pátek 4. března 2011

Dokonce i Microsoft chce IE6 Dead

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/n4UjOW3KDjQ/Even-Microsoft-Wants-IE6-Dead:
Tarmas píše "Microsoft spustila webové stránky určené přesvědčit lidi, aby upgrade jejich prohlížeče od Internet Explorer 6 slovy Microsoft:. 'Tento web je určen pro sledování Internet Explorer 6 používání klesnout na méně než 1% po celém světě, takže je více webových stránek vybrat pokles podpory pro Internet Explorer 6, šetří pracovní doba pro webové vývojáře. ' O čas? " Samozřejmě chtějí upgradovat na novější Internet Explorer.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Jeden muž je úsilí o vytvoření umělého života True

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tTxKQu08Dak/One-Mans-Quest-To-Build-True-Artificial-Life:
Atriune píše "tvůrce proslulé Zvířata umělý život série je na to znovu. Patnáct let po počátečním úspěchu Zvířata trilogie, Steve Grand pokračuje ve své snaze jít za simulaci, a vytvořit skutečný umělý život." Je těžké říct, jestli je realistický přístup, ale je to určitě román. Možná to bude uspět v oblastech, Lisp hackeři z 80. let se nezdařila.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Epizoda I 3D Datum vydání Oznámil

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dLftjWMSEJI/Episode-I-3D-Release-Date-Announced:
TheBrakShow píše 'Lucasfilm Ltd a Twentieth Century Fox dnes oznámila, že 3D divadelní uvedení Star Wars: Epizoda I Skrytá hrozba má nyní oficiální datum vydání - 10.2.2012!' Je dost fanoušků zájem sledování filmů nejslabší z trilogie opět jen zkušenosti je v 3D? "Já za sebe se těším na nové a lepší Jar Jar zkušenosti.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Čtvernožec gepard Robot předběhnout jakékoli lidské

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sfxR9iT3Eak/Quadruped-CHEETAH-Robot-To-Outrun-Any-Human:
cylonlover píše "Roboti jsou rychlejší než člověk na spoustu věcí, ale až do teď běží nebyl jedním z nich. To je soubor ke změně s robotiky společnost Boston Dynamics nedávno získal zakázku v DARPA navrhovat a stavět quadraped gepard robot, který je rychlejší než jakýkoli člověk. smlouva také zahrnuje vytvoření agilních, bipedal humanoidního robota. To je těžké říct, který z nich by mohl být nakonec creepier. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Intel SSD 510 Series 6Gbps SATA Testováno

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bvgz1tIX8i0/Intel-SSD-510-Series-6Gbps-SATA-Drives-Tested:
MojoKid píše "Intel nedávno oznámila, že 510 sérii Solid State Drive produkty. Novou 510 série SSD stavět na úspěšné Intel X-25M série disků tím, že nabízí nativní podporu pro SATA 6Gbs rozhraní rychlosti, s maximální čte v 500MB / s je mimo rozsah a psát rychlostí přibližně 315MB/s-huge zlepšení oproti předchozí generaci. čísla jsou a nové Marvell-infuzi Intel SSD nabízí působivý výkon soupeřit s ostatními 6Gbps SATA SSD disky na trhu, ale ne tak rychle, jak nedávno oznámil SSD SandForce 2500-založené jako OCZ Vertex 3. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Ruská Platba Procesor běží masivní Scareware operace

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gwfqex4CKvQ/Russian-Payment-Processor-Runs-Massive-Scareware-Operation:
Anonymní čtenář píše: "Brian Krebs byl vyslán hluboký ponor přes více než jeden rok stojí e-mailů, které unikly z ChronoPay, Rusko je největším on-line kreditní kartou procesor. ... Důkazů vyplývá, že ChronoPay vedení vytvořené scareware společnosti od základu, přičemž pro vše od jejich registraci doménového jména na virtuální hosting, ke kterým se přední společností a související bankovní účty a podpora 100 do 800 linek na celém scareware operace, které obvykle vsítil milióny společnosti příjmů pro každý podvod. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Aussie Pivovar vytváří prostor Pivo

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/w8M6B19h5xI/Aussie-Brewery-Creates-Space-Beer:
astroengine píše "australské pivovarnické společnosti vytvořil světově první pivo, které mohou být konzumovány ve vesmíru. 4-Pines společnost vaření se spojil s Saber astronautiky Austrálie, neúnavně testování různých várek na nula-G lety v loňském roce. Mají nyní dokončena vítězného vzorec, volat pivo "Vostok". - poté, co kosmická loď pluje Jurij Gagarin v roce 1961 nápoj, který je silný-ochutnávka stout se sníženou karbonataci, aby se zabránilo obávaný mikrogravitaci "" mokré krkat. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Libyjská Flatlined internetu

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QNqxSsKBTY8/Libyan-Internet-Flatlined:
dnsdude nám řekl o nejnovějším vývoji ohledně říká libyjský cenzuru internetu. Zdá se, že cenzura je masivní vyskytující se dva z pěti. Ly kořenových jmenných serverů jsou nedosažitelné. Je těžké říct, jestli to je, protože záměrně špatné cesty, nebo v důsledku skutečných škod na infrastruktuře.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


AMD Fusion Poskytuje podporu pro coreboot

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/h7Cz-fQnoLs/AMD-Provides-Fusion-Support-For-Coreboot:
Anonymní čtenář píše "AMD udělal velký pokles kód poskytovat podporu pro coreboot Fusion, projektu, který kdysi byl povolán LinuxBIOS pro poskytování open source implementace systému BIOS." Nedostatek podpory prodejců již dlouho, že se úkol coreboot vývojářů obtížné. Podpora pro to, co je kritizovaný být společný chipset je docela povzbudivé, a doufejme, že usnadní běh úplně svobodný software pro systém zpátečníků, jako RMS.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Red Hat Zastaví doprava změny v jádře jako Patche

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/p8jYk6aJPtU/Red-Hat-Stops-Shipping-Kernel-Changes-as-Patches:
MVAr píše poukázat na zprávu z h-online o jádře Red Hat zdroj diskuse. From the article: "Red Hat has changed the way it ships the source code for the Linux kernel. Previously, it was released as a standard kernel with a collection of patches which could be applied to create the source code of the kernel Red Hat used . Nyní však společnost lodě Archiv se zdrojového kódu s náplastí již uplatňují. Tato změna, na kterou poukázala Maxillian Attems a LWN.net, se zdá být zaměřena na aplikace Oracle, který stejně jako ostatní, přebalit Red Hat zdroje jako základ pro jeho Unbreakable Linux. Přestože zaměřené na Oracle, budou změny dělat práci těžší pro rozvody, jako je CentOS. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.