čtvrtek 29. září 2011

Chrome stanoveny s č. 2 spot Firefox

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jhHEP318e4o/Chrome-Set-To-Take-No-2-Spot-From-Firefox:
CWmike píše: "Google Chrome je na pokraji nahradit Firefox jako druhý nejvíce populární prohlížeč, říká, že webové statistiky firmy StatCounter, což ukazuje, že Chrome bude předávat Firefox vzít č. 2 místo za Microsoft IE nejpozději v prosinci. Jak ve středu Chrome globální průměrný uživatel podíl v září bylo 23,6%, zatímco Firefox se činil 26,8%, tj., zatím, byl u 41,7% stoupání Chrome v průběhu roku 2011 byl ohromující:.. Získal osm procentních bodů od ledna 2011 , což představuje 50% nárůst. Ve stejné době, Firefox klesla téměř o čtyři procentní body, pokles o 13%, zatímco IE klesá i čtyři body, o 9% pokles. To znamená, že Chrome je v podstatě sklízí všechny zběhnutí od Firefox a IE. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Merkur se vyklube podivný svět

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6jSDTaVZBpQ/Mercury-Turns-Out-To-Be-a-Weird-Little-World:
vidící píše "kosmické sondy MESSENGER, která nyní obíhá kolem první planeta, našla nové poznatky zvláštní útvary na jeho povrchu, včetně nevysvětlitelné, namodralý" dutin ", které mohou být aktivně tvořící dnes. výsledky budou zveřejněny tento týden v časopise Science. Jeden vědec řekl, "mínilo, že Merkur je stejně jako Měsíc. Ale od svého výhodného postavení na oběžné dráze, Messenger nám ukazuje, že Merkur se radikálně liší od Měsíce téměř v každém ohledu můžeme měřit. '" Jak se dalo očekávat , National Geographic má krásné obrazy jít spolu s příběhem.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Patent Trolls v oblasti biotechnologie

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8G6yIshMrsw/Patent-Trolls-In-Biotechnology:
GNUman píše: "článek v tomto týdnu jednání časopisu Nature o patentových trollů útočí biotechnologických společností. Oni citují případ, kdy americký Federální odvolací soud potvrdil" patent, který se vztahuje myšlenka, že se snaží spojit dítě očkování s pozdějšími poruchami imunity. " Reportáž také odkazy na zajímavý článek od vědci Boston University School of Law (Bessen, James E. et al, 2011, dále jen "soukromé a společenské náklady na patentových trollů"), ve které analyzovala dopad soudních sporů týkajících se majetku z obžalovaných přes jejich akcie hodnotu před a po soudních sporů, a vzhledem k tomu, že tato ztráta minimálně znamená přírůstek bohatství vynálezce, zjistí, že pro vedení patentových sporů škodí společnosti a odstraní podněty pro inovace. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Proč papričky jsou horké a jogurt vyhlásí požární

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/upgjtskcc4s/Why-Chilies-Are-Hot-and-Yogurt-Puts-Out-the-Fire:
bazzalunatic píše: "nejžhavější paprika na světě byl vyroben Australané počátkem tohoto roku, ale jak se dostanou chilli tak horké? Zdá se, že červ šťáva je klíčem k uspíšení capsaicin. mléko a jogurty jsou nejlepší uhasit tepla , jak oni mají tuky, které mohou absorbovat capsaicin. - který vlastně unese neurony, které detekují teplo "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Island dostane datového centra volat jeho vlastní, stále věří ve víly

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/29/iceland-gets-a-data-center-to-call-its-own-still-believes-in-fa/:
Říkáte, že na Islandu , okamžitě jsme si Eyjafjallajökull - a ne, jsme neměli narcoleptic kolaps na těchto velmi klíče. Je to už více než rok od té sopky přehnala titulky a přerušení letecké dopravy, poskytuje s cizinci asymetrické vnímání země geologické stálost. No, nenávidí Připrav se podává, protože Verne Global je nastavení datového centra obchodu v domovině některých labutí nosit pop Pixie a využívat množství obnovitelných zdrojů v pohotovosti. K tomu, společnosti smluvně sídlem ve Velké Británii Colt Group vybudovat oddělené části plánované datových center a put'em všichni společně na místě bývalé základny NATO - vybrán pro svou zdánlivou stabilitou. Tato lokalita je ideální v tom, že region je přirozeně vychladnout climate'll udržet serveru teplotách, Kromě toho, že centrum se levné vodní a geotermální energie. Očekávejte data farmy mají být v provozu v Keflavik v říjnu letošního roku, když je naplánován být dokončen - s požehnáním s malým lidem, přirozeně.

Island dostane datového centra volat jeho vlastní, stále věří ve víly původně objevila na Engadget na čt. 29 září 2011 14:34:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Wall Street Journal | Přeposlat | Komentáře

Zeptejte se Slashdot: nejlepší dlouhodobou Video / paměťové médium?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/soXA6hx92p4/Ask-Slashdot-Best-Long-Term-VideoPicture-Storage:
Poprvé přijal Vložil (a poprvé rodiče - gratulujeme). SoylentRed píše: "Nedávno jsem měl můj první dítě, krásný zdravý dceru, která je nyní jen něco málo přes 6 měsíců Jak můžeme očekávat, že máme dostatek fotografií a . videa a začali na zelené louce našimi hlavami o nejlepší způsob, jak tyto soubory ukládat a zálohovat dlouhodobé Moji rodiče nás požádali (Legrační je, že to byla moje máma - alespoň technicky zdatné osoby, mezi naše rodina), co Naším plánem je zajistit, aby tyto soubory jsou uloženy a jsou k dispozici pro ni, když je starší - což jsem si uvědomila, že nemáme mít opravdu dobrý plán, jsme v současné době používat TimeMachine na mé ženy MacBook Pro,! pro teď děláme . OK se, že jako záložní, ale moji rodiče se nabídli pomoci platit za něco, co by mohlo být lepší řešení bychom mohli vypalovat DVD. - ale to je nudné a dostane se bolest jako bychom potřebovali zpět ty nahoru ( či překopírování) je každý rok nebo tak být jisti, že netrpí ponižující DVD. je naší nejlepší volbou právě teď k vyzvednutí dva pevné disky, zálohovat všechny naše fotky a videa na první, a pak použít třetí stranou aplikace na zrcadlo, které jízdy na druhé místo v případě, že jeden z nich se hra v kostky? Je on-line řešení, které by bylo lepší? jsme ještě několik let, než budou moci dovolit DVD / CD, které se roku 100 + disky . Existuje lepší řešení, jsem si nemyslel? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Třetí z hvězd podobných Slunci Může mít oteplují Analogs

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DXQJddMrCDM/A-Third-of-Sun-Like-Stars-May-Have-Warm-Earth-Analogs:
Bad Astronom píše "astronom studiu data z prvních 136 dnů na observatoř Kepler mise se počítá, že až 34% všech hvězd podobných Slunci (abstraktní), může mít planety velikosti Země obíhající v obytných zónách, kde podmínky mají právo na život, jak ho známe. mám jisté výhrady s jeho čísla, ale oni odpovídají jiných studií. Může být 15000000000 teplý, velikosti Země světy v naší Galaxii sami. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Panasonic odhalit novým pomocníkem roboti

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/f00lkN-m-jk/Panasonic-To-Unveil-New-Helper-Robots:
cylonlover píše "se stárnutím populace v mnoha zemích po celém světě, zejména v Japonsku, tam jsou stále větší počet starších starat se o, ale relativně méně mladých lidí, kteří dělají svou práci. Roboty byly dlouho považovány za prostředek k naplnění mezera a Panasonic je nastaven, aby odhalily své nejnovější technologie určené k tomu jen to. Tři robotická zařízení nastavit, aby se jejich debut na nadcházejícím 38. mezinárodním péče a rehabilitace výstavy (HCR2011) v Tokiu patří komunikace pomocí robotů a nové modely společnosti mytí vlasů Robot a RoboticBed. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Čína vypustí laboratorní modul kosmické stanice

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/E6gOkFBstLI/China-Launches-Space-Station-Laboratory-Module:
wisebabo píše s novinkami ze CNN, že "Čína je první laboratorní modul prostoru zahájena čtvrtek, podle státních médií, důležitým mezníkem v plánu v Číně postavit kosmickou stanici." Modul, známý jako Tiangong-1, funkce spací prostor a výkon zařízení. Píše wisebabo:.? "V jiném vesmíru (Arthur C. Clarke 's 2011), bylo by to na jeho cestě k Europa dnes někdo, co orbitální rovině / výšky je v Dá se jí dosáhnout NASA / Sojuz Jsou dokovací port kompatibilní? Jak o tlaku vzduchu / dechu mix? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Kongres může povolení Robot vyzývá k mobilním telefonům

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ukJ33PkaXw0/Congress-May-Permit-Robot-Calls-To-Cell-Phones:
TCPALaw píše: "Zatímco mnoho zábavných obíhaly v minulosti o čísla mobilního telefonu otevírají až telemarketers, nyní se může ve skutečnosti stát. Bille, HR 3035 (PDF), byl představen v Kongresu, který by vytvořil řadu výjimek z telefonu Zákon o ochraně spotřebitele, který zakázal autodialed a nahranou robot volání na čísla mobilních telefonů. pokud bude schválen, by se HR 3035 umožňují širokou škálu autodialed a předem nahraných hovorů na mobilní telefony, které jsou v současné době zakázán, a by se předejít prakticky všechna práva státu poskytující podobné ochrany. To je tleskali dluhu sběratelů a banky (PDF) ... jako kdyby Pomoci nebylo dost, teď dostanou, aby se vám platit za volání na vás. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


iPhone má 5 až 21Mbps HSPA + data? China Unicom to říká

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/29/iphone-5-to-have-21mbps-hspa-data-china-unicom-says-so/:

Víme, že Apple nebude odhalení své příští superphone ještě pár dní, ale může mít chutnou lahůdku o iPhone 5 před stanoveným termínem. Takže příběh se odehrává, China Unicom se zástupce ředitele Huang Wenlian dělal prezentaci na Macworld Asii, a uvedla, že nový iPhone bude využívat společnost HSPA + síť 21Mbps. Nyní jsme neřekl, že je to jistá věc, ale zdá se, že Tim Cook by byl schopen telefon s třikrát přenosové rychlosti svého předchůdce příští týden. Palce, ya'll.

iPhone má 5 až 21Mbps HSPA + data? China Unicom říká, že to původně objevila na Engadget na čt. 29 září 2011 12:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista | zdroj PC Watch (japonsky) | Poslat tuto | Komentáře