neděle 20. února 2011

Proč mi to jedno, moc o tablet už

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/HSOfeGg14TM/why-i-dont-care-very-much-about-tablets.ars:

Nedávno jsem si uvědomil, že jsem prostě moc nadšený tablety-nikoho tablety, bez ohledu na OS nebo výrobce. Poprvé jsem si uvědomil, cítil jsem to tak, když jsem byl jen mírně zklamaný (na rozdíl od zlomené srdce), aby našel sám sebe příliš nemocný, aby se zúčastnili dlouho očekávaný (podle mě, tak jako tak) webOS tableta odhalení. Od té doby jsem si myslel, hodně o kořenech mého tablet nuda, a já jsem ji snížil na několik důvodů.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Geohot žádá pro dary Boj Sony

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SY2Ls7CgIvg/GeoHot-Asks-For-Donations-To-Fight-Sony:
Mede píše: "V zajímavé posloupnosti událostí, možná jste narazili na Sony tvrdý oříšek. George Hotz (aka geohot) slavný jeho hackování iPhone úspěchy, se chystá na boj proti velké korporace na odstranění svých práv svobody projevu při využití jeho plně zaplatil za hardware. Hotz vždy tvrdila, že anti-pirátství (od iPhone činnost) a vyjadřuje nikdy pirátského nějaká hra, nebo dokonce podepsal na PSN smlouvy. On je žádat o dary pro boj Sony zpět a pokusit se dosáhnout něčeho podobného, co bylo dříve dosaženo z fondu s ohledem na mobilní telefony. už jsem přispěl. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Momentus XT hybridní pohon způsobuje bolesti hlavy, Seagate snaží opravit

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/20/momentus-xt-hybrid-drive-causing-headaches-seagate-working-to-f/:
Všechny to není dobře v hybridních pevných skladovacích pozemků státu, jako vlastníci Seagate Momentus XT se potýkají s vážnými problémy s jejich pohony - přes zářící první recenze , počet dlouhodobý uživatelů tvrdí, že disky cvrlikání, havárie, koktání, a zmrazení s alarmující pravidelností, a to zejména při instalaci v systému Mac. Seagate forumgoers spekulovat jsou příznaky magnetických ploten XT je spinning se nevhodně, kvůli přílišné horlivosti systému řízení spotřeby. To je špatná zpráva - a to zní dost špatné - ale dobrou zprávou je tento: Seagate vlastnící až k otázkám, a aktivně se podílí na jejich získání pevné. Tak daleko, pár nových aktualizací firmwaru oslovili některé příznaky, třetí je na cestě, a inženýr Seagate známý jen jako STX_NB je aktivně chatovat s postiženými zákazníky o možných oprav. - To je to, co nazýváme technickou podporu dělat si poznámky, tech společností.

Momentus XT hybridní pohon způsobuje bolesti hlavy, Seagate pracovní opravit původně objevila na Engadget na ne. 20 únor 2011 17:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Computerworld , Seagate Knowledge Base (1) , (2) , (3) | Poslat | Komentáře

Apple body patentové přihlášky na hustší baterie, nabíjení, lepší

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/20/apple-patent-application-points-to-denser-batteries-improved-ch/:
Někoho by mohlo napadnout deset-hodinová Macbook baterie mocný v pořádku, ale jsme rád, že Cupertino není zcela spokojeni. AppleInsider si všiml pár aplikací Apple patent popisující lepší způsob odšťavňování se těchto lithium-polymerové články, které by měly výrazně zvýšit počet nabíjecích cyklů, které mohou vydržet - nebo, případně, aby Apple používat hustší baterií, které vydrží déle na poplatek. Budeme vyrazit za vás: graf v horní-levý ukazuje, jak Li-ion baterie v současné době poplatku, první velmi rychle (konstantní proud, zvyšuje napětí) a potom pomaleji (konstantní napětí, snižující se proud) na začátek buňky off.

Co Apple navrhuje, je multi-krokové metody líčil na pravé straně, kde se proud a napětí kompromis, k nabíjení baterie, přičemž je mnohem méně krutý na fyzikální chemie elektrod uvnitř. Jak můžete vidět v dolní části grafu, multi-krok CC-CV buňky ztrácejí mnohem méně jejich potenciálu po 300 nabíjecích cyklů, ale to není všechno Apple vaření up - Společnost čísla, která se může zvýšit tloušťku elektrody zlepšit životnost baterie (jak hodně jak 28Wh / L, podle jednoho grafu), aniž by negativní dopad díky měkčí poplatku. Jistě, máme raději si rostlina-jíst graphene supercapcitors , ale to zní jako plán pro tuto chvíli.

Apple aplikaci body patent na hustší baterie, nabíjení lepší techniku původně objevila na Engadget na ne. 20 únor 2011 15:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Apple Insider | zdroje USPTO (1) , (2) | Poslat | Komentáře

Chrome května Drop URL Bar

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XQT7upKZFqo/Chrome-May-Drop-the-URL-Bar:
Anonymní čtenář píše "Není mnoho Google může ještě odstranit z prohlížeče Google rozhraní Přesto se zdá být vzhledem k drastickému kroku uvolnit místo v uživatelském rozhraní:.. To může jednoduše zabít URL řádku místo zobrazení URL bar celou dobu, může být skryta v kartách. Tam jsou některé další funkce, přichází také. Například Google umožní uživatelům být přihlášen v různých účtů Google ve stejnou dobu, jak dlouho budete používat tyto účty v různých oknech. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Engadget Podcast, žijí v 16:15 UTC!

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/20/the-engadget-podcast-live-at-4-15pm-est/:
MWC byla šíleně šílený, a budeme trávit tento týden podcast hodinu jen snaží spočítat všechny Android telefonů, které byly zahájeny. Pokud jste si vědom nějaké dobré celých číslech, rádi bychom, aby si opatřil vaši pomoc! Podívejte se na live stream a chat po přestávce.

PS A nezapomeňte, že Ustream má Android a iPhone klienty stejně, pokud jste mimo a kolem, a nemůžete připojit se na Flash-založené zábava níže.

Pokračovat ve čtení Engadget Podcast, žijí v 16:15 UTC!

Engadget Podcast, žijí v 16:15 UTC! původně objevila na Engadget na ne. 20 únor 2011 15:52:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Weird Science není hrdina

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/9SAF5rTNae4/weird-science-is-no-hero.ars:

Pokud jste udělali něco dobrého, může to být nejlepší, aby si to pro sebe: Nebo, proč je to asi dobrý nápad zkontrolovat sami do rehabilitace po dělá něco hloupého. Tato studie se podíval na situace, kdy jednotlivec měl zjevně udělal něco špatně, a zkoumal různé strategie nakládání s radioaktivní spad. Ti, kteří se "hrdina" trasu a zdůraznil v minulosti dobré skutky v podstatě skončil šroubovaný: "hrdina strategie byla v nejlepším případě neúčinné, v horším škodlivé." V kontrastu, zobrazovat sebe jako oběť minulosti strádání způsobené vlastně způsobil lidem zapomenout na to, co je špatně jste na prvním místě.

Necháme ji našim čtenářům k vrhu připomínky kostí vtipy: U žen, hladiny estrogenu mají významný dopad na zdraví kostry. V mužích, věci se zdají pracovat v opačném směru : kost-specifický hormon zvaný osteokalcinu signály do buněk ve varlatech, přimět je, aby zvýšení produkce testosteronu, a posílení zdraví mužských zárodečných buněk. Dříve se hormon prostě myšlenka pomoci podpořit růst kosti.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Narodil se This Way

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/x1k-XsY6Ik4/:

Google bude oponovat DRM Na HTML5 videa?

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Pel6cp00qfM/Will-Google-Oppose-DRM-On-HTML5-Video:
Anonymní zbabělec píše "Mozilla se zavázala, že nebude realizovat DRM ve Firefoxu pro WebM video HTML5, i když je teoreticky možné, Microsoft požádal Google a obce WebM několik dalších otázek, které dosud nebyly zodpovězeny, ale tohle se zdá ještě důležitější:. Bude Google zavázat k zachování WebM v Chrome DRM-free? Je naší komunity si myslím, že je důležité pro otevřený web a svobodný software? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Imperia plug-in hybrid se 0 až 60 ve čtyřech sekund, vypadá elegantní a přitom to

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/20/imperia-plug-in-hybrid-does-0-60-in-four-seconds-looks-classy/:
Pokud jste unaveni z kříženců jako Prius nebo Volt , auta, která by se snadno ztratit v parkoviště Hertz, podívejte se na GP. Je to první a jediný produkt od vzkříšeného belgického výrobce automobilů Imperia, který předtím pracoval v brzy 20. století, ale jiné, než je výrazný přední maska nabízí malou podobnost k jeho předků, ať už nahoře nebo dole, který prohlásil kapoty. To má vkládaný čtyřválcový přeplňovaný motor 212hp nabídkami, které je spárována s 134hp elektrickým motorem, sám couval Li-polymer baterie. To bude dělat asi 45 mil na baterie sám, ale co je důležitější, bude roll 0 - 60 mph sprint v rámci čtyř sekund. Nebo alespoň bude-li to vůbec hity výroby. Koncept vozu byl odhalen na autosalonu v Bruselu, ale je to jen dohadovat, když by ve skutečnosti mohl vyrazit na cestu za reals.

Galerie: Imperia GP

Imperia plug-in hybrid se 0 až 60 ve čtyřech sekund, vypadá elegantní a přitom to původně objevila na Engadget na ne. 20 únor 2011 14:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Jalopnik | zdroje Imperia | Poslat | Komentáře

Ženy a Tech: Zaostřeno na ženy Spotřebitelé a zakladatelé Bude Následujte

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/XR7jNldc1t0/:

Kinect hackeři nám IOS-přátelské dodgeball a lidská Tetris

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/20/kinect-hackers-give-us-ios-friendly-dodgeball-and-human-tetris/:
Pamatujte si, že Microsoft Rally Ball demo z před několika dny, které ukázaly, Windows Phone 7 integraci s Xbox? No, na gang v Supertouch ukradla trochu jeho hrom Ballmer s novým Kinect hack , který umožňuje vrhnout digitální koule na vaše Kinect-ovládání pomocí přátel IOS zařízení namísto WP7 telefonu. Grafika pro hru a iDevice kontroly nejsou zdaleka tak hezká jako cross-platformní Microsoft herní řešení, ale konečný výsledek je skoro stejný - flingin 'míče s telefonem, zatímco váš přítel uskakuje je zdvořilost Kinect.

Mezitím, Design Frog přidán lidská Tetris hru Kinect repertoáru, kde se hráči zdokonalit své dovednosti Vogue-ing tím, že udeří představovat pro zápas se blíží řezané-out na obrazovce. Konečně, všechny tvar-posunující se bavit s žádným z praštěný stříbrné kombinézy. Vids jsou po přestávce.

[Díky všem, kdo poslal tyto se]

Pokračovat ve čtení Kinect hackeři nám IOS-přátelské dodgeball a lidská Tetris

Kinect hackeři nám IOS-přátelské dodgeball a lidská Tetris původně objevila na Engadget na ne. 20 únor 2011 12:14:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Kinect-hacks (1) , (2) | Poslat | Komentáře

Island Oči Tekuté Magma jako zdroj energie

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7i3Ck-MQEpQ/Iceland-Eyes-Liquid-Magma-As-Energy-Source:
Anonymní čtenář píše: "Vědci na Islandu byly studiem a využitím energie z geotermálních vrtů let. V roce 2009 jednu takovou studii hit klidu, kdy skupina dostala do magmatu na půli cesty do jejich dig. Uzavírku se stala požehnáním v přestrojení, as Nedávný výzkum ukázal, že magma může působit jako silný nový zdroj geotermální energie dostatečně silný, aby teplo 25.000 až 30.000 domácností. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Sony uvádí ceny a velikosti "Google TV?

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Zdá se, že někdo v rámci společnosti, nebo nejste spokojeni se svým platem a chtějí zničit překvapení, že společnost připravila na úterý 12. října, nebo opravdu prošel nutkání. Proč? Protože nejen unikly informace (které nevíme, jestli je to reálné) o možných velikostech, ve kterých Google bude TV, ale také jména se objevila, které by byly jen modely v pochybnost.

Jejich jména jsou: NSX-24GT1 24 palců, NSX-32GT1 31 palců, NSX-40-palcový 40GT1 NSX-46GT1, (uhodli jste) na 46 palců. A přesto, i nebezpečí, že jejich ceny by celkem mezi 1.300, 1.400 a 1.900 amerických dolarů.

Zvědavý detail: pokud je to pravda, nejlevnější Google TV by bylo ještě dražší (300 dolarů), že 32-palcový model dražší než Sony má lidem v jejich katalogu.

ViewSonic V3D241wm, počítačový monitor s 3D technologií

Zajímavé novinky na url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic nechce zůstat pozadu a představil nový monitor, který nabízí módní technologie v tomto okamžiku, 3D.

V3D241wm ViewSonic nabízí 24-palcový LED panel s latenci 2ms, 300 cd jasu, kontrastu 20.000.000:1 a 120Hz obnovovací frekvenci, frekvence v závislosti na výrobci, aby si obsah pomocí 3D polarizační brýle dodaný s tímto monitorem.

V tuto chvíli nevíme, jakou cenu bude v eurech, ale ve Velké Británii se prodává za cca 330 liber, což při zachování současného tempa by bylo asi 376 eur, ale nemůžeme to cenu, když to přijde, aby byl prodán ve Španělsku.

Více | Viewsonic

Další masové spotřeby Sociální Wave: politický výraz

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/_0fsJNxPf3I/:

Quora vs StackExchange: Proč, Joel, Proč?

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/1OnCH9Xgnwc/:

Google Native Client téměř 'připraven pro vzlet,' připraven, aby se ActiveX vypadat vizionář

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/20/googles-native-client-almost-ready-for-takeoff-ready-to-make/:
Google Native Client téměř 'připraven pro vzlet,' připraven, aby se ActiveX vypadat vizionář
Už jsme skoro tam, téměř k vydání Native Client jsme se poprvé dostal vítr z května minulého roku. Je to v podstatě způsob, jak spustit nativní kód v prohlížeči - low-end věci schopné dodávat výkon dost dobré i pro 3D hry a podobně. Křesťanské Stefansen, Google produktový manažer, řekl, že věci se stále blíže k dodání, že tým za ním dosáhl "důležitý milník," že kód bude "jako přenosné a bezpečné jako JavaScript." To byla samozřejmě bezpečnost, nebo jeho nedostatek, který vykolejil Microsoft 's plány pro tento druh funkce v aplikaci Internet Explorer pomocí ActiveX, stigma, že technologie má ještě zatím k úniku z. Native Client bude dělat lépe? Crysis bude někdy k dispozici v Chrome Webový obchod ? Mohl by Cr-48 spustit vlastně je? Otázky otázky ...

Google Native Client téměř 'připraven pro vzlet,' připraven, aby se ActiveX vypadat vizionářské původně objevila na Engadget na ne. 20 únor 2011 10:36:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TechCrunch | zdroje Chrom Blog | Poslat | Komentáře