pondělí 13. prosince 2010

Studie navrhuje, Saturnovy prstence jsou vyrobeny dávnými Spirála smrti Měsíc

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/u1qz8w0jCzU/story01.htm:
jibberjabber1 píše se zprávou o studii publikované v časopise Nature (abstraktní), která naznačuje, že Saturnovy prstence byly vytvořeny po Titan-velká měsíc spadl do atmosféry planety, zatímco sluneční soustava byla ještě mladá. "Jedna z nejrozšířenějších teorií byla, že buď některé z mnoha Saturnových měsíců narazil do každého jiný, nebo že asteroid narazil do jednoho z nich -. Opuštění trosky, které se tvořily kroužky Potíž byla, že Saturnovy měsíce jsou poloviční ledu a napůl rock a planety sedm prsteny jsou nyní stejně jako 95 procent ledu, Robin říká. Jestliže kroužky byly tvořeny měsíc-na-moon havárii nebo asteroid-na-moon havárie, tam by byl více rocku v kruzích. něco musel mít odstraněný vnější ledu měsíce, "říká. Její teorie začíná před miliardami let, kdy měsíce planety se tvořily. velkém disku plynného vodíku kroužil Saturn a pomohl tak vytvořit a zničit měsíce. velkých vnitřních měsíců pravděpodobně dělal pravidelné vrhá do planety, strkal do disku plynu. Tyto smrt spirály každé trvalo asi 10.000 let, a klíčem k pochopení původu kroužky 'je to, co se jim stalo během této doby. Podle počítačového modelu Robin, Saturn svlékl ledu od obrovský měsíc, zatímco to bylo dost daleko od planety, že led by být uvězněn v kruhu. Původní kroužky byly 10 až 100 krát větší, než je tomu nyní, ale v průběhu času ledu na vnější kroužky splynuly do některé malých vnitřních měsíců planety Saturn, Robin říká. " V jiných astronomii novinky, meteor Geminid sprcha je kvůli dosáhne svého vrcholu dnes večer.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Poslední aktualizace Boxee Box umožňuje lokálně uložený obsah lesk, dodává 3D kompatibilní s UI a více

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/13/latest-boxee-box-update-lets-locally-stored-content-shine-adds/:
Jen pár týdnů po jeho aktualizaci Den díkůvzdání , Boxee Box je dostat další aktualizaci, která by snad uklidnit uživatele, kteří dávají přednost stream vlastního obsahu na rozdíl od médií z internetových zdrojů. Jak je uvedeno výše, jedním z nových přírůstků je možnost během počáteční instalace, nebo v nabídce možností k označení, které dává přednost více zdroji. K dispozici je také žánr filtrování a abecední posuvník pro místní soubory, stejně jako možnost hodinové skenování SMB / UPnP / USB zdroje a nastavení přepnout, aby se na obrazovce displeje a veškeré info kompatibilní s Side-by-straně nebo v horní / dolní stlačený 3D obsahu. Podívejte se na blogu pro všechny detaily a dlouhý seznam chyb, podle CEO Avner Ronen můžeme očekávat další a před rokem, je to, že přinese zlepšení prohlížečů a nový obsah / apps.

Poslední aktualizace Boxee Box umožňuje lokálně uložený obsah lesk, dodává 3D kompatibilní s UI a více původně objevila na Engadget na po. 13 prosinec 2010 16:53:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Boxee Blog | Poslat | Komentáře

Bionic nohu, která Rewires Mozky zdvih obětí '

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CBdhwDi6qIg/story01.htm:
waderoush píše "spuštění tzv. Tibion v Sunnyvale, CA, začala prodávat baterie-poháněl robotické exoskeletons, které pomáhají obětem mrtvice s jednostranný slabost znovu učit, jak se stát, sedět, chodit, a schodů. noha není trvalé připevnění , společnost říká, že pacienti, kteří používají zařízení po dobu 45 minut týdně po dobu čtyř týdnů naráží na značné zisky v rychlosti chůze, které přetrvávají a dokonce zlepšit měsíců po ukončení léčby Jsou přesvědčeni, že 40.000 dolarů zařízení - což zahrnuje senzory, které reagují na jemné známky uživatele. záměrů, jako posun v hmotnosti - poskytuje zpětnou vazbu, která spouští neuroplasticity, schopnost mozku se přepojit na opravu škod ".

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Apple zaměstnání výpis žádá, aby Verizon IPAD inženýr se zmíní o mnohem více

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/13/apple-job-listing-calls-for-verizon-ipad-engineer-hints-at-a-lot-m/:
Myslíte si, "má podnik tržby zkušenosti a dosavadní poznatky o mobilním trhu a technologií, které jej podporují?" Myslíte si, "mají silný IT znalosti v oblasti podnikových zpráv a spolupráce, VPN, WiFi a technologie zabezpečení podniku?" A co je nejdůležitější, udělat si "vlastní schopnost pracovat bez přímého dohledu nebo podrobné směrem?" Pokud ano, můžete být jen vhodný pro nejnovější a největší Apple zaměstnání výpis. Tým HR ve městě Cupertino je zřejmě hledá Verizon IPAD systémový inženýr, především pro práci s prodejní tým Apple a legie obchodních partnerů s cílem "urychlit přijetí IPAD v účetnictví podniku." Co je zajímavé je úhel, Verizon, v případě Apple prostě chtěl nepopsatelný iPads v americké společnosti, proč najmout někoho, kdo zná Big Red? Navíc, toto jistě něco vypovídá o jeho vztahu s Apple Verizon - a sice, že je to roste, a my jsme hádat, že poklony se nakonec rozšíří daleko za tabletu. Tak jo, je to ostuda, že žádný skutečný Apple a Verizon se v součinnosti na určité úrovni, ale tento druh výzvy obvykle přichází s jednou nebo dvěma tajné úmysly. Jakékoliv odstávající gentleman připojuje k jeho lepší polovina by rozumět.

Apple výpis hovorů práce pro Verizon IPAD inženýr se zmíní o mnohem více původně objevila na Engadget na po. 13 prosinec 2010 15:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista | zdroje Apple | Poslat | Komentáře

4chan vyhlásí válku na sněhu

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hGK7JVFe-Xg/story01.htm:
Se všemi nedávné hacktivism ve zprávách, Anonym se rozhodl vzít na novém a mocného nepřítele: sníh. V neděli skupina oznámila, že bude "dělat vše, co je v jejích silách, aby zavřel sněhu dolů tím, že napadne Weather Channel a North Face webové stránky, bojkotování svrchní oděvy, a hlasování na slunce, jak čas pro rok 2010, Osobnost roku." Jsem si jistý, že mnoho lidí v pravém Minneapolis teď, že by přeji jim hodně štěstí.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Engadget je Suvenýry Průvodce: Doky a budíky

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/13/engadgets-holiday-gift-guide-docks-and-alarm-clocks/:
Vítejte na Engadget Suvenýry průvodce ! Tým zde si je dobře vědoma srdcervoucí obtíží sezónní zážitek z nakupování, a chceme, aby vám pomohl roztřídit odpadky a přijít s poklady v tomto roce. Níže je dnešní houf kurátor vybere ruku, a můžete vydat zpět na Průvodce hub dárky vidět zbytek výrobku, průvodců, protože to zní celé prázdnin.
Přenosných přehrávačů médií: od babičky s neteří a synovců, zdá se, jako každý dostal jeden. Ale jestli jsou to jen používat to na silnici, oni nedostanou své peníze. To je důvod, proč jsme shromáždili výběr toho budíky a doky pro každé místo a každý rozpočet, s funkcí vašeho milovaného člověka bude muset získat co nejvíce z jejich přístroje.

Pokračovat ve čtení Engadget je Suvenýry Průvodce: Doky a budíky

Engadget je Suvenýry Průvodce: Doky a budíky původně objevila na Engadget na po. 13 prosinec 2010 14:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Jasné iSpot dostane snadno on-line 'útěk z vězení'

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/13/clear-ispot-gets-easy-web-based-jailbreak/:
Pro hackery, Vymazat musel vědět, že jeho iSpot Mobile HotSpot by se těžko odolat - $ 100 za zařízení smlouva-volný plus neomezené WiMAX za 25 dolarů měsíčně je dost šílený řešení, koneckonců, a jediný úlovek je, že se snaží zamknout non-IOS zařízení z akce. Opravdu, to trvalo pouhé hodiny odemyká začít vycházet ze dřeva, ale teď je to jednodušší, než kdy jindy: vývojář jednoho z původních iSpot hacky má kroužil zpět k vytvoření nové odemknout, který nevyžaduje nic víc, než kliknutí na odkaz pár, zatímco jste na počítač připojený k hotspotu. Jak je to možné? Ukazuje se, že je zranitelnost, která umožňuje spuštění libovolného příkazy na iSpot přes web kód, a Jasné zatím není aktualizován firmware patch to. Na vědomí, developer nám říká, že existují skutečně některé iPads, že nejsou schopni se připojit k iSpot bez hack, zdánlivě proto, že Apple používá nějaký MAC adres, které iSpot aktuální firmware není očekává - tak ironicky, se ti bude hodit "útěk z vězení" pouze k použití věci, jak Vymazat zamýšlel. Jako vždy se tyto druhy věcí, postupujte opatrně - nemáme iSpot ležet zkusit sami, tak nám dejte vědět, jak to chodí.

Jasné iSpot dostane snadno on-line 'útěk z vězení' původně objevila na Engadget na po. 13 prosinec 2010 13:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje iSpot Neomezený , seclists.org | Poslat | Komentáře

Righthaven žaluje Pro kontrolu domény Zpráva dříče

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AYGx3MCJKmI/story01.htm:
Hugh Pickens píše "Las Vegas recenze věstník zprávy, že ve svém posledním případě, Righthaven hledá úlevu z porušení autorských práv na internetové stránce Drudge zprávu a dříč archivu webových stránek, a žádá o rozhodnutí o předběžné a trvalý příkaz proti porušování autorských práv na fotografii , kontrola webových stránek Zpráva dříče a statutární náhradu škody až do 150.000 dolarů. V žalobě podané Středa, Righthaven stěžuje na použití fotografie Denver Post bezpečnost dopravy agent správy poplácávání se cestujících v letecké dopravě. Drudge zobrazí neoprávněnému rozmnožování fotografií na webových stránkách Zpráva dříče na Nov 18, podle občanského stížnosti. Shawn Mangano, právník, který podal žalobu jménem Righthaven je, říká, že to je poprvé, Righthaven žaloval za použití děl chráněných autorskými právy ilustrace. Righthaven také nesouhlasí s skutečnost, že Zpráva dříče nemá takedown DMCA režim, aby reagovaly na ty, kdo tvrdí, porušování autorských práv. 'já předpokládám, že to bude velmi vážně soudil,' říká Mangano s tím, že Drudge má značné finanční prostředky. " Zabývali jsme se předchozí pokusy o Righthaven otočit rychlý prachy na novinky-související s autorským právem.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Fraunhofer IIS používá Awiloc vnitřní umístění kouzlo průvodce muzeem patronům

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/13/fraunhofer-iis-uses-awiloc-indoor-positioning-magic-to-guide-mus/:
Pokud jste byli do muzea v uplynulém roce a změnit, šance, že jste byl nucen do ponying až pět dodatkových kosti k jakési kapesní přístroje. Tvrdí se, že tyto věci doprovázet mecenáši a zlepšit zážitek, ale více často než ne, jste přilepená se špinavou audio zařízení, které vám řekne něco víc, než si bratra Boba, který je nepochybně značení podél za sebou a vzdělávat všichni v okruhu 50 nohy . Lidi, kteří se rozhodnou trávit svůj čas tančit přes Muzeum průmyslových kultury v Norimberku, ale mít to lepší. Fraunhofer IIS vyvinul novou technologii pro WLAN-určování polohy, a na rozdíl od konvenční přístupy GPS, Awiloc skutečně funguje uvnitř. Jak příběh se odehrává, mohou návštěvníci muzea chytit handheld, který následuje jejich pohyb a pak se ukáže jim, co oni čelí (nebo nejsou čelí, když na to přijde) v detailu. Samozřejmě, oni mohli použít také sledování údajů zjistit, které exponáty byly čerpání nejvíce pozornosti, pokud byli chytří, ale jak přesně by obhájce v soukromí si myslíte o tom?

Pokračovat ve čtení Fraunhofer IIS používá Awiloc vnitřní umístění kouzlo průvodce muzeem patronům

Fraunhofer IIS používá Awiloc vnitřní umístění kouzlo průvodce muzeem patroni původně objevila na Engadget na po. 13 prosinec 2010 13:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Fraunhofer IIS | Poslat | Komentáře

Kaskadérské kousky, blbost, a Hero Hacks

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/p-W9jwWycik/story01.htm:
snydeq píše "InfoWorld Paul Venezia slouží o šest real-svět příběhy IT kousky a řešení, které vyžaduje dotek inspiroval šílenství, aby dokázaly, prokazující, opět potvrzuje, že věděl, kdy vyhodit manuál a něco udělat hranici nezodpovědné je zásadní pro den- k-denní IT práce. 'Mohlo by to být server na pokraji vypnutí všech operací, pevný disk, který nebude moci se důležitá data, nebo nespokojený ex-zaměstnance, který je skryt zásadní systémová hesla na síti. Stačí, když všechny Zdá se ztratil, je čas, aby si kreativní a don IT odvážlivec čepici, pak oheň do trouby, strčit konec tužky do základní desky, nebo cesty celé město síť přes notebook na svou práci, 'Venezia píše. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Nový Kindle prodává 'miliony' bests všechny 2009 Kindle prodej

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/13/new-kindle-sells-millions-bests-all-2009-kindle-sales/:
Amazon nás opustila s jinou možnost: dělat závěry na základě prodeje jediný další dopis. Společnost, notoricky vágní prodeje Kindle, oznámila, že "jen prvních 73 dnů této dovolené čtvrtletí jsme již prodala milióny našich all-nové rozpaluje." Jinými slovy, nejméně dva milióny, a další pro Kindle celkové pokud se domníváte, DX (stále na prodej) a nedávné blesky zabývat pohádali na Kindle 2. Amazon je ministerstvo Creative Statistiky také poznamenat, že tento prodej nepolapitelný číslo je větší než všech jeho Kindle prodeje v roce 2009. Kolik je to, ptáte se? Tušení - víme, "miliony" byly prodány v letech 2007 a 2009 , ale rozebrat to by jen dále rozluštit záhadu encyklopedie Brown byl utrácení stránky a stránky řešit - a stále má způsoby, jak jít.

Nový Kindle prodává 'miliony' bests všechny 2009 Kindle prodeje původně objevila na Engadget na po. 13 prosinec 2010 12:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Daring Fireball | zdroje Amazonka | Poslat | Komentáře

Rozhodčí vyhodí masivní Paula Allena patentu oblek, Allen hodlá pokračovat

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/13/judge-throws-out-paul-allens-massive-patent-suit-allen-plans-t/:
Vzpomeňte si na masivní patent soud srovnané u Apple, Google, AOL, Facebook, eBay, Netflix, a řada dalších společností Microsoft co-zakladatel Paul Allen? No, je to teď hit něco zádrhel - federální soudce zamítl případ v pátek s tím, že Allen je oblek "nepodařilo identifikovat padělanými výrobky nebo zařízení s specifičnost," a že soud, a obžalovaní byli v podstatě "ponecháno na hádat jaká zařízení porušují čtyři patenty. " Pro jeho část, Allen zřejmě hodlá s chráněnou patentem boj, a řekl, prostřednictvím mluvčího, že propuštění bylo jen "procesní problém," a že "věci se zdržuje na cestě" - Allen má nyní až do prosince 28. do souboru znění stížnosti.

Rozhodčí vyhodí Allen je masivní Paul patentu oblek, Allen plánuje pokračovat v původně objevila na Engadget na po. 13 prosinec 2010 12:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Computerworld , InformationWeek | Poslat | Komentáře