pátek 7. října 2011

ZipPay na trh nové mobilní platby služeb Levnější než náměstí

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/H0zdLPp2U1I/:
zippay-logo

Nejjednodušší způsob, jak popsat nenápadný mobilní platby spuštění ZipPay se říct, že je jako náměstí a Venmo narodilo dítě, a toto byl výsledek. Stejně jako náměstí, spuštění si klade za cíl reagovat na potřeby jednotlivců a malých podnikatelů, kteří si nemohou dovolit vysoké poplatky spojené s tím vlastní obchodní účty, protože jim umožňuje přijímat platby kreditní kartou pomocí svého telefonu. Zatím, stejně jako Venmo bude řešení také způsob, jak provést z osoby na osobu platby.

Ale tam jsou některé hlavní rozdíly. Pro začátek, na rozdíl od náměstí, ZipPay nebudou používat hardwarový klíč. Také slibuje nižší sazby, než 2,75% Square na prstu.

Jak to bude hotovo, je však stále nejasná.

Namísto klíčů, které se připojují k telefonu sluchátka, jako je tomu u náměstí, bude ZipPay nabízet mobilní peněženky řešení, které používá některé utajované patentované technologie.

Pro načtení karty do peněženky, ZipPay je využití Card.io , nový software development kit (SDK) pro mobilní vývojáře, který používá kombinace počítačového vidění a strojovou inteligencí "číst" karty držel až do mobilního telefonu fotoaparát. Tato technologie umožňuje rychlejší zápis informace o kreditní karty do mobilní aplikace, ve srovnání s ručním zadáním čísla na malou klávesnici.

Na rozdíl od Square-peněženka, jako je karta pouzdro , které poskytuje digitální "karty" pro místní obchodníky, ZipPay peněženku podporuje všechny hlavní kreditní karty, včetně Visa, MasterCard, Discover a American Express. Nákupní karty, slevové karty a členské karty budou podpořeny v budoucnosti.

Karta Data jsou uložena přímo na zařízení v šifrovaném formátu, ale to není NFC mobilní peněženky systému. K dispozici je povinný 4-místný PIN kód pro aplikaci ZipPay, ale jak je karta data odesílaná mezi zákazníkem a obchodníkem nebo dva ZipPay uživatelů zůstává záhadou.

Generální ředitel společnosti Ryan Stevens říká, že není připraven odhalit tuto část systému z konkurenčních důvodů, ale je možné, že aplikace nějakým způsobem používá smartphone senzory připojit dvě zařízení, každý který je třeba spustit aplikaci ZipPay. Možná něco jako Bump ?

Na straně obchodníka, jako je náměstí, ZipPay umožní urychlené sign-up, takže noví uživatelé mohou začít přijímat platební karty okamžitě. Společnost provozuje základní ověření na místě, a pokud nejsou žádné zjevné červené vlajky, je schválen na účet. Obchodníci mohou účtovat až k $ 1,000, že první den (stejně jako manuální zadání Square / karty není přítomen limit). Později, když celý ověření projde, je zrušen limit.

ZipPay má bankovní partnera na backend (nejmenovaný zatím), a platby jsou uloženy na účtech obchodníka v rozmezí 1 až 3 dny, což znamená systém ACH se jedná.

Druhá část ZipPay systému je funkce, která zahrnuje peer-to-peer plateb, něco velmi podobného spuštění Venmo . V tomto případě by se oba lidé potřebují mít ZipPay aplikace na svých zařízeních a pak znovu pomocí technologie zveřejněny, mohou být platby okamžitě poslal mezi zařízeními.

Protože společnost není připravena na detail jeho technologie, to je h

Žádné komentáře:

Okomentovat