úterý 29. března 2011

CrunchBoard Práce: Práce na TechCrunch

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/M6BE7Q3edIc/:
Řada

Nintendo říká 3DS soubory den-jeden handheld prodejní rekord, není to vyčíslit

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/29/nintendo-says-3ds-sets-day-one-handheld-sales-record-doesnt-qu/:
Kolik Nintendo 3DS handheldy dostala prodal americký po Triforce Johnson dostal jednu ? Dost pro Nintendo pochlubit. "US-den jeden prodejní čísla pro 3DS Nintendo byla nejvíce ze všech Nintendo ruka-konat systém v naší historii," tvrdil dnes firma s tím, že objem technickou podporu volání obdržela také "hluboko pod mírou zkušený během uplynulých hardware starty, "a že nejsou tam žádné rozšířené problémy s ruční. To může znít trochu předčasné, vzhledem k Nintendo nebude poskytovat aktuální údaje o prodeji až do 14. dubna, ale my jsme ochotni uvažovat o možnosti, že Virtual Boy dědictví se provádí: snad tentokrát, jen hlavní bolesti hlavy handheld Nintendo vytvoří se pro likes Sony a Microsoft.

Nintendo říká 3DS soubory den-jeden handheld prodejní rekord, není to vyčíslit původně objevila na Engadget na út. 29 březen 2011 16:50:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Joystiq , Shacknews , USA Today | | Poslat | Komentáře

Coulomb ChargePoint app nyní poskytuje EV nabíjecí stanice stav

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/29/coulombs-chargepoint-app-now-provides-ev-charging-station-statu/:
Je tu bohužel stále žádná verze Android, ale Coulomb nyní válí poměrně velké aktualizaci svého app ChargePoint pro IOS a BlackBerry. Kromě toho vám pomůžeme najít EV dobíjecích stanic ve Spojených státech, Evropě a Austrálii, bude aplikace nyní také v reálném čase informace o stavu nabití, včetně věcí, jako celkové náklady účtovat a aktuální nabíjecí stanici konfiguraci. Další vylepšení patří nový režim krajiny, schopnost zobrazit vaše domácí ChargePoint stanici , a schopnost hledat jen v blízkosti stanice ChargePoint (v tis nohy poloměr). Celou tiskovou zprávu se po přestávce.

Pokračovat ve čtení Coulomb ChargePoint app nyní poskytuje EV nabíjecí stanice stav

Coulomb ChargePoint app nyní poskytuje EV nabíjecí stanice status původně objevila na Engadget na út. 29 březen 2011 17:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Telematika Novinky | zdroje iTunes Náhled , BlackBerry App World | Poslat | Komentáře

Zobrazil: úžasné, non-funkční 'robot' z bezcenné části počítače

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/29/visualized-awesome-non-functioning-robot-made-from-worthless/:
Možná to není vlastně nic dělat, a je to rozhodně v žádném nebezpečí plazení do (nebo z, však, že metafora funguje) záhadná údolí , ale Mike Schropp je poslední výtvor určitě vykouzlí úsměv na naší tváři. To vše, co potřebuje, je pár Pentium Nikes a bude to opravdu styl! Získejte bližší pohled po přestávce, a poté klikněte na zdroj odkaz na spoustu záběrů na glamour Celkem blog Geekdom.

Pokračovat ve čtení představil: úžasné, non-funkční 'robot' z bezcenné části počítače

Zobrazil: úžasné, non-funkční 'robot' z bezcenné počítačových dílů původně objevila na Engadget na út. 29 březen 2011 16:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Celkem Geekdom | Poslat | Komentáře

NASA Zranitelné Chcete Zmrzačená kybernetickým útokům

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Ejd-16zbVbo/NASA-Vulnerable-To-Crippling-Cyber-Attacks:
RedEaredSlider píše "počítačové sítě NASA spoléhá na plnění svých miliard dolarů misí je stejně jako váš Mac nebo PC doma,. Zranitelná kybernetickým útokům NASA servery obsahují zranitelnost, která by mohla umožnit kybernetického útoku ochromit celou agenturu, podle nedávného auditní zprávy z Úřadu generálního inspektora. zpráva byla nelichotivý pohled na vnitřní chod NASA zabezpečení počítače, jako generální inspektor doporučila agentura urychlila provádění nové agentury-široký program, aby dohlížel na síti bezpečnostní problém. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Věci, hůř na Fukushima

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5CVUCMOc-tA/Things-Get-Worse-at-Fukushima:
Anonymní čtenář píše "Radiační úrovně jsou nebetyčné kolem Fukushima japonské jaderné elektrárny, jak zprávy ukazují, že radioaktivní jádro je přehřátý a tál přes jeho obalu plavidla a na betonovou podlahu úroveň radiace uvnitř reaktoru, dvě byly v poslední době měřit na 1.000 millisieverts za hodinu -. úrovni, tak vysoko, aby pracovníci mohli jen v oblasti zůstanou po dobu 15 minut v rámci stávající expozice směr. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Obrana útočit a Tor sítě

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/H04ln8O50dA/Attacking-and-Defending-the-Tor-Network:
Trailrunner7 píše "V mluvit na semináři USENIX leet Úterý, Nick Mathewson z Tor projektu diskutovali skupiny nedávné výzvy, v reakci na potlačení úsilí vlád v Egyptě, Číně a jinde. Co Tor členové se naučili v těchto nedávných událostech je, že zatímco vlády jsou stále více dopředu o jejich ochotě vypnout přístup k internetu zcela nebo cenzurovat obsah, uživatelé jsou také čím dál vynalézavější. Mathewson řekl, že skupina pracuje na metodách zmírnění problémů, které vnitrostátní úrovni-omezení způsobují pro uživatele Tor. Jedna metoda zahrnuje přechod na modulární způsobu přepravy s cílem obejít některé škrtící že ISP provést na šifrovaný provoz tak, aby Tor použití těžší. V samostatné mluvit leet, Stevens Leblond z INRIA ve Francii představila výzkum metod pro sledování Tor uživatele zpět do jejich IP adresy. Jeden z útoků, které Leblond a jeho co-autoři s názvem "Bad Apple," použitý výstupní uzel, který výzkumníci kontrolován, aby se vysledovat toky dat odeslaných uživateli stahování přes Tor zpět do svých IP adres. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Gemalto přinášet NFC plateb telefony jakékoli inteligence s MasterCard PayPass SIM

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/29/gemalto-bringing-nfc-payments-to-phones-of-any-intelligence-with/:
Gemalto přinášet NFC plateb telefony jakékoli inteligence s MasterCard PayPass SIM
Vidíme NFC čipy se ukazovat a lechtání innards více a více mobilních zařízení, ale tímto tempem to bude věky, než uvidíme nějaké vlastní proniknutí na trh. Gemalto může mít jen skok-začal proces, který s novým NFC na SIM karty design, který je certifikován MasterCard PayPass . Je to podobné společnosti Zuckerberg na SIM projektu jsme slyšeli o tom minulý měsíc, ale tentokrát je to bezdrátově platit za nápoje a ne bezdrátově říkat svým přátelům, jak moc si prostě musel pít. To znamená, že blízko-oblasti bezdrátových platby, by mohla být uvedena do téměř každé GSM telefon na světě, také umožňující bezpečné on-zařízení transakcí, stejně jako přidávat více minut předem-placené telefonní. To je řekl, aby byl začátek "masové komerční roll out," dává nám naději, že brzy zapomněl naše peněženky doma bude funkce a ne chyba.

Pokračovat ve čtení Gemalto přinášet NFC plateb telefony jakékoli inteligence s MasterCard PayPass SIM

Gemalto přinášet NFC plateb telefony jakékoli inteligence s MasterCard PayPass SIM původně objevila na Engadget na út. 29 březen 2011 15:26:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Gemalto | Poslat | Komentáře

Sony uvádí ceny a velikosti "Google TV?

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Zdá se, že někdo v rámci společnosti, nebo nejste spokojeni se svým platem a chtějí zničit překvapení, že společnost připravila na úterý 12. října, nebo opravdu prošel nutkání. Proč? Protože nejen unikly informace (které nevíme, jestli je to reálné) o možných velikostech, ve kterých Google bude TV, ale také jména se objevila, které by byly jen modely v pochybnost.

Jejich jména jsou: NSX-24GT1 24 palců, NSX-32GT1 31 palců, NSX-40-palcový 40GT1 NSX-46GT1, (uhodli jste) na 46 palců. A přesto, i nebezpečí, že jejich ceny by celkem mezi 1.300, 1.400 a 1.900 amerických dolarů.

Zvědavý detail: pokud je to pravda, nejlevnější Google TV by bylo ještě dražší (300 dolarů), že 32-palcový model dražší než Sony má lidem v jejich katalogu.

Muž v nesnázích Za pomocí vrtulníku na vodní lyže

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mUdrAGgjDPM/Man-In-Trouble-For-Using-Helicopter-to-Water-Ski:
Australský muž strávil odpoledne vodní lyžování s jeho synem nelze zjistit, co všechno ten poprask kolem. Koneckonců, on nebyl pilotování helikoptéry tažení jeho syna z nedbalosti. "Je to hon na čarodějnice," říká Milton Jones. "Byl domů z internátní školy. Jsem jen vidět ho na několik týdnů každý rok a my jsme byli jen s trochu legrace. Bylo to naprosto bezpečné. Já jsem byl létání na 20 let a jsem velmi zkušený. Všechny Yahoo vyšlo ze mě nyní. " Bohužel úřad pro civilní letectví si nemyslí, že vrtulník lyžování je zdravé otec-syn činnosti a hrozí právní kroky.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Stránku nelze Turn Back Hodiny na Google

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LJGf9rxgIvo/Page-Cant-Turn-Back-Clock-At-Google:
rsmiller510 píše "Stejně jako nastupující generální ředitel Larry Page chtěl Google tak rychle na nohy, jako malá firma, když jsi tak velký, jak Google, rozhodnutí-dělat dostane zapadl v řídící struktura, a to je těžké, aby se společnosti něco, co není. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Den s Deadmau5: LED, Super Mario, a techno

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/29/a-day-with-deadmau5-leds-super-mario-and-techno/:
Deadmau5 (také známý jako Joel Zimmerman) je jedním z největších jmen v elektronické a house music scény - a on je shodou okolností také hlavní tech hlavu. Nedávno, kanadský výrobce přidány některé působivé nové zařízení na jeho inscenacích, v podobě masivní LED-krytá krychle a podpis mau5head (to je vyslovováno "myš-head" v případě, že jste nemohli hádat). Přečtěte si spolu po přestávce na exkluzivní pohled na přesně to, co se děje uvnitř mysli Deadmau5 - a to doslova i obrazně.

Pokračovat ve čtení den s Deadmau5: LED, Super Mario, a techno

Den s Deadmau5: LED, Super Mario, a techno původně objevila na Engadget na út. 29 březen 2011 13:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

MySpace ztrácí deset milionů uživatelů v jednom měsíci

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/c4l9b4UQrps/MySpace-Loses-Ten-Million-Users-In-One-Month:
Goldiloxx píše "sociální síťovací internetové stránky MySpace ztratil více než deset miliónů uživatelů v období mezi lednem a únorem 2011, podle comScore. V únoru 2011 se internetové stránky měly méně než 63 milionů uživatelů, se od předchozích celkového počtu přibližně 73 milionů."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Muž obviněn z prodeji americké vojenské Drones On eBay

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hE92KwO1pyc/Man-Accused-of-Selling-US-Military-Drones-On-EBay:
garymortimer píše "47-rok-starý Henson Chua je trochu problém, že se snaží prodat RQ-11B 'Raven' bezpilotní vzdušný dopravní prostředek na eBay Z článku:. 'federální hlavní porota v Tampě se vrátil obžalobu nabíjení Henson Chua , 47, z Manilla, Filipíny, s porušováním vývozu zbraní zákon o kontrole a pašování, po šetření americké Imigrační a Customs Enforcement je vnitřní bezpečnosti vyšetřování. Jestliže odsouzený ve všech ohledech, Chua čelí maximální trest 20 let ve federálním vězení. '"Jsem kope sám za chybějící této aukce.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Censorware dodavatelů mohou zastavit v polovině-východ Jednání

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1dTkYakABEw/-Censorware-Vendors-Can-Stop-Mid-East-Dealings:
Slashdot pravidelné Bennett Haseltonová je zpět s příběhem o cenzuře internetu na Blízkém východě. Několik software blokující společnosti tvrdily, že nemají žádnou kontrolu nad tím, jak různé vládami Středního východu používá jejich software. Bennett říká, že je čas dát to zjevně falešný nárok na odpočinek. Americké společnosti by mohly censorware snadno uříznout vládami Středního východu používat jejich software, a tak, aby jejich stávající systémy filtrování mnohem méně efektivní, oni prostě odmítnou udělat. Hit na odkaz níže vidět, co má říkat, a dělat si vlastní názor.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.