neděle 12. června 2011

Zahraniční vlády údajně za kybernetických útoků na MMF

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/s_v6cz0QYLk/foreign-government-allegedly-behind-cyberattack-on-imf.ars:

Mezinárodní měnový fond trpěl "závažné porušení" dříve v tomto roce, který umožnil hackerům přístup "velké množství" údajů, zaměstnanců a členů bankovní rady bylo řečeno, e-mailem minulý týden. Organizace neprovedla žádné veřejné prohlášení, ale zdroje mluví o New York Times řekl, že porušení trvalo několik měsíců, se zdroj "obeznámený s útokem" řekl Bloomberg , že útok byl dílem neuvedené cizí vládě.

Zaměstnanci bylo řečeno, že podezřelý soubor převody byly zjištěny před dvěma týdny, a že tyto byly spojeny s ohrožena stolní počítač v rámci MMF. Oni byli také ujistil, že neexistuje žádný důkaz, že osobní údaje, bylo přijato nebo že by se stali obětí podvodu.

Hacky předcházejí zatčení výkonný ředitel MMF Dominique Strauss-Kahn na základě obvinění ze sexuálního assualt. MMF má podrobné finanční údaje o zahraničních ekonomik, stejně jako dokumentaci jednání a diskuse s těmito zeměmi, z nichž většina je soukromá a citlivá, a to je to informace, které byly s největší pravděpodobností cíl. Ostatní finanční instituce jako francouzské ministerstvo financí a kanadské ministerstvo financí a ministerstvo financí rada také byli obětí krádeže dat-hacks v tomto roce.

Možná, svědčící o hacktivist skupiny rostoucí reputace, interní sdělení uvedl, že vniknutí nebyl připojen na Anonymní. Mezinárodní měnový fond používá tokeny RSA SecurID, a ačkoli oni mají být nahrazen po JAR byl napaden a kritické SecurID byla ohrožena , memo řekl, že nic nenasvědčuje tomu, že kompromis SecurID hrála roli. Jako preventivní opatření, Světová banka zavřel jeho připojení k síti, aby MMF.

V prohlášení, Mezinárodní měnový fond uvedl, že to byl "plně funkční" a byl v současné době vyšetřuje incident, a Mezinárodní měnový fond byl se zapojil do tohoto vyšetřování FBI.

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


TiVo Premiere Q, náhled krabice přinést quad-tuner nebo non-DVR možností lineup

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/12/tivo-premiere-q-preview-boxes-bring-quad-tuner-or-non-dvr-optio/:
V časných náhled TiVo na plány pro kabel Ukázat tento týden v Chicagu, TMCNet zveřejnil informace o dvou nových set-top-boxy, které budou nabízeny prostřednictvím kabelových operátorů a výzkum Suddenlink. Jak navrhl nedávnými průzkumy a fórum příspěvků , Premiere Q je quad-tuner DVR s multiroom přenos až na tři HD kanály přes MOCA nebo Ethernet, zatímco Náhled TiVo první okno bez pevného disku a slouží jako klient hlavní okno. Další zjevení je zpráva, že aktualizovaná verze IPAD app TiVo to bude zahrnovat moci procházet kabel VOD , který umožňuje uživatelům vybrat si to na tablet a pak "film", je na jejich pole, kde se začne hrát. Pokud se informace pojme až nový hardware zdá být konkurenceschopné a moderní dost, ale my jsme přemýšlel, jestli TiVo bude i nadále sloužit koncových uživatelů, kteří dávají přednost nákupu zařízení namísto pronájmu a čekají na věci jako nové Directivo nebo softwarové aktualizace, které zvyšují výkonnost na Premiere a dokončit její HD nabídky systému.

[Díky, @ BrennokBob ]

TiVo Premiere Q, náhled krabice přinést quad-tuner nebo non-DVR možnosti lineup původně objevila na Engadget na ne. 12 červen 2011 16:42:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje TMCNet | Poslat | Komentáře

Hra, sada, iMatch

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/vOwmjRd44M4/:
Řada

Proč Japonska Gree přeplatil za mobilní sociální OpenFeint herní spuštění

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/T5ilOfXlR9s/:
Řada

Francie Chcete-li zahájit národní patent Troll

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/i6n1C2VaXfs/France-To-Launch-a-National-Patent-Troll:
zoobab píše "Francie je vytvoření státem sponzorovaných patent fondu, FranceBrevets, jejímž hlavním zaměřením bude sponzorovat, získat licenci a patenty v oblasti ICT (číst softwarové patenty) sektoru. patent fondu je z podnětu ministra pro výzkum, Valérie Pécresseová, ministerstvo průmyslu, energetiky a digitální ekonomiku, Eric Besson. primární cíl fondu je shromažďovat licence na tyto patenty, které je již viděli ve Francii jako největší patent troll země. Francie také podporuje Evropská jednotný patent, který je viděn mnoho na poslední pokus k ověření softwarových patentů v Evropě. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


DIY IPAD Photo Booth zachycuje chvíle, které může být příliš opilý na paměti

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/12/diy-ipad-photo-booth-captures-the-moments-you-might-be-too-drunk/:
DIY IPAD Photo Booth zachycuje chvíle, které může být příliš opilý na paměti
Unavený ze starých PC-povoleny Photo Booth se objevovat na každé svatbě, bar micva, a tajemník den oslavy navštěvujete? No, nejsi sám - německý fotograf jmenoval Rocco má své zjevné zklamání poklepal oproti konvenčním soupravy Photo Booth vytvořit jeho vlastní IPAD-připojený setup. Rocco je uspořádání nabízí Nikon DSLR , bezdrátové blesku, a IPAD pomocí aplikace ShutterSnitch, nacpaný do malé černé skříňky a připojí se k nožní pedál, který umožňuje dýchánek narazí na vypínač, když to uznají za vhodné. Jakmile je fotografie pořízena, jsou fotky převedeny na IPAD obrazovce, což témata můžete procházet a e-mail svůj oblíbený vzhled-jak-šílený-I-am výstřely. Pokud hledáte upgradovat Photo Booth nastavení pro váš další Rapture nebo BBQ Světový IPV6 den oslav, postupujte zdroj odkaz na návod.

[Díky, Chris]

DIY IPAD Photo Booth zachycuje chvíle, které může být příliš opilý na paměti, původně objevila na Engadget na ne. 12 červen 2011 15:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje ifun | Poslat | Komentáře

Weird Science jí zářící ovesné vločky k snídani

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/jO1xAd9RYmA/weird-science-eats-glowing-oatmeal-for-breakfast.ars:

Ovesné vločky stejně dobré jako vejce-pro doručování radioaktivity: Může se to zdát poněkud divné, ve skutečnosti se snaží dostat radioaktivity do jídla, ale standardní způsob měření žaludeční doby přepravy zahrnuje stouply některé vejce s izotopem technecia. Ale pokud jsou vejce není vaše věc, někteří lidé z Northwestern nemocnici Memorial mít pro Vás dobrou zprávu: lepení radioaktivity v ovesných vloček funguje stejně dobře . A ještě lépe, lepek-zdarma ovesné vločky, je také v pohodě. Trik je vždy dát své radioaktivní izotop v ovesné vločky, než vařící voda je přidána, aby byla připravena. Teď už víš.

Pokud je to ovesné vločky nebo sedativa, formy bude mít sliz sedativa: Vědci studovali některé formy slizu formy, protože oni jsou schopni vytvořit komplikované sítě mezi zdroji potravy, s ovesnými vločkami je jídlo volby. Co nebylo učiněno dříve (pokud je mi známo, přinejmenším), je studie o tom, zda formy slizu skutečně rád ovesné vločky. Pro žádný zřejmý důvod, někdo se zeptal na tuto otázku . Odpověď: chtějí sedativa lepší. Formy budou zřejmě přeskočí ovesné vločky (nebo dokonce chutnější med) je-li rostlinný výtažek s uklidňující vlastnosti, je na stejné misky. Takže, pokud jste udržet sliz formy jako mazlíček, možná budete chtít držet to pryč od ambien.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Apple žaloval přes Používání iCloud Name

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NvFEQiliRb4/Apple-Sued-Over-Use-of-iCloud-Name:
tekgoblin píše "iCloud komunikace žaluje Apple za používání názvu iCloud, které mají práva k Dle soudu:. 'zboží a služeb, s nimiž Apple zamýšlí využít" iCloud "ochranné známky jsou totožné či úzce souvisí s zboží a služby, které byly nabízené iCloud komunikace v rámci iCloud známky od svého založení v roce 2005. Nicméně, vzhledem k celosvětové mediální pokrytí dané a vytvořené oznámení Apple jeho "iCloud" služby a následné nasycení reklamní kampaň sleduje Apple, médií a široké veřejnosti se rychle zvykli spojovat známka "iCloud" s Apple, spíše než iCloud komunikace. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Soundcast je vyvrhel 3,4 Multi-room reproduktor je tak svěží a tak čistá, čistá

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/12/soundcasts-outcast-3-4-multi-room-speaker-is-so-fresh-and-so-cl/:
Těžko říct, jestli je tu nějaký skutečný vztah mezi věc, kterou uvidíte jak se myl na obrázku výše a Dirty South , ale to opravdu záleží? Vyděděnec 3,4 Multi-room, možná více-source bezdrátových reproduktorů nesmí být sexy řidič v kůlně, ale vzhledem k tomu, že to jde, pokud účastník řízení jde, jsme ochotni dát odpuštění. Jsme řekli, že to je schopné ubývání na určité množství vody (samozřejmě), a přístroj sám touts integrovaný subwoofer, interní akumulátor (dobré pro 10 do 20 hodin) a podsvícený top-panel klávesnice. Mamka je to slovo o cenách, ale zbytek je hubená vložený těsně po přestávce. Tě slyšel?

Pokračovat ve čtení Soundcast je vyvrhel 3,4 Multi-room reproduktor je tak svěží a tak čistá, čistá

Soundcast je vyvrhel 3,4 Multi-room reproduktor je tak svěží a tak čistá, čistá původně objevila na Engadget na ne. 12 červen 2011 14:25:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Soundcast | Poslat | Komentáře

Domácí klimatizační jednotka funguje jako ohřívač vody

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/pf3A5HRsaIk/:
Řada

Matematický z TechCrunch, část 1: Je TechCrunch ještě asi Startups?

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/cqwWeileP5U/:
Řada

(Zakladatel příběhy) Jak Mike McCue přišel s Flipboard: "Co kdybychom omylem smazané Web"

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/yDwHNA-71YM/:
Řada

USA Internets Financování Stealth obejít represivními režimy

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/974gOdUhwjQ/US-Funding-Stealth-Internets-to-Circumvent-Repressive-Regimes:
snydeq píše "Obamova administrativa je vedoucí globální úsilí nasadit 'shadow' internetu a mobilních telefonních systémů, které lze použít disidenti podkopat represivních vlád, které se snaží umlčet jim cenzurovat nebo vypnutí telekomunikačních sítí Podle zprávy z CBS News.: '... do konce roku ministerstvo zahraničí bude mít strávil 70000000 dolar na úsilí zajistit alternativní cesty pro disidenty pro přístup k internetu a telekomunikační služby. Jedna skupina dostávala 2 miliony dolarů na rozvinutí "Internet v kufru", který by být snadno přenášet a zřídit v cizí zemi. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


HTC Flyer kapky, které FCC znovu, tentokrát s T-Mobile přátelské pásma GSM

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/12/htc-flyer-drops-by-the-fcc-again-this-time-with-t-mobile-friend/:
WiFi-pouze HTC Flyer tablet přistál minulý měsíc bez koukat od Carly a kamarádi, ale ti, purpurová-tónovaná marketingové plány hledají mnohem pravděpodobnější, nyní - GSM-založené Flyer stačí kliknout FCC s podporou T-Mobile 3G pásem. Vizuálně i funkčně, vypadá to, že stejný pikantní břidlice jsme viděli testován v dubnu , s výjimkou důležitý 1700MHz frekvence běžně používají T-Mobile pro mobilní data HSDPA. Je tu ještě žádné slovo o cenách a dostupnosti, ale my jsme slyšeli Sprint EVO Zobrazit 4G varianta zavěšen na 24.června , a proslýchá se, že T-Mobile by mohly uvolnit Flyer na šestém příštího měsíce.

HTC Flyer kapky, které FCC znovu, tentokrát s T-Mobile přátelské pásma GSM původně objevila na Engadget na ne. 12 červen 2011 13:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje FCC | Poslat | Komentáře

Různorodý soubor Patch Tuesday záplaty pro červen

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/VAaeNmvuHzQ/varied-set-of-patch-tuesday-patches-for-june.ars:

Spousta bulletinů klenout neobyčejně rozmanitou sadu výrobků v tomto měsíci. Microsoft se chystá loď 16 bulletiny celkem, záplatování nejen známé tváře z Windows, Office a Internet Explorer, ale i Silverlight, Visual Studio, SQL Server, a komponenty v rozsahu Forefront. Celkem 34 různých bezpečnostních otázkách bude stanovena.

Devět bulletiny jsou kritické, sedm důležité. Kritické chyby jsou chyby vzdálené spuštění kódu, důležité zlomit-dole je jeden vzdálené spuštění kódu, dvě vyzrazení informací, dvě odmítnutí služby, a dva zvýšení úrovně oprávnění. I když ne každý potřebuje opravu restartu, je dost náročné reboot-opravy, které ne-jeden je pravděpodobné, že uniknout malé prostoje.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Proč ne 'Google děti' existuje?

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rP_mmGUS8a4/Why-Doesnt-Google-Kids-Exist:
theodp píše "Břidlice je Michael Agger chce tam byl na internetových stránkách jeho 6-rok-starý syn mohl navštívit na jeho vlastní hodinky amatérské Star Wars Lego filmy a další věci, že je zvědavý. 'Ale já nenechávejte ho samotného na YouTube,' stěžuje si, 'protože jsem nikdy vědět, jestli nějaké divné-ass video se objeví v' Související videa 'sekci.' Agger naznačují, že Google by měl vytvořit Google děti, vyhledávač, který filtruje Web pro děti. 'Vzpomeň si, když jsi byl dítě a své rodiče klesl tě v knihovně,' vysvětluje Agger. 'V sekci pro děti, pouze "nevhodné" věci, aby se našel, byl Judy Blume to Forever, který někdo starší sestra se obvykle již rezervován stejně. Obdobně platí, že Google Děti se jakousi částí pro děti na webu, zaměřený na poskytování vysoce-kvalitních výsledků na základě věku. ' "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Americké fondy stínu sítí, buduje 'internet v kufru' pro demonstranty potlačené

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/12/us-funds-shadow-networks-builds-internet-in-a-suitcase-for-re/:
Zda represivní vládu , buggy DNS server , nebo trochu stará dáma je za své internetové výpadek, to nemůže být velká zábava, ale americká vláda sympatizuje s nepříjemnou situací, pokud máte co do činění s číslem jeden z důvodů. New York Times uvádí, že americké ministerstvo zahraničí bude mít strávil nahoru $ 70 milión na "stín sítě", který by umožnil demonstranty komunikovat, i když síly, které se táhnout tradiční konektor - zatím je to utrácelo přinejmenším $ 50 mil. nezávislý mobilní telefonní sítě v Afghánistánu, a vzhledem k $ 2 milión grantu pro členy New America Foundation vytvoření "internetu v kufru", na snímku nahoře. Je to partie ok sítě zařízení určené k rázné do země a nastavit privátní sítě. Naposledy jsme slyšeli, americká ministryně zahraničí Hillary Clintonová slíbil $ 25 milión pro právě tento druh volný přístup k internetu, a New America Foundation podala návrh na některé z těch babek - viz naše větší pokrytí níže uvedené odkazy - ale zní to jako peníze proudí rychle, a v mnoha směrech nyní.

Americké fondy stínu sítí, buduje 'internet v kufru' pro demonstranty potlačované původně objevila na Engadget na ne. 12 červen 2011 12:18:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje New York Times | Poslat | Komentáře

Post-it velikosti počítač duální HD dekódování (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/12/post-it-sized-computer-does-dual-hd-decoding-video/:
Habey SOM-6670 Viděli jsme nějaké drobné PC , ale (zhluboka nadechl) Habey SOM-6670 E6XX tunel Creek QSeven počítač modul (uf ...) se podařilo zapůsobit i tento posádky vyčerpaný tech blogerů. Malý, Post-it velikosti palubě nese vložený E600 řada Atom procesor, který je vybaven integrovanou GMA600 GPU - stejné HD video dekódování jádra při práci v Boxee Box a Logitech Revue. Tento malý chlapík je schopna zvládnout ne jeden, ale dva 1080p videa najednou. Nevěřte nám? podívejte se na video po přestávce - pak se omlouvám Habey k pochybám je. Na druhou stranu, aby skutečně dát nějaký porty na tuto věc, a připojit k displeji, pevný disk, klávesnici a myš budete potřebovat dopravce deska, která přidává docela dost hromadně. Nedělejte si starosti s tím moc ačkoli je SOM6670 není přesně zaměřené na spotřebitele. PR po přestávce.

[Díky, Bin]

Pokračovat ve čtení Post-it velikosti počítač duální HD dekódování (video)

Post-it velikosti počítač duální HD dekódování (video) původně objevila na Engadget na ne. 12 červen 2011 11:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Mohl PayPal Buďte in-store možnosti?

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FDfIZ2-mjqo/Could-PayPal-Be-an-In-Store-Option:
daria42 píše "PayPal je již dlouho jedním z nejvíce-použité platební možnosti na internetu, jeho historii porce eBay miliony uživatelů se nyní rozšířila do širší dopad mnoha e-commerce weby, ale bude společnost někdy stane platnou možnost. místě prodeje plateb na skutečné fyzické maloobchodních prodejnách Ano, v souladu s globální PayPal prezident Scott Thompson -?. a PayPal je na tom pracuje právě teď, s jednou z možností založené na mobilních telefonech na cestě a další dva ve vývoji Bude zajímavé vidět, jak daleko firma dostane s jeho plány;. Osobně si nejsem jistý, jak pohodlně bych se pomocí tohoto systému "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.