úterý 11. ledna 2011

Louis Vuitton mobil opasku je falešný, potenciálně škodlivé pro vaše mužství

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/11/louis-vuitton-cellphone-belt-buckle-is-fake-potentially-harmful/:
Tento Louis Vuitton mobil opasku k nám přichází prostřednictvím Číny a spojuje dvě věci, které by nikdy neměly být kombinovaná: falešný návrhář pásů a bezdrátové komunikace. Za prvé, jsme všichni slyšeli varování o mobil je blízkost našich baby-tvůrci, za druhé, my jsme docela jisti, že si vezmete pás pobřeží pokaždé, když budete mít hovor povede nejen k frustraci, ale některé docela divný vzhled na metro, a konečně, je to padělek. Podívejte se, to není jako my anti-nadměrné tady, ale zdá se nám, jako ryzího zlata mobil je daleko praktičtější investic. Tento poněkud absurdní výmysl zřejmě přichází s kompletní sluchátko Bluetooth a vestavěný fotoaparát a podporuje duální karta v pohotovostním režimu a TF karet expanzi. Víte, jak se cítíme o tom, ale pokud je třeba, je tu video po skoku.

Pokračovat ve čtení Louis Vuitton mobil opasku je falešný, potenciálně škodlivé pro vaše mužství

Louis Vuitton mobil opasku je falešný, potenciálně škodlivé pro vaše mužství původně objevila na Engadget na út. 11 leden 2011 17:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje MIC Gadget | Poslat | Komentáře

Evoluce Batmobile

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6-kBAJCDW5w/story01.htm:
Všiml jsem si, to sladké grafické sledování vývoje Batmobile, že jsem strávil docela směšně dlouho zíral. Četl jsem svůj podíl Batman, ale tam jsou tuny designy, které jsem nikdy neviděl.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




ASUS Wavi Xtion snímání pohybu řídicího systému demoed na veletrhu CES (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/11/asus-wavi-xtion-motion-sensing-control-system-demoed-at-ces/:
ASUS nesmí být nikde blízko připravené pro Wavi Xtion hit na pulty obchodů (my jsme jednání 2. čtvrtletí roku 2012), ale to nezastavilo našich bratří na Engadget španělském z drážek pro hands-na předvedení na veletrhu CES. Budeme vám náhradní podrobnosti o tom, jak to funguje, ale v praxi, jsme se dozvěděli, že je to docela podobné Kinect . Ne za to, že šokující PrimeSense je za oba boxy , ale především rozdíl Zdálo se, že reakční doba. ASUS 'řešení nebyl tak pohotový jako Kinect, je pomalejší, aby uznaly a překládat návrhy na testování. Samozřejmě, že nemůžeme očekávat, že výrobek je 18 měsíců se z hromadné výroby, aby byl zcela na vrcholu své hry, ale klidně si hlavu na minulé přestávce přesně zjistit, co máme na mysli.

Pokračovat ve čtení ASUS Wavi Xtion snímání pohybu řídicího systému demoed na veletrhu CES (video)

ASUS Wavi Xtion snímání pohybu řídicího systému demoed na veletrhu CES (video) původně objevila na Engadget na út. 11 leden 2011 16:52:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Engadget španělštině | Poslat | Komentáře

Assange by mohlo hrozit exekuce nebo Guantanamo Bay

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/m-ERJWiKTwc/story01.htm:
Napsal anonymní čtenář "WikiLeaker-in-vrchní Julian Assange čelí reálné nebezpečí být vykonán, nebo potácí v táboře americkém vězení v zátoce Guantánamo, pokud v důsledku jeho vydání do Švédska, on skončí v rukou Američanů, jeho právníci argumentují. V souhrnu kostru obrany Assange je, umístěny na internet, Assange advokáti tvrdí, že je pravděpodobné, že v USA se bude snažit o jeho vydání 'a / nebo nezákonného vydání "ze Švédska. Ve Spojených státech ", tam bude reálné nebezpečí, že zadržovaných na základně Guantánamo Bay, nebo jinde, 'jeho právníci psát."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




BAE je slepý lasery volném moři piráti, nemají žádný vliv na ledě Piráti

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/11/baes-lasers-blind-high-seas-pirates-have-no-effect-on-ice-pira/:
BAE Systems má své ruce v některých dost šílené výzkumu v minulosti, od Bug Boti na neviditelný plášť a další rozvoj. Ale jak to další položka má vliv na náš plánovaný dystopian gadget komunity na volném moři (myslím Waterworld-splňuje-Engadget Zobrazit), jsme si všimnete tout de suite. Na trh jako non-smrtelný odstrašující prostředek proti pirátům, srdce lodi-založený systém je Nd: YAG laser, který může být použit k varovat útočníky více než půl míle daleko - a dezorientují je na užší rozsahy. "Efekt je podobný tomu, když útoky stíhací pilot ze směru od Slunce," uvedl BAE je Roy Evans. "Oslnění z laseru je intenzivní natolik, aby bylo nemožné, aby se zaměřila zbraně jako AK47s nebo RPG, ale nemá trvalý efekt." Wild, co? Podívejte se na PR po přestávce pro úplné minimum-dolů.

Pokračovat ve čtení BAE je slepý lasery volném moři piráti, nemají žádný vliv na ledě Piráti

BAE je slepý lasery volném moři piráti, nemají žádný vliv na ledě Piráti původně objevila na Engadget na út. 11 leden 2011 16:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink BBC | | Poslat | Komentáře

CDMA iPad přichází na Verizon, příliš, "říká finanční ředitel

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/11/cdma-ipad-coming-to-verizon-too-says-cfo/:
To není jen iPhone 4 , která se děje cestou CDMA. Verizon CFO Francis Shammo řekl Bloomberg, že IPAD bude stále podobné zacházení. I když světlo na detaily, jako jsou cena (což můžeme hádat) nebo datum vydání (které jsme ani ponětí, opravdu), Shammo dělal výslovně říci verzi, která se připojuje přímo k síti Verizon je v potrubí. Předpokládáme, že měl na mysli současné IPAD dopravce, k němuž v současné době prodává jako WiFi-jen se svazkem MiFi, ale hej, všechno je možné .

CDMA iPad přichází na Verizon, příliš, "říká finanční ředitel původně objevila na Engadget na út. 11 leden 2011 15:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Bloomberg | Poslat | Komentáře

V Google Navy

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/h2tYBWrzXTk/story01.htm:
. Theodp píše "s již shromáždil soukromou letectva, Google top execs nyní zdají být obracejí svou pozornost k budování osobní námořnictva Na poslední počítat, generální ředitel společnosti Eric Schmidt manželka se shromáždili stabilní tří klasických závodních lodích - Swan 80 Selene, 46-noha W-prvotřídní Equus a Mischief Alerion. Snad ne být předstižen, tisk píše, že Google zakladatel Larry Page jen prasklo až 45000000 dolarů superyacht volal smyslů z Nového podnikatel Zélandu sir Douglas Myers, kdo se odkazoval na honosné -ještě-úžasné jachta jako jeho 'dobrodružství lodi.' Jak Google rád říká, 'jen poslední kroky v závazku společnosti Google na čisté a zelené energie budoucnosti.' Ano, Google execs jíst jejich vlastní kalkulátor uhlíkové stopy krmivo pro? " Vše co vím je, když Larry chce jít na ryby, budu přinášet návnadu-nebo on může přijít sem a ryby na Zen pontonu loď. Je to jen jednou unikly, motor obvykle začíná až, a zároveň není helipad, tak bych rád se dívat na někoho vyzkoušet.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Best of CES 2011

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/11/best-of-ces-2011/:
Možná, jen možná , jste si všimli, že Engadget přesídlil minulý týden do města hříchu na CES 2011 . Ach ano, my jsme zapadli do kempu ve dvoulůžkovém-široký přívěs, liveblogged naše srdce ven, česaná show podlaze, a pracoval náš zadní části pryč, aby vám přinesla více gadget novinky, než jste kdy považovali za možné. Je to pravda, jsme se psaný přes 720 míst ( 40 nebo tak asi tablet sám!), natočil více než 180 videí , a přivedl vás více než 350 fotogalerií za posledních sedm dní. To je tuny technologické novinky a produkty, ale samozřejmě pouze některé z nich byli schopni povznést se nad ostatní a držet se v naší děsivé kolektivní úlu-mysl. Díky, že řekl, že jsme splněny naše roční nejlepší seznamu pro vás, tak narazí na break a svátek vaše oči na to, co jsou povinni být jedny z nejlepších produktů do nového roku.

Pokračovat ve čtení Best of CES 2011

Best of CES 2011 původně objevila na Engadget na Út. 11.01.2011 15:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky pohlížet http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z inovací finské společnosti Nokia. Tentokrát je to na přelomu starší C5-03 Nokia bratr C5 Nokia, mobilní, a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminál lehký (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další funkce, budete ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykové obrazovky 3, 2 palce, Nokia C5-03 obsahuje 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměti, Nokia C5-03 nabízí 40 MB interní, které mohou být přeměněny na až 16 GB, pokud používáte kartu microSD, ačkoli série bude obsahovat 2 GB

Jako operační systém je Nokia C5-03 běží na Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Přístroj menu nabízí kvalitní sbírka ikon, které umožňují přímý přístup k mailovým účtům a sociálních sítí.

Některé aplikace upozornit na Nokia C5-03 patří přístup k Nokia Music Store a Ovi Store, ze které si můžete koupit hudbu a aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech typů dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsem řekl, budeme se 170 eur.

ISP Upozornit Evropa - webová stránka Bloky nefungují

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/B8FlX2CUnSY/story01.htm:
Mark.JUK píše "Evropský internetových služeb asociace (EuroISPA) dnes varoval Evropskou unii (EU), že plány zaměřené na boj proti online pohlavního zneužívání dětí obsahu, který navrhuje platnost ISP do přijetí závazných stránky blokovat (cenzura) technologii, bude nebude fungovat, protože tyto metody se dají snadno obejít, ISP by mohl pokrýt vaše oči, ale někdo může ještě trvat zavázanýma očima z Namísto EuroISPA vyzval poslance EP, aby zvážily trvalé odstranění internetové pohlavního zneužívání dětí obsahu u zdroje, i když to také běží na. problémy, když jsou servery založené mimo své pravomoci. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Jak si představit 100 GB Google textových dat?

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lRQnkESVHZc/story01.htm:
Anonymní čtenář píše "Je úžasné série grafů, které zobrazuje trigrams a bigrams, části vět, které byly získány z údajů webu Google set. Grafů zdůraznit slovní asociace a frekvence, se kterou používáme je na webových stránkách. Chris Harrison z Carnegie Mellon University zjistili, že například slovo 'on' je často vázáno na 'tvrdí,' když 'ona' je nalezen často s 'miluje.' Tam jsou také slovo-vztahové diagramy, které zdůrazňují slova použita v kombinaci s jejich protiklady, jako jsou dobré a špatné, míru a války, a PC a Mac. " Existuje mnoho z těchto věcí, a oni jsou opravdu zajímavé procházet.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Ford Focus Elektromotor vytěžené, rozdělené vedví, měděný vystaveny střeva

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/11/ford-focus-electric-motor-extracted-split-asunder-coppery-guts/:
Ford Focus Elektromotor vytěžené, rozdělené vedví, měděný vystaveny střeva
Včera jsme viděli nevyžádané v zavazadlovém prostoru , teď je tu to, co je pohánět to. Je to motor, který dělá Ford Focus Elektrické jít, a zatímco my stále nevíme mnoho detailů (my jsme nemohli dostat kdokoliv citovat nás hmotnosti) je poměrně kompaktní maličkost. My jsme však, dostanete potvrzení, že to nebude provozovat buď prostřednictvím standardního vysílání, jako je suchá spojka-automatické, že pravidelná Focus přichází s, ani něco jako dvou-rychlostní převodovka, která Tesla používá ve svém Roadster . Bude to "jako CVT" my jsme řekli, držet motor v jeho nejúčinnější RPM, a když si nejsme jisti, co to vypadá vevnitř jsme si jisti, že tam bude bez řazení zapojen, ani ruční ani automaticky.

Ford Focus Elektromotor vytěžené, rozdělené vedví, střeva vystavena měděný původně objevila na Engadget na Út. 11.01.2011 13:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře