neděle 10. července 2011

Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z nových prvků finské firmy Nokia. Tentokrát je to na přelomu Nokia C5-03 Nokia staršího bratra C5, mobilní, a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminálu lehká (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další caracterísitcas, že ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykového displeje 3, 2 palce, Nokia C5-03 je vybaven 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměti, Nokia C5-03 má 40 MB interní, která může být přeměněna až na 16 GB, pokud používáte kartu microSD, i když řada obsahuje 2 GB

Jako operační systém je Nokia C5-03 pracuje s Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Menu přístroje nabízí dobrou sbírku ikon umožňují přímý přístup k e-mailovým účtům a sociální sítě.

Některé aplikace Vrcholem Nokia C5-03 jsou přístupová na Nokia Music Store a Ovi Store, odkud můžete nakupovat hudbu nebo mobilní aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsme se bavili, budete je 170 eur.

Desková tektonika postižených míst teplé pláště

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/qiTo1yPYLbk/plate-motion-affected-by-hot-spots.ars:

Plášťová pera, oblastí neobvykle horké horniny, které mohou prorazit do zemské kůry vytvořit sopky, jako je Havajské ostrovy, které byly myšlenka mít vliv na pohyb tektonických desek, ale česání se důkaz pro to bylo obtížné. Článek publikovaný v časopise Nature mohou konečně poskytly solidní příklad pera v akci.

Práce se spoléhal na sledování pohybu desku pomocí magnetického měření. Zemské magnetické póly obyčejně (z hlediska geologického času) obrátit se s magnetickým strávit čas u severního pólu zeměpisného pólu na jih. Tato orientace je zajat krystaly magnetitu, které jsou uzamčeny v místě, magma ztuhne na kámen.

V důsledku tohoto procesu, pruhy normální a přepólování paralelně k rozšíření střediska na dně oceánu, kde se magma tuhne na nové kůry. Protože celá planeta zažila stejnou magnetickou události, změny v šířce jednotlivých stripe říct, jak moc rockové vykrystalizovala během této doby, což vám řekne, rychlost pohybu desky na rozšíření centra.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


LG 3D TV Kino si Full HD certifikaci VDE

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IU8ElUyUwNY/LG-Cinema-3D-TV-Get-Full-HD-Certification-From-VDE:
i4u píše: "Společnost LG dnes oznámila, že německá VDE, jeden z největších technických a vědeckých organizací v Evropě, potvrdil LG kino 3D TV bude Full HD v 3D režimu. Film LG vzorované Retardér (FPR) technologie, používané na CINEMA 3D televizory, vytváří dojem 3D hloubky dodáváním dvou linka 540 obrázků, jeden pro každé oko, které je pak spojen přes brýle vytvořit jednotný 1080p obraz. otázce VDE umožňuje LG nést plnou HD odznak. zde není žádné vysvětlení, jak jeden VDE přijde k tomuto rozhodnutí. Má osobní zkušenost ukazuje poměrně velký rozdíl mezi rozlišením FPR a expoziční skla na 3D televizi. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nový ředitel říká Mezinárodní měnový fond v USA musí zvýšit limit dluhu, nebo bude čelit "Nasty důsledky"

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4-0hY7XOVGc/New-IMF-Head-Says-US-Must-Raise-Debt-Limit-or-Face-Nasty-Consequences:
fysdt píše se to z článku na ABC News: "Mezinárodní měnový fond nový šéf předpokládá" skutečné ošklivé následky "pro USA a globální ekonomiky, pokud by USA nedokáže zvýšit své půjčky limitu Christine Lagarde, první žena v čele půjčování. instituce, řekl v rozhovoru vysílání neděli by to způsobilo úrokové míry ke svahu a akciové trhy klesat. To by ohrozilo důležitý MMF cíle, kterým je zachování stability ve světové ekonomice, řekla. půjčování USA limit je 14,3 bilionu dolarů. Obamova administrativa představitelé tvrdí, že USA začnou standardně bez dohody 2 srpna. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Evropská kosmická agentura vytváří miliarda pixelový fotoaparát, volá její GAIA

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/10/european-space-agency-creates-one-billion-pixel-camera-calls-he/:
Když slyšíme jméno GAIA, naše paměť automaticky přiblíží zpět k Whoopi Goldberg, vyjádřený Matku Zemi z planety kapitána. To není, že GAIA, ale co do činění s planetami. Zpět na přelomu tisíciletí, European Space Agency vymyslel ambiciózní úkol zmapovat miliarda hvězd v naší Galaxii - ve 3D (vložit Joey Lawrence "Hej!"). K tomu, zapůsobila sídlem ve Velké Británii E2V Technologies a postavil obrovské digitální fotoaparát skládá z 106-pohodlně vejde zařízení Charge Coupled - největší někdy pro vesmírný program. Tato kreditní karty ve tvaru, lidské vlasy, tlusté desky z karbidu křemíku chovají jako malé galaktické oči, každé uložení dopadajícího světla jako jeden pixel. Není dostatečně velký dojem? Pak za to: hvězdná kamera je tak vševidoucí ", by mohl změřit náhledy člověka na Měsíci" - od Země. Jo. Set startu na Sojuz-Fregat v průběhu letošního roku, nebeská Surveyor svá pětiletá domů Země-Slunce L2 Lagrangeův bod, zářil jeho outerspace objevy rádiových nádobí ve Španělsku a Austrálii - a občas vykukovat na svého bližního okna.

Evropská kosmická agentura vytváří miliarda pixelový fotoaparát, volá její GAIA původně objevila na Engadget na ne. 10.7.2011 15:28:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Slashdot | zdroj Evropská kosmická agentura | Přeposlat | Komentáře

Groupon pro sport? Sedadla Crowd přivádí denní úděl Model vstupenky na sportovní

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/s0nD-Tl9M_Y/:

Denní nabídka míst, a velký, se zdá, jako by tady zůstat, hodně k zlosti Rocky Agrawal to jistě. Ať už souhlasíte s Rocky je závan příspěvků za poslední měsíc o Groupon a jeho klaka klonů, denní nabídka model není dokonalý, a rozhodně to stojí úsilí, aby se ujistil, že malé podniky a obchodníci jsou nuceni k strukturování jednostranné vztahy s Denní nabídky míst. Justin Cener, zakladatel a CEO společnosti Crowd míst , souhlasí s tím, že Denní nabídka modelu není ideální pro všechna průmyslová odvětví a obchodníci by neměli sílu model jen proto, že každý den řeší jsou všechny vztek v těchto dnech.

Jak již bylo řečeno, Cener si myslí, že našel výklenek, který je vhodný i pro každodenní obchod a Nákup skupina model: sportovní vstupenky. Sedadla Crowd Zakladatel mi řekl, že si myslí, že firmy s zkáze zásob stát získal nejvíce od Denní nabídky modelu a že sportovní Vstupenky jsou ukázkovým příkladem: Pokud vstupenky na nedělní odpoledne na fotbal jdou neprodané, mohou být tyto vstupenky zejména nesmí být jen prodávané na pondělí. Lístky jsou ztraceny. Pro dobré.

A co víc, firmy, které vydělávají peníze na doplňkové zboží a může vytvářet nákupy, které tvoří pro peníze prohrál v sleva stojí mnohem víc, než jen rozdělit i na tento druh obchodů. Obecně řečeno, pokud se slevou vyjde ven, aby se 75 procent nebo více, je to ztrátový podnik pro obchodníka - samozřejmě v závislosti na dohodě poskytovatele řez.

Denní nabídka model může být úspěšný v okrajové trhy, Cener řekl, protože v případě Vstupenky sportu (a vlastně jakékoli jiné jízdenky, prodej výrobků - by kin bude další), mohou být "zaručené přebytkové" příjmů z doplňkových zdrojů, jako jsou koncese, parkoviště,, pivo, suvenýry, a tak dále.

Nika Důraz je kladen také na nohu Crowd míst (zejména v obličeji odpůrci Groupon tam). Když se uživatel zaregistruje na startu je služba, jsou přihlášení k nákupu Sport Vstupenky - a sportovní vstupenky pouze - ve srovnání s Groupon, kde uživatel může mít zájem o masáže, last minute nebo restaurace, last minute, nebo filmové nabídky. Zaměření na mezeru na trhu může také zabývat otázkou dlouhodobé hodnoty, Groupon obchody jsou stále skvěle diskutabilní jako prostředek pro vytvoření věrné zákazníky, ale mezeru na trhu, Cener si myslí, že sportovní fanoušci jsou již nakaženého od přírody. Jsou také bude podporovat, aby se stal opakované návštěvníky, protože chtějí podpořit svůj tým a dostat se co nejvíce her, jak je to možné, zvláště když mohou využívat vysoce zlevněné nabídky.

Další bod: Denní nabídky míst nedělají dobrou práci zprostředkovat přidanou hodnotu pro obchodníky, které s partnerem, což je důvod, proč Cener doufá, že sociální média, včetně odkazů na Facebook týmů a Twitter stránek a podpory jeho uživatelům ", jako je "a" po ", mohou týmy spojit se svými fanoušky za jejich vlastních podmínek. Dav sedadel poskytuje "best practices" pro obchodníky, nabízet týmy rady, jak udržet nové zákazníky, jako je povzbuzovat je, aby přihlásit na e-mail seznam, nebo včetně marketingové materiály a letáky v místě poukázky výměny, nebo dokonce vítá Crowd míst Uživatelé prostřednictvím značení JumboTron.

Los Angeles-založil startup, který zpočátku od minulého měsíce, nabízí slevy 50 až 90 procent z nominální hodnoty sportu vstupenky. V tomto bodě, služba je dostupná v Los Angeles, San Francisco, New York, Chicago, a Boston, ale Cener říká, že chce pokračovat v rozšiřování do všech velkých měst v USA

, Jak to funguje? Uživatelé zaregistrovat Crowd Sedadla a potvrďte e-mailem, když s

Mýdlo Media

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/c6mEuc7aXB0/:

Ó Pane nechceš mi koupit Mercedes Benz. To je, jak se cítím o podivné cestě jsme na naší sociálních studií. Kdysi se, že jsem mohl jen sedět a chtějí pro domácí Mickey Mantle run, a opravdu, bylo by to tam. Výkonný kompaktní houpačka vytváří oblouk na rozdíl od jiných, stále roste, jak se vyjasnilo outfield zdi.

Na základní úrovni se snažíme najít domov, můžeme investovat dovnitř sociální sítě krajina vypadá, že je otřesena novým Google sítě produktu, ale svým způsobem je to stále zpevněné. Monolit, Facebook, zůstane nepoškozená. Experiment, Twitter, nic méně jisti, co to je, ale přesvědčeni o její hodnoty. Co zbývá, Microsoft.

Je to způsob, jak brzy handicap něco na stupnici vítězů a poražených, ale mnohé věci jsou již zřejmé. Plus dobyl médií, ale co z toho? Na rozdíl od Apple, které změnily média s iPad, Google plácl čerstvou vrstvu laku na společenské místnosti, která byla na FriendFeed a poskytla poměrně sázka na jistotu, že práci, kterou dal v něm bude k dispozici pro některé podstatné dobu. Stojí za to investovat do proudu oznámení, jak jsme předělat naše grafy ještě jednou.

Bez agregace citací, Plus je více interaktivní příručka pro sebe, než cokoliv rušivé. Google má čas a motivaci, aby si všichni na svých místech ještě před zahájením hry, a my jsme dostatečně pohodlná čekat, zatímco my Podívejte se na naše staré známé proudy vidět, co nám uniká. Tentokrát máme co do činění s platformu, která se nezhroutí, když je sledování zapnuto. Otázkou je kdy, ne-li.

Twitter již hlasoval v této otázce tím, že zavře jeho firehose na Google Realtime Search. V podstatě žádný způsob, jak získat stopy předán k vám na talíři, stejně jako žádný způsob, jak jsme na prodej. V sázce: Twitter je sociální grafu a jak může být použita pro personalizaci obsahu proudu. Všichni mluví o překrývající se kruhy na Plus mluví stejným problémem, jak odvodit signál na jiné informace, než jak je cool Plus.

Má Twitter má cenu, za kterou je jeskyně? Ne tak docela. Druhá taková je cena stanovena celková hodnota celého segmentu trhu se zhroutí. Řekněme, že Google získává stopy a nechá nás váží naše obsah stream Plus identity jedním kliknutím. Najednou Facebook (a Microsoft) mají obrovský problém, protože používáme kruhy zastaralé Facebook osobní grafu při prodeji našich médií preference zájemci s nejvyšší nabídkou.

Takže Facebook čítače s větším počtem, který by byl odmítnut, protože z rozsahu Facebooku. Tam a zpět, do té míry, čísla by tak daleko v nepořádku, že pouze Microsoft mohl dovolit, a proč? Ten, kdo uzavře dohodu, že ztratí AOL / TimeWarner část jeho hodnoty. Ve skutečnosti by Twitter je získat velký kus ani společnosti, která by se vytratil na blízko. A co budou dělat v případě, že dohoda byla hotovosti? Nic koupit do výjimkou poražený dražby.

Více pravděpodobný, bude Google nadále úspěšná při budování své identity alternativní graf, počínaje (sociální), média a pohybuje se do prostoru s obsahem agregace značek. Zajímavým testem bude, co se stane s All My Children / Jeden život žít obchod, kde dva mýdla se stěhují do iPad platformu. Jak budou zpeněžit to s vyčnívající 50 milionů dolarů výrobní náklady závisí pouze na druhu stopy nebo @ uznání cílení, že Apple prostě oznámil, s, čekat na to, Twitter IOS 5.

Přichází, jak to dělá právě včas na novou sezónu podzim, může média mýdla dopadat být důvodem Twitter zůstává nezávislý. Netflix se jako nový upfronts, budou výrobci uvedení na iPad a financovat výrobu s streaming posmrtném životě. Není to náhoda, že ABC udržel IP

Weird Science objeví růžové brýle pivo

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/O8wC-mtTF3U/weird-science-discovers-the-rose-colored-beer-goggle.ars:

Neúspěchu litovat, "lituje sexuální situace": Bonus Weird Science body za tento dokument titul . "růžové brýle pivo", který obsahuje frázi Fráze vyšel z průzkumu konzumace vysokoškoláků a jejich negativní důsledky ", jako je kocovina, bojuje, a politováníhodné sexuální situace." Není-li něco opravdu těžké se stalo, že většina lidí, kteří měli negativní důsledky psal je za jednorázový zážitek, který se již nebudou opakovat. Ale studenti, kteří měli pozitivní sociální zkušenosti, zatímco pil zřejmě myslel, dobré věci by se stalo, příště narazí na láhev.

Ženy nejsou předstírat (nebo alespoň ne tak často jako muži): Ti z nás, kteří sledují mezinárodní fotbalové také měli možnost stát se jedná kritiků, jak propracované skoky a zjevné utrpení vyplývají z nejmenší z čeho se dotkne. Jak to dopadá, výzkumníci tady s námi, vyčíslení rychlost kteří hráči narazí na zem: 11,26 incidenty hru. Ale s Světového poháru žen v pokrok, skupina vědců ze Severní Karolíny, rozhodl se podívat na své hry , produkovat dokument s názvem "Odhad zranění simulace ve fotbale Mezinárodního dne žen." Pro začátečníky, ženy narazila na zem jen asi polovičním tempem mužů, pouze s 5,74 zjevné zranění hru. Určitý zranění, které byly definovány jako krvácení nebo stačí, aby zaklepal na hráče z hry, představovaly pouze 0,78 těch, však naznačuje, tam je nějaký filmovat děje. Na straně kladů, byly tyto sporné zranění, která není spojena se vyhrát na hřišti.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Shuttle Atlantis doků s Mezinárodní kosmickou stanici pro poslední čas

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6gwzvXPeJNY/Shuttle-Atlantis-Docks-With-International-Space-Station-For-the-Last-Time:
BBC zprávy, s videem, že raketoplán Atlantis "se spojil s Mezinárodní vesmírnou stanici pro finální čas. Raketoplán přinesl roční zásobu jídla a kolem dvou tun dalších zásob a náhradních dílů na ISS", kde raketoplán zůstane ukotven po dobu nejméně sedmi dnů.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


HDMI Skupina údajně odražení Mini DisplayPort-k-HDMI adaptér

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/10/hdmi-group-reportedly-putting-a-stop-to-mini-displayport-to-hdmi/:
Pokud jste přemýšlel o koupi jednoho kusu Mini DisplayPort-k-HDMI kabel , aby videí z MacBooku HDTV, můžete si ho nyní. Podle zprávy z TechRadar, skupina za HDMI se rozhodla, že nesplňují požadavky a nemohou být testovány na kompatibilitu, nebo licenci. Jejich hřích? Nemít muž HDMI konektor na obou stranách, jak to vyžaduje specifikace, která umožňuje pouze klíčů představovat všichni-žena párování Mini DisplayPort a HDMI pro svou práci. Už jsme kontaktovali skupiny zjistit, co přesně se děje, ale dokud nebudeme slyšet back to může být vhodné sledovat najednou černém trhu kabelových ceny jako benzín před velkou dovolenou.

HDMI Skupina údajně odražení Mini DisplayPort, HDMI adaptér k původně objevila na Engadget na ne. 10.7.2011 13:27:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink SlashGear , TUAW | zdroj TechRadar | Přeposlat | Komentáře

V Robot Soccer, USA dominuje tým RoMeLa Robocup 2011

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4BBHMvxaFNw/In-Robot-Soccer-US-Team-RoMeLa-Dominates-Robocup-2011:
Narmacil píše: "Americký tým RoMeLa se přehnala Robocup 2011, vyhrál první místo v obou kluk velikosti a mládež velikosti oddílů. (Video) Charli, Amerika je první v plné velikosti autonomní humanoid, se podařilo také vysoké skóre rekord pro Teen velikosti divize. Darwin, dítě-klížil robot, porazil Darmstadt Dribblers, předchozí světový pohár, a pokračoval do finále vyhrát ven. " Musí být radost Blacksburg dnes.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Google táhne co.cc subdomény z domovních prohlídek, přináší naše globální malware noční můra do konce

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/10/google-pulls-co-cc-subdomains-from-search-brings-our-global-mal/:
Google je již na Creative slzu v poslední době, vyvalit nové produkty a rekonstrukce starších . Ale je tu důvod frázi "vyhledávací gigant" je synonymem pro Big G, a to je vždy snaží vrátit lepší výsledky . Někdy to znamená, že jeho vylepšování algoritmu zabránilo SEO-gaming , jindy to znamená pád přes 11 milionů stránek ve výsledcích vyhledávání, protože společnost prostě při blokování co.cc subdomény.. Google klasifikuje jako "freehost" - to patří ke korejské společnosti, která nabízí bezplatné nebo levné domény, často hromadně registrované - a po automatické skenování odhalily vysoké procento malware-hosting webů, se rozhodla vyčistit celé partie z jeho výsledky. Samozřejmě, je to něco, jako použití jaderné zbraně proti švábi: způsobuje mnoho vedlejších škod, zatímco váš skutečný cíl se rozeběhne k jeho další úkryt. Přesto jsme si Google a jeho statečně donkichotské misi.

Google táhne co.cc subdomény z domovních prohlídek, přináší naše globální malware noční můra do konce původně objevila na Engadget na ne. 10 červenec 2011 14:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink ExtremeTech | zdroj Registrace , Google | Přeposlat | Komentáře

Justin.TV: The Movie

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/g_0GrQXYkdU/:


Zatímco historickou přesnost na Facebook prozradit to-celá sociální síť byla sporná, film se ohromně dobře u pokladny . A na Zlatý glóbus a Oscara. Teď Hollywood producenti hledají další velký příběh kolem tech společnosti. Další na řadě, Justin.TV.

LA založená produkční společnost Riche Productions je koupil práva na příběh, vývoj a založení live video streaming spuštění Justin.TV. Na pozadí, bylo po spuštění založil Justin Kan, Michael Seibel, Kyle Vogt a Emmett smyku, kteří byli všichni kamarádi z vysoké školy (Vogt šel do MIT, ostatní absolventem Yale).

Před zahájením Justin.TV Kan a ve smyku založil on-line kalendář program, Kiko, a dokonce dostal financování z Y Combinator. Bohužel došlo k selhání výrobku a pár prodal firmu na eBay za zhruba 250.000 dolarů.

Justin.TV dostal jeho začátek v roce 2007 jako Kan livecasted svůj život s kamerou zahnutý do batohu, který byl načten s bateriemi a modemy, což umožňuje tisíce diváci sledovat každý jeho pohyb. To bylo v podstatě na začátku éry live stream. Dokonce i dnes se ukázat všimli senzace v Kan.

Flash dopředu čtyři roky, Y Combinator podporovaný společnost stala jednou z nejpopulárnějších platforem live streaming na internetu. A Justin.TV plodil několik firem, včetně Instagram pro video , Socialcam a živě přenášeno herní portál. můžete sledovat naše TC Betlémy mají v Justin.TV ordinaci zde.

Tak proč Riche Productions, který produkoval Starsky a Hutch, Otec rodiny, Bride Wars, a mnoho dalších filmových hitů, se rozhodnete koupit práva k příběhu Justin.TV z tisíců dalších úspěšných startů tech, které byly zahájeny od vysoké školy děti? Peter Riche nám říká v exkluzivním rozhovoru, který ve srovnání s některými z předchozích filmů, které mají profilované tech startupy (tj. sociální sítě), chtěl najít příběh, kde úspěch v podnikatelském světě tech pomohl přinést zakladatel přátelství blíž (na rozdíl od urychlovat soudní spory).

Je to pravda, i přes komplikace založení startu, a zabývat se všemi problémy, začínající podniky čelí v tech prostoru, Kan, Seibel, Vogt a ve smyku všichni zůstanou blízkými přáteli. A všechny jsou stále aktivní v rámci společnosti a podílí se na jejich každodenní činnosti a dnešní vývoj.

Riche říká, že ještě není jistý, co bude mít smysl pro Justin.TV z hlediska formátu kusu, a jeho společnost je posouzení, zda film nebo televizní pořad smysl.

I když je to působivé, že Justin.TV kluci byli schopni rozvíjet jejich přátelství, přesto, že na horské dráze vytváření a udržování startu, musím se ptát, zda by to udělat film, který by měl stejný odvolání jako sociální síť. Nejsem žádný filmař a scénárista, ale drama a konflikt zdá důležité v rozvoji kvality, rozměrové film.

Jako můj kolega Tsotsis Alexia napsal ve své první recenzi na Socia

IT Krize versus Dovolená: někdy to není hezká

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/r_pkmnjxumk/IT-Crises-vs-Vacation-Sometimes-It-Isnt-Pretty:
CWmike píše: "Je pravda, že IT systémy se staly nezbytné pro obchodní operace, ale úspěšné fungování IT oddělení by neměla spočívat na jedné osobě ramena. Všichni říkali, dovolená sloužit jako mini zkoušky k prokázání v případě oddělení může fungovat, pokud klíč hráči jsou pryč. To je teorie, tak jako tak. Ve skutečnosti, IT oddělení někdy propadnout. výsledky mohou být komická, nebo se ukáže, že je vážně budíčkem pro organizace, které potřebují lepší plán B. předsedovi vaše duševní čerpadlo před vlastní dovolenou, Computerworld sestaven anekdoty o dobrou dovolenou gone bad. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Síla k lidem

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/vfJt5Y6UU0c/:

Jak píšu to, UPS pípne zuřivě za mnou, přes vrčení půl tuctu diesel generátory venku na ulici. Já jsem v internetové kavárně v Lehu, město uhnízděný v himálajských údolí obklopeném 6000 m / 20000-patky a špičky, rychle se rozvíjející město nejsevernějšího území Indie Ladakh . Je to jasně přerostl jeho elektrické kapacity, k výpadkům udeřil několikrát denně.

Energie je velmi unsexy ale velmi důležité téma v rozvojovém světě. Technologie je pilně mění životy lidí na celém světě, i když budete číst tento, ale nedostatek spolehlivých elektřiny je masivní překážka i ve velkých městech, méně vzdálených obcí.

Lidé se najít různé nedokonalé a důmyslné způsoby jak se vypořádat. Jednou jsem byl na člunu v Guatemale, jehož kapitán nově rozděleny napájen baterií telefonu na obyvatele roztroušených podél řeky, a sbíral své staré nabíjení, když se vrátil do civilizace. Najdete prodejnách malé solární zařízení v odlehlých malých městech po celé Ugandě a občas microhydro generátorů v Himalájích, a lidi na celém světě hořet přes obrovské (a toxické), množství vzácných (a drahých), diesel pro elektrárny, když jejich zhasnou světla.

Ale musí být lepší způsob: a stále tam je. Zejména Měl jsem oči na Mezinárodním Fenix ​​na chvíli teď. Jejich ReadySet baterie má dvě zapalovač a dva USB výstupy pro nabíjení rádia, světla, a baterie, a může se dobíjet prostřednictvím sluneční energie, kolo, nebo zásuvka. Plus, že jsem nedávno vydala univerzální nabíječku , která může pohánět až téměř každý lithium-iontová baterie přes USB konektor. (Kéž bych to věděla dřív, než jsem vyrazil na této cestě, mohl jsem opustil i své kamery, nabíječky baterií doma.)

To bude lepší, a wackier. K dispozici je také to BioLite kamna , že poplatky váš mobilní telefon a Billa a Melindy Gatesových nedávno získal 100.000 dolarů na projekt, který se snaží využít půdní mikroby článků moc paliva, který je prohlašoval, mohl být postaven na zelené louce, v několika minut, za haléře . Musím se přiznat, jsem trochu skeptický, ale budu sledovat se zájmem.

V dlouhodobém horizontu, samozřejmě lokalizované MicroPower projekty nejsou dostatečně závažné hospodářské rozvoje, je třeba značný a stabilní elektrické sítě. Ale v mezidobí, malé množství energie je mnohem lepší než žádná, a může a má mít obrovský rozdíl. Tak tady je doufat, že tyto mikroorganismy jsou megahit.