sobota 8. ledna 2011

BP Mexický záliv Rig Chyběl signalizace

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pUkoudUNHpw/story01.htm:
DMandPenfold píše "BP monitorovací systémy na vadném Deepwater plošinu olej Horizon spoléhal příliš těžce na inženýři po komplexní data pro dlouhá časová období, místo poskytnutí automatické upozornění výstrahy. To je klíčový verdikt úniku ropy z komise, orgán pověřený tím, Prezident Barack Obama, aby prošetřila zálivu Mexika katastrofy. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Jste připraveni na digitální posmrtný život?

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/30i6z0xZYo4/story01.htm:
theodp píše "Dave Winer výzvu pro budoucnost-Safe archiv jde proudu v New Yorku Rob Walker Times Magazine titulní příběh o tom, jak Internet může poskytnout určitý druh nesmrtelnosti pro ty, kteří jsou připraveni. Chcete-li ukázat, jak digitální afterlives mohl hrát ven, Walker cituje U 34-rok-starý spisovatel Mac Tonnies, který aktualizoval svůj blog na 18 říjnu 2009, rozeslal některých veřejných a soukromých zpráv tweets přes Twitter, šel do postele a zemřel na srdeční arytmie. Jako slovo o jeho smrti rozšířila přes jeho vlastní blog, Tonnies je malá, ale věnoval publikum spěchal do zachránil své identity online. 'Hledání útěchu v krmivech Twitter může znít zvláštně,' píše Walker ', ale představa, že Tonnies přátel by se znovu a uchovávat tyto digitální artefakty není tak se liší od vedení pohlednic nebo jiných fyzických jepice zesnulého přítele nebo blízkého člověka. ' Bohužel, jak dlouho Mac Tonnies digitální posmrtný život zůstane na své webové kamarády a rodiče je ještě velká otázka, protože je to uchovaný v Hodge-míchanice případného pryč-zítra on-line služby, pro které nikdo nemá hesel. Doufat, že naplnit potřebu pro digitální-realitní-plánovací služby jsou firmy jako Legacy Locker, které jsou sázky, že lidé budou stále více chtít kontrolu nad svou digitální posmrtný život. 'Jsme vstupujeme do světa, kde se všichni můžeme nechat jak hodně z dědictví jako George Bush nebo Bill Clinton , 'říká filmař-a-přítel-v-Tonnies Paul Kimball.' Možná, že to konečný demokratizace. Dává nám všem šanci na nesmrtelnost. '"

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Congresswoman a zaměstnanců zastřelena

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SaUCMW23ZuM/story01.htm:
tkprit píše "To je škoda, že Congresswoman dělá sama k dispozici na její složky a ona a šest jejích zaměstnanců byl zastřelen za snahu. rep. Gabrielle Giffords Arizony byl zastřelen, spolu se členy své zaměstnance, za snahu vyslechnout obavy lidí, které zastupuje. " CNN hlásí, že minimálně 12 lidí bylo zastřeleno na ozbrojence.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Sony DSC-TX100V a zbytek rukou Cyber-shot posse-o

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/08/sony-dsc-tx100v-and-the-rest-of-the-cyber-shot-posse-hands-on/:
Sony oznámila hromadu nových fotoaparátů Cyber-shot počátku tohoto týdne, a po špionáž celý řádek představuje Miss Amerika-styl na to CES stánku Sony, rozhodli jsme se jít na ruce. DSC-TX100V je OLED displej, který je první Cyber-shot, byl rozhodně impozantní z hlediska srozumitelnosti, jasnosti a reprodukci barev - i přes pouze prohlížení kolegy konvence návštěvník brání stánku. DSC-TX10 je také jeden prudce elegantní hledají robustní fotoaparát jsme kdy viděli a naštěstí postrádá akcenty, jako je nadměrné guma detaily . Sony nebyla ve skutečnosti se s námi testinghow hodně smutku by to mohlo ve skutečnosti trvat ačkoli. Podobně, kdyby jsme doufali, podívejte se na DSC-WX10 je 1920 x 1080 60fps video režimu snímání - protože to je jediný digitální kompakt na jeho podporu - ale ten nápad dostal zavřel chvíli několik Sony VIP přišel. Přesto jsme se podařilo udělat několik záběrů z každé v divočině kongresové centrum, které si můžete prohlédnout v galerii níže.

Sony DSC-TX100V a zbytek Cyber-shot posse hands-o původně objevila na Engadget na so. 08.01.2011 14:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

SteelSeries klusu ven spektru 7xb headset, Sibiř Sluchátka pro iPod, iPhone a IPAD

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/08/steelseries-trots-out-spectrum-7xb-headset-siberia-neckband-for/:
SteelSeries je na straně tady na veletrhu CES, a jak s Elegantní Audio , Turtle Beach a hordy jiní, je to také zavést nové plechovky na výstavě. První na řadě je spektrum 7xb bezdrátová náhlavní souprava pro Xbox 360, která propaguje zatahovací mikrofon, čtyři-kus členění pro cestování a výměnných látky a kůže mušle. Budete také dostat do hry-ovládání hlasitosti na pravé mušli, LiveMix technologie - která vyvažuje v-herní audio s hlasovou komunikaci - a nové ExactSND funkce quick-tlačítko alternativou, která umožňuje uživateli přepínat mezi třemi nastaveními, která Byly předkonfigurované pro různé zvuky. To bude loď ve 2. čtvrtletí za 149,99 dolarů. Pohybující se na, Sibiř Sluchátka dělá triumfální návrat, tentokrát s vrozenou podpora pro iPod, iPhone a IPAD přes inline tři-tlačítka dálkového ovládání. Více podrobností o specifika jsou vloženy po přestávce, s lodí dnem dnes a cenovka 79,99 dolarů.

Pokračovat ve čtení SteelSeries klusu ven spektru 7xb headset, Sibiř Sluchátka pro iPod, iPhone a IPAD

SteelSeries klusu ven spektru 7xb headset, Sibiř Sluchátka pro iPod, iPhone a IPAD původně objevila na Engadget na so. 08.01.2011 14:56:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje SteelSeries (1) , (2) | Poslat | Komentáře

HTC Evo baterie vychyluje kulička, vydělá 'Life Saver' odznak (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/08/htc-evos-battery-deflects-a-bullet-earns-life-saver-badge-v/:
Věděli jsme, že HTC EVO 4G byl docela super telefon, ale my jsme nevěděli, že to byl skutečný superhrdina. Noční klub v Atlantě komorník byl nedávno obětí hněvu dva nespokojení patronů ', spadající do středu pět-shot kulka volej, ale naštěstí pro něj, on měl jeho EVO v jeho náprsní kapsy. Zatímco telefonu sklenice rozbila při nárazu, jeho baterie nebyla a pohltily velkou část vlivu záměru na jednu kulku zbavit ho z této role smrtelníka. Šťastný chlapík je stále s námi, ale nezraněn ohromeni události, a on slibuje, že už nikdy kupovat další značky telefon znovu. Podívejte se na video zprávy po přestávce.

Pokračovat ve čtení HTC Evo baterie vychyluje kulička, vydělá 'Life Saver' odznak (video)

HTC Evo baterie vychyluje kulička, vydělá 'Life Saver' odznak (video) původně objevila na Engadget na So. 08.1.2011 15:10:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Přešel | zdroje AssociatedPress (YouTube) | Poslat | Komentáře

Novatel Wireless 4G LTE MiFi a WiMAX hands-o

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/08/novatel-wireless-4g-mifi-lte-and-wimax-hands-on/:
Novatel Wireless prostě pořád chrlí MiFis, a letošní CES nabídka nezklamal jak s WiMAX a LTE verzi v nabídce. Takže první na řadě je Sprint WiMAX verzi MiFi, který nahrazuje předchozí MiFi 2200 s desetinásobný nárůst v rychlosti - samozřejmě tam je hvězdička vedle, že postava - externí elektronický inkoust pro zobrazení síly signálu, baterie, a počet připojených zařízení, a zůstatek z funkce docela hodně přehození s tím, co jsme již viděli v minulosti. Verizon 4510L LTE MiFi - rychlejší a větší ze dvou - balení stejný e-ink displej tech, LTE rychlost stahování mezi 5 a 12 Mb / s, upload a sazby 2 až 5 Mbps. Žádná zmínka o životnosti baterie na jednu z těchto schopné malé hračky, ale když jsme se museli hádat bychom doporučujeme vléci nabíječku všude tam, kde si roaming může vás.

Novatel Wireless 4G LTE MiFi a WiMAX hands-o původně objevila na Engadget na so. 08.01.2011 13:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Samsung Smart Touch Smart Remote a TV hands-o

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/08/samsung-smart-touch-remote-and-smart-tv-hands-on/:
Samsung udělal hodně hluku o jeho první-party Smart iniciativy TV včera, takže jsme museli zastavit a zkontrolovat, co se - zejména, že nové WiFi-založené RMC30D Smart Touch vzdálené , který je dodáván se všemi novými televizory řady 8000-a výše. (To také pracuje s 7000 série, ale musíte koupit zvlášť.) Bohužel, to nebylo tak dobře pracovat - tun rušení WiFi v oblasti kontroly provedené těžké udělat, a systém sám byl matoucí UI Noční můra se zhoršuje pomocí dálkového pomalý odporovou dotykovou obrazovkou. Jo, a jsme zmínit, že sám je vzdálený rovně-nahoru iPhone 3G KIRF? Vzhledem k tomu, jo - to je . Věci byly mírně zlepšila, když jsme naložili se brzy-k-být-povolený Android ovládání app na nedalekém Fascinovat, ale to opravit zásadní otázky s UI - to je hodně jen obrázek pravidelné dálkové byly získány na obrazovku, která málokdy funguje na dotykovém displeji zařízení. Nepoužívejte jen vzít naše slova pro to - Podívejte se na video po přestávce.

Pokračovat ve čtení Samsung Smart Touch Smart Remote a TV hands-o

Samsung Smart Touch Smart Remote a TV hands-o původně objevila na Engadget na so. 08.01.2011 12:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | & nbs

Netbook Navigator NAV7, NAV9 a NAV10i hands-on s plnou specifikace a video

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/08/netbook-navigator-nav7-nav9-and-nav10i-hands-on-with-full-specs/:
S vyhlášením tří nových 7-založené tablet Windows, Netbook Navigator učinil splash v již zaplavených svět tablet zde na CES 2011. Netbook Navigator předváděl NAV7, NAV9 a NAV10i pro nás na podlaze show CES, zkontrolujte, zda v minulosti přestávka na všechny detaily.

Pokračovat ve čtení Netbook Navigator NAV7, NAV9 a NAV10i hands-on s plnou specifikace a video

Netbook Navigator NAV7, NAV9 a NAV10i hands-on s plnou specifikace a video původně objevila na Engadget na So. 08.01.2011 12:45:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře