čtvrtek 2. června 2011

Sony NGP potvrzeno, že je zpětně kompatibilní s stažené hry PSP

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/02/sony-ngp-confirmed-to-be-backwards-compatible-with-downloaded-ps/:
Tam byl trochu zmatek nad tím, co druh zpětné kompatibility Sony NGP bude mít, když to bylo oznámeno na začátku tohoto roku, ale vypadá to, že zvláštní tajemství nyní již uklizeno. Eurogamer uvádí, že NGP (nebo co to je nakonec jen) bude je skutečně kompatibilní s PSP hry - na stažení pouze odrůda, samozřejmě. A co víc, místo říká, že skutečně viděl Resistance: Retribution demonstroval na handheld, a že všechny PSP hry jsou provozovány pomocí software emulátor, který vám umožní zapnout nebo vypnout převzorkování na aby vyhovovala vašim požadavkům - hry se také budou moci využít je duální analogové NGP hole (k ovládání vaší postavy pohled v odporu, například). Jak poznamenává Eurogamer, že to zní podobně jako Sony remastering úsilí pro PSP titulů na PS3, které také slibuje přidat kříž-zařízení hratelnost. By mohl také dostat v NGP v tomto aktu? Měli bychom vědět více na E3 příští týden.

Sony NGP potvrzeno, že je zpětně kompatibilní s stažené hry PSP původně objevila na Engadget na Čt. 02.06.2011 16:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Eurogamer | Poslat | Komentáře

Skype protokol byl reverzně

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/TJDlUUXm7Ts/Skype-Protocol-Has-Been-Reverse-Engineered:
Anonymní čtenář píše: "Jeden výzkumník se rozhodl, že chce, aby Skype open source reverzním inženýrstvím protokol služba používá. Ve skutečnosti, on tvrdí, že již bylo dosaženo, že výkon na nové skype-open-source blog. Zdrojový kód byly zveřejněny pro verze 1.x/3.x/4.x Skype, jakož i podrobnosti o RC4 kódování vrstva aritmetický služba používá. Zatímco jeho záměr může být znovu Skype jako open source platforma, je nepravděpodobné, že bude nedostane příliš daleko bez čelí armádu právníků Microsoftu. Skype není otevřená platforma, a Microsoft bude chtít, aby to tak zůstalo. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Pentax uvolní O-GPS1 add-on pro DSLRs, apeluje na astronomii ořechy

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/02/pentax-releases-o-gps1-add-on-for-dslrs-appeals-to-astronomy-nu/:
Pentax je Optio WG-1 GPS point-and-shoot spokojeni geotaggers po vybalení z krabice, ale majitelé jeho K-5, Kr a 645D DSLRs musel spokojit s třetí stranou-taggers jako PhotoTrackr nebo Eye-Fi . Nový hotshoe-nasedl na O-GPS1 modul opravy, které dohled záznam zeměpisné šířky, délky, výšky, koordinovaný světový čas a úhel záběru. Každodenní patentky mohli najít další hotshoe přílohu těžkopádný, ale astro-fotografii nadšenci by klidně mohl být lákán zařízení zajímavé "ASTROTRACER" funkce. To vám pomůže mít jasnější snímky nebeských těles pomocí in-vestavěné senzory pro výpočet hvězdy pohyb a pak zaměstnávat fotoaparátu Shake Reduction systému kompenzovat. Zní to chytrý, ale třeba upozornit: tento modul je určen pouze pro Pentax DSLRs - a pouze za velmi specifických modelů na to. Získáte plnou funkčnost s K-5 a Kr kamery, a geotagging (bez ASTROTRACER) s 645D. Jo, a musíte se ujistit firmwaru je up-to-data. Peer pozorně, že objektiv a uvidíte O-GPS1 okruh na přistání července za cenu 250 USD.

[Díky, Iddo]

Pentax uvolní O-GPS1 add-on pro DSLRs, apeluje na astronomii ořechy původně objevila na Engadget na Čt. 02.06.2011 15:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Megapixel | zdroje Pentax | Poslat | Komentáře

Lodsys žaluje 7 iPhone Devs přes porušení patentu pohledávkách

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8JLHKov4FoU/Lodsys-Sues-7-iPhone-Devs-Over-Patent-Infringement-Claims:
Dachannien píše "Jasně-O a Ars Technica hlásí, že Lodsys podal žalobu [tady je stížnost] ve východní obvod Texasu proti sedmi iPhone vývojářům a tvrdí, že obžalovaní jsou porušuje dva patenty. Apple již dříve vyjádřili přesvědčení, že všechny iPhone vývojářům jsou chráněny licenční smlouvu, že Apple dělal s bývalým patenty 'nabyvatele, duševní Ventures. Lodsys Ale trvá na tom, že obžalovaní jsou nicméně odpovědné za protiprávní jednání. Stále otevřenou otázkou je, zda Apple bude nad rámec zasílání dopisů ostře formulovaná v obraně třetí-party vývojářů iPhone. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Výzkumník Pohledávky magnety mohou ovlivnit krevní viskozity

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_eK8eMroC8k/Researcher-Claims-Magnets-Can-Affect-Blood-Viscosity:
BuzzSkyline píše "pár minut ve vysokých magnetických polích (1,3 Tesla), je dost tenký krve o 30%, což může vést k novým drog-free terapie k prevenci infarktu myokardu. Silné pole způsobí krvinek line up v řetězcích, které tok mnohem snadněji, než náhodně-rozptýlené jednotlivé buňky, podle výzkumu naplánován objevit tento měsíc v časopise Physical Review E. " Nemohu si pomoci, myslet na vzhled Penn a Teller je na magnet-jak-lék, i když alespoň představu zde popsané zvuky testable a nespoléhá na sílu sugesce.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Uvnitř DOJ na Domain Name Graveyard

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gocf55QIwVY/Inside-the-DOJs-Domain-Name-Graveyard:
hugheseyau píše "V období od listopadu 2010 a květnu 2011 americké ministerstvo spravedlnosti (DOJ), podle mnohých, včetně bannerů americké imigrační a Customs Enforcement (ICE) a Federální úřad pro vyšetřování (FBI), chytil více než 140 doménových jmen ze stránek údajně zabývající se 'nelegální prodej a distribuce padělaného zboží a děl chráněných autorským právem' nebo jiným protiprávním jednáním. Ale co přesně se stane, když jsou domény chytil takovým způsobem? Tento článek poskytuje vhled do takedown procesu, stejně jako poskytuje unikátní pohled do ministerstvem spravedlnosti je název domény hřbitov. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


AMD otevírá izraelské výzkumné a vývojové centrum, tipy na ARM Link

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/B6TTmqgkzZ4/AMD-Opens-Israeli-RampD-Center-Hints-At-ARM-Link:
siliconbits píše "jsme se dozvěděli, že AMD se otevře nové výzkumné a vývojové centrum v Izraeli v Tel-Avivu oblasti, ten, který bude postaven kolem Grafické Remedy, malé začínající oni koupili v září 2010 a který se specializuje na vývoj nástrojů pro heterogenní výpočetní a 3D grafiky. Ačkoli čip společnost nevydala žádné tiskové zprávy ještě, zpráva je jasným znamením, že AMD vidí svou budoucnost (a jeho přežití) ve více roztříštěný trh, kde x86 je už ne dominantní platformou. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Anatomie soukromí noční můra

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/B07gamiHE4o/Anatomy-of-a-Privacy-Nightmare:
itwbennett píše "Gennette Cordova zná první ruky-jak je to možné vymazat sebe z internetu. 21-rok-starý student byl nešťastný příjemce fotografie kongresman Anthony Weiner vyboulené v jeho boxerky. Cordova pak paní ' sledoval v naprosté nevíře, jak mé jméno, věk, místo, odkazy na všechny sociální síť jsem kdy používal, můj starý telefonní čísla a obrázky byly předány spolu z cizí cizí. ' Ona pak pokusil se odstranit své osobní informace z webu, jeden sociální sítě v čase. Ale faktem je, 'dokud správce stránek odstraní závadný obsah, zůstane přístupné prostřednictvím vyhledávače jako Google,' říká blogger Dan Tynan. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Google WebRTC: nemůže nahradit Skype?

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lp5YMqD2pvw/Google-WebRTC-Can-It-Replace-Skype:
mikejuk píše "Google WebRTC, všechny open source, je součástí webu revoluce, která dovolí jednoho prohlížeče mluvit přímo do druhého bez nutnosti zapojit server. WebRTC je API, které používá nový P2P webové API, které umožňuje vývojářům implementovat audio a video komunikaci pomocí P2P přímé spojení mezi browsery. Toto je opravdu hra měnič. " A zatímco tato funkce Nezdá se, že se dostali hodně pozornosti tak daleko, může Google Voice volání pevnou linku a mobilní telefony za malý poplatek, stejně jako Skype.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Foxconn závod znovu otevře, pokračuje v činnosti po výbuchu

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/02/foxconn-plant-reopens-resumes-operations-following-explosion/:
Foxconn dnes potvrdila, že její výrobní závod v Chengdu, Čína otevřela a pokračovala v operacích po explozi ve své iPad 2 výrobní zařízení, minulý měsíc , který zabil tři zaměstnance a opustil další v nemocnici. Společnost také oznámila, že uzavřela šetření, co způsobilo výbuch - podezření , že je výsledek "hořlavého prachu v potrubí" - ale je to prý ještě není připravena k vydání těchto zjištění.

Foxconn závod znovu otevře, pokračuje v činnosti po výbuchu se původně objevila na Engadget na čt. 02.06.2011 12:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Všechny věci D | zdroje Wall Street Journal | Poslat | Komentáře

Recenze knihy - JavaScript: Kompletní průvodce, 6. vydání

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NFMhhHcLWdE/Book-Review----JavaScript-the-Definitive-Guide-6th-Edition:
coder4hire píše "Vydáno během prvních dnů na webu, v roce 1995, JavaScript má za sebou dlouhou cestu:. Zpočátku klient-side skriptovací jazyk typicky (mis) používá pro ozdobné efekty, to je nyní nedílnou součástí bezpočtu významných stránek jeho zvyšování schopnosti a popularitu jsou způsobeny několika faktory, včetně vývoje knihoven, které řeší dříve úskalí, která držela jazyk zpět (např. rozpory mezi implementace v prohlížečích různých výrobců ') JavaScript:. Definitivní průvodce, jehož autorem je David Flanagan, byl poprvé publikován jen jeden rok později, v roce 1996, s několika významných změnách od té doby. " Níže si můžete přečíst na zbytek coder4hire o přezkum

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


'Worms From Hell' Vykopat možnosti mimozemského života

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Z3gpDrKUHXo/Worms-From-Hell-Unearth-Possibilities-For-Extraterrestrial-Life:
Anonymně předloženém článku říká: "Poprvé, vědci zjistili, komplex, multi-celled zvířata žijící míle a více pod povrch planety, což vyvolává nové možnosti o rozšíření života na Zemi a možných podpovrchových život na jiných planetách a měsících (abstrakt). ... výzkumu je pravděpodobné, že spoušť vědecké úkoly a způsobit, že některé diskuse, protože klade mnohem složitější, život v prostředí, kde se vědci obecně si myslel, že by neměl, nebo dokonce nemůže existovat. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.