neděle 4. září 2011

Lost In Legoland: triliony cihel a Mini Star Wars Geekfest

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/SqmuBr4yuAs/:
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Co se stane, když větry geek v Legolandu? Má spoustu zábavy nefiltrované, že to, co.

"WTF? Měl jsem stále to pro můj osobní blog. To má nic společného s technologiemi, a tento blog se nazývá TechCrunch je k vzteku. Zpráva a fotografie o návštěvě zábavního parku nemají absolutně žádné místo zde na tomto blogu. Ztratil jsem pár minut svého života, a váš čas je vzácný. Je to možné, a možná by se odhlásit a nikdy návštěvu TechCrunch, už nikdy. "

Ok, teď máme, že z cesty, na zábavu!

Byl jsem v Dánsku tento týden na konferenci Další Aarhus "Krásné chyby" a výstavy. Měl jsem skvělý čas, jak můžete říct, z mé zprávy o cestě. Já jsem něco hrozného, ​​ale.

Na třetí den konání akce, byl zvláštní konference pro učitele o další vlna technologií pro děti, na Billund Center - uhodli jste - (malé) Billund . Jak jsem nebyl vlastně mluví na akci, se mi podařilo propašovat ven z konferenční místnosti, a šel kilometr po ulici, kolem původní Lego závodu, který se nachází hned vedle druhé nejrušnější letiště v Dánsku, letiště Billund, stejně Legoland Hotel .

Můj cíl: zábavní park Legoland Billund , populární turistická atrakce původně otevřen v roce 1968.

Bez urážky na další Aarhus organizátorům, kteří mě srdečně zváni na akci, ale to bylo daleko Vrcholem mé cesty. A to nejen proto, že jsem se cítila jako dítě znovu.

Dokonce jsem na některých jízdách, sbírat opatrný vypadá z rodičů fronty, když jsem byl skoro jediný dospělý v parku bez dětmi v závěsu - jeden nosit brašny na laptop, nic míň. Ach jo, jsem si myslel, jsem používá k tomu, že bolestné oběti za svou práci zde na TechCrunch.

Zde je zvýšené, 360 stupňů a mírně zrychlil videa přehled Legoland Billund parku:

Mophie sníží cenu na Boost Juice Pack a Powerstation, zvyšuje kapacitu baterie

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/04/mophie-cuts-the-price-on-the-juice-pack-boost-and-powerstation/:
Většina firem zde na IFA napadlo, že kdyby se chystají táhnout celou cestu do Berlína, i jim může představí své výrobky na jevišti - víte, s některými poznámkami připravila, tiskové zprávy a možná i disco hudby, aby si lidé čerpána (Dobře, jsme nebyly podrobeny, že zatím). Ale ne Mophie. Společnost má zvyk uvolňování svých výrobků tiše najevo, že jeho ohlášení zboží na očích. To je jak se stalo na nejnovější verze svého Juice balení mobilní nabíječky, Boost, Powerstation a rezervace. Z těchto tří posledně ten největší člověka, s více kompaktním tvarem a pop-out USB konektor, který je připevněný k plastové kabely. V důsledku toho stravy, i když to teď má baterie kapacitu 700 mAh, 1000 mAh ne, i když jeho cena je asi jít až na 35 dolarů z 30 dolarů. Dobrou zprávou je, že Mophie snížila ceny za další dvě, to vše při rozšiřování kapacity baterie. Powerstation nyní 4.000 mAh a stojí $ 80 (dole od $ 100), zatímco Boost, je ohodnocen na 2000 mAh a stojí 49,95 amerických dolarů (10 dolarů snížení cen). V případě, že jste zájem o takové věci, máme ruce na fotografiích níže, a Mophie říká, že hodně bude hit Apple Store asi za dva týdny.

Mophie sníží cenu na Boost Juice Pack a Powerstation, zvyšuje kapacitu baterie původně objevila na Engadget na ne. 04.09.2011 15:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

NSA dělá Příspěvek na projekt Apache Hadoop

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/spgX1mVB5Ik/NSA-Makes-Contribution-To-Apache-Hadoop-Project:
Anonymní čtenář píše: "The National Security Agency podalo novou databázi, Accumulo na nadaci Apache pro inkubaci. Accumulo je založen na původním BigTable papír s některými rozšířeními, jako je schopnost poskytovat buněčné úrovni zabezpečení. Zdá se, že jsou některé překážky, které musí být vyřízena týkajících se autorských práv, než projekt může být přijat. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Politické vědy: Proč odmítat znalosti stala strategie kampaně (a proč to mě děsí)

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/aVwquQH6Jc0/why-we-care-what-politicians-think-about-science.ars:

Na tomto prodlouženém víkendu Labor Day v USA, přinášíme sadu názor kusů z různých Ars spisovatelů, a my jsme rádi, že jste se připojit ke konverzaci v komentářích.

"Aby bylo jasno. Věřím v evoluci a důvěra vědců o globálním oteplování. Možná jsem blázen." Díky , že pípání , Jon Huntsman nastavit si na rozdíl od všech ostatních kandidátských v republikánské primární pole. Přes jeho frázování, Huntsman, která je stěží registraci ve většině průzkumů veřejného mínění jasně doufat, že veřejnost by přesvědčen, že většina ostatních zájemců, kteří budou trochu praštěné kontrastem.

Dohodnout se s vědeckou komunitou se stala klíčovým tématem v nedávných prezidentských kampaní. Evolution přišla na diskuse během předchozího období primárních volbách republikána, a Rick Perry, aktuální průkopníkem byl kladen na místě o tom v nedávné kampaně události (on flubbed jeho odpovědi v několika úrovních). A jak lovecký tweet napovídá, realita klimatických změn je horké téma.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Elgato EyeTV Mobile oči-on (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/04/elgato-eyetv-mobile-eyes-on-video/:
Elgato je experimentoval s live TV na iPad za více než rok , ale až teď, to znamenalo, že vysílané programy, které byly již vysílány on-line stejně - mocné velké omezení, nemyslíte? Tento týden však firma oznámila, EyeTV Mobile, TV tuner, který se zapojuje do iPad 2 je 30-pinový konektor, takže ji vytáhnout do televizního vysílání. Právě jsme se náhodou narazí na stánku Elgato je tady na veletrhu IFA, a zachází se s krátkou přestávku TV. Tuner, který se snadno vejde do dlaně, když se zřítila anténa, umožňuje pouze remízu v signálu pomocí DVB-T standard, takže se mýlit je to produkt jen pro naše evropské čtenáře. (I když říká, že doufá, že Elgato vydat něco podobného v Japonsku.) Dokonce více než hardware nebo programování výběr (f ú tbol, ​​někdo?), Stále jsme ohromeni zdarma iOS EyeTV aplikace, jejichž rozhraní je téměř stejný jako HDHomeRun pro iPad aplikace, s možností přejeďte obrazovku pro změnu kanálů a, v tomto případě, zachránit svou polohu. To bude k dispozici přes rybník za € 99.95 / 99.95 liber na konci tohoto měsíce. Do té doby (nebo pokud jste právě uvízl v USA), podívejte se na naše ruce, na fotografiích níže a videa demo po přestávce.

Elgato EyeTV pokračovat ve čtení Mobile oči-on (video)

Elgato EyeTV Mobile oči-on (video) původně objevila na Engadget na ne. 04.09.2011 14:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto |

Notebooky Ve třídě nezvyšují stupně

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/b1so_h-xBnA/Laptops-In-the-Classroom-Dont-Increase-Grades:
blitzkrieg3 píše: "Učebny na celém území republiky jsou vybaveny jednou až One Laptop programy, síťový hardware, digitální projektory, a další technologie pro udržení konkurenceschopnosti v 21. století. Kyrene školní čtvrti strávil 3 miliony dolarů modernizaci svých třídách. problém? zvýšení výdajů nevede ke zvýšení výsledky testů. političtí činitelé volají po high-tech třídy, včetně bývalého; execs od HP, Apple, a Billa a Melindy Gatesových, chceme zvýšit investice do technologií i přes výsledky. Jiní jsou není tak jistý, a myslím, že to je úplně vyhozené peníze. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Zero1 VooMote Zapper dálkové ovládání pro iOS hands-on (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/04/zero1-voomote-zapper-remote-control-for-ios-hands-on-video/:

Jste jedním z těch starých typů škol, kteří stále sleduje televizní programy na aktuální televizi? Pak jste pravděpodobně také vlastní jeden nebo patnáct z těch Bezdrátový chytrostí kanál měnič - víte, takové, které používají baterie AA a kouzlo paprsky světla velení stanice a nastavení hlasitosti. No, odložil dálkové ovládání, opřete se v tom příliš velký potažené sametovou pohovku, a připravte se vyhodit z poslední dvojice alkalické. Zero1 nové VooMote Zapper vzdálený modul byl kolujících na IFA , takže můžete použít libovolné IOS zařízení jako univerzální dálkové. Jistě, samotný koncept není ničím novým - tam byly jiné IOS integrované dálkové ovladače - ale Zapper je malé, relativně levné a docela hezky rozhraní pro váš iPhone, iPad, nebo iPod touch. Vaše naprogramované výběry jsou uloženy na Zapper sám, takže můžete snadno používat s více iOS zařízení.

70 dolarů Zařízení může být uzavřeno se stejně barevnými případy ($ 20 a výše), a také poměrně komplexní TV Guide funkcí, což vám umožní vidět místní programování, sledujte náhledy neznámých obsahu a pošlete infračerveného signálu k televizoru, aby zahájily program - během plánované vysílání čas, samozřejmě. Jsme se podívat na app / Itsy combo hardware Bitsy, a zdálo se, že funguje dobře, s jednoduchým procesem nastavení (kódy pro téměř každé zařízení předinstalovaná) a rychlou odezvu. VooMote opakování řekl, že zařízení má dosah 25 metrů, což je více než dost pro naše malé byt configy, ale nemusí stačit v některých stadionu stylu media pokoje. Na konci dne, je to opravdu jen (velmi), elegantní dotykový univerzálních dálkových řešení, takže to nechám tak. Skok přes break vidět Zapper v akci.

Pokračovat ve čtení Zero1 VooMote Zapper dálkové ovládání pro iOS hands-on (video)

Zero1 VooMote Zapper dálkové ovládání pro iOS hands-on (video) původně objevila na Engadget na ne. 04.09.2011 13:29:00 EDT. Prosím

Lucasfilm představila "Sandcrawler" Singapur Office

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9yKuu4j3i1w/Lucasfilm-Unveils-Sandcrawler-Singapore-Office:
Anonymní čtenář píše: "Masivní, pomalu Sandcrawlers od Star George Lucase Wars filmy inspirované podobě nových Lucasfilm regionální ředitelství v Singapuru. Designed by Aedas se Sandcrawler stavbu domu 100 sedadel kina, Lucasfilm Singapur kanceláře, veřejné podium a další zaměstnanecké prostory. Ani rezavý, ani pomalu se pohybující v tomto případě se skelné a efektivní budování kombinuje vysoký výkon s fasádou svěží zahrady a listy, které se přelévá terasy, což vede k vysoce efektivní komerční prostory. Se stavebními již v plném proudu, můžeme těšíme se na to skutečný život Star Wars projevy někdy v roce 2012. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Co je třeba hledat v představenstva společnosti

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/1tuBtikeruM/:
board

V každém případě podnikové úrovni, představenstvo má přímý dopad na organizace produktové strategie, pronájem, fundraising a mnoho dalšího. A začínajícím musí být velmi selektivní volbě členů představenstva, kteří vám poradí, společnost správným směrem. V oblasti velké firmy, jak média a akcionáři Společnosti Yahoo se ptali na radu, která nadále uplatňuje zmítá Carol Bartz jako generální ředitel a podporuje bizarní produkty a obchodní strategii. Pak se podíváte na Facebooku, kde se zakladatel Marc Zuckerberg se strategicky sestavil all-Star pomoci společnosti rostou jako veřejná obchodní společnost, a expandovat do nových směrů. V poslední době, Facebook přidal Netflix spoluzakladatel a generální ředitel Reed Hastings na jeho palubě, se připojovat k Marc Andreessen, Jim Breyer, Donald E. Graham, Peter Thiel a Zuck sám. Hastings nejenže přidá své zkušenosti s web společnosti veřejnost, ale také pomůže orientovat Facebook potenciální filmové a televizní show možnosti streamování. Facebook má skála deska, téměř každý člen je silný inovátor v posledních několika desetiletích.

Jak jsme viděli u HP, a to i velké, zavedené firmy je třeba provést změny ve struktuře desce jako firemní strategii směny. HP přidal pět nových členů na začátku letošního roku jako nový generální ředitel Leo Apotheker převzal otěže. Samozřejmě, rychlý posun vpřed sedm měsíců a HP oznámila, že bude ukončované činnosti kolem touchpadu a všechny webOS telefony, velký krok pro společnost a rozhodně ten, který byl ovlivněn radou.

Faktem je, že deska hraje nesmírně důležitou roli v některé z velkých událostí pro všechny společnosti s akcionáři. Na desce pomáhá řídit a rozhodovat o financování, akvizice, strategie produktů a dokonce i IPO. Takže je samozřejmé, že podnikatelé se potýkají s výzvou rozhodnutí sestavování rady. Pro velké veřejné společnosti, to bylo vždy případ, ale role správní rady na začínající se také mění. Povídal jsem si s pár začínajících investorů (a bývalý podnikatelé)-Jeff Clavier, Keith Rabois, Dave McClure a Paul Lee, aby zjistili, co startu zakladatelé měli vědět o sběru a správě rady.

Lightbank partnerem Paul Lee ozvěny této myšlenky, říkal mi, že podnikatelé musí být "velmi opatrně", o tom, jak dát své radě společně. "Každá fáze se liší v podmínkách, které si přinesete dál," vysvětluje. "Díky včasné spuštění v sérii financování, menší desce je lepší, protože rozdílné hlasy, aby agility jako spouštěcí těžší. Když se dostanete do pěti členů, je obtížnější přijít ke shodě. "

Samozřejmě, je tu najít rovnováhu mezi členy představenstva, kteří i výzvu společnosti, jakož i důvod se zakladatelé v případě potřeby. Po obou je velmi důležité, říká Lee. Také je pevně přesvědčen, že dát vlastního kapitálu členové představenstva bez investic není ten správný recept na mnoho začínajících startech. "Podnikatelé chtějí členové představenstva musí být vložený ve společnosti a členové komise musí mít nějaké kůži ve hře sloužit společnosti Best."

V pozdější fázi firmy, má smysl přidávat zkušený; execs, kteří mají běžet úspěšných firem v roli "CEO trenér."

Tango videohovory na cestě do Mango Windows Phone?

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/04/tango-video-calling-en-route-to-windows-phone-mango/:
Dobrá zpráva, lidi - Tango má dosáhnout Windows Phone. Ne, ne , že Tango . Jsme s odkazem na video hovorů služby , který je již populární povinností a Android zařízení, ale nemá absolutně žádnou přítomnost na platformě Microsoft vůbec. Samozřejmě, že je naprosto zjevné, důvod: OS nepodporuje front-čelí kamery do Mango přišel. V tomto týdnu je odhalení prvního HTC WP7.5 zařízení , někdo studoval radaru software se stalo přes App Tango v nabídce Start, což naznačuje, uživatelé budou mít více video chatování možností na výběr než Skype. Ještě lépe to vypadá, že nabízí kompatibilitu mezi platformami, aby můžete vidět, Android, třímající kamarády a váš iPhone vybavené in-zákony zblízka a osobně. Jsme u vytržení vidět funkce konečně připravena jít s mangem debut, ale bohužel je to jen otázka času, kdy se jméno zmatek usadí palců

Tango videohovory na cestě do Mango Windows Phone? původně objevila na Engadget na ne. 04.09.2011 12:27:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj WPCentral | Poslat tuto | Komentáře

TV v oblaku

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Z6smaF_medE/:
TV cloud

TV se přesouvá na internet. Je nevyhnutelné, stejně jako jiné druhy médií z knih na hudbu stále častěji přes internet. Netflix, Hulu, a dokonce i Apple TV dělají nájezdy, pokud jde o distribuci tradiční televizní pořady a filmy na internet připojených obrazovek. YouTube stále chytil více naší pozornosti, což představuje 7 procent z celkového času stráveného na internetu v USA, podle comScore.

A přesto TV (a film) průmyslu se ukazují odolnější vůči změně, než jakékoliv jiné formy médií. Změna přijde, ale to se nestane tak rychle, jak je to s hudbou, zprávy nebo knihy.

TV průmysl je kopání in Starz je utíkat od jejího obsahu se zabývají Netflix. Hulu se zdá být šlapat vodu, zatímco se snaží prodat sám . I Apple má pevný čas změnit model. Nedávno odstoupil ze snahy nabídnout pronájem TV show (pohyb jsme viděli příchod před měsícem), protože televizní sítě někdy zúčastnili pouze polovičatě.

Ale není pochyb o tom, kdo ve skutečnosti, že nakonec zvítězí Internet zde rozbít pevné programový průvodce, který kabelové a satelitní společnosti strčit dolů naše krku? Většina z nás se jen podívat na pár desítek kanálů pravidelně, ale platíme za 500 Kč. Kdybychom mohli přihlásit na jeden kanál, nebo na přehlídku bázi, mnoho by se. Je to tak jasné, že lepší zážitek začíná nechat lidé sledují, co chtějí, kdy chtějí, na jakékoliv zařízení, které chtějí, ať už je to jejich televize, notebooku, iPad, nebo mobilního telefonu. Ale to není dost. TV v oblaku není jen o posouvání distribuce. Jde o to, aby bylo snadnější najít a sdílet nové představení, a změnit způsob, jakým spotřebovávají. Je to o tom, TV chytřejší (? To vlastně jsem jen říct, že) V nedávném příspěvek na toto téma, Asymco je Horace Dediu nedávno napsal :

Na rozdíl od Smartphone, který mohl jen se objevily využít internet, TV nemá žádné "chytré obsah" využít. "Chytrost", je třeba se v poli, ale v programování.

Samozřejmě nemám na mysli, že je nedostatek dobrých programů. Co tím chci říct je, že neexistuje žádná inovace, co je program, práce je najat dělat. Způsob, jakým se jeho distribuce a zapadá do života člověka. TV programy se nezměnily půl století. Oni mají stejné žánrů, na stejnou dobu, stejný obchodní model stejné série, formát a plánování a stejnou hodnotu, jako když řetězce "I Love Lucy" měl premiéru v roce 1951. Předpokládají, lidé sledují televizi v ten samý čas každý den (a přitom nic jiného.) Také předpokládají, lidé jsou rovněž ovlivněny značky reklamy a publikum jsou velmi homogenní.

TiVo se snažili, aby TV chytřejší, ale to bylo z opilý v kabelových a satelitních společností, které kooptováni jeho DVR technologie a strčil ji do svých set-top boxy. I když je nyní TiVo nutit platit patentové licenční poplatky, TiVo sám je v úpadku jako značku. Jediné, co musíte udělat, je podívat se na následující graf Ed Bott na ZDNet dohromady porovnání hledá termín "Netflix" versus "TiVo" a "Media Center".

Bott uzavírá:

Dalo by se požádat o jasný

Pico Dolly nahradí domácí kolečkové brusle stativy pro menší kamery produkce (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/04/pico-dolly-replaces-homemade-roller-skate-tripods-for-smaller-ca/:
Místo toho nejistě prohlížení DSLR na skateboardu v názvu filmu, možná je čas investovat do něčeho trochu stabilnější - jako velmi cenově dostupné Pico Dolly. Vyrobeny z hliníku, to 3,5-palcový, tři libry Dolly má kola podobné těm, které lze Rollerblades , plus tři šroubové úchyty pro upevnění na přání 11-palcová tření rukou. Chytrost může klouzat rovnou střílet, nebo v kruhu a zároveň zabírá minimální prostor - něco, co kameramany pomocí kamer jako A77 a E-P3 (nebo dokonce iPhone) může jistě ocení. Na rozdíl od jeho koncepční dvojče , které v současnosti stojí 150 dolarů a není plánována až do října, mohou Pico Dolly se měla za $ 65 (nebo $ 90, pokud chcete, aby tření rameno součást dodávky) a je naplánován na lodi 12.září. Podívejte se na filmové asistenta v akci po přestávce.

Pokračovat ve čtení Pico Dolly nahradí domácí kolečkové brusle stativy pro menší kamery produkce (video)

Pico Dolly nahradí domácí kolečkové brusle stativy pro menší kamery produkce (video) původně objevila na Engadget na ne. 04.9.2011 11:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TechCrunch | zdroj P & C | Přeposlat | Komentáře

Lenovo bude nabízet 200 dolarů rozpočtu tablet

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KBC4oLx5f_c/Lenovo-To-Offer-200-Budget-Tablet:
Poprvé přijal zadavatel khellendros1984 píše: "Amazon není jen velké jméno firma plánuje v rozpočtu na úrovni tablet propuštění; Lenovo nedávno prohlásily, že Ideapad A1 tablet jako soutěž Obsahuje 1GHz Cortex A8 CPU, spolu s dalšími funkcemi, obyčejně viděn na. dražší tablets, jako je duální kamery, bluetooth, GPS, WiFi a microSD slot. Je to začátek ceny tablet Android lavina? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.