čtvrtek 6. ledna 2011

Crowdfund Měsíc Monolith mise?

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lKYIF2oaypc/story01.htm:
Jamie našel poněkud zábavný malý esej o sestavení dav-source misi, aby monolit na Měsíci. Autor odhaduje, že by stálo půl miliardy dolarů, což je suma si myslí, že by mohla být zvýšena. I když osobně si myslím, že půl miliardy dolarů by mohly být lépe využity, je to zábavné myšlenky cvičení.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




PHP pohyblivé řádové čárce Bug Pády servery

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bUpQDaXlulk/story01.htm:
rozzlobený tapír píše "nově objevené chyby v některých verzích skriptovacího jazyka PHP by pád serverů, když je software za úkol změní velké číslo s plovoucí čárkou, zvyšovat možnost, že by závada mohla být zneužita hackery. chyby způsobí zpracování PHP software zadat nekonečné smyčce při pokusu převést řadu číslic "2.2250738585072011e-308" z řetězce formátu do formátu s plovoucí řádovou čárkou. chybu jen zdá mít vliv na verzi 5.2 a 5.3 tohoto jazyka. " Dodává čtenář alphadogg: "Počítač vědec Rick Regan nejprve ohlásil chybu v pondělí, a vývoj PHP vydal tým opravy následující den."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Magnetické Pole Shift ovlivňuje Tampa letiště

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6OSPGE4H_kU/story01.htm:
RFSSystems píše "Myslel jsem, že to byla úžasná a poměrně vzácný jev, a chtěl podělit. 'Letiště uzavřelo své hlavní dráhy až do 13 ledna překreslit číselné označovatelé na každém konci pojezdové dráhy a změnit značení k účtu pro posun v umístění zemského magnetického severního pólu. ' Zdá se, že přesun póly začal ovlivnit leteckou dopravu v poněkud skromným způsobem. Mohl by to být i vysvětlení pro klesající / uhynulých ptáků tento týden? " Doufám, že gradualists mají pravdu, ale scénáře pro rychlý posun magnetického pólu jsou zábavné přemýšlet o tom.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Dell Streak 7 První hands-on!

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/06/dell-streak-7-first-hands-on/:
Právě jsme se dotkla Streak 7 poprvé, a kdybychom měli k součtu to bychom řekli, že tahle věc se obří Streak (5-palcové verzi, která je) bez sluchátka. To není nutně špatná věc za to, že Streak byl příliš velký být skvělý telefon a trochu příliš malé na to být skvělý tablet, lesklé, zaoblený design prvky nebyly nikdy problém, a vypadají stejně dobře zde . Na obrazovce se zdá trochu sepraný - to nemusí být nejvyšší-kvalitní věc na světě - ani to zdát nezvykle rychlé, ale budeme doufat Tegra 2 skončí kope zadek, jakmile software optimalizovaný.

Dell Streak 7 První hands-on! původně objevila na Engadget na čt. 6.1.2011 15:06:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Flickr v čele s Windows 7 a Windows Phone 7

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/06/flickr-headed-to-windows-7-and-windows-phone-7/:
Je to oficiální: Flickr oznámila, že je to zahájení oficiálně oficiální Flickr aplikace pro Windows 7 a Windows Phone 7 . I když nevíme přesně, kdy sdílení aplikací fotografie spustí, můžete se zaregistrovat na zdroje odkaz na Flickr , takže mohou vám vědět, kdy to vlastně spouští. Do té doby, tam je video z demo aplikací v akci, a musíme říci, se nám líbí, co jsme viděli.

Pokračovat ve čtení Flickr míří do Windows 7 a Windows Phone 7

Flickr v čele s Windows 7 a Windows 7 Telefon původně objevila na Engadget na čt. 06.01.2011 15:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Flickr | Poslat | Komentáře

ThinkGeek Joystick-Přináší pasáž-styl zábavy na váš jinak všední zkušenosti tableta hraní

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/06/thinkgeek-joystick-it-brings-arcade-style-fun-to-your-otherwise/:

Viděli jsme mnoho pasáž-styl joysticky pro video herní konzoly v průběhu let, a tento trend razí svou cestu na trh tablet. ThinkGeek Joystick-To se váže k tabletu obrazovku v pozici podle vašeho výběru, takže můžete hru na zbrusu novou břidlice rozhodně retro způsobem. Joystick je all-hliník, pracuje s jakoukoli hru, která má on-screen ovládání pad, a to jeho věc, bez použití baterií. Nevíme, jak přístroj skutečně váže k displeji, ale víme, že je to estetičtější, než ostatní hmatové kontrole řešení jsme viděli na CES v tomto roce. Joystick-to bude stát 24,95 dolar a bude k dispozici do konce ledna, takže pokud starý-škola hraní je vaše věc, podívejte se na ukázkové video po přestávce.

[Díky, Jessica]

Pokračovat ve čtení ThinkGeek Joystick-Přináší pasáž-styl zábavy na váš jinak všední herní zážitek tablet

ThinkGeek Joystick-Přináší pasáž-styl zábavy na váš jinak všední herní zážitek tablet původně objevila na Engadget na čt. 06.01.2011 15:26:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Sony uvádí ceny a velikosti "Google TV?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Zdá se, že někdo v rámci společnosti, nebo nejste spokojeni se svým platem a chtějí zničit překvapení, že společnost připravila na úterý 12. října, nebo opravdu prošel nutkání. Proč? Protože nejen unikly informace (které nevíme, jestli je to reálné) o možných velikostech, ve kterých Google bude TV, ale také jména se objevila, které by byly jen modely v pochybnost.

Jejich jména jsou: NSX-24GT1 24 palců, NSX-32GT1 31 palců, NSX-40-palcový 40GT1 NSX-46GT1, (uhodli jste) na 46 palců. A přesto, i nebezpečí, že jejich ceny by celkem mezi 1.300, 1.400 a 1.900 amerických dolarů.

Zvědavý detail: pokud je to pravda, nejlevnější Google TV by bylo ještě dražší (300 dolarů), že 32-palcový model dražší než Sony má lidem v jejich katalogu.

Eye-Fi Direct režimu hands-o: z fotoaparátu na tabletu sekund (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/06/eye-fis-direct-mode-hands-on-from-camera-to-tablet-in-seconds/:

Musíme říct, že jsme docela pumpoval o -Fi je nového oko v přímém módu , a to nejen proto, že je to zdarma - CEO Jef Holove nám ukázaly, jak jeho bezdrátového SD karty lze oheň momentky z point-and-shoot fotoaparát přímo na Samsung Galaxy Tab, a vypadá to, jako vánek. Jakmile je bezplatná aktualizace na trh později v tomto roce, budete jen muset stáhnout Eye-Fi app, a vyberte Eye-Fi kartu X2 ze seznamu trvale pár je - podobně jako Bluetooth nebo WiFi přístup bod - a pak kdykoli budete střílet v dosahu, fotky budou automaticky duch sám do svého Android, a může je poslat na Picasa nebo Eye-Fi Pohled odtud s další kohoutku. Viz Přímý režim to jeho věc ve videu výše.

Eye-Fi Direct režimu hands-o: z fotoaparátu na tabletu sekund (video) se původně objevila na Engadget na Čt. 06.01.2011 11:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

LG Optimus Černý hands-o

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/06/lg-optimus-black-hands-on/:
Byli jsme na-ruce pro hands-na co LG hodil sám bash slaví pár svištění Android sady: Optimus 2X a Optimus Černý . Viděli jsme spoustu 2X už, ale černá je úplně jiný tvor. Za prvé, kužel na zadní straně, který vidí nastavit jít od 9 mm ve středu do 6 mm na každé straně je jak pěkné na pohled a pomáhá udržovat nastavenou choval v ruce. 4-palcový WVGA displej NOVA je jak jasný - 700 nits, pokud máte obavy, že typ, co - a velmi čitelná v oslňující reflektory instalované na stánku. LG byl vychvalováním Kromě jeho Wi-Fi Přímé funkce - - co na první pohled vypadá jako trikům - který umožňuje přímý přenos souborů mezi soubory bez nutnosti použití přístupového bodu, a hele, to fungovalo - a může být dokonce užitečné. Těšíme se na Optimus Černého zřítilo do našeho života někdy v první polovině letošního roku.

LG Optimus Černý hands-o původně objevila na Engadget na Čt. 6.01.2011 11:20:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Mac App Store hands-o

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/06/mac-app-store-hands-on/:
Možná jste slyšeli, že uprostřed šílenství z CES , Apple se rozhodl zahájit jeho Mac App Store na tomto krásného rána ledna. Šli jsme do toho a aktualizovali naše stroje na 10.6.6, tak jsme oficiálně App Store připraven. Přečtěte si o minulosti přestávka na rekapitulaci základů, stejně jako povrchní znalost některých časných aplikací představoval vpředu uprostřed.

Pokračovat ve čtení Mac App Store hands-o

Mac App Store hands-o původně objevila na Engadget na čt. 06.01.2011 11:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Mac OS X 10.6.6 představuje App Store

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PveppIZK7mk/story01.htm:
Orome1 píše "Apple dnes vydal Mac OS X 10.6.6, která což zvyšuje stabilitu, kompatibilitu a bezpečnost vašeho počítače Mac. Co je také velmi důležité v této verzi je zavedení dlouho očekávaný Mac App Store s více než 1.000 zdarma a placené aplikace. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Razer Switchblade: 7-palcový kapesní herní koncept úderů našich myslích šest způsobů, od neděle

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/06/razer-switchblade-7-inch-pocket-gaming-concept-blows-our-minds/:
To nejkrásnější, co přijde z CES 2011 ? Show ještě neskončil, ale my jsme se nebojí říct, že Razer 's Switchblade je zařízení porazit. Než půjdete jak se vaše naděje, musíme (bohužel) upozorňují, že tohle hraní je handheld, ale koncept, ale za to, že Toshiba Libreto W105 udělal to pultech obchodů ( pokud ale na chvíli ), budeme doufat a modlit se, že Switchblade můžete také najít cestu k výrobní lince. Málo je známo o samotný přístroj, ale Razer má představit jej pomocí pár 7-palcový multitouch displejů, stejně jako vrstva hmatových, dynamické klíče na spodní obrazovce. Podobně jako Optimus Maximus z dávných dob, klávesnice, umožnilo by to hráči umístit různé obrazovky pod ním v závislosti na titul, a dokonce i ve hře, může si představit, klíče řazení na účet pro různé POVs, úrovně, scénáře, atd. Interně, koncept je založen na procesoru Intel Atom, ale je tu ani slovo o jaký druh GPU bude fungovat vedle ní. Je smutné, že Razer je ochoten mluvit pie-in-the-sky podrobnosti, pokud jde o cenu a uvolnění, ale když čtyři miliony komentáře objeví pod žebrání a prosí pro společnost, aby tuto obchodní ...

Pokračovat ve čtení Razer Switchblade: 7-palcový kapesní herní koncept fouká našich myslích šest způsobů, od neděle

Razer Switchblade: 7-palcový kapesní herní koncept fouká našich myslích šest způsobů, od neděle se původně objevila na Engadget na čt. 06.01.2011 11:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Razer | Poslat | Komentáře