středa 9. března 2011

Acer dotykové podložky / Media Center dálkové plochy na FCC

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/09/acer-touch-pad-media-center-remote-surfaces-at-the-fcc/:
Už jsme viděli Acer patří elegantní malé dotykové podložky / dálkové ovládání s jeho Revo 100 ve Velké Británii, a vypadá to, že jeden mohl být také přichází do USA, protože podobné zařízení známý jen jako RMTP-S1Q nyní prochází FCC. Stejně jako ta, kterou jsme viděli dříve, je možné toto zařízení použít jako multitouch trackpad pro ovládání Media Center PC, nebo po stisknutí tlačítka, se změnil na vzdálené standardní kompletní s podsvícenými kapacitní kontroly. Samozřejmě, to je FCC, není žádný údaj o aktuálním vydání, a uživatelský manuál součástí podání je vlastně ze společnosti volal Suyin konektor, takže se zdá být rebadge práce - i když tam je velké logo Acer na zadní straně přístroje samotného.

Acer dotykové podložky / Media Center dálkové plochy na FCC původně objevila na Engadget na st. 09.3.2011 17:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CrunchGear | zdroje FCC , bezdrátové Dobrota | Poslat | Komentáře

Jsme příliš spoléhá na GPS?

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qorP-lsIGr0/Are-We-Too-Reliant-On-GPS:
RedEaredSlider píše "nové zprávy z Královské akademie inženýrství v Londýně naznačuje rozvinutých národech se staly příliš spoléhající na systémy GPS. Zpráva z Akademie se zaměřuje na globální systémy družicové navigace (GNSS) a jejich zranitelnost. Tyto zranitelnosti zahrnují úmyslné nebo náhodné rušení , jak muž-vyrobené (např. rušení) a přírodní (například slunečních erupcí). Zatímco většina lidí rovnítko mezi GPS systémy s malou obrazovky, které si řidiči z bodu A do bodu B, uvádí se ve zprávě společnosti spoléhání se na technologie značně přesahuje , že. akademie říká, že řada aplikací s využitím technologie je tak obrovský, že bez adekvátní nezávislý záložní, selhání nebo rušení signálu by mohla mít vliv na bezpečnost systémů a dalších kritických částí ekonomiky. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Simon robot naučí chovat se jako člověk, může říct, když jsi nevěnoval pozornost (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/09/simon-the-robot-learns-to-act-like-a-human-can-tell-when-youre/:
Robot vykonávání určitého úkolu inklinuje být něco pozornost-hmatat, ale měli byste to ignorovat, že 'bot obvykle ignorovat ty taky, tupě pokračuje v jeho práci. Pokud to práce je budování auto pak se neberou v úvahu, je čeho se bát, ale pokud tento úkol je výuka lidské nepozornosti pak je zřejmě něco jako problém. Výzkumníci ve škole Interaktivní Výpočetní na Georgia Tech podařilo naučit Simon, který jsme viděli před naučit se chápat svůj hlas a tvář , působit více člověka-jako v pokusu zachytit jste pozornost. Pokud to nepomůže, může využít kamery pro detekci nepozornosti, s 80 procent klientů přesnost v nanášení den-snílky. Nejsme si jisti, co dělá, když nepozornost je zjištěn, ale doufejme, že mu nejde vše ED-209 na každém chudým studentům.

Pokračovat ve čtení Simon robot naučí chovat se jako člověk, může říct, když jsi nevěnoval pozornost (video)

Simon robot naučí chovat se jako člověk, může říct, když jsi nevěnoval pozornost (video) původně objevila na Engadget na St. 09.03.2011 16:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CrunchGear | zdroje Georgia Tech | Poslat | Komentáře

Senát Průkazy památka patentové reformy Bill

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/m_moNR_pFXY/Senate-Passes-Landmark-Patent-Reform-Bill:
inkscapee píše "americký Senát blahopřáním sám pro absolvování 'orientační' kus legislativy patentové reformy. Některé hlavní prvky jsou 'první soubor' místo první, kdo vynalezl, a končící poplatek zneužívání, což znamená, poplatky placené patentového úřadu bude vlastně fond patentovým úřadem. zvláštní, že má tuto praxi za následek nevyřízených 700.000 žádostí o patenty. Dům je údajně pracuje na podobném návrhu zákona, a brzy harmonie a přehlednosti zvítězí. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


HP Chcete-li Dejte WebOS Na PC v roce 2012

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8ljS54ljIQg/HP-To-Put-WebOS-On-PCs-In-2012:
Stenchwarrior píše "Hewlett-Packard výkonný ředitel Leo Apotheker oznámil, že WebOS bude na každém PC, které HP lodě v roce 2012. Přesunout přilákat více vývojářů a tlačit operačního systému z mobilních zařízení do osobních počítačů. Apotheker to oznámil během prezentace HP zaměstnanců v Indii, podle zprávy agentury Bloomberg. To není pravděpodobné, že WebOS bude nahrazovat stávající operační systémy na PC, ale spíše by se běžet na vrcholu Windows, aby mohli zahájit WebOS aplikací. HP již dříve oznámila své plány, aby se zasadila WebOS na PC za poslední měsíc, ale v té době, společnost neodhalila rozsahu svůj závazek vůči operačnímu systému. Nyní víme, že HP se rozumí každé PC prodává od roku 2012 bude mít WebOS nainstalován. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Recenze knihy: Sociální inženýrství: The Art of lidských Hacking

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/poKwJupOISc/Book-Review-Social-Engineering-The-Art-of-Human-Hacking:
brothke píše "Dá se shrnout všechny sociálního inženýrství: The Art of lidských Hacking ve dvou větách, od strany 297, kde autor píše Christopher Hadnagy 'nástroje jsou důležitým aspektem sociálního inženýrství, ale nedělají sociální inženýr nástroj. sám je k ničemu, ale znalosti o tom, jak využít a využívat nástroje, které je neocenitelné '. Příliš mnoho lidí si myslí, že informační bezpečnosti a ochrany dat je prostě o spuštění nástroje, bez pochopení, jak je používat. V této obrovské knize, Hadnagy ukazuje, jak zásadní je lidský prvek v oblasti informační bezpečnosti. " Pokračujte ve čtení pro zbytek přezkoumání Benova.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Leslie Valiant Výhry 'Nobelovy ceny' na počítači

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/O26XDWELj9w/Leslie-Valiant-Wins-Nobel-Prize-of-Computing:
autospa píše "ACM, sdružení pro výpočetní techniku dnes jmenoval Leslie G. Valiant z Harvardské univerzity vítěz v roce 2010 ACM AM Turing cena za jeho zásadní příspěvky k vývoji výpočetní teorie učení a širší teorie vědy o počítačích. Valiant podaná společně strojového učení a výpočetní složitost, což vede k pokroku v oblasti umělé inteligence, stejně jako výpočetní postupy, jako je zpracování přirozeného jazyka, rozpoznávání rukopisu, a počítačového vidění. On také vypustil několik subfields teoretické informatiky, a vyvinul modely pro paralelní výpočty. Turingův Cenu, široce považována za 'Nobelovy ceny ve výpočetní technice,' je jmenován pro britský matematik Alan Turing M.. ocenění nese cenu 250.000 dolarů, za finanční podpory společnosti Intel Corporation a společnost Google Inc "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Jak PC dosahuje konzole Podívejte se zastaralý

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/g0aWZsKRmdA/How-the-PC-Is-Making-Consoles-Look-Out-of-Date:
Anonymní čtenář píše: "Co je jasné z letošní Game Developers Conference je, že konzole začíná projevovat jejich stáří. S ničím za případné aktualizace Nintendo na obzoru, vývojáři na letošní GDC se obrátil své oči k PC. článek obsahuje tři videa, která umožňují nádherný pohled na, kde jsou počítačové grafiky v čele, včetně verze Unreal engine Epic, Crytek je CryENGINE 3 a DICE je Omrzliny 2 motory. Vzhledem k tomu, že tyto skoky v pastvou pro oči jsou možné pouze s aktuálním stavem na PC grafika, jsme se divit, jak dlouho konzole bude cílová platforma pro vývoj her senzace. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Apple vydal IOS 4,3

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/09/apple-releases-ios-4-3/:
Je to venku! Víte, kde jej získat.

Rozvoj ...

Apple vydal IOS 4,3 původně objevila na Engadget na St. 09.03.2011 13:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

In-hloubka Podívejte se na HTML5

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xkNghZ8mGLs/In-Depth-Look-At-HTML5:
snydeq píše "InfoWorld Peter Wayner nabízí čtyři-rozdělit série věnované nové funkce HTML5. Každý článek zkoumá vyvíjející se spec in-hloubka, se zaměřením na plátně, video, audio a grafiku pro zobrazení možností, včetně <canvas> a <video> tagy, Scalable Vector Graphics a WebGL, lokální ukládání dat, včetně webového úložiště, webové databáze a jiné API navržený přeměnit webových stránek na lokální aplikace, datové komunikace, pro cross-dokument zpráv, WebSockets, a další HTML5 API které zlepšují webové stránky a prohlížeče interaktivity,. a formy, na zvýšení kontroly nad vstupní údaje a ověřování "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Bittersweet Finale Z vesmíru raketoplán Discovery

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MDIlXCabbik/A-Bittersweet-Finale-For-Discovery-Space-Shuttle:
Julie188 píše "raketoplánu Discovery re-vstoupila do zemské atmosféry za poslední dobu středu uzavřít prostor letadla 39. a poslední plavbu. A tak ohlašuje začátek konce pro kyvadlovou programu Ameriky. Vše o posledním letu cítili epos, od jak to překonala dolů-na-na-poslední-Druhý problém spustit na své poslední misi v únoru, na své slunné závěrečné přistání v tomto týdnu. Vzhledem k tomu, těží se zastavit, Discovery tachometru činil přibližně 5750 obíhá pokrývají téměř +150.000.000míle Během 39 letů klenout celý rok ve vesmíru - záznam bezkonkurenční v historii obsadil raket ".

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Microsoft potvrzuje, Internet Explorer 9 zahájí 14. března

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/09/microsoft-confirms-internet-explorer-9-will-launch-on-march-14th/:
Měli jsme náznak , že Microsoft by uvolnění finální verze Internet Exploreru 9 na 14. března a nyní má společnost konečně oficiálně potvrdil to. Že zahájení bude shodovat s tiskové konferenci / party na SXSW, a stahování bude k dispozici počínaje dvacet jedna hodin tichomořského času (nebo o půlnoci východoamerického času). Zajímá vás, co je v obchodě? Pak se můžete vždy podívat na naše hodnocení beta verze , nebo jednoduše stáhnout sami, samozřejmě - stačí říct, že to není Internet Explorer 6 .

Microsoft potvrzuje, Internet Explorer 9 zahájí 14. března původně objevila na Engadget na st. 09.3.2011 11:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink ZDNet | zdroje Windows Blog | Poslat | Komentáře