pátek 28. října 2011

Microsoft snažil koupit Netscape: Předpokládejme, že oni?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Va1Fi1-4O6k/microsoft-tried-to-buy-netscape-suppose-they-had:


Glyn Moody píše: "V rozhovoru, Brendan Eich, tvůrce JavaScriptu a nyní CIO v Mozilla, ukazuje, že Microsoft se snažil koupit Netscape na konci roku 1994. Oni byli odmítnuti, protože nabídka byla příliš nízká, ale představte si, že Netscape měl Přijato:. Ne válce prohlížečů žádné otevřené webové standardy, ne Mozilla, Firefox ne Jak by mohla na webu - a svět - vypadal dnes, pokud to stalo? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.

TSA je VIPR Bíteš vlakem, autobusem, a Ferry Cestující

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ndbfQWRNRwU/tsas-vipr-bites-rail-bus-and-ferry-passengers:


OverTheGeicoE píše "TSA je VIPR program může být rozšiřován. Podle Washington Times," TSA vždy zaměřené na rozšíření za hranice letištních terminálů. Jejími zástupci byli vedení více překvapení tápal sezení u žen, dětí a starších osob v místech, , které nemají nic společného s letectví. " V Tennessee, na začátku tohoto měsíce byly autobusové cestujících v Nashville a Knoxville hledal vedle kamionu hledá se zde hovoří již dříve. Začátkem letošního roku v Savannah ve státě Georgia, TSA nucen skupina cestujících vlaku, včetně malých dětí, které mají být poklepal dolů. ( Byli vystoupení z vlaku, ne dál.) Ferry cestující také terčem. Podle svědectví TSA správce John Pistole se před senátem v červnu minulého roku, "TSA provedla více než 8000 VIPR operace [předchozí] 12 měsíců, včetně více než 3700 operací v hromadné přepravy a osobní železniční-dějiště. " Chce 50% navýšení rozpočtu na VIPR pro rok 2012. Představte si, co udělá s TSA další finanční prostředky. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.

RMS Tour Rider

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/uDcta1Hb0As/the-rms-tour-rider:


Larry bagina píše: "Není tajemstvím, že rockové hvězdy mají jezdci - ustanovení o smluvní okolnosti, které vyžadují misku hnědé bez M & Ms, nebo určit přesné značky balené vody, čistotě kokainu, atd. No, Richard Stallman má své vlastní bizarní seznam ustanovení. " Některé z nejlepších věcí, je na konci, včetně: ". Nejím snídaně, prosím, neptejte se mě nějaké otázky o tom, co budu dělat [pro] snídaně, prosím jen nepřináší to,." I "Jedna situace, kdy Nepotřebuji pomoc, natož dohled, je v křížení ulic. Vyrostl jsem v polovině světa je největší město, plné aut, a já jsem přešel ulici bez pomoci i chaotický provoz Bangalore a Dillí. Prosím jen Nech mě na pokoji, když jsem se přes ulici. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.

Linux Foundation Zprávy dokument na UEFI Secure startu

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/olFlf8jmKdM/linux-foundation-releases-document-on-uefi-secure-boot:


MVAr píše: "The Linux Foundation dnes vydala technické pokyny pro PC tvůrci o tom, jak implementovat zabezpečení UEFI bez pojistné Linux nebo jiný svobodný software z nových strojů Windows 8. poradenství včetně jemný tisk, tisk na Steven Sinofsky Microsoft pro nasvědčující tomu, že PC majitelé nebude chtít, aby si s kontrolou jejich hardwaru a bude šťastně připustit, aby výrobci operačních systémů a hardwaru. " Canonical a Red Hat se také vydala bílou knihu (PDF), což ukazuje, že všichni výrobci OEM "umožňuje bezpečné spouštění být snadno zdravotně postižené a řešen prostřednictvím rozhraní firmwaru," mimo jiné.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.

Superluminal neutrin, Take Two

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/itHXp8NGxtw/superluminal-neutrinos-take-two:


Coisiche píše: "Chcete-li vyřešit mnoho odpovědí na své původní zjištění, tým OPERA, který ohlásil odhalení rychlejší než světlo neutrin začíná novou a vylepšenou verzi svého experimentu." Neutrin, které se objevují na Gran Sasso, jak začít paprsek protonů částic v CERNu. Díky sérii složitých interakcí, je neutrino částice pocházející z tohoto svazku a proud přes zemské kůry v Itálii. Původně CERN vystřelil protonů v dlouhý impuls trvá 10 mikrosekund (10 miliontin sekundy) . ... [V novém experimentu], protony jsou zasílány v sérii krátkých záblesků - trvá jen jeden nebo dva nanosekund, tisíckrát menší. - s velkou mezeru (zhruba 500 nanosekund) Mezi jednotlivými burst Tento systém, Bertolucci říká doktor, je efektivnější: "Pro každý případ neutrino na Gran Sasso, můžete jej připojit jednoznačně s šarže protonů v CERNu," vysvětlil ".

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.

Největší světové zlaté mince raženy v Austrálii

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lMLAMW_gsjo/worlds-biggest-gold-coin-minted-in-australia:


Poprvé přijal zadavatel šokující píše: "Perth Mint, jak vytvořil zlaté mince, které je jen něco málo přes jednu tunu hmotnosti a hodnotě přes 50 mil. CZK od článku:." Tým desítek lidí pracuje od konce loňského roku k vytvoření mince, která měří 80 cm široký a 12 cm hluboká, vyznačující se klokana na jedné straně a královny motivem na straně druhé. " Ron Paul jíst vaše srdce! "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.

1 MW Cold Fusion rostlin Pravděpodobně do režimu online

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SLlc2_Ebo4U/1-mw-cold-fusion-plant-supposedly-to-come-online:


Poprvé přijal zadavatel Jherico píše: "Andrea Rossi (které zde několikrát dříve) je plánováno uvést své zařízení on-line 1 MW 28.října. To bude pravděpodobně buď do bodu, kdy" nečekané technické potíže odhalit to pro podvod je, nebo přítomnost skutečných 1MW elektrárna s chemickými žádný zdroj paliva ticho hodně skeptiků. Co byste dělali, kdyby to byla skutečnost? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.

Stars zjištěno, Tvorba složitých organických sloučenin

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FxT8oQ13O9c/stars-found-to-produce-complex-organic-compounds:


InfiniteZero píše: "Vědci z University of Hong Kong pozorovaných hvězd v různých fázích evoluce a zjistil, že jsou schopni vyrábět složité organické sloučeniny a vyhodit je do prostoru plnění regionů mezi hvězdami. Sloučeniny jsou tak složité, že jejich chemické struktury podobné složení uhlí a ropy, vedoucí autor studie ne. Kwok z University of Hong Kong, řekl. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.

Nové Coral Pojmenoval <em>Call of Duty: Black Ops</em>

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zmrL8JLO3bw/new-coral-named-after-call-of-duty-black-ops:


dotarray píše: "Americká akvárium dodavatel má samozřejmě hráč na výplatní pásce, po pojmenování dvě nové formy Acanthastrea korálů po střelec hovoru Activision of Duty:. Black Ops od článku:" Pošta Facebook oznámil dvě nové formy otevřeně přiznává, že Video herní vliv - a není to poprvé, videohry inspiroval kvality mořského korálu jmenující osoba -. Jedním z míst meče na to, že začátkem tohoto měsíce, Master Chief se svou slavnou růžovo-fialové debut "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.

FAA Goes To webu k boji Laser polohovací

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/A8JIl0T3boY/faa-goes-to-the-web-to-fight-laser-pointing:


coondoggie píše: "The Federal Aviation Administration chce, abys šel on-line, aby se mohla bojovat s rostoucí bezpečnostní problém lidí, ukázal lasery na létání aircraft.The FAA dnes oznámila, že vytvořila nové webové stránky, aby bylo jednodušší pro piloty a podávat zprávy o laser incidenty a získat informace o problému, který nadále roste mílovými kroky. letošním roce, piloti nahlásili 2795 laser události přes 20 října. Piloti hlásí největší laser událostí v roce 2011 ve Phoenixu (96), Philadelphia (95) a Chicago ( 83). Vzhledem k tomu, že začal sledovat laser akce v roce 2005 zprávy vzrostl z téměř 300 na 2836 v roce 2010, FAA řekl. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.