sobota 26. února 2011

Antény pro atomovou předat kvantové informace

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6Nw_lXGsRAI/Atomic-Antennae-Transmit-Quantum-Information:
intellitech píše "Rakouská výzkumná skupina vedená fyzikem Rainer Blatt navrhuje zásadně nové architektury pro kvantové počítání. Mají experimentálně prokázána kvantové antén, které umožní výměnu informací mezi kvantové dva samostatné paměťové buňky umístěné na počítačový čip. To nabízí nové příležitosti stavět praktické kvantové počítače. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Raketoplán Discovery doky s kosmickou stanici

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ensC9DUPj4s/Shuttle-Discovery-Docks-With-Space-Station:
Velcroman1 píše "raketoplán Discovery se spojil s Mezinárodní kosmické stanice pro finální čas v 2:15 pm EST, kde to bude mít poslední dodávky na oběžné prostor laboratoře. - Parkoviště před nakonec na muzeum s přítomností Discovery, ISS se stává opravdu 'mezinárodní' vesmírná stanice. To je poprvé, kdy kosmická loď ze Spojených států, Rusko, Evropa a Japonsko mají všechny zakotvila současně, NASA řekl. stanice také hostí Leonardo Víceúčelový modul postavený Italian Space Agency a nedávno získal Dextre, Kanadské kosmické agentury robotické údržbář. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z inovací finské společnosti Nokia. Tentokrát je to na přelomu starší C5-03 Nokia bratr C5 Nokia, mobilní, a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminál lehký (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další funkce, budete ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykové obrazovky 3, 2 palce, Nokia C5-03 obsahuje 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměti, Nokia C5-03 nabízí 40 MB interní, které mohou být přeměněny na až 16 GB, pokud používáte kartu microSD, ačkoli série bude obsahovat 2 GB

Jako operační systém je Nokia C5-03 běží na Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Přístroj menu nabízí kvalitní sbírka ikon, které umožňují přímý přístup k mailovým účtům a sociálních sítí.

Některé aplikace upozornit na Nokia C5-03 patří přístup k Nokia Music Store a Ovi Store, ze které si můžete koupit hudbu a aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech typů dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsem řekl, budeme se 170 eur.

NASA chce Kosmická loď pro Mars Zpáteční cesta

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9DFwz9bxVc4/NASA-Wants-Spacecraft-For-Mars-Return-Trip:
coondoggie píše "Pokud se nám někdy se dostaneme na Mars, jak se doma může ukázat jako obtížné NASA dnes vybrali tři firmy -. Alliant Techsystems, Lockheed Martin a Northrop Grumman - bytí je definovat kosmické lodi, která opustí Mars, pravděpodobně na poprvé naloženo s červenými vzorky planety rock, později možná lidi. - pro bezpečnou cestu zpět na Zemi a řeší inženýrské výzvy těchto tří společností se potýkají, jsou obrovské. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Týden v tech: více HBGary spad, povzbuzování svého kout Barva a více

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/yL5HS4Y1ReA/week-in-tech-more-hbgary-fallout-rooting-your-nook-color-and-more.ars:

Black Ops: jak HBGary napsal zadní vrátka pro vládu : útoky minulý týden Anonym na bezpečnostní firmy HBGary se strhl oponu na temném světě vlády-podporovaný malware. Kde se americká armáda dostat své vlastní rootkity? To nakupuje-a 0-denní zneužívá, které poskytují jim od-soukromých bezpečnostních firem.

Jak na root kout Barva transformovat ji do Android tablety : kout Barva má potenciál být přesvědčivé Low-cost tablet. V tomto tutoriálu se budeme diskutovat o tom, jak kořen Android-založené zařízení s cílem odhalit její skryté síly. V tomto procesu se dozvíte, jak používat děsivě s názvem "Auto-Nooter" (prostě to nechápu u kalhot).

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Fly Or Die (Tablet Edition): Motorola Xoom a Kno

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/0QUSzv0qrfA/:
Řada

Modder otočí RROD-zasažený Xbox 360 na PS3 pasáž řadič, awesomeness

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/26/modder-turns-rrod-stricken-xbox-360-into-ps3-arcade-controller/:
V poslední z 360 hacks Xbox , Modder jmenoval Morris má vytvořený PS3 ovladače z nikdo jiný než - jak ironické, protože to může zdát - mrtvý Xbox 360 . To je pravda, někde tam venku, PlayStation 3 má zabit jeho úhlavním nepřítelem, nemilosrdně vykuchaných vnitřností a nyní má modded Xbox jako jeho věčný otrok. Případě obsahuje všechna tlačítka musíte podílet se na klasický beat-em-up - joystick, čtyři tlačítka PlayStation, R1 a R2. Je tu spousta více houser na odkaz ve zdrojovém a dost v cestě detaily a instrukce, jak začít na vlastní pěst pasáž hůl taky.

Modder otočí RROD-zasažený Xbox 360 na PS3 pasáž řadič, awesomeness původně objevila na Engadget na so. 26 únor 2011 13:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Kotaku | zdroje Shoryuken | Poslat | Komentáře

Mé poselství Google: Stop podvádění

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/SLZKirOCJ28/:
Řada

Pojďme Uklidni se na Google-ITA úděl

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Cav4R72Wyg0/:
Řada

Microsoft ukazuje radikální Nové uživatelské rozhraní, mohou být použity v systému Windows 8

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/givLM7djAJ0/Microsoft-Shows-Off-Radical-New-UI-Could-Be-Used-In-Windows-8:
autospa píše "V tří a půl minutové video, může společnost Microsoft ukázaly světu, co to má v obchodě pro dychtivě očekávaný Windows 8 Ve videu Microsoft ukázal radikálně odlišné rozhraní z minulých verzí systému Windows -.. dokonce i Windows 7 Běh na povrchu 2, touch-screen nástupcem původního Microsoft Surface, přístroj akceptuje vstup z Windows 7 Telefon telefon (HTC HD7). Pryč jsou ikony, které jednotky se systémem Windows, OS X, Linux a operační systémy v minulosti a současnosti. Na jejich místo se 'bubliny', které interagují se soubory a po streamování informace z internetu. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Zeptejte se Slashdot: Je Koš dobrý GUI Metafora?

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sHmgeEHN8rs/Ask-Slashdot-Is-the-Recycle-Bin-a-Good-GUI-Metaphor:
dsginter píše "Během nedávné Windows 7 upgrade, jsem zdravotně 'Koš' od objevit se na ploše uživatele. Proč? Vzhledem k tomu, umožňuje uživatelům získat potulný odstranění. když to byla branka 'Koš' v prvním . místě, většina lidí (včetně mě) jsou v dobrém zvyku vedení uklizený pracovní prostor a 'při vynášení odpadků', když vidí, že to je plné Pro některé lidi, jejich OCD znamenalo, že smazání souboru byl ve dvou krocích: smazat soubor a pak vysypat koš. Zakázáním od pohledu jsem zjistil, že původní funkce je obnoven pro povrchní znalost doby, že to je skutečně zapotřebí. Proč jsme plýtvání pixely na takové chudé metaforu? " Jít dále, je tam nějaká kombinace metafory a způsob použití, které byste najít další užitečné nebo přírodní?

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Gillmor Gang 2.26.11 (TCTV)

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/PJ0fQgPACMI/:
Řada

AOC Aire Černý LED-podsvícené monitory, více stejný, nyní v černé barvě

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/26/aoc-aire-black-led-backlit-monitors-more-of-the-same-now-in-bl/:
Pokud tento super tenký monitor vypadá povědomě, je to pro dobrý důvod - AOC nové Aire černé LED monitory jsou téměř totožné s jejich bílé protějšky , s výjimkou pár výjimek. Jak už název napovídá, nové monitory jsou všechny černé záležitost, a přijít ve 20 -, 22 - a 23-palcové iterací. Štíhlá obrazovkách jsou vybaveny novým softwarem funkce nazvaná obrazovky +, který umožňuje uživatelům rozdělit displej na čtyři samostatné pracovní prostory. Jiné než to, že není moc, je zde nový - stejně jako zbytek série Aire, Aire Černého nabízí 12,7-milimetr tlusté-displej s poměrem stran 16:9, dynamický kontrast 50,000,000:1, DVI-HDCP vstup, a pět ms doba odezvy. Pokud se vám líbí vaše monitory hubená, můžete dostat své ruce na ebenový zobrazuje nyní za $ 129 (20 "), $ 149 (22"), nebo $ 179 (23 palců). Úplné PR po skoku.

Pokračovat ve čtení AOC Aire černé LED-podsvícené monitory, více stejný, nyní v černé barvě

AOC Aire Černý LED-podsvícené monitory, více stejný, nyní v černé barvě původně objevila na Engadget na so. 26 únor 2011 07:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista | zdroje AOC | Poslat | Komentáře

Windows Mobile je nové uživatelské rozhraní a Xbox her jsou nejvíce vzrušujících aspektů řešení společnosti Microsoft, Nokia říká průzkum

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/26/windows-phones-new-ui-and-xbox-games-are-most-exciting-aspects/:
Při hledání na zpětnou vazbu na jeho momentální rozhodnutí o skládku Symbian ve prospěch Windows Phone , Nokia zavedla do výše anketu na svých internetových stránkách Hovory průzkumu názorů o tom, co uživatelé očekávají nejvíce z nových řešení. Neexistuje žádný konsensus volby, s vykrucování reakcí je podtržena skutečností, že "Ostatní" varianta byla modální odezvy, avšak v daných kategoriích, obnovovací UI a Xbox-související herní spásy se ukázalo být nejdůležitější. Žádné překvapení, Symbian je dotykový UI nedostatky jsou dobře známy, zatímco Xbox tie-up byl jeden z velkých prodejních míst společnosti Microsoft pro Windows 7 Telefon od jeho začátku. Rádi bychom jen zeptat Nokia se rychle o doručení na tyto věci - výdaje příliš dlouho v očekávání režimu nebude dobré pro naše zdraví.

Windows Mobile je nové uživatelské rozhraní a Xbox her jsou nejvíce vzrušujících aspektů řešení společnosti Microsoft, "říká Nokia hlasování původně objevila na Engadget na so. 26 únor 2011 09:27:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Tazatel | zdroje Nokia Konverzace | Poslat | Komentáře

Zeptejte se Slashdot: válka proti Malé poštovní servery?

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ufVrmFK7GSc/Ask-Slashdot-War-Against-Small-Mail-Servers:
softegg píše "Moje firma pořádá náš vlastní poštovní server. Máme vysokorychlostní připojení přes obchodní Verizon a Comcast. Nedávno Verizon a Comcast byly blokuje port 25 způsobuje naše soukromé poštovní server, že přestane fungovat. Navíc, mnoho ISP právě začal blokování jakékoli mail z jakéhokoli IP adresa bloku kabelových modemů. Tak jsme začali peněz náš mail prostřednictvím třetí strany službu s názvem DNSexit. Teď McAfee MAPY anti-spam systém nám říká, že jsou blokování DNSExit pro spam. podstatě jsme nacházíme stále odříznuto od zaslání jakékoli odchozí poštu. Co je to malá firma má dělat, když chcete hostovat vlastní poštu? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


RIM, Bank of America sdružující se na mobilní peněženka zkušební NFC

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/26/rim-bank-of-america-partnering-up-for-mobile-wallet-nfc-trial/:
Známe nějakou dobu, že společnost RIM se děje all-in na NFC ( není všichni? ), ale my jsme si neuvědomil, že oni šli retroaktivní, taky. Platby NFC soudu přijít zahrnující RIM a Bank of America umožní vybraných testerů získat NFC-schopný zpět na jejich Curve 8520 nebo 8530, Tour 9630, nebo Bold 9000, 9650, nebo 9700 - jinými slovy, většina společnosti modely portrét QWERTY z posledních několika let. Budete také potřebovat aktivní Bank of America účtu, na kterém místě budete moci využít své 'Berry na terminálech NFC dostat své platit dál. Soud začne letos na jaře, ani slovo o tom, kdy by to mohlo být otevřený pro každého.

[Díky, Dylan]

RIM, Bank of America sdružující se na mobilní peněženka zkušební NFC původně objevila na Engadget na so. 26 únor 2011 11:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje BGR | Poslat | Komentáře

Jak ne. Koupeno Apple Computer (Téměř)

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7itl6CssbgY/How-Sun-Bought-Apple-Computer-Almost:
Hugh Pickens píše "Bývaly doby, v roce 1990, kdy bylo Slunce na jejím nejbohatší, chystá koupit Apple, když to bylo v nejnižším místě ve své slavné historii a teď eWeek zprávy o tom, jak řešit Sun koupit Apple propadl. 'Back v pozdní 1995 brzy '96, když jsme byli u nás vrcholu, byli jsme doslova hodiny od nákupu Apple pro o $ 5 až 6 dolarů za akcii,' říká bývalý generální ředitel Ed Zander ne.. 'Já nevím, co jsme chtěli s tím dělat, ale my jsme šli koupit. ' Ne. co-zakladatel Scott McNealy dodává, že to tam bylo investičním bankéřem na straně Apple, který v podstatě zablokoval ho. 'Dal tak mnoho podmínek do dohodu, že bychom si nemohli dovolit jít dělat to.' Tam by iPhone, iPod a iPads dnes na trhu, pokud Sun Microsystems byl schopný uzavřít dohodu o koupi se Apple v polovině roku 1990-Ne, říká McNealy. 'Pokud bychom si koupili Apple, tam by nebyl iPod nebo iPads ... Já bych šroubované, že se '. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.