pátek 21. ledna 2011

Nadace Drupal 7

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bJ-QDVTiWXA/story01.htm:
Michael J. Ross píše "Ze všech lepší-známý systémy pro správu obsahu, Drupal je častokrát kritizován za to, že nejstrmější křivku učení však, že by jen být platný poplatek v důsledku velké síly Drupal a flexibilita -. Především v rukou znalý Drupal developer. Ale jak může zúčastněným programátor začít získání těchto dovedností, tak rychle, jak je to možné? Jednou z možností je číst a pracovat s příklady z úvodní knihy, jako je nadace Drupal 7, který napsal Robert J. Townsend (s výjimkou pro kapitolu přispěl Stephanie Pakrul). " Přečtěte si o zbytek přezkoumání Michaela.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Google Požáry Zpět O vyhledávače Spam

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FYTW9tCE08U/story01.htm:
coondoggie píše "lidé ve společnosti Google, které užíváte vydávat za spam a kvality vyhledávání na Google, který nějaký požadavek vešel v posledních měsících. dnes na oficiálním blogu Google, hlavní inženýr Matt Cutts řekl, 'leden přinesl spoustu příběhů o Google kvalitu vyhledávání. čtení prostřednictvím některé z těchto nedávných článků, můžete se ptát, zda naše vyhledávání kvalita se zhoršila. Stručná odpověď zní, že podle hodnocení metriky, které jsme rafinovaný po více než deset let, vyhledávání Google kvalita je lepší než to někdy byl, pokud jde o význam, svěžest a komplexnost. Dnes, anglický jazyk-spam ve výsledcích Google je méně než polovina toho, co bylo před pěti lety, a spam ve většině jiných jazycích je dokonce nižší než v angličtině. ' Cutts také vysvětlil, že společnost učinila několik významných změn způsobu jejich indexování. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




HTC zisky a vyskočil až ohraničovací, Peter Chou slibuje tablet a rozšíření výroby

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/21/htc-profits-leaping-and-bounding-up-peter-chou-promises-tablet/:
HTC čtvrtém čtvrtletí roku 2010 šla přesně stejným způsobem jako první tři : firma zprávy o 160 procent nárůst zisku (na 500 milionů dolarů), rok-na-rok a 31 procent nárůst oproti 3. čtvrtletí 2010. Celkové příjmy za poslední tři měsíce loňského roku zaoblené výši 3,5 miliardy dolarů ochranné známky, které byly triviální 1,4 miliardy dolarů před rokem. Generální ředitel společnosti Peter Chou nevidí žádný konec tohoto dramatického růstu, předpovědi to bude i nadále v dvouciferném do roku 2011, a chce, aby odpovídaly až to tím, že zdvojnásobí měsíční výrobní kapacity v závodě Shanghai HTC až dva miliony telefonů. Pokud je to nutné, on říká, že bude i outsourcing výroby. Ještě zajímavější je však Chou je přiznání, že HTC je strategizing vstup do tableta oblasti : "Je to nový trh s mnoha konkurenty, a nechceme spěchat do něj. It" Těžko překvapí, ale dobré mít to z první ruky.

HTC zisky a vyskočil až ohraničovací, Peter Chou slibuje tablet a rozšíření výroby původně objevila na Engadget na pá. 21 leden 2011 15:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje AP (Yahoo! News) | Poslat | Komentáře

Samsung Zářivé Android 2.2 update je nyní k dispozici, se zdá

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/21/samsung-vibrants-android-2-2-update-now-available-it-seems/:
Jak jsem slíbil , zdá se, že T-Mobile verze Pulzující je čím dál Froyo dnes po brutálně dlouho čekat. Dobrou zprávou je, že nebudete muset čekat na překvapené rollout, zřejmě - ale špatná zpráva je, že v současné době budete muset dostat pomocí Samsung Kies Mini PC aplikace, ne přes-the-air. Upoutaná aktualizace jsou vždy méně výhodné než jejich ekvivalenty OTA (i když Samsung pokračuje být zvláště zamilovaný z nich), a v případě Kies Mini, není verze Mac, takže budete muset být u počítače s Windows, aby se to stalo . Toto nebylo oficiálně oznámeno přesto, ačkoli commenters více než o TmoNews zdá se, že má štěstí - takže pokud si to zkusit, dejte nám vědět, jak se jízdné.

Samsung Zářivé Android 2.2 update je nyní k dispozici, zdá se, že původně objevila na Engadget na Pá. 21 leden 2011 15:34:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje TmoNews | Poslat | Komentáře

Sony Reader app konečně k dispozici pro Android, pracuje pouze s 2,2 nebo vyšší

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/21/sony-reader-app-finally-available-for-android-only-works-with-2/:
No, je to o čase! Věděli jsme, že Sony byl prepping některé aplikace Reader jít spolu s jeho fyzickou Pocket , denní a Touch Edition e-čtenáři, a když to může mít vynechal, že prosince datum vydání , verze Android z app je nyní k dispozici na trhu. Zdarma app je docela hodně, co byste čekali - můžete se přihlásit pomocí uživatelského jména a automaticky synchronizuje dříve zakoupené knihy, a stejně jako čtenáři e-, ale také podporuje epub a PDF formátu. Kromě toho můžete snadno zvýraznit text a upravit písmo a nastavení jasu přímo ze stránky vašeho čtení. Stáhli jsme app a zjistil, že je docela slušné, ale obchod zástupce spustí v prohlížeči než v aplikaci. Připraveno pro kroucené části? Sony potvrdila pro nás, že aplikace bude fungovat pouze s telefony, které fungují Android 2.2 a vyšší, což je neuvěřitelně ironický uvažuje většina telefonů Sony Ericsson je, víte, stále přilepená s 2,1 . Naštěstí to vypadá, že PlayStation Telefon bude fungovat v pohodě, když to konečně propuštěn. Ale to ani tady, ani tam - hit galerie hromadu screenshotů z app.

Sony Reader app konečně k dispozici pro Android, pracuje pouze s 2,2 nebo vyšší původně objevila na Engadget na pá. 21 leden 2011 15:55:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Digitální čtečka | Poslat | Komentáře

Experiment ukáže ne Prací džíny na 15 měsíců je odporné, ale zároveň bezpečné

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NRlaL1lPN5A/story01.htm:
dbune píše "Mladí lidé, kteří tvrdí, se svými rodiči na sobě stejné dvojice páchnoucí džíny mohou nyní citovat práci o 20-letý student University of Alberta, který nosil stejné džíny po dobu 15 měsíců přímo z článku:. 'Josh Le nosili stejné džíny zlomit v surovém džínovina, tak to by zabalit obrysy jeho těla, takže zřetelný opotřebení tratě. On měl jeho profesor textilní test džíny pro bakterie před umytím poprvé. Výsledky ukázaly vysokou se počítá z pěti různých druhů bakterií, ale nic v rozsahu je považována za zdravotní riziko. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




RIAA vyhrožuje ICANN Over Music-Tématické gTLD standardy

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RIohzbeMZV0/story01.htm:
think_nix píše "dopis ICANN (PDF) od Victoria Sheckler, Zástupce generálního ředitele pro RIAA, požaduje změny v budoucí realizace. hudby gTLD, hrozí 'eskalovat problém', pokud některé obavy 'širokou škálu autorských práv a ochranných známek porušení 'nejsou řešeny ICANN v souladu s RIAA.' Podle současného navrhovaného standardu, máme strach, že budeme mít žádnou realistickou možnost vznést námitky, pokud pirát rozhodne unést hudbou tématické gTLD umožnit širokou škálu porušení autorských práv našich prací , 'Sheckler řekl. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Ženský hlas obnovena po transplantaci Hrtan

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8ZbcNvdApoI/story01.htm:
MVAr píše "Žena v USA je schopen mluvit poprvé v roce 11 let po transplantaci průkopnickou hlasivek. Brenda řekl Jensen operaci, která se konala v Kalifornii, byl zázrak, který obnovil svůj život. Třináct dní po Operace řekla její první slova: 'Dobrý den, chci jít domů.' Je to poprvé, hrtanu a průdušnice byly transplantaci současně (obrázek) a teprve podruhé hrtanu nebyl nikdy transplantovaných. V říjnu, chirurgové z University of California v Davis Medical Center odstraněn hrtan, štítnou žlázu a 6cm z průdušnice od dárce orgánu. V 18-hodinový provoz, byl tento transplantovány do krku paní Jensen a tým ji do souvislosti s její prokrvení a nervy. třináct dnů později, ona byla schopná promluvit její první slova a skřehotavý je nyní schopen mluvit jednoduše na dlouhou dobu. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Emblaze První Else UX inženýr obsahoval HP / Palm, magie vychází

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/21/emblaze-first-else-ux-engineer-embraced-by-hp-palm-magic-ensu/:
Pamatujte si, že den, kdy Emblaze ohromeni na světě, jeho první Else "smrt hlavního menu" smartphone? Co ostuda , co? I když je nepravděpodobné, že by řekl, Linux sluchátko bude někdy vzkříšen, je tu malá šance, že kousky jeho dědictví bude předán na jiné výrobky. Například nedávný LinkedIn newsletter nás vedly k jednomu Itai Vonshak kdo byl vedoucí designér za první Else geniální, fascinující UI. Nyní, podle jeho profilu, náš člověk se nedávno přestěhovala do HP / Palm pohodlný domek k tomu UX strategie. Zda to znamená, webOS dostane plátek, který zprávy akce menšiny, nevíme, ale že to bude zajímavé vidět, co Vonshak překvapí nás se na HP / Palm akce příští měsíc. Pro tuto chvíli, je tu hands-na videu první Else po přestávce za starým časům.

Pokračovat ve čtení Emblaze První Else UX inženýr obsahoval HP / Palm, magie vychází

Emblaze První Else UX inženýr obsahoval HP / Palm, magie vychází původně objevila na Engadget na Pá. 21 leden 2011 13:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje LinkedIn | Poslat | Komentáře

Control4, Sub-Zero dostat na hru domácí automatizace

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/21/control4-sub-zero-get-in-on-the-home-automation-game/:
Zatímco značky jako LG , Samsung , a Kenmore všechny chlubil se jejich vlastní zvláštní druh Jetsonian spotřebičů na veletrhu CES v tomto roce, Sub-Zero byl blízko vychvalováním stáj 30-automatizace hotových výrobků a partnerství s Control4 , které by mohly jejich kandidátem pro domácí automatizace nadvládu. Sub-Zero ZigBee-založený systém používá již existující sériové porty (původně nainstalován pro diagnostické účely) pro připojení uživatelů k zařízení pomocí dotykové obrazovky, chytré telefony a další zařízení s podporou. Systém nemá plnou kontrolu potenciálně nebezpečných zařízení, jako trouba, místo toho působí jako výstražný systém, když, řekněme, vaše krůta se děje pečení, ale to přece udělit úplný přístup k věci, jako je vaše chladničky nebo mrazničky. Jiné systémy by mohly sport zvýšení funkčnosti, jako je Thinq LG , který umožňuje uživateli nastavit teplotám pecí na dálku, a Samsung chladnička , která vám umožní pípání z vestavěný dotykový displej, ale Sub-Zero doufá, že druhý-quarter verze bude dát je na vedoucí smečky. Uvidíme, jestli náskok dělá rozdíl v ledové zařízení na trhu, kdy Samsung uvede na trh své chytré ledničky letos v květnu a Kenmore systém přijde k uskutečnění v roce 2012.

Control4, Sub-Zero dostat na automatizaci hra doma původně objevila na Engadget na pá. 21 leden 2011 13:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink ČEPRO | zdroje Control4 | Poslat | Komentáře