úterý 11. října 2011

AT & T Přepnout odděluje mobilní práci i zábavu, to umožňuje vměšování

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/11/atandt-toggle-separates-your-mobile-work-and-play-allows-for-it-m/:
Máte problém oddělovat váš pták slingshotting z oblasti fúzí a akvizic? Nemějte strach, AT & T oznámila svůj nový Toggle služba, která slibuje uživatelům schopnost udržet si práci a doma žije od sebe na jeden smartphone pro Android a tablet. Tato funkce udržuje obchodní informace bezpečné a umožňuje IT administrátoři spravovat přístup k podnikovým zdrojům, přidávat nebo odstraňovat obchodní aplikace a dokonce zničit Informace o společnosti z určitého zařízení, v případě, že zaměstnanec opustí firmu. App přichází později v tomto roce a bude kompatibilní se zařízeními se systémem Android 2.2 nebo vyšší. Neexistuje žádná předběžná cena zatím ale více informací najdete v tiskové zprávě po přestávce.

Pokračovat ve čtení AT & T Přepnout odděluje mobilní práci i zábavu, to umožňuje vměšování

AT & T Přepnout odděluje mobilní práci i zábavu, to umožňuje vměšování původně objevila na Engadget na út. 11.10.2011 06:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista | | Poslat tuto | Komentáře

Klonované drog Sniffing Psi úspěšná v Jižní Koreji

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_0l-gIMmACs/Cloned-Drug-Sniffing-Dogs-Prove-Successful-In-South-Korea:
Rexdude píše "ceněný drogy šňupání pes na letišti Incheon v Jižní Koreji byl naklonován před čtyřmi lety a nyní klony se ukázaly být mnohem úspěšnější, o to, stát se cvičenými psy v porovnání s běžným psy. Není tak kontroverzní jako klonování lidí, ale budeme vidět genetické autorská práva na ceněný plemena zvířat v budoucnosti? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Srovnávací testy hodiny iPhone 4S "A5 CPU na 800 MHz, ukázat hlavní GPU upgrade přes iPhone 4

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/11/benchmarks-clock-iphone-4s-a5-cpu-at-800mhz-show-major-gpu-upg/:
Pre-objednávky na iPhone 4S jen začala dodávat tento týden, ale několik časných vlastníci již Apple je první smartphone založený A5 na testu, a oni si kritéria, které to dokazují. Výsledky, získané Anandtechu, jsou téměř to, co bychom zavolat šokující. Pokud jde o výkon Javascript (na obrázku výše), 4S opatření se ale pěkně proti Tegra 2-založené Honeycomb soutěže, zatímco ven-bojování iPhone 4 v celkové CPU svalu. Geekbench výsledky, Zatím, hodiny 4S kolem 800 MHz, se skóre 623. To je o 25 procent nižší než A5 na základě iPad 2, ale především vyšší než iPhone 4 (viz obrázek, po přestávce). Pokud jde o výkonu GPU, GLBenchmark 2,1 testy v rozlišení 1280 x 720, mimo obrazovku režim vykreslení místa Apple nový telefon a nad II Galaxy S, se skóre 122,7 a 67,1, resp. Stále zaostává za iPad 2, nikoliv překvapivě, ale 4S skóre vykazují velkou výhodu nad iPhone 4, který zaznamenal skóre 15,3. Pro další statistické údaje a grafiky, podívejte se na zdrojový odkaz níže.

Pokračovat ve čtení Testy hodiny iPhone 4S "A5 CPU na 800 MHz, ukazují hlavní GPU upgrade přes iPhone 4

Srovnávací testy hodiny iPhone 4S "A5 CPU na 800 MHz, ukázat hlavní GPU upgrade přes iPhone 4 původně objevila na Engadget na út. 11.10.2011 04:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Anandtech | Přeposlat | Komentáře

Hra všichni vyhrát: Dumping DRM může zvýšit prodeje a zároveň snížit pirátství

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/bIBXaof6J6s/a-game-we-all-win-dumping-drm-can-increase-sales-while-reducing-piracy.ars:

Standardní řady, které Digital Rights Management (DRM), funguje jako záštita proti online pirátství je napadán trio ekonomů z Rice a Duke univerzity. Jejich hra stranách teorie výzkum s rostoucí pocit, že DRM technologie, které omezují hudebních souborů Kopírování a přesouvání někdy podporovat nelegální sdílení souborů místo.

"V mnoha případech, DRM omezení bránit právní uživatelům dělat něco jako normální jak dělat záložní kopie jejich hudby," tvrdí jeden z výzkumníků , Dinahy Vernik, asistent profesora marketingu Jones škole Rice absolvent obchodní. "Kvůli těmto nepříjemnostem, někteří spotřebitelé rozhodnou pirát."

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Video efekty německé firmy staví fotoaparát drone pro Red Epic

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/11/german-video-effects-company-builds-camera-drone-for-the-red-epi/:
Red Epic + Létající drone = druh geek matematiky, můžete si pomoci, ale přejeme si přijít sami. Německá společnost VFX OMStudios rozhodl připojit Red Super-kameru do vlastního Octocopter pro záznam obrazu v rozlišení až 5K. Studený jako je nastavení, tam je praktický účel: Nejen, že je daleko levnější než pronájem jeřábu, ale také může vyšplhat až na 150 metrů - takže je jen tak vysoké, aby přeletět nejvyšší muž Hollywoodu, Tom Cruise. Vzhledem k tomu, že je velmi nepravděpodobné, budeme někdy hrát s jedním z nich, budeme prostě muset odkázat vás na video po přestávce, a doufám, že žádné katastrofické selhání napájení proběhne v polovině nějaké skutečné natáčení.

[Díky, Jeremias]

Pokračovat ve čtení německých video efekty společnost staví fotoaparát drone pro Red Epic

Video efekty německé firmy staví fotoaparát drone pro Red Epic původně objevila na Engadget na út. 11 říjen 2011 02:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj OMStudios (Vimeo) , (domácí stránka) | Poslat tuto | Komentáře

CCP dekonstruuje <em>EVE Online</em> Microtransaction přehmatů

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/on-bRQ46ltg/CCP-Deconstructs-emEVE-Onlinesem-Microtransaction-Missteps:
Před několika měsíci jsme diskutovali pobouření v EVE Online Společenství v průběhu CCP Games provádění microtransactions ve hře. Hilmar Pétursson, generální ředitel společnosti, nedávno zaslali dlouhého omluvu a vysvětlení jejich myšlenkový proces, který připouští, byl "špatný." Nyní, na GDC Online, ČKS šla do další podrobnosti o lekcích, které se naučili od fiasko. Cituji: "Z osmi původních položek, Cockerill řekl, všichni ale jeden byl v polovině vysoké vrstvy Cenové rozpětí Hráči samozřejmě předpokládá nižší vrstvy rozsah by zanedbané do budoucna, který sloužil k tlačit některé z nich pryč.. Druhá vlna (a nadcházející čtvrtá vlna) představoval více nižší vrstvy možností, ale to nestačilo. Cockerill řekl virtuální zboží, prodejce by měl vydat sortiment zboží ve všech svých cenových začít, jinak že budou čelit hněvu uživatelské základny. A co víc, měl by tým zamířil na přání jeho pak-aktuální uživatelské základny, kteří se starali daleko více o tom mít virtuální oblečení pro své lodě, místo jejich avatarů. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Mrtvice Oběť zdržení na jižní pól Základní

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-zQcedvcII8/Stroke-Victim-Stranded-At-South-Pole-Base:
Hugh Pickens píše "Renee-Nicole Douceur, zimní manažer Amundsen-Scott výzkumná stanice na jižním pólu, seděla u stolu 27. srpna, když dostal mrtvici." Podíval jsem se na obrazovku, a to jako "Oh Bože můj, napůl na obrazovce chybí. "" Ale jak National Science Foundation a dodavatel Raytheon říkají, že to by bylo příliš nebezpečné vyslat záchranné letadlo na jižní pól se od té doby, Douceur stav není život ohrožující. Douceur neteř Sydney Raines zřídila webovou stránku, která vyzývá občany, aby hovor úředníky na Raytheon a Science národní nadace. však musí být teploty vyšší než -50 ° C pro většinu letadel přistávat na Amundsen-Scott, nebo paliva se obrátit na želé. když to práh byl překročen na jižním pólu V poslední době se teplota stále pravidelně namáčí do 70 stupňů pod nulou. "Je to jako žádná jiná letiště v USA," říká Ronnie Smith, bývalý letectva navigátora, který letěl tam asi 300 krát. pilot přistání letadla tam v zimě, kdy je tma 24 hodin denně, by se naslepo ", protože nemůžete nainstalovat světla pod ledem." Nejslavnější příklad osoby, která přepraven z jižního pólu ze zdravotních důvodů bylo, že zapojení Jerri Nielsen Fitzgerald, lékař, který diagnostikovat a léčit její vlastní rakoviny prsu. Použití pouze ledu a lokální anestetikum, ona hrála vlastní biopsie pomocí rezidenta svářeče. když ona odešla 16. října 1999, to bylo nejdříve na jaře Antarktidě, že letadlo vzlétlo. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


První Crawlers osoby Dungeon Making Zpět

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0o1G9xIEHus/First-Person-Dungeon-Crawlers-Making-a-Return:
jjp9999 píše: "Každý, kdo si pamatuje Eye of the Beholder by měl být rád, že skupina vývojářů snaží přivést zpět první osobě dungeon procházet žánru, zatímco drží pravdivý pro klasický styl. legenda Grimrock je stále ještě v pre-alfa stavu, ale mohl vdechnout nový život do žánru, který mnohé geek si stále pamatuje láskou. Hra dává hráčům kontrolu ze čtyř postav, které se snaží uniknout z vězení, bludiště. grafiky a osvětlení, jsou tím, co byste očekávali od moderního hra, ale brzy Videa ukázat, že není příliš nevzdalují od všeho, co se stalo přímo u Eye of the Beholder. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Kalifornský guvernér veta Zákaz neoprávněným Telefon vyhledá

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7y0wiEHkHMI/California-Governor-Vetoes-Ban-On-Warrantless-Phone-Searches:
kodiaktau píše: "Ve možná nejdůležitější rozhodnutí guvernérem Kalifornie Brown bude v letošním roce, když vetoval zákon, který by vyžadoval důstojníci získat povolení k domovní prohlídce, než hledat mobilní telefony zatčených občanů. dále umožňuje policii provádět neoprávněným vyhledávání soukromého vlastnictví sahat do kontaktů, e-maily, fotky, bankovní aktivity, GPS a další funkce, které jsou řízeny moderní telefony. "On cituje nedávný Kalifornie nejvyšší soud rozhodnutí potvrdil neoprávněným vyhledávání lidí, kteří incident zastavit. ve svém krátkém zpráva (PDF), on také neříká, zda je to dobrý nápad, nebo ne. Místo toho, říká Nejvyššího soudu je rozhodnutí je dost dobré, rozhodnutí Nejvyššího soudu USA, nechat stát minulý týden. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Cloud Řízení Microsoft Open Source?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PxYnukOhgrE/Cloud-Driving-Microsoft-To-Open-Source:
Julie188 píše: "Sam Ramji si myslí, že dny, kdy jsou společnosti Microsoft, (a Apple a Oracle), lásky a nenávisti vztah k open source číslem, díky cloud. Zatímco některé open source prosazuje říká cloud může zabít open source, protože uživatelé vyhrál" t přístup ke zdroji, Ramji říká, že mrak je její záchranu. Ramji, Microsoft původní vnitřní open source vole, si myslí, že stavební firmy mraky, nebude schopen držet krok, pokud nebudou podílet na open source komunity, protože to je místo, kde Vývojáři budování nové cloud infrastruktury dělají většinu práce. Hlavní obavy stojí v cestě pro cloud stavitelů a uživatelů svobodného software je legální obavy, on tvrdí,. Patří k nim obavy copyleftu ustanovení GPL a obavy, že budou žalovat následným uživatelům. Má pravdu ... nebo plné FUD? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.