neděle 13. února 2011

Samsung představil Galaxy Tab 10,1, Galaxy II S

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SdeXdxnlyqQ/Samsung-Unveils-Galaxy-Tab-101-Galaxy-S-II:
Anonymní čtenář píše "Na Mobile World Congress v Barceloně, Samsung představila dva nové přístroje Android:. Samsung Galaxy Tab 10,1, běh Android 3.0 (kódové označení voštinová), a Samsung Galaxy S II, běh Android 2,3 (kódové označení Gingerbread) dva byli unikly znovu a znovu pro dny, ale teď konečně máme oficiální detaily. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Samsung spolupracuje s Sybase a Cisco, aby Galaxy II S-přátelský podnik

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/13/samsung-working-with-sybase-and-cisco-to-make-galaxy-s-ii-enterp/:
Samsung spolupracuje s Sybase a Cisco, aby Galaxy S a S II telefony podnik-přátelský
BlackBerry je možné jít do podnikání-smartphone platformu, ale Samsung je umístění jeho nově odhalena Galaxy S II as novými uchazeči o korunu. Se tam dostat, Samsung pracovat s Sybase přinést mnohem pokročilejší zabezpečení mobilních telefonů než Android nabízí fotografie, včetně kontroly jednotlivých žádostí a přístavy, a také umožňuje vzdálenou správu - včetně admin-tlačil app aktualizace. Samsung také mluvil po telefonu Exchange kompatibilitu a, s nápovědou od společnosti Cisco , telefon nabízí WebEx kompatibility, podporu VPN a VOIP volání. Víš, co to znamená? Vaše další firemní telefon právě dostal mnohem zajímavější.

Pokračovat ve čtení Samsung pracovat s Sybase a Cisco, aby Galaxy II S-přátelský podnik

Samsung spolupracuje s Sybase a Cisco, aby Galaxy II S-přátelský podnik původně objevila na Engadget na ne. 13 únor 2011 17:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Nejvíce násilných videoher všech dob

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QfG4A-Ch4E8/The-Most-Violent-Video-Games-of-All-Time:
adeelarshad82 píše "Švýcarsko a Austrálie se již cítí, že násilné videohry jsou problém, a v červnu Nejvyššího soudu USA bude také vzít věci do vlastních rukou. přezkumu, některé z nejvíce násilných videoher se v posledních několika desetiletích ukazuje přesně to, proč to je tak obrovský zájem. " Varování: tento prezentace obsahuje fiktivní násilí.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Kinect Hmotná Tabulka Prototypy

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mC3_V4LSGrw/Kinect-Tangible-Table-Prototype:
baxpace píše "První open source prototyp hmotného tabulky pomocí Microsoft Kinect senzoru. hack je v podstatě důkazem konceptu, který může sloužit mnoha účelům, včetně real-time analýzu městských modelů. Program používá Kinect mrak bodů , který je mapován na rovném povrchu. horní vrstvy mračen bodů se bude vztahovat na něco barvu, která je umístěna na stole a je uznávána senzorem hloubku Kinect. Každý objekt, který je umístěn na stole, je detekován automaticky a na oplátku stane řešitelný. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


WSJ potvrzuje mini-iPhone, říká, že Apple může MobileMe zdarma

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/13/wsj-corroborates-the-mini-iphone-says-apple-may-make-mobileme-f/:
The Wall Street Journal se zváží v pověsti o Apple iPhone menší , a citovat "lidé seznámí s záležitost" zveřejnění říká, že zvěsti jsou pravděpodobně pravdivé. Jeden takový známý člověk údajně viděl zařízení poloviční velikosti iPhone 4, nesoucí kódové označení "N97", a řekl, že telefon bude jen asi poloviční velikosti originálu, a jen asi na poloviční cenu taky. Kupodivu, ty anonymní zdroje i nadále sdělovat informace, vyjadřující názor, že Apple mohl konečně dělat svůj MobileMe cloud služeb apartmá zdarma, a že to může být základ, z něhož Apple mohl konečně spustit streamování hudby platformu a sníží potřeba pro všechny GB flash úložiště v kapse. Dáme vám vědět, jestli nebo kdy nic z toho nestane, jo?

WSJ potvrzuje mini-iPhone, říká, že Apple může MobileMe zdarma původně objevila na Engadget na ne. 13 únor 2011 14:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje WSJ | Poslat | Komentáře

Sony Ericsson Neo první hands-on! (Aktualizováno s video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/13/sony-ericsson-neo-first-hands-on/:
By jako nějaký pane Gingerbread s jeho nedělní oběd? Sony Ericsson Neo jen se stal oficiálním - s již zdobí tyto stránky díky záludný leaksters a zvědavých mobilní recenzentů - a to je docela hodně, co jsme si mysleli, že bylo: levný alternativou pro ty, které nejsou ani zájem moci dovolit Xperia Arc . To má 8,1 megapixelový fotoaparát na zadní kolo, Sony Ericsson je "lidský zakřivení" design, a stejný Bravia obrazovky technologie jako oblouk. Na bocích jsou velmi lesklé a tam je množství plastů na show. V jednoduchých fyzikálních podmínkách, stačí cítit rozdíl v (pravděpodobně budoucí) cena mezi Neo a je to více údajný sourozenci. Také jsme zjistili, multitouch widget-předvolání funkce nesmírně laggy. Budeme mít video a ještě mnohem víc pro vás velmi brzy. Nechoďte kdekoli!

Update: Video je in!

Pokračovat ve čtení Sony Ericsson Neo první hands-on! (Aktualizováno s video)

Sony Ericsson Neo první hands-on! (Aktualizováno s video) původně objevila na Engadget na ne. 13 únor 2011 14:57:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Xperia Hrát finále hardware hands-on!

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/13/xperia-play-final-hardware-hands-on/:
Strávili jsme s naší rozsáhlou čas prototyp Sony Ericsson Xperia hrát , ale jak to cítí používat skutečnou věc? O dost lepší, vlastně. Telefon vypadá stejně, to je pravda, ale cítí mnohem silnější závěs. Reproduktor kvalita šla nahoru, i když v přeplněné místnosti bylo příliš hlučný opravdu udělat solidní rozsudku hovoru. UI byla pohotovější a úpravy samozřejmě hodně více kompletní, ale opravdu, naší největší starostí bylo her. Máme hrát dva tituly, Star prapor a FIFA. Zjistili jsme, jak v aplikacích panelu, jak tam byl nární znamení PlayStation Suite nebo PS Store v této demo jednotky. Všichni ve všech, bývalý titul cítí trochu jako zlodějna Starfox, ale důležitější je, že hlavní systémy kontroly (oba gamepad a nepovinných akcelerometr), byly podporovány a pracoval docela dobře. Trackpads nepracoval v praporu Star, ale když jsme vyměnily FIFA, našli jsme tam hráli - vlevo "pad" byl používán pro posun hráče, a když efektivní, to nebylo vždy plynulý pohyblivý naše náhledy o, a my jsme moc pochyb o tom, že bychom byli schopni říct, "jak daleko" v každém směru naší palce byly v dané době. Budeme potřebovat více času (a větší množství her), aby skutečně získat pocit, pro trackpads. Oba tituly se docela dlouho, než zatížení, burácení několikrát v procesu, ale v pořádku, jakmile bychom dostat do hlavní nabídky - jsme opravdu doufat, že to prostě non-finále software, ale najdeme v asi za měsíc , že? Budeme mít video na sec, mezitím najít hands-na fotografie z telefonu (a dok!) V galerii níže!

Xperia Hrát finále hardware hands-on! původně objevila na Engadget na ne. 13 únor 2011 14:14:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Dvě velké díry Na Slunci skvrnitá

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/t5lSVAnGO90/Two-Huge-Holes-In-the-Sun-Spotted:
Anonymní čtenář píše "Japonští vědci našli dvě obrovské díry na sluneční magnetické pole, a zdá se, že je nějaký důvod být znepokojeni. Díry, zvané koronální díry, jsou brány pro solární materiálu a plynu se vylijí do vesmíru, podle space.com. mezery ve sluneční magnetické pole, aby díru přes svou atmosférou, nechal plyn ven, má NASA řekl. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Sony Ericsson Xperia touts Hrajte hry pro více hráčů, slibuje 50 titulů při startu

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/13/sony-ericsson-touts-xperia-play-multiplayer-gaming-promises-50/:
Herní telefonu není moc zvláštní, aniž by některé hry zálohovat, a Sony Ericsson má naštěstí vyplnit alespoň pár nových informací o tom, že část rovnice na své tiskové konferenci MWC dnes. , Který obsahuje náznak nějaké Mobile HotSpot-multiplayer her, a slib "kolem 50 titulů", které budou k dispozici na startu, včetně Guitar Hero, Assassin Creed, Dead Space a Bezohledná Racing. Bohužel, to není jasné, kolik z těch bude skutečně exkluzivní Xperia hrát na rozdíl od Android telefonů obecně, a skutečnost, že SE pouze upozorňují na některé exkluzivní extra úrovně pro Bezohledná Racing není úplně všechno, povzbudivé. Jsme 'hádat, je tu stále dost více podrobností přijít, i když, takže zůstaňte naladěni.

Sony Ericsson Xperia touts Hrajte hry pro více hráčů, slibuje 50 titulů při startu původně objevila na Engadget na ne. 13 únor 2011 13:53:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Sony Ericsson Xperia Hrát k dispozici v březnu, na Verizon v 'brzy na jaře'

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/13/sony-ericsson-xperia-play-available-in-march-on-verizon-in-ear/:
Telefon sám byl stěží překvapením, ale jeden z detailů jsme nevěděli, o Sony Ericsson Xperia Hrát se datum vydání. Stále ještě nemají konkrétní den, ale my alespoň měsíc: Březen. Telefon je řekl, aby přijíždějící do USA na první místo, a Verizon bude dopravce. Věci jsou ještě více vágní o tom, kdy to bude přichází na VZW, nic nad rámec "brzy na jaře," ale určitě března padá v tomto okně. Hodně více informací v naší společnosti Sony Ericsson liveblog MWC .

Sony Ericsson Xperia Hrát k dispozici v březnu, na Verizon v 'brzy na jaře' původně objevila na Engadget na ne. 13 února 2011 13:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Sony Ericsson Xperia Pro

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/13/the-sony-ericsson-xperia-pro/:
Sony Ericsson právě oznámila mamut Xperia Pro Android telefon - jezdec zařízení s plnou QWERTY klávesnicí. Pracujeme na získání více informací jak jsme typ, takže zůstaňte naladěni!

Sony Ericsson Xperia Pro původně objevila na Engadget na ne. 13 únor 2011 13:10:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Nokia: "Naší prioritou je bití Android"

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/13/nokia-our-first-priority-is-beating-android/:
Nokia CEO Stephen Elop je v současné době na jevišti na MWC v Barceloně, a on měl několik vybraných věcí, tedy o nedávné oznámení, že Nokia bude partner s Microsoftem na vytvoření zařízení, které běží software Windows Phone . Elop řekl dav se shromáždil tam, že Nokia je "První prioritou je bití Android," a on také chvíli trvalo, než se nechat všichni vědí, že Nokia není zájem být jedinou společností vyrábějící Windows telefony - boj proti některé nedávné exkluzivitu klábosení. Prezentace je stále ještě probíhá, takže budeme mít k dispozici aktualizovaný.

Ujistěte se, podívejte se na naše vyplnit liveblog tady .

Nokia: "Naší prioritou je bití Android" původně objevila na Engadget na ne. 13 únor 2011 13:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Sony Ericsson Xperia Přehrát

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/13/the-sony-ericsson-xperia-play/:
Budeme vám odpustí, pokud jste si mysleli, Xperia Hra byla před dávnými věky. Pojďme rychle běžet přes jeho shot-ještě-slavné historie: jsme zveřejnili první informace v srpnu loňského roku, po níž následuje první snímky na konci října. Stále více a více podrobností se objevil po zbytek roku. Do doby 2011 hit, prototyp byl výrobu čínských médií kol ( teardown v ceně), a pak se nám podařilo získat vlastní Xperia Hrát prototyp pro náhled . To je v tomto bodě, že Sony Ericsson se připojí na zábavu s jeho strašidelný Super Bowl reklamy odhalit.

Ale po měsících podrobné úniků, brzy hands-na náhledy, a četné výkonné než - popření , Sony Ericsson Xperia Hra je konečně 100% oficiální.

Rozvoj ... Podívejte se na naši Sony Ericsson liveblog pro všechny nejnovější aktualizace !

Sony Ericsson Xperia Přehrát původně objevila na Engadget na ne. 13 únor 2011 13:15:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Proč Nokia je toast

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zQ1Dil-NsgU/Why-Nokia-Is-Toast:
CWmike píše "Je těžké si vzpomenout hned, ale tam byl v době, kdy Finsko bylo ve středu vesmíru mobilní telefon. Nic víc. Nokia Je zabit složitosti. Spolu přichází Microsoft s Windows Phone 7, přináší další složitosti. Můj názor je to, že Microsoft nevadí, píše Mike Elgan. Přestože Windows 7 Telefon je tak lepší operační systém než Symbian, Nokia to není problém Symbian a řešení není Windows Phone 7. Nokia problém je, že z toho vyplývá, ztrácí strategií na straně poražených na trhu, a odmítá pouze dvě známé vítězné strategie. Existuje příliš mnoho Nokia telefonů. To způsobí, že buď volba ochrnutí, posílání kupující křičí na Apple pro úlevu, nebo kupujícího lítosti. Nokia by měly přijmout radu Steve pracovních míst dal Nike CEO Mark Parker: 'Jen se zbavit mizerný věci a zaměřit se na dobré věci.' "A možná Nokia není přípitek na všechny: bodů čtenář high_rolla ven zajímavý kousek spekulace, že Microsoft Nokia-pakt je součástí velkého plánu ", aby se stal výhradním výrobcem hardwaru pro telefony MS a tablet."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Sony Ericsson Xperia Neo

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/13/the-sony-ericsson-xperia-neo/:

Sony právě vypukla to je nejnovější a největší Android zařízení, Neo. Přístroj je schopen připojit do vašeho HDTV prostřednictvím rozhraní HDMI a mohou být ovládány pomocí standardního dálkového ovládání. Jsme stále více informací právě teď, takže zůstaňte naladěni!

Rozvoj ... Podívejte se na naši Sony Ericsson liveblog pro všechny nejnovější aktualizace !

Sony Ericsson Xperia Neo původně objevila na Engadget na ne. 13 únor 2011 13:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Nokia Rady uvidíme první Windows Phone 7 zařízení v tomto roce

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/13/nokia-hints-well-see-first-windows-phone-7-device-this-year/:
Rozvoj ...

Nokia Rady uvidíme první Windows Phone 7 zařízení v tomto roce původně objevila na Engadget na ne. 13 únor 2011 12:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Živě z 'Večer s Nokia' na MWC 2011!

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/13/live-from-an-evening-with-nokia-at-mwc-2011/:
Byli jsme se sešli na stejném místě jako útulnou před dvěma lety (pro zavedení E52 , pokud mi paměť slouží správně) pro událost Nokia na MWC 2011 dnes večer ... a upřímně řečeno, ve světle toho, co se stalo v posledních několika dnech, nejsme zcela jisti, co očekávat. CEO Stephen Elop by měla být na jevišti, aby některé otázky - ale pokud jde o výrobek nebo strategie oznámení, je to jen dohadovat. Postupujte podle přestávka na všechnu zábavu!

Pokračovat ve čtení Live from 'Večer s Nokia' na MWC 2011!

Živě z 'Večer s Nokia' na MWC 2011! původně objevila na Engadget na ne. 13 únor 2011 12:28:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Samsung Galaxy II S oficiální: Tegra 2, 4,3-palcový AMOLED Super Plus, přichází tento měsíc (hands-on s video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/13/samsung-galaxy-s-ii-official-tegra-2-4-3-inch-super-amoled-plu/:
Jeden z nejhorších-choval tajemství MWC v tomto roce - Galaxy S II - konečně oficiální, a my bychom říci, že určitě žije až do své jméno jako řádný nástupcem původního Galaxy S , která zapálila Android trhu na požár v loňském roce. Hlavní (a velmi očekávané) funkce patří 4,27-palcový 800 x 480 Super Plus AMOLED displej, 8 megapixelovým fotoaparátem s rozlišením 1080p primární zachytávání videa doprovodu 2 megapixely vačka vpředu, Gingerbread s TouchWiz 4.0, integrovaná podpora NFC (v některých verzích ), a měří pouhých 8,49 mm shell tlustý, takže je pravděpodobné, nejtenčí smartphone někdy sjet montážní linky - ve skutečnosti je to přes 0,2 mm tenčí, než je Sony Ericsson Xperia Arku nejtenčím místě. Největší novinkou zde však může být, že Sammy se děje s NVIDIA Tegra 2 jádro - stejně jako LG Optimus 2X, Motorola Atrix 4G, a Droid Bionic - navzdory skutečnosti, že jeho vlastní Exynos 4210 byl oznámen v březnu produkce.

Byli jsme schopni strávit trochu času s Galaxy II S dnes, a můžeme říci, že přesvědčivě toto je jeden nádherný zařízení. To sdílí Infuzi aplikujte 4G je aspirace jako ultra-tenké Android zařízení a pravděpodobně sdílí většinu z jeho průmyslového designu prvků, ale zajímavé je, Infuzi aplikujte schodů 4,5 až 4,3 in. - buď kývnout na to, že 4,5 je příliš velká pro proudu smartphone, nebo náznak, že 4,5-palcový AMOLED Super Plus složka prostě zatím není připravena. Jste úplně všimněte si, jak směšně tenké telefonu je, jak to stojí v ruce, a účinek je zesílen tím, že je to tu tolik plochy - obrazovka-to-edge poměr je z grafů. Přestože jsme stále dávají přednost populace Android zkušenosti, TouchWiz 4.0 (jak je to se říká) na vrcholu Gingerbread je jasně Samsung nejvybranějších vlastní Android kůže k dnešnímu dni, nová hra Hub v ROM má potenciál dělat bitvu s Sony PlayStation Suite a umožňuje vývojářům obejít stažení omezení velikosti Android trhu, ale nebyli jsme schopni testovat na předsériových jednotku jsme dostali.

Vzhledem k nedostatku času a konektivity, jsme nebyli schopni dát telefonu přes sadu rychlostních zkoušek, ale celé uživatelské rozhraní se cítil perfektní rychlé a hladké, doklad Tegra 2 je kotlety. Jak na CES, byli jsme foukané pryč srozumitelnost a jas Super AMOLED displej Plus - obrázek už-výborný Super technologií AMOLED amped se na steroidech, a budete mít dobrý pocit z toho, co mluvíme zde . Všichni říkali, je to jako velký upgrade na Galaxy S když už, tak jsme trochu obavy, že to bude smidge příliš velké pro lidi, kteří byli dokonale šťastní ve 4-palcový řádu, ale šance jsou dobré Samsung bude i nadále chrlit menších zařízení pro tyto lidi. Bude to na trhu v některých částech Evropy a Asie, jakmile tento měsíc, ani slovo o Severní Americe, ale jako vždy, tam je malá pochybnost Samsung má nějaké plány v pracích. Postupujte podle přestávka na naše rychlé videa a celou tiskovou zprávu.

Pokračovat ve čtení Samsung Galaxy II S oficiální: Tegra 2, 4,3-palcový AMOLED Super Plus, přichází tento měsíc (hands-on s video)

Samsung Galaxy II S oficiální: Tegra 2, 4,3-palcový AMOLED Super Plus, přichází tento měsíc (hands-on s video) původně objevila na Engadget na ne. 13 únor 2011 12:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | |

Samsung Galaxy Tab 10,1 oficiální: Tegra 2, voštinová, duální kamer (hands-on s video!)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/13/samsung-galaxy-tab-10-1-official-tegra-2-honeycomb-dual-camer/:
Bože, už je to dlouhý víkend téměř nepřetržité Galaxy II Tab škádlení , ale nadešel čas: Samsung konečně uvolnění oficiální informace o svých 10,1-palcový, Android tablet voštinová do světa. Na rozdíl od úniky, tablety se nazývá Galaxy Tab 10,1 - grabování jeho přezdívka z velikosti displeje, samozřejmě - a stejně jako zbytek nadcházející Android 3,0 tablety je poháněn dual-core procesor Tegra 2 , bude k dispozici s 16 GB nebo 32 GB, a má přední-stát před 2 megapixelový fotoaparát, stejně jako 8 megapixelový snímač kolem zpět. To je jen špička ledovce, ale my máme taky natvrdlý-kostrbatý - najít specifikace, plná dojmů a dokonce i nějaké video z břidlice v akci po přestávce! Jo, a nezapomeňte se zastavit galerie níže vidět novou záložku 10,1 zblízka a pak se utkat s původní Tab Sammyho, nemluvě o Apple IPAD.

Pokračovat ve čtení Samsung Galaxy Tab 10,1 oficiální: hands-on s video!) Tegra, voštinová, duální kamery 2 (

Samsung Galaxy Tab 10,1 oficiální: Tegra 2, voštinová, duální kamer (hands-on s video!) původně objevila na Engadget na ne. 13 únor 2011 12:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat |