pátek 7. října 2011

Steve Jobs "Stanford zahajovací projev sledovalo 8 milionů krát Včera

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/8Y1SN74HVHg/:
Steve Jobs-1

Wow. V návaznosti na smutnou zprávu o absolvování spoluzakladatel Apple Steve Jobs, videa uvádět jeho inspirativní projevy a prezentace viděli ohromující množství názorů . Jeden z nejznámějších a novější projevy Jobs, zahajovací projev na Stanford University v roce 2005 v průměru 2000 denně názory v září. Včera řeč viděl více než 8 milionů názory, podle Viditelné opatření.

Jeho mnoho produktové prezentace na akcích Apple v průměru 24.000 denní zobrazení v září (Zde je již jedna z roku 1997). Včera tato videa které vznikly v průběhu 6,8 milionu názory. Jeho interview spolu s Billem Gatesem na všechny věci Digitální průměrně 11.000 denní zobrazení v září. Včera tato videa které vznikly v průběhu 850.000 zobrazení. Takže více než 15 milionů zobrazení celkově jen v jeden den.

Je nepochybné, že všechny tyto videa jsou nyní součástí naší kolektivní paměti Steve Jobs.


Osoba: Steve Jobs
Web:
Firmy: Pixar , NeXT , Apple

Steve Jobs je spoluzakladatelem a CEO společnosti Apple a Pixar dříve. Steve Jobs se narodil v Green Bay, Wisconsin, aby Joanne Simpson a syrského otce. Paul a Clara práce v Mountain View v Kalifornii poté ho adoptoval. V roce 1972, práce absolvoval Homestead střední školy ve městě Cupertino v Kalifornii a zapsal se na Reed College v Portlandu, Oregon. Jeden semestr později vypadla, později s nástupem do studia filozofie a cizích kultur. Steve Jobs se hluboce zakořeněnou zájem v. ..

Žádné komentáře:

Okomentovat