sobota 4. června 2011

Gillmor Gang 6.04.11 (TCTV)

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ZKZ5U_Buuck/:
Řada

MobileNotifier dev skoupeny Apple pro práci na IOS framework?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/04/mobilenotifier-dev-snapped-up-by-apple-to-work-on-ios-framework/:
Řekli jsme, že MobileNotifier nenápadné oznámení by mohlo být tou jedinou a nejlepší důvod, aby váš útěk z vězení IOS zařízení, a to zní jako Apple se mohou dohodnout, - Redmond Pie hlásí, že hlavní vývojář Peter Hajas byl unesen podnikové počítačové Cupertino v práci na IOS sám. Hajas psal, že on byl přestávku od MobileNotifier, a některé moderní detektivní práce vykopali zbytek - tence-zahalený odkaz na Steve Jobs, pípání, kde Kalifornie "ovoce" společnost, a nakonec údajně screenshot vstupu Hajas ' v databázi zaměstnanců Applu. Jsme mírně hořkosladký pocit, o celé věci, abych řekla pravdu, jako když jsme raději nebudu muset rozbít náš iPhone řetězy, představa, že je to všechno děje nyní naznačuje, že nebudeme vidět výrazně lepší oznámení v IOS 5 , přijde pondělí .

[Díky, Jeff]

MobileNotifier dev skoupeny Apple pro práci na framework IOS? původně objevila na Engadget na So. 04.06.2011 16:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Redmond Pie | Poslat | Komentáře

David Horník: Proč Real podnikatelé nejsou v něm za peníze (TCTV)

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/tw0vu_Nu6KM/:
Řada

Microsoft uvádí nové funkce pro hudbu Windows Phone Mango a Video rozbočovače

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/04/microsoft-outlines-new-features-for-windows-phone-mangos-music/:
Když Microsoft představil Windows Phone Mango minulý měsíc společnost strávil spoustu času chůze nás prostřednictvím některé z 500-plus změny v OS - nejvíce pozoruhodně, konverzace témata, lidé skupiny, rozšířené funkce vyhledávání , Twitter a LinkedIn integrace, IE9 , a okamžitě reagovat Bing Vision . To není divu, že Redmond neměl moc času si promluvit multimédia. No, právě společnost rozlil fazole v blogu, které stanovilo řadu nových funkcí, které přemosťuje podcastů ke zlepšení ovládání přehrávání. Máme hodně shrnout, aby se s námi v minulosti zlomit, ne?

Pokračovat ve čtení Microsoft uvádí nové funkce pro telefon Mango Music Windows a Video rozbočovače

Microsoft uvádí nové funkce telefonu Mango Music Windows a video rozbočovače původně objevila na Engadget na so. 04.06.2011 14:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink WMPoweruser | zdroje Microsoft | Poslat tuto | & nb

Eee Pad Transformer chytil hrát pěkný s PS3 ovladače (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/04/eee-pad-transformer-caught-playing-nice-with-ps3-controller-vid/:
ASUS EeePad Transformer Přehrává Nice s PS3 ovladače
Začátkem tohoto týdne Eee Pad Transformer vstřelil sám sladké upgrade v podobě Android 3.1, a spolu s ním přišel USB host podporuje. Když jsme dělali naši hands-na se Honeycomb aktualizace nemohli jsme demo funkci, protože, no, Xoom nemá žádné USB porty. Ale to Transformer klávesnice dok má dvojici 2,0 jacky a někdo byl tak laskav a na post YouTube vid PS3 ovladače a ASUS tablet dostat svou hru na. Teoreticky by to fungovat s USB gamepad, včetně těch, které pro Xbox 360. Jedinou nevýhodou? Musíš být nervózní v - žádná podpora Bluetooth zde. Postupujte podle přestávce to vidět v akci a uspokojí Vaše Android-milující zvědavost.

[Díky, Ben]

Pokračovat ve čtení Eee Pad Transformer chytil hrát pěkný s PS3 ovladače (video)

Eee Pad Transformer chytil hrát pěkný s PS3 ovladače (video) původně objevila na Engadget na so. 04.06.2011 15:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink HKtech | zdroje ASUS UK (Twitter) , MrEverblue82 | Poslat | Komentáře

Použití průměry ohnout princip neurčitosti

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/922e-7NyWh8/Using-Averages-To-Bend-the-Uncertainty-Principle:
Summerbreeze píše "Výzkumníci na University of Toronto provedli dva-rozřízl experiment, publikoval v časopise Science, který používá 'slabý měření' na fotony posunout hranice toho, co lze o nich známo, s ohledem na Heisenbergův princip neurčitosti. Jason Palmer dělá skvělou práci hlášení tohoto experimentu nám obyčejným smrtelníkům, v článku BBC: 'tým dovolil fotony projít tenký kousek vápence nerostu, který dával každý foton malé pošťouchnutí ve své cestě, s množstvím odchylek v závislosti na štěrbina, která to prošlo. průměrováním přes velký počet fotonů procházejících přístroje, a to pouze měření světla vzory na kameru, tým byl schopen odvodit, co cesty fotony vzal. Zatímco oni byli schopni snadno pozorovat rušení vzor svědčí o vlnové povahy světla, oni byli schopní také vidět, z nichž štěrbin fotony přišel, určitě znamení jejich částicové povahy. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Studenti Win NASA Měsíc robota soutěž

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jtUZ3WGnXno/Students-Win-NASA-Moon-Robot-Competition:
Mikkeles píše "Po vysilujícím pětidenní test materiálu-sběr schopností, tým z Laurentian univerzitě vrátil se domů do Sudbury, Kanada se vyhrát v druhém NASA ročník soutěže Lunabotics. Druhé místo obsadilo Severní Dakota, a West Virginia University na třetím místě . "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


iTunes úniku navrhuje 'automatického stahování' nad-the-air aktualizace jsou zasílány v IOS 5

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/04/itunes-leak-suggests-automatic-download-over-the-air-updates-a/:
V vedení-až do letošní WWDC , my zatím víme tři věci určitě: Apple představí OS X Lion , iCloud , a ... automatické, přes-the-air app aktualizací pro IOS 5 , zřejmě. Při hledání aktualizace v iTunes, čtenář MacRumors narazil na tuto stránku, která se zmiňuje o "Automatic Download" funkce, která umožňuje bezdrátové synchronizaci. Také skutečnost, že Apple šel ven jeho způsobu, jak říkat "... pokud má přístroj automatického stahování povoleno apps" zajímalo, co z nás dělá jinak budeme brzy moci aktualizovat přes vzduch. Společnost má od roku vytáhli povídálek stránku v iTunes, ale MacRumors popadl screenshot, zatímco to bylo ještě živé. Vypadá to, že kočka je z pytle, ale my vám dáme vědět, kdy Zaměstnání & Co dělat to oficiální v pondělí .

iTunes úniku navrhuje 'automatického stahování' nad-the-air aktualizace jsou zasílány v IOS 5 původně objevila na Engadget na so. 04.06.2011 13:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje MacRumors | Poslat | Komentáře

WikiLeaks V New Právní bitva

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/y4y3U-OW7hc/WikiLeaks-In-New-Legal-Battle:
geegel píše "americké ministerstvo spravedlnosti, je nyní bojuje u soudu požaduje od tří společníků WikiLeaks zveřejnit jména několika elektronických služeb platforem, které obdržely žádosti předat informace o uživateli. To přichází po Twitter získat soudní příkaz k odpečetit požadavky, aby se oznámí tři osoby. Stávající právní řádek viděl jak ACLU a Evropského rybářského fondu poskytovat právní pomoc WikiLeaks kolegové. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Vložit mince: Eyez 720p video-nahrávání brýle (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/04/insert-coin-eyez-720p-video-recording-glasses-video/:
V Vložit mince, se podíváme na nový vzrušující tech projekt, který vyžaduje finanční prostředky před tím, než mohou zasáhnout výroby. Pokud byste chtěli, aby hřiště projektu, prosím pošlete nám tip s "Vložit mince" jako předmět.


Poprvé jsme slyšeli o nahrávání videa Eyez brýle pojetí již v březnu , když ty známé černé rámečky zabalené 1080p fotoaparát, 16GB flash paměti, WiFi, a dvojí exawatt-třídy laserů (ok, udělali jsme, že poslední část up). Pojmenovaný pro jeho výrobek je "utopic vizi," ZionEyez má nyní prototyp s více uzemněný spec seznam, včetně 720p fotoaparát a 8GB paměti, spolu s mikro-USB a Bluetooth konektivitu pro livecasting na Qik nebo livestream - Truman Show styl. Bát nebudete moci sundat ty high-odstín čoček v noci nebo v přísně tajné (vnitřní) obchodní jednání? Můžete si vyměnit z vyměnitelného sluneční čočky pro jasný verzi, nebo hodit do vaší předpis za denního světla (zbarvené) nebo vnitřní příchutě, protože mnoho optických čoček obchodů akcie odpovídající velikosti. Dostupnost těchto 199 dolar Ray Ban klony HD je v současné době plánováno na podzim (za předpokladu, ZionEyez hity své finanční cíl), ale můžete před-objednat pár za 150 dolarů na Zion Kickstarter stránku.

Pokračovat ve čtení Vložit mince: Eyez 720p video-nahrávání brýle (video)

Soubor pod:

Vložit mince: Eyez 720p video-nahrávání brýle (video) původně objevila na Engadget na So. 04.6.2011 12:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Kickstarter | zdroje ZionEyez | Poslat | Komentáře

Skype pracuje na Porazit Reverzní inženýrství

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cs7wFQIQLfo/Skype-Is-Working-To-Defeat-the-Reverse-Engineering:
ndogg píše "Michael Larabel o Phoronix byl e-mailem odpověď na reverzní inženýrství protokolu Skype z VP společnosti Skype PR, který řekl, že reverzní inženýrství bylo provedeno za použití spam / phishing, a že je to porušení jejich IP, a že oni pracují porazit ho. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Sony uvádí ceny a velikosti "Google TV?

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Zdá se, že někdo v rámci společnosti, nebo nejste spokojeni se svým platem a chtějí zničit překvapení, že společnost připravila na úterý 12. října, nebo opravdu prošel nutkání. Proč? Protože nejen unikly informace (které nevíme, jestli je to reálné) o možných velikostech, ve kterých Google bude TV, ale také jména se objevila, které by byly jen modely v pochybnost.

Jejich jména jsou: NSX-24GT1 24 palců, NSX-32GT1 31 palců, NSX-40-palcový 40GT1 NSX-46GT1, (uhodli jste) na 46 palců. A přesto, i nebezpečí, že jejich ceny by celkem mezi 1.300, 1.400 a 1.900 amerických dolarů.

Zvědavý detail: pokud je to pravda, nejlevnější Google TV by bylo ještě dražší (300 dolarů), že 32-palcový model dražší než Sony má lidem v jejich katalogu.

Mars Rover Opportunity překročil 30 km řidičský

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Yxel53Loyj8/Mars-Rover-Opportunity-Surpasses-30km-Driving:
Phoghat posílá tento citát z vesmíru Dnes: "S její nejnovější mechaniky 482 ft 1. června 2011 (Sol 2614), NASA Příležitost Mars Rover má zvětšený minulosti nepředstavitelné 30 km ochranné známky v celkové odometrie, protože bezpečně přistání na Marsu téměř sedm a jedna polovina lety Leden 24, 2004. zpočátku To je 50 krát za zhruba čtvrt-míli roving vzdálenosti předvídat. a příležitost stále je silný, v dobré kondici a má dostatek sluneční energie, jak pokračuje řízení na její ambiciózní pozemní cestu přes marťanské pláně Meridiani Planum. Ona je míří do obří kráter Endeavour, asi 22 km v průměru. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


RadioShack naštve na uznání OS: blízko, ale žádné Android

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/04/radioshack-sucks-at-os-recognition-close-but-no-android/:
RadioShack naštve na uznání OS: blízko, ale žádné Android
"Ať je to Android?" Snažíte se říct Elop on si vybral špatný OS , RadioShack?

[Díky, Travis]

RadioShack naštve na uznání OS: blízko, ale žádné Android původně objevila na Engadget na So. 04.6.2011 10:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Tech Vyrobeno Relevantní | | Poslat | Komentáře

Hacker Výzvy Skupina LulzSec FBI

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3R5feB15c5I/Hacker-Group-LulzSec-Challenges-FBI:
Tiek00n píše "Hacker skupiny 'LulzSec' získal nějakou pozornost v poslední době za své hacks PBS a Sony Jejich nejnedávnější cíl:.. FBI affiliate Infragard skupina tvrdí, 'to má přijít, aby naše pozornost nešťastné, že NATO a náš dobrý přítel Barrack Usáma Llama-24.-století Obama nedávno zvýšil v sázce, pokud jde o hackování. Oni teď zacházet hackování jako válečný akt. Takže jsme prostě hacknutý FBI přidružené webové stránky (Infragard, konkrétně v kapitole Atlanta) a unikly její uživatelskou základnu. jsme také převzal kompletní kontrolu nad místem a počmáral to ...'"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.