sobota 15. října 2011

iPhone 4S postrádá "Enable 3G" switch

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/15/iphone-4s-lacks-enable-3g-switch/:
Pokud jste mezi hemžící se masy drží nový iPhone 4S v ruce, můžete být překvapeni (jak jsme byli) najít něco nápadně chybí v nabídce Nastavení sítě na nové zařízení: konkrétně možnost manuálního vypnutí 3G data. Po obdržení slovo a screenshot z Užitečné tipař, houpací 4S v síti Vodafone, jsme zjistili, že stejnou možnost chybí v naší AT & T iterace. Samozřejmě to není něco, co je může mít dopad na většinu uživatelů, ale pokud jste typ, který rád zmáčknout každý poslední kousek šťávy z toho Apple mohl způsobit nějaké opomenutí zklamání. Dali jsme Podpora pro Apple výzva vidět, co mají říkat, a bylo nám řečeno AppleCare nemá žádné oficiální odpovědi na toto téma. Pokud jste bědovat nad ztrátou 3G flip-off vypínač zvuku v komentáři níže.

[Díky, Chris a Charlie]

iPhone 4S postrádá "Enable 3G" switch původně objevila na Engadget na so. 15 říjen 2011 14:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Okresní prokurátor Gizmodo Kritika e-maily v iPhone 4 Prototype pouzdro

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lGEmSm5dlwE/district-attorney-critiques-gizmodo-emails-in-iphone-4-prototype-case:
lee1 píše "Poté, co policie rozdělila do editoru Gizmodo doma a vybírá e-maily z počítačů, našel tam jako součást vyšetřování ukradených 2010 iPhone prototyp, San Mateo okresní zastupitelství požádal soud o zrušení domovní prohlídce, protože porušila předpis, na ochranu novinářů. Nicméně, DA, než se omluvit za nelegální vyhledávání a zadržování, vydal kritikou zadržených e-mailů, a poznamenal, že oni byli "mladistvého" a že "je zřejmé, že byli naštvaní se společností o ne byl pozván, aby ... některé velké Apple události. ... to je jako 15-letý děti mluvit.''"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Zeptejte se Slashdot: Ergonomické pracovní prostředí?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MCpySTv1zOI/ask-slashdot-ergonomic-office-environment:
relyte píše "V duchu nedávného průzkumu veřejného mínění -, kde mnoho lidí doporučuje ergonomické vylepšení - Jaký je nejlepší způsob, jak pohodlné, ergonomické a efektivní pracovní prostředí, já jsem právě začíná svou kariéru ve vývoji softwaru, a já bych chtěl? získat velké křeslo, klávesnici, myš, monitor, atd. Jaké modely byste doporučil uložit opotřebení kloubů, očí a svaly? Existují další kategorie bych měl uvažovat? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Dělat vědu s Virtual biologů

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ThOG-ZuCtXs/doing-science-with-virtual-biologists:
Anonymní čtenář nám ​​sděluje nového výzkumu v oblasti automatizace počítačové experimenty. Tým vědců vyvinul kus softwaru, daboval Eureqa, pomáhat řešit složité, výpočetně náročných biologických problémů. Nový článek v časopise Physical biologie detaily jejich úspěch (abstraktní). "Vědci si vybrali tuto zvláštní systém, nazvaný glycolytic oscilace, provést virtuální test software, protože je to jeden z nejvíce značně studoval biologické kontroly. Jenkins a Vallabhajosyula používal jeden z procesu" detailní matematické modely pro generování souboru dat odpovídající měření vědec by za různých podmínek. Ke zvýšení realističnosti testu výzkumníci solené data 10 procent náhodná chyba. Když se nasytil data do Eureqa, je odvozena řada rovnic, které byly téměř identické na známé rovnice. "Co je opravdu úžasné je, že produkovaly toto rovnic a priori," řekl Vallabhajosyula. "Jediná věc, software předem věděl, bylo sčítání, odčítání, násobení a dělení."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Týden ve hrách: indie vývojáře kanceláře, Forza 4 Přezkum, Aliens: Infestation

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/t3T22966-Ks/week-in-gaming-indie-developer-offices-forza-4-review-aliens-infestation.ars:

Forza 4 rozhodně dostál očekáváním, že? My jsme si naši kopii Batman: Arkham City v čas poklesu embarga včera, ale máme reviewer kód pro Uncharted 3 v kanceláři, tak to bude velmi příjemný víkend Battlefield 3 je také. přímo na obzoru, a to se nám odpočítávat dny do vydání.

Pro tuto chvíli však, podívejte se na Aliens: napadení, 2D se na populární film s mnoha prvky se zvýšil z Metroid. Je dobrou volbou, a překvapující hry na Nintendo DS. Podívejte se, co jiné příběhy jste možná vynechal tento týden.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Kongresmani starosti otázky Amazon soukromí Silk

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/M8Dkg9KkXuU/congressmen-worried-about-amazon-silk-privacy-issues:
suraj.sun posílá tento citát z článku na Ars: "Kongres se snaží zabalit svou kolektivní hlavu nový prohlížeč Amazon Web Silk na zásady ochrany osobních jednání včera, republikán Joe Barton (R-TX), vyjádřil rozhořčení nad způsobem, je Silk". split design může trychtýř všechna uživatelská data procházení přes backend serverů Amazon. "My zaměstnanci včera mi řekl, že jeden z našich předních internetových firem, Amazon, se chystá vytvořit svůj vlastní server, a vlastní systém, a to bude síla, která všechny Amazon používá jít přes jejich server a oni budou shromažďovat všechny tyto informace o každé osobě, která se, že bez znalosti této osoby. Už je toho dost. " Dnes přišel podobný záběr z druhé strany uličky, se republikán Ed Markey (D-MA), brilantní off dopis (PDF), aby CEO Amazon Jeff Bezos o stejný soukromí. "Spotřebitelé mohou koupit nový Kindle oheň číst roce 1984, ale možná neuvědomují, že tablet je "Big Browser" je možné sledovat jejich každý úhoz, když jsou online, "Markey ve svém prohlášení."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Týden na webu: genezi WiFi a staré prohlížeče

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/v27DmeLzRwk/week-on-the-web-the-genesis-of-wifi-and-ancient-browsers.ars:

Řezání kabel: Jak svět je postaven inženýři Wi-Fi : Bezdrátové sítě explodoval během posledních 15 let, ale jak se naše počítače a směrovače pracují jejich neviditelné kouzlo? Tento hluboce ponořit do Wi-Fi obsahuje všechno ven.

Přední světový patent troll žaluje Motorola přes telefony Android : Kritici call duševního Ventures, který má tisíce patentů, ale žádné zboží vlastní, největší světový patent troll. Ve čtvrtek to žaloval Motorola Mobility, vedoucí dodavatel a Google Android cíl převzetí.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


HTC Amaze 4G hodnocení

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/15/htc-amaze-4g-review/:
Co děláte, když jste již vytvořili Sensation ? Pokud jste HTC , můžete přebalovat, že blesk v trochu jiné podvozky, hlasitost (čti: rychlost) do 11 a půjčit si něco optických kouzel dodat, že nový smartphone vůni. Všechny klíčové prvky, které lze nalézt v DNA na nejnovější bezpodmínečně uvedený produkt nabízí - Amaze 4G. Je zřejmé, že HTC je házet opatrně nestálé spotřebitele vítr zde laťku pro Android očekávání uživatelů a míchání v jen dost Razzle oslní k vítězství nad těmi, těžce vydělané dolary geek. Takže, co je háček tentokrát "kola? Ne, ne Beats - to je pro Euro stepcousin, Sensation XE . Zde je hlavním lákadlem tohoto telefonu je schopnost surfovat po HSPA T-Mobile + síť 42Mbps . To je pravda, Magenta se po špičkách do LTE rychlost území a máte smysl pro 3,0 pomoci pilotovi, že bezdrátové jízdu. Přidejte se k nám po přestávce, když jsme Sloupněte vrstvy tohoto unibodied mobilních cibule.

Pokračovat ve čtení HTC Amaze 4G hodnocení

HTC Amaze 4G revize původně objevila na Engadget na so. 15 říjen 2011 12:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Týden v IT: Dart, VPN a Chrome ke vzdálené ploše

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/VN7kk6Kv5Q0/week-in-it-dart-vpns-and-chrome-remote-desktop.ars:

Vážení Meg Whitman ... Některé nevyžádané rady ohledně budoucnosti PC HP : HP může ještě dělat počítače, které inženýra zrychluje tep. Otázkou je, zda mají duši odešel na to, nebo přesněji, zda odvolací HP stále puls.

JavaScript má problémy. Musíme Dart je vyřešit? : JavaScript, klíčový scénář webových stránek, není dokonalý programovací jazyk. Google preferuje svůj vlastní jazyk, Dart. Co je tak špatného JavaScript, a Google skutečně na správné cestě?

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Mobilní Sborník: týden 10.10.2011

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/15/mobile-miscellany-week-of-october-10-2011/:
Tento týden byl Balíčky se zprávami na mobilní frontě, takže bylo snadné přehlédnout několik příběhů sem a tam. Zde je několik dalších věcí, které se stalo v širém světě bezdrátových pro týden 10. října 2011:
  • US Cellular zahájila BlackBerry Curve 9350 v tomto týdnu, a je nyní k dispozici zdarma (po sleva) s novou aktivací, a $ 50 s aktualizacemi. [ Unwired Zobrazit ]
  • To nebyl jediný smartphone přidána do lineup US Cellular na tento týden: HTC Hero S také konečně dostala do milující ruce. [ US Cellular ]
  • O2 představil Samsung Galaxy Ace, Gingerbread zařízení s 800 MHz procesorem a 5MP fotoaparát, v purpuru tento týden. [ EuroDroid ]
  • MetroPCS debutoval několik nových základních funkcí telefonu, Kyocera Presto a LG maják. První z nich je candybar se standardní numerický, zatímco druhý je 2,8 palcový dotykový displej zařízení s výsuvnou QWERTY. Dva telefony, maloobchodní za $ 30 a $ 70, resp. [ CNet ]
  • Společnost Research In Motion může být plánuje spustit zcela bílou BlackBerry Bold 9900, podle několika snímků pořízených v Dubaj. [ Electronista ]
  • Motorola Mobilita je sponzoruje mezinárodní NFL ve Velké Británii, a zahajuje rozsáhlou marketingovou kampaň upozornit na to. [ Motorola ]
  • Slyšeli jsme o LG myTouch a myTouch Q několikrát tak daleko, ale toto je poprvé, co jsme viděli dvě zařízení v divočině. [ TmoNews ]
  • Nokia vyhlásila vítěze a finalisty jeho soutěže vyzvánění. Bohužel, velká Úžasné neprovedla řez. [ SlashGear ]
  • Samsung ohlásil novou skupinu zpráv s názvem "šaton." Sammy to rozhodně není první, aby se ke službě skupiny zpráv, jde však o funkce ve všech oblastech - iOS, Android a Windows jsou všechny přítomné a odpovídal za. [ TheNextWeb ]

Mobilní Sborník: týden 10.10.2011 původně objevila na Engadget na So. 15.říjen 2011 11:18:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

ViewSonic V3D241wm, počítačový monitor s 3D

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic také chtít zůstat pozadu a představila nový monitor, který má technologii módu v tomto okamžiku, 3D.

V3D241wm Viewsonic je 24-palcový LED panel s latencí 2 ms, 300 cd jasu, kontrastu a 20.000.000:1 120Hz obnovovací frekvenci, frekvence podle výrobce pro radost 3D obsah pomocí polarizační brýle je součástí dodávky monitoru.

V tuto chvíli nevíme, jakou cenu za euro, ale ve Velké Británii se prodává za cca 330 liber, což při aktuálních směnných kurzech by se o euro 376, ale nemůžeme tuto cenu, když se dostanete být v prodeji ve Španělsku.

Více informací | Viewsonic

Korelace psychopatie s řečové vzory

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8uA3Ix8A-L0/correlating-psychopathy-with-speech-patterns:
florescent_beige píše: "Vědci z Cornell a UBC uvádějí, že analýza řečové vzory použití Wmatrix, spolu s tzv. Slovník dotknout jazyka (viz demo zde), ukazuje, že psychopati mluví jinak než ostatní lidé, alespoň statisticky (abstraktní). I když se říká, že tyto rozdíly jsou "pravděpodobně mimo vědomou kontrolu," Autoři se říct, jestli metoda nemá prediktivní použití. ohledu na to, populární tisk se už titulek, nelineární o tom. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Apple je nevytěsňoval profesionálové?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/opVGllny8pU/is-apple-pushing-away-professionals:
Barence píše: "Je Apple obrátil jeho záda na profesionální uživatele, aby se zaměřily na spotřebitele? To je argument v tomto článku, který prohlašuje, Apple je odcizit tvůrčí profesionály, kteří podporovali společnosti pro 20 a více let. Fury na ohlupování Final Cut Pro, Apple odmítl prodávat non-lesklé obrazovky a špatné hodnoty hardware paliva hněv od profesionálních uživatelů Mac. "Lidé si utnuli. já jsem jen Apple, protože chci OS, ale pokud bych mohl přijít s" Hackintosh "OS X, byl bych velmi šťastná," tvrdí jeden audio profesionální. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.