úterý 13. září 2011

Zeptejte se Slashdot: Nejlepší použití pro nové superpočítačové clusteru?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/neC5vXhHnBY/Ask-Slashdot-Best-Use-For-a-New-Supercomputing-Cluster:
Supp0rtLinux píše "asi 2 týdny budu dostávat vše potřebné k vybudování největší superpočítač na x86_64, na východním pobřeží USA (alespoň dokud někdo vezme titul od nás). Je to spec'ed začít s 1200 dual-socket šestijádrový servery. Primárně se life-science/health/biology úkoly na naší stávající (poměrně malé) HPC. Máme v úmyslu pokračovat v tomto použití, ale také otevření pro nové využití (energie, přijde na mysl ). Dále bychom chtěli pronajmout přístup kompenzovat některé z našich nákladů. Takže, co je nejlepší linuxovou distribuci pro něco této velikosti a rozsahu? Všechny, které zahrnují možnost vrácení peněz / modul? Navíc, vzhledem k ceně zakázky, jsme si vybrat jeden nebo InfiniBand 10Gb Ethernet pro backend:.., který by šel s Slashdot čtenáři, pokud si měl vybrat Ať tak či onak, všechny uzly mají čtyři ethernetové porty 1 Gbps Nakonec všechny uzly obsahují pouze základní desce GPU chceme dát silný GPU do PCI-E slot a otevřít nové HPC pro GPU související křupavý. Jakékoli návrhy na nejsilnější přátelský Linux PCI-e GPU k dispozici? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Apple chce stiskněte pauzu na patent obleky, volá Motorola odepsaný

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/13/apple-wants-to-press-pause-on-patent-suits-calls-motorola-a-lam/:
V čem by mohla ukázat jako velmi nákladné lekce hlídat si ústa, Apple plánuje využít Google a Motorola vlastní slova proti nim u soudu . Během víkendu, Cupertino právníci podal dva návrhy, aby zůstali v patentových sporů s Moto , prohlašovat, že OEM až fúzí činí jeho patent obleky neobhajitelné. Podle právního týmu Apple, Motorola navrhované akvizice Mobilita Efektivně odvádí patent kontrolu na Google, tvrzení, že veřejné čelí prohlášení obou společností se zdá potvrdit. S odvoláním na potenciální plýtvání zdroji a pravděpodobný budoucí obrat před spojením osad, postavil dům, který doufá, že práce odložit na pěstní souboje soudní síni až poté, co se usadil konsolidace GoogMo. V obou případech stanovených pro vzdálené řízení termíny v dubnu a srpnu roku 2012, vypadá to, že všechny zúčastněné strany mají dost času, abychom to bordel, a pak bojovat ještě jednou.

Apple chce stiskněte pauzu na patent obleky, volá Motorola odepsaný původně objevila na Engadget na út. 13 září 2011 16:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Apple Insider | zdroj FOSS patenty | Přeposlat | Komentáře

Verizon intra 50 dolarů neomezené plánu, se houpačka předplacené operátorů

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/13/verizon-intros-50-unlimited-plan-takes-a-swing-at-pre-paid-ope/:
V přímém záběru na jeho menší konkurence, Verizon Wireless dnes oznámila uvedení nové 50 dolarů neomezené plán pro zákazníky předplacených služeb. Dostupný od tento čtvrtek, neomezené mluvit, text a webové option'll rollout pro všechny provozovatele prodejních místech, kromě Walmart, Best Buy a cíl. Uživatelé, kteří zvolí plán nedostávají výběr z high-end smartphone, a místo toho si vybrat z nabídky čtyř funkcí telefonů od LG, Samsung a Pantech. Tento krok by mohl vážně podkopávat růst Sprint - který provozuje Boost Mobile a Virgin Mobile - stejně jako menších operátorů, jako jsou MetroPCS, že počet předplacených uživatelů, protože většina jejich zákazníků. Není to ve skutečnosti ještě bojovat, ale s kolegy průmyslu Titan AT & T již nabízí podobný non-smluvní servis , všichni je trh v této válce bezdrátové chaotický.

Soubor pod:

Verizon intra 50 dolarů neomezené plánu, se houpačka předplacenou operátoři původně objevila na Engadget na út. 13 září 2011 16:46:00 východoamerického času. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Wall Street Journal | Přeposlat | Komentáře

Přadeno Hash ... V bash

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Rh6Q1Is_YRM/Skein-Hash-In-Bash:
Poprvé přijal zadavatel Matt16060936 píše: "... Poslední noc (err.. 3am ráno) jsem dokončil implementaci přadeno 512-512 hash algoritmu (verze 1.3). Jsem fanouškem přadeno a doufám, že to vyhraje SHA -3 soutěže v příštím roce. Jednou z pěkných věcí o klubko je, jak rychle to bylo přijato mnoho platforem, a splnil v mnoha jazycích. Proto uvádím přadeno 512-512 realizován v bashi. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Intel mandátů univerzity získání finančních prostředků nepodá patenty

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BnmKVCYNnkQ/Intel-Mandates-Universities-Receiving-Funds-Not-File-Patents:
sproketboy píše: "Od ledna, čtyři americké univerzity se dohodly host Intel vědě a technologických center, které budou financovány ve výši ve výši 2,5 milionů eur ročně po dobu pěti let, ale počkat, je tu jeden háček:. společnost dala podmínku, že v Pro získání miliony, musí univerzity open source software, které případně vzniknou, a vynálezy, které pocházejí z tohoto výzkumu. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Intel ukazuje Medfield založené Android tablet na IDF 2011, jsme se (krátce) Jdi na oči-

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/13/intel-shows-off-medfield-based-android-tablet-at-idf-2011-we-b/:
Hodně ve stejném duchu jako smartphone ukázal off ráno, Intel také škádlili jeden Medfield založené Android tablet. Ale na rozdíl od prototypu Andy Rubin odvedl ho z pódia, jsme se mohli aspoň zblízka a osobní svým sourozencem uvnitř Intel. Bohužel jsme nebyli schopni skutečně dotknout, ale tady je k naději, můžeme sledovat jeden dole a do správných rukou-na na nějakém místě dnes.

Intel ukazuje Medfield založené Android tablet na IDF 2011, jsme se (krátce) jdou oči v původně objevila na Engadget na út. 13 září 2011 15:45:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

NBC, TNT a TBS iPad aplikace přidat celé délce epizody, se nevrátí Steve Carell

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/13/nbc-tnt-and-tbs-ipad-apps-add-full-length-episodes-wont-bring/:
Jaký to má smysl upouštět několik Benjamins na tablet Pokud nemůžete sledovat video na cestách? Ačkoli hodně povyku, že došlo k neochotě Cupertino k přidání Flash do své řady IOS zařízení, králové obsahu (čti: sítě) jsou stále machinace se způsoby, jak do přístavu prime time pastvou pro oči, aby vaše přenosné tašky. Podepřít, že záznamové propasti se trio nových aplikací z NBC, TNT a TBS, které poskytují plné epizody krmiva sítí "k iPad , ačkoli s některými vyžaduje přihlášení . Na rozdíl od jiných prvotřídní mobilní video služby , tyto tři aplikace zadarmo. Takže, jděte do toho a hit se zdrojem dole dostat své SVU jít.

Pokračovat ve čtení NBC, TNT a TBS iPad aplikace přidat celovečerní epizod, se nevrátí Steve Carell

NBC, TNT a TBS iPad aplikace přidat celé délce epizody, se nevrátí Steve Carell původně objevila na Engadget na út. 13 září 2011 16:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink MacRumors | zdroj iTunes (1) , (2) , (3) | Přeposlat | Komentáře

Microsoft odhaluje více Windows 8 Podrobnosti

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EXGdm0ADacg/Microsoft-Reveals-More-Windows-8-Details:
Barence píše: "Společnost Microsoft vydala první podrobnosti o Windows 8, se všechno nebo nic, přístup k technologii touchscreen Všechny verze Windows 8 -. Použitý na dotykový displej přístroje, nebo ne - bude používat operační systém metra rozhraní, který byl nejprve vyvinut pro telefonní zařízení se systémem Windows 7. příchodem Windows 8 vidí Microsoft představit nový způsob použití, daboval aplikace Metro styl a vlastní App Store. společnost také tvrdí, že Windows 8 posílila výkon rychlé spuštění / vypnutí časů, nový Správce úloh a možnost obnovit PC s čistou instalaci OS s aplikacemi a nastavení zůstane nedotčen. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Soudu popírá EPIC projednání žádosti, ocenění poplatky

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/n5rL4OggDHs/Court-Denies-EPICs-Rehearing-Request-Awards-Fees:
OverTheGeicoE píše: "The Electronic Privacy Information Center zveřejnil tiskovou zprávu o DC obvod soudu přiznání je právní zastoupení včera. Jsou získat 21.482 dolarů na poplatky za právní zástupce pro otevřenou vládu žalobu na Ministerstvo pro vnitřní bezpečnost, které se nakonec vydal dokumenty o DHS" scanner letiště tělo program. EPIC používal tyto zveřejnil dokumenty, v EPIC V. DHS, další soud, který se pokouší ukončit používání skenerů letiště těla. Na konci e-mailem verzí této tiskové zprávě (EPIC upozornění 18,18, dosud zveřejněné na webu), EPIC uvádí, že "EPIC požadované en banc přezkoumání rozhodnutí soudu, že nepozastaví, ale 12. září 2011, Soudní dvůr odmítl žádost." Je to konec EPIC v. DHS, a to jen otevřít dveře pro odvolání k Nejvyššímu soudu? " Úplného rozhodnutí (PDF) je k dispozici.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


NVIDIA se otevře Windows 8 Developer Program s podporou Kal-El tablets

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/13/nvidia-opens-windows-8-developer-program-with-support-for-kal-el/:
Pokud jste byli žijící pod skálou, víte, Microsoft Sestavení Developer Conference se děje právě teď v Anaheim, Kalifornie, a Windows 8 je Belle na míč. Dneska, Windows šéf Steven Sinofsky rozlité více informací o OS, vychvalováním minimální požadavky a podpora NFC , zatímco my jsme fessed k tomu měla nějaký kvalitní hands-včas sami. Tak to by nemělo překvapovat, že se společnosti hardwarových partnerů jsou připraveny začít mluvit. NVIDIA právě otevřela své Windows 8 vývojář programu, a říká, že to bude zahrnovat nejen x86 PC, ale Tegra-poháněl tablets stejně. Konkrétně to znamená, že podporu pro své nadcházející čtyřjádrové platformy Tegra s kódovým označením Kal-El , spolu s ks Balení GeForce, Quadro i Tesla karet. Jakékoliv vývojáři, kteří náhodou poflakovat Anaheim Convention Center se mohou zaregistrovat na stánku NVIDIA, ačkoli tam je také on-line registrační stránku pro všechny ostatní. Zjistíte, že u zdroje odkaz, spolu s PR plné po přestávce.

Pokračovat ve čtení NVIDIA otevře Windows 8 Developer Program s podporou Kal-El tablets

NVIDIA se otevře Windows 8 Developer Program s podporou Kal-El tablets původně objevila na Engadget na út. 13 září 2011 15:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Hotfile žaluje Warner Bros Za zneužití Takedown nástroje

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sR0jHSlo0HE/Hotfile-Sues-Warner-Bros-Over-Abuse-of-Takedown-Tool:
schwit1 píše o kus Torrent Freak o probíhajících soudních sporů mezi Hotlocker a několik filmových studií. Z článku:.. "Hotfile žaloval Warner Bros za podvody a zneužití Hotfile obviňuje studio filmu systematicky zneužívat své protipirátské nástroje tím, že se stovky titulů nevlastní autorská práva, včetně open source software mimo jiné Hotfile hledá náhradu škody společnosti za škody, které utrpěli. " Blížit se ke konci článku je uvedeno, že soubory přijatá podle nástroje byly nahrazeny odkazy na legálně sehnat podobné práce z Warner Bros

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Intel hypes Ivy Bridge, listy chudák Sandy v jeho brázdě

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/13/intel-hypes-ivy-bridge-leaves-poor-old-sandy-in-its-wake/:
Intel zástupci prostě nemůže odolat šeptají o jejich jádro 2012 i-series. Anandtechu hlásí prohlašoval, 60 procent zvýšení skóre v testu 3DMark Vantage v z next-gen grafiku integrovanou v porovnání s Sandy Bridge, která by mohla také ukončit Intel rámec míra ponížení z rukou AMD řady APU . Chlubit také rozšířila Quick Sync, který je "soukromá" řekl doručit kódování videa při dvojnásobné rychlosti. Nicméně, tyto požadavky se vztahují pouze na špičku v rozsahu Ivy Bridge a sukně kolem klíčové bojiště surového výkonu CPU a cen - což je přesně tam, kde máme podezření, že AMD řady FX přinese kravál.

Intel hypes Ivy Bridge, listy chudák Sandy v jeho brázdě původně objevila na Engadget na út. 13 září 2011 13:42:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TGDaily | zdroj Anandtech | Přeposlat | Komentáře

Microsoft nabízí Samsung Windows 8 Developer PC se staví účastníků, AT & T vrhá do 3G služeb

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/13/microsoft-gives-away-5-000-samsung-windows-8-developers-pcs-to-b/:
To prostě není Developer Conference v těchto dnech bez velkého prozradí, a Microsoft je nyní projít na tomto poli na sestavení. Společnost oznámila, že je to rozdávání 5000 Samsung vestavěné developer "PC" pro účastníky, a to AT & T se bude hodit v roce 3G služby (2GB měsíčně) pro správnou míru. A Ano, pokud jste si nevšimli, Microsoft má v úmyslu volá každých Windows 8 zařízení "PC", dokonce včetně tablets. V tomto případě je, že počítač je dodáván s druhým generace procesorů Intel Core i5, 11,6-palcový 1.366 x 768 Samsung Super PLS displej, 64 GB SSD, 4GB RAM, a dok s USB, HDMI a port Ethernet.

Microsoft nabízí Samsung Windows 8 Developer PC se staví účastníků, AT & T vrhá do 3G služeb původně objevila na Engadget na út. 13 září 2011 13:42:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Programátor šťastný den!

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/V88HPVND0h8/Happy-Programmer-Day:
netbuzz píše: "Jako zhotovené dovolené jít dnešní akce - Programátor Day - nedostává pozornosti, nebo jde o, řekněme, SysAdmin den nebo mluvit jako den piráta (Jedinou výjimkou se zdá být Rusko, kde den" programátorů. "byl" oficiálně uznaný "od roku 2009.) Ale programátoři a jejich fanoušci berou na veřejných fórech, ne-li v celých houfech alespoň v rozvíjejících skupin, aby jejich kodéry respektovat."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.