-tab-10-1-snacks-on-some-honeycomb/:

Upřímně řečeno, byli jsme trochu strach, že Samsung železnice-tenká 10,1 Tab Galaxy byl mockup - víte, jak je vidět, jak Sammy nikdy zapnul ji - ale fast-předá dnes a tam je pracovní model v Tinhte.vn ' s schopné zbraně. Ano, vietnamské webu, která byla úniku lahodné Apple prototypy - nemluvě o HP TouchPad SIM slot - našel 0.33-palcová tenká břidlice na nejmenované stánku Samsung, elektrické ovládání to, a pokračoval do toho ponořit do lepkavé-sladké nepořádek Android 3.0 a 2 IPAD srovnání, že takový objev poskytuje. Zjistíte, že všechny a některé Angry Ptáci na videu bezprostředně nad ním.

[Díky, Nate]

Samsung super štíhlé Galaxy Tab 10,1 občerstvení na některých voštin (video) původně objevila na Engadget na ne. 17 duben 2011 15:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje tinhtevideo (YouTube) | Poslat | Komentáře

Apple chce uložit vaší historii v oblaku

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Np1eLoMo3Fw/Apple-Wants-To-Store-Your-History-In-the-Cloud:
bizwriter píše "Nejvíce online zálohování je o udržení nejnovější a nejlepší verze toho, co bydlí v zařízení, ať už počítač, tablet, nebo smartphone. tří posledních patentových přihlášek naznačují, že Apple má super verzi zálohy na jeho mysl. Někdo by se mohli jít do aplikace (jako je iTunes nebo App Store), zjistit, jaký materiál byl k dispozici v předchozí době, a obnovit některé nebo všechny z toho, co kdysi bylo, že aniž by bylo nutné použít samostatný program obnovy. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Weird Science se učí tak moc o kachnu sperma

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/_-8Eq1XT_V0/weird-science-tests-the-antimicrobial-properties-of-duck-semen.ars:

Pokud budete číst tento, budete moci poznat STD stavu kachny divoké při příštím krmení kachen: Stále čtení? Jak byste mohli odolat, opravdu. To byla moje reakce na název tohoto příspěvku : "Sexuální výzdoba odráží antibakteriální aktivitu vyhrkne na kachny divoké." Otřesně, "přes evoluční důsledky ejakulátu antimikrobiálních látek", které autoři poznamenávají, že nikdo neobtěžoval šířit kachny spermatu na bakteriální kultury dříve. Statečný mezinárodní spolupráci (Norsko, Německo, a USA byly všechny zúčastněné) je nyní napravit tuto situaci, a zjistil, že skutečně existuje korelace mezi antibakteriální aktivitu a specifické trochu sexuální výzdoby: Bill barvu. Jasnější samec kachny účet, tím více bakterií zabíjet jeho sperma prokázána.

Pamatujte si, že až budete příště v parku. Jako jestli budete někdy mít možnost získat některé z těchto obrázků z vašeho mozku.

Je to topné jednotky v lednici, že to s využitím všech moc: A, bohužel, to není vtip. Mnoho chladničky nyní přichází s vestavěným-in ledu, a tato zařízení mohou tvořit až 20 procent z lednice na spotřebu energie. Ale většina této energie skutečně jde do topného tělesa . Proč, můžete se zeptat, budete potřebovat topné těleso, aby se led? Jsem rád, že jste chtěla. Můžete udělat to v pohodě bez něj, ale led má tendenci se držet v jeho formy, topení zajišťuje led se uvolňuje do skladovacích prostor, jakmile je to zmrzlý.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Ahoj děti, co je hodin?

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ZcLdnnbcbgs/:
Řada

Bílý dům zprávy Trusted Internet ID plánu

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nRDltAIlkOI/White-House-Releases-Trusted-Internet-ID-Plan:
rozzlobený tapír píše "Z článku Computerworld: 'americká vláda bude koordinovat soukromého sektoru-úsilí o vytvoření důvěryhodného identifikačních systémů pro internet, s cílem poskytnout spotřebitelům a firmám více možností pro ověřování identity na internetu, podle plánu vydána prezidenta Baracka Obamy. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Evolve Tři Maestro C tableta má otočný rámeček stojí a screen-ochrana klávesnice (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/17/evolve-threes-maestro-c-tablet-has-a-swiveling-bezel-stand-and/:

Evolve Tři cíl vytvoření světa je nejvíce univerzální touchscreen tablety, zdá se, hladce tak daleko - první butik australské oblečení představil trojnásobný-bootování Maestro , a teď je to tu Oak Trail břidlice na cestě s některými nejzajímavější hardware. Vidíte, a to nejen to Maestro C mají 1.5GHz Intel Atom Z670 uvnitř, 2 GB DDR2 RAM a hlavně všechny zvonky a píšťalky byste očekávali od netbook PC, je to také dostal bezel, že fyzicky se otáčí - odbočka do robustní stojánek a vystavovat porty současně - a vyjímatelné bezdrátovou klávesnici, která slouží jako hard-shell chránič pro celý 10,1-palcový dotykový displej kapacitní. K dispozici je také 32 GB "vysoký výkon" SSD, volitelný 3G konektivitou, stereo reproduktory a znovu, tři operační systémy na výběr při startu. Jediné, co nás drží od zakoupení našeho obvyklých dvou jednotek je přetrvávající obavy, že druhá bota má zatím k poklesu ... nemluvě o počáteční cenu $ 729, sans volitelné klávesnice.

Evolve Tři Maestro C tableta má otočný rámeček stojí a screen-ochrana klávesnice (video) původně objevila na Engadget na ne. 17 duben 2011 14:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje NetbookNews | Poslat | Komentáře

Sony uvádí ceny a velikosti "Google TV?

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Zdá se, že někdo v rámci společnosti, nebo nejste spokojeni se svým platem a chtějí zničit překvapení, že společnost připravila na úterý 12. října, nebo opravdu prošel nutkání. Proč? Protože nejen unikly informace (které nevíme, jestli je to reálné) o možných velikostech, ve kterých Google bude TV, ale také jména se objevila, které by byly jen modely v pochybnost.

Jejich jména jsou: NSX-24GT1 24 palců, NSX-32GT1 31 palců, NSX-40-palcový 40GT1 NSX-46GT1, (uhodli jste) na 46 palců. A přesto, i nebezpečí, že jejich ceny by celkem mezi 1.300, 1.400 a 1.900 amerických dolarů.

Zvědavý detail: pokud je to pravda, nejlevnější Google TV by bylo ještě dražší (300 dolarů), že 32-palcový model dražší než Sony má lidem v jejich katalogu.

9V baterie do vašeho mozku může zlepšit váš herní

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3Nv5DBarkmg/A-9V-Battery-To-Your-Brain-Can-Improve-Your-Gaming:
autospa píše s poutavým příběhem nalézt na přírodě o přímou elektrickou stimulací účinek na mozek. Při použití nízké hladiny elektrického proudu do různých částí mozku pomocí elektrod přiložených na povrchu hlavy, University of New Mexiko výzkumníci tvrdí, že zdokumentovány některé významné změny v činnosti mozku, které se liší v závislosti na části účelové mozku. Hráči, vzít na vědomí: V jednom experimentu, v němž dobrovolníci byly zaznamenány při přehrávání videa válečná hra, "kteří dostávají 2 mA na vlasovou pokožku (asi jedna-pět-setině částky byly o 100-watt žárovka) ukázal, dvakrát tolik zlepšení ve hře po krátkém množství tréninku, jako jsou přijímající jeden-dvacátý množství proudu. " Myšlenka postihující mozek elektrickou stimulací není nový, ale baterie-poháněl, non-invazivní odrůda přirozeně vede některé lidi, aby zvážila válcování jejich vlastní.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Rádiové ovládání auta běží na soda může prsteny, Doc Brown schválí (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/17/radio-control-car-runs-on-soda-can-rings-doc-brown-approves-vi/:

Mnozí budoucí inženýr byl inspirován Zpátky do budoucnosti 's Dr. Emmett "doktor" Brown, a to nejen proto, že dokázal, že nepořádný podivínů by opravdu změnit svět. Ne, on také propagoval pan Fusion, kávovar / studená fúzního reaktoru, která se změnila odpadky na energii . A když už jsme stále čeká na studenou fúzi a cestování v čase , aby se stal realitou, dnes jsme všichni jeden krok blíže k odpadu-poháněl auta. Dvojice španělských inženýrů nedávno představila dAlH2Orean (viz to, co oni dělali tam?), R / C auto, které běží na hliník. Shození několika soda může karet do nádrže hydroxidu sodného produkuje dostatek vodíku pro pohon malého Speedster za 40 minut - téměř 20 mph. Hit na video výše vidět v akci, spolu s vaší denní porce Chemical Brothers. Kování.

Rádiové ovládání auta běží na soda může prsteny, Doc Brown schválí (video) původně objevila na Engadget na ne. 17 duben 2011 13:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje dAlH2Orean | Poslat | Komentáře

Nikon D5100 kit hity police brzy na Best Buy za 900 dolarů

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/17/nikon-d5100-kit-hits-shelves-early-at-best-buy/:
Nikon D5100 kit k dispozici na adrese bestbuy
Dychtivě čekají na nějakou akci otočný displej na nadcházející Nikon D5100 ? No můj přítel, jen jsem štěstí, jak říkal fotoaparát stačí kliknout na regálech Best Buy několik dní dříve. Mid-range DSLR kit je nyní k mání buď online nebo v obchodech za 900 dolarů, ale očekáváme, že Nikon se začne prodávat tělo-jedinou možností brzy po - Amazon a Adorama již užíváte pre-objednávky na 800 dolarů. Bohužel, vypadá to, že doprovodné ME-1, externí mikrofon , nebude zde, dokud se původní 21.dubna spuštění (nebo tak doufáme), ale jsme si jisti, všichni Nikonians bude v pohodě, aniž by v průběhu příštích čtyř dní. Nyní jděte podívat na místní Best Buy se nab jeden z těchto swivelicious kamer.

Nikon D5100 kit hity police brzy na Best Buy za 900 dolarů původně objevila na Engadget na ne. 17 duben 2011 11:18:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Best Buy | Poslat | Komentáře

Zeptejte se Slashdot: Kde je univerzální navigační Nastavit gesto?

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/D07UssQKuPE/Ask-Slashdot-Where-Is-the-Universal-Gesture-Navigation-Set:
dstates píše "Jako většinou šťastný nový majitel IPAD, jsem rádi, že spoustu aplikací, ale mám se ptát, kde je univerzální sada gesta pro navigaci? zaškrcení a otevřené většinou znamená zmenšení a, ale někdy klepnutím na otevřený, někdy dvojí poklepání. Někdy právo výpad je zpět, som časů tam je tlačítko zpět, někdy stačí jít do domů a navigovat zpět dolů. ... Připomíná mi to počátcích GUI, kdy každá aplikace měla svůj vlastní menu nastavení s různými top-úrovně menu a různé umístění různých funkcí. Made života chaos pro uživatele. Byli jsme tam, udělal to a gesta jsou mnohem horší. Alespoň s menu, jste měli vytištěné tag jste se mohli dočíst. Gesta jsou všechny magické potřesení rukou, dokud je znáte. Vypadá to, že tablety společenství by neměla učit hodnotu konzistence nanovo. " Co gesta byste rádi viděli vyrobený standard na dotek-založené rozhraní?

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Fly or Die: HP TouchSmart All-In-One PC a Businessweek iPad App

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/BKAh1cvUBZ0/:
Řada

Účinnost léků Prohra ve vesmíru

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zzic3DoHZGw/Medicines-Lose-Effectiveness-In-Space:
Anonymní čtenář píše "Vědci z Johnsonova vesmírného střediska ukázaly, že účinnost léků klesá rychleji ve vesmíru. Inženýři pracují na projektu, který by mohl přinést kosmické lety pro veřejnost, ale experimenty ukazují, že zdravotní rizika facing astronautů může být větší než se dříve myslelo. Astronauti na dlouhých vesmírných misích nemusí být schopen přijmout paracetamol k léčbě bolestí hlavy nebo antibiotik k boji proti infekci, má studie zjistila. Zajímalo by mě, jestli onemocnění jsou ovlivněny také? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.