pondělí 29. listopadu 2010

Ray Kurzweil je kluzký futurismus

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lmcdnzFamXQ/story01.htm:
wjousts píše "známý futurolog Ray Kurzweil učinil mnoho předpovědi o budoucnosti v jeho knihách Věk inteligentních strojů (1990), věk duchovní strojů (1999) a Singularita je blízko (2005), ale jak dobře jeho Předpovědi rozhodl se nyní, že žijeme 'v budoucnosti' IEEE Spectrum má kus výslechu Kurzweil je (self prohlásil) Přesnost citování:?.. 'v tom tkví frustrace značky Kurzweil ze tech učenost Při bližším zkoumání, jeho nejjasnější a nejúspěšnějších Předpovědi často postrádají originalitu a hloubku. A většina z jeho předpovědí přijít s tolika mezery, které jsou na hranici unfalsifiable. Přesto se i nadále brát vážně dost jako věštec technologií do velení velmi působivý řečník poplatky na konferencích drahý, aby se autor nejlépe -prodávat knihy, a mít spoluzaložil Singularity University, kde manažeři a jiní platí docela slušně se naučit, jak plán pro ne-příliš-vzdálené den, kdy ty mizí počítače budou dělat lidi jak zastaralý a nesmrtelný. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




HTC Sloučit příslušenství ve volné přírodě - Ne, ještě ne oficiální dosud

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/29/htc-merge-accessories-in-the-wild-nope-still-not-official-ye/:
Zde je to, co víme o HTC Sloučit : je to také bylo známé jako lexikon , je to dual-režimu telefon s GSM a CDMA míří do Verizon , je to tu slide-out QWERTY , 800MHz procesor , Bing a Bing Maps ( populární trend v těchto dnech), a nyní víme také, že má Body Glove přichycení na krytu k dispozici na ochranu svého kovového krytí. Zde je to, co nevíme: proč nikdo zatím oficiálně uznala tento telefon.

HTC Sloučit příslušenství ve volné přírodě - Ne, ještě ne oficiální dosud původně objevila na Engadget na po. 29 listopad 2010 17:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Android Střední | zdroje Droid Fórum | Poslat | Komentáře

Být příliš Čistý může lidi nemocné

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/v-kcdWLwE0s/story01.htm:
Anonymní čtenář píše: "Mladí lidé, kteří jsou nadměrně vystaveny antibakteriální mýdla obsahující triclosan mohou trpět alergiemi více, a expozice na vyšší úroveň Bisfenol A mezi dospělými se může negativně ovlivnit imunitní systém, nové University of Michigan školy veřejného zdraví studie naznačuje (abstrakt , plný práce [PDF]). Triclosan je chemická sloučenina široce používán ve výrobcích, jako antibakteriální mýdla, zubní pasty, psací potřeby, pleny Vaky a zdravotnické prostředky. Bisfenol A se vyskytuje v mnoha plastech a, například jako ochranné obložení v potravinách plechovky. Oba tyto chemické látky jsou ve třídě jedovatým látkám tzv. endokrinní sekrecí-sloučeniny, které jsou věřil negativně ovlivnit lidské zdraví napodobováním nebo ovlivňují hormony. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Motorola Olympus bít AT & T v 'prosinci nebo lednu,' říká nyní vypouští-post Facebooku

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/29/motorola-olympus-hitting-atandt-in-december-or-january-says-now/:
Nadšeni pro Tegra 2 konečně vzít Android smartphone svět bouří? Nedávný únik z LG a Motorola jistě naznačují, že NVIDIA konečně bude dělat nějaké nájezdy s jeho křemíku někde kolem perníku nebo voštinová časového rámce - a že by se mohlo stát spíše dříve než později, pokud vyslání na Facebooku má být věřil. Pamatujte, že lesklé černé Olympus (na obrázku výše), že unikly minulý týden? Někdo v kapitánově křesle jednoho z AT & T úředníka na Facebook účty odpověděl na otázku o dostupnosti telefonu dneska, věc-v-věcně hlášení, že "Olympus Motorola by měla být k dispozici v prosinci nebo v lednu." Rádi bychom si byli ochotni křídou to až do zmatku na zaměstnance část, ale příspěvek byl později odstraněn beze stopy, a následná-up s AT & T vyvolala standardní "nemáme žádné informace podělit o připravovaných zařízeních "odpověď. Společnost tvrdí, že vysílání bylo učiněno "chybně," a budeme souhlasit s nimi alespoň na jedné úrovni: ani AT & T, ani Motorola určené pro tuto informaci vyklouznout dnes.

Motorola Olympus bít AT & T v 'prosinci nebo lednu,' říká dnes-deleted Facebooku post původně objevila na Engadget na po. 29.listopad 2010 16:20:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink BGR | zdroje AT & T Share (Facebook) | Poslat | Komentáře

Moodle 1.9 Rozšíření rozvoj

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gvoZM6-CtqE/story01.htm:
melbenson píše "Moodle 1.9 Rozšíření o rozvoj Jonathon Moore a Michaelem Churchward, publikoval Packt Publishing, určitě dodá to, co říká na přebal knihy - 'Vlastní nastavení a rozšíření Moodlu pomocí jeho robustní plugin systémů.' Tato kniha, určená pro uživatele s dobrou znalost software Moodle Moodle a technologie, dělá skvělou práci otevření dveří na kreativní a užitečné nápady, jak vzít svůj Moodlu na další úroveň. Kniha provádí čtenáře mnoha příkladů přizpůsobení a editace kódu v Moodle snadno pochopitelné, uživatelsky příjemný způsob, ale také předkládá čtenáři náročné a pokročilé koncepce. " Přečtěte si o zbytek melbenson o přezkum.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Sectra virtuální pitevním stole je nyní k dispozici, Stan Brakhage rozpacích

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/29/sectra-virtual-autopsy-table-available-now-stan-brakhage-nonplu/:
Ačkoli ne nabízející druh ostrý, hrozný krása (nebo gore) zákona o Vidět se na vlastní oči, Sectra je vizuální zobrazovací tabulce vám umožní provádět "virtuální pitva," pomocí CT a MRI vyšetření, aby místo 3D rekreace pacientova těla na velkém, multitouch tabulky. A co víc, tělo může pak být zkoumána - a dokonce i řez s "virtuální nůž." A je to konečně k dispozici "pro masy", jako jedna firma zástupce vložte jej do e-mailu dnes ráno (i když jsme trochu údaj, že pokud máte počítač MRI pravděpodobně není jedním z "masy"). Podívejte se na PR po přestávce, nebo hit se zdrojem odkaz, aby si jeden pro sebe.

Pokračovat ve čtení Sectra virtuální pitevním stole je nyní k dispozici, Stan Brakhage rozpacích

Sectra virtuální pitevním stole je nyní k dispozici, Brakhage rozpacích Stan původně objevila na Engadget na po. 29 listopad 2010 15:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Sectra | Poslat | Komentáře

Apple App Zákazy Android Magazín Z App Store

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/x_fwg8fKEC8/story01.htm:
recoiledsnake píše "Apple vytočil jeho boj s operačním systémem Android se zářez dnes zákazu časopisu Android app z App Store, takže žádný způsob, jak pro uživatele k instalaci app na iPads, iPhone a iPod dotýká bez jailbreaking. důvodem pro zamítnutí, jak je uvedeno o rep Apple, bylo: '. Víš ... vašeho časopisu ... Je to jen o Android .... nemůžeme mít, že v naší App Store' Bi-měsíční publikace - protějšek Android pro iPhone časopisu Dixon začal dávat ven dříve v tomto roce. - 11 listopadu zahájila 'Je to legrační, protože opravdu nemyslím si, že bychom prodávat mnoho časopisů na Android přes Apple App Store,' Dixon Řekl Media Watch. 'Ale otázka je, kde to bude.' To přijde na paty Práce osopují na Android, volat to roztříštěné, a jeho patent útoky na Android. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Půjčovna zámek leze póly, podporuje rádoby zloděje hledat jinde (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/29/bicycle-lock-climbs-poles-encourages-would-be-thieves-to-look-e/:
Měli svůj ranní šálek Haterade? Připravte se, že to propláchnout. Tým cyklistů / inženýři montované co by mohlo být to nejlepší, co se stane na kole, protože Lance Armstrong, s (v současné době nepojmenovaný) pól-lezení na kole zámek vytvořil pro vlastní Conrad Německa. Není-li slovo o (nebo-li), to fantazie mašinka půjde do prodeje, ale víme, že nejméně jeden holandský obyvatele to bude rozloučení jak se tolik eur podle potřeby tak, aby jeden domov. Stručně řečeno, tento přístroj popruhy kolem nedaleké lehké tyče a pak nese kole vysoko do vzduchu (a tím, vzdálený z rukou zlodějů) přes dálkové ovládání. Jediné problémy? Pro jednoho je to obrovské, a že by měla být znepokojivé nosit. Za druhé, budete mít celou hromadu problémů by se některé další vtipálek rozhodnout o zvýšení své kolo se stejnou tyč pod Vy. Anywho, video po přestávce rozhodně stojí za hodinky.

Pokračovat ve čtení Půjčovna zámek leze póly, podporuje rádoby zloděje hledat jinde (video)

Půjčovna zámek leze póly, podporuje rádoby zloděje hledat jinde (video) původně objevila na Engadget na po. 29 listopad 2010 12:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Gizmag | zdroje SFGate | Poslat | Komentáře

Sony PSP získat neomezené stahování hudby prostřednictvím tzv. cloud-based Qriocity služby

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/29/sony-psp-to-gain-unlimited-music-via-cloud-based-qriocity-servic/:
Jen pár dní poté, co Sony Qriocity video-on-demand službu šel žít v celé Evropě, v této mouchy - zprávu, že výše uvedené služby, bude s roztaženými křídly, které se dotýkají PSP v krátké době. Slovo na ulici má to, že příští update PlayStation Portable (od verze 6.35) přinesou spolu Music Unlimited poháněn Qriocity, popsal jako "novou, tzv. cloud-based, digitální hudební služba od společnosti Sony, který umožní milovníkům hudby přístup k milionům skladby uložené a synchronizované přes mrak. " Post-update, budou uživatelé oznámení nová ikona v XrossMediaBar PSP pod 'Hudba' kategorie, a navíc, bude aplikace Media Go pro správu PSP stahovatelný obsah na vašem PC se aktualizuje "s vylepšení uživatelského rozhraní a pokročilé úpravy fotografií nástroje. " Sony zbývající maminka na datum startu, ale na internetu je již bzučící o tom, co to může znamenat pro blížící se PlayStation telefonu . Sony bude konečně mít nohu-až přes IOS s hluboce zakořeněný neomezené stahování hudby klienta? Chlapec si sen, ne?

Sony PSP získat neomezené stahování hudby prostřednictvím tzv. cloud-based Qriocity služba původně objevila na Engadget na po. 29 listopad 2010 12:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Boy Genius Zpráva | zdroje PlayStation Blog (1) , (2) | Poslat | Komentáře

Říše se pomstí ředitel Irvin Kershner zemře na 87

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tvMzshasK1w/story01.htm:
bigredradio píše "Impérium vrací úder režisér Irvin Kershner zemřel ve svém domě v Paříži poté, co trpí nemocí, jeho kmotřenka Adriana Santini potvrdil AFP v pondělí. On byl 87."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




MS platí pro patent na 'světlo-indukované tvar-paměť,' dotykovým displejem, který by mohl dotknout zpět

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/29/ms-applies-for-patent-on-light-induced-shape-memory-a-touchsc/:
MS platí pro patent na 'světlo-indukované tvar-paměť,' dotykový, která by mohla dotknout zpět
Touchscreeny jsou sobečtí milenci, přičemž vaše jemné laskání a netrpělivý kohoutky, aniž by přinesl náznak zpětné vazby pro vás. Viděli jsme pokusy o změnu, že stejně jako prototypy od společnosti Toshiba a Senseg , že přidat trochu texturu dotykovou plochu, ale nyní Microsoft by mohl být hledat, aby takové dynamické citlivost k jedné z největších dotykové plochy: Povrch . Nedávná patentová přihláška s názvem "Light-indukované tvar-paměť Polymer Displeje" popisuje techniku pro displej, který využívá infra-červené světlo rozpoznat dotek, ale také "selektivně změnit topografie topografie-měnící se vrstvy." Jinými slovy: aby to hrbolatý nebo hladký. Určitých vlnových délek světla promítané na obrazovce může způsobit oblastí, které topografie vrstvy rozpínání a smršťování, což by mohlo znamenat, nakonec všechny naše volání o pozornost by se nakonec mohlo být odpověděl v naturáliích.

MS platí pro patent na 'světlo-indukované tvar-paměť,' dotykovým displejem, který by mohl dotknout zpět původně objevila na Engadget o po. 29 listopad 2010 11:56:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink New Scientist , QikGlance | zdroje USPTO | Poslat | Komentáře