neděle 28. srpna 2011

HealthTech FAIL: Poučení pro podnikatele z zdravotnictví Startups nevydařené

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/XA8lowyYbz0/:
Train Wreck

Poznámka redakce: Tento příspěvek byl hostem napsal Dave Chase, generální ředitel Avado.com , pacient řízení vztahů se společností, která byla TechCrunch Disrupt finalista . Předtím působil jako konzultant managementu ve zdravotnictví Accenture praxe poradenství na 25 nemocnic a byl zakladatelem zdraví podniku společnosti Microsoft. Můžete sledovat ho na Twitteru @ chasedave .

Healthtech je neustále rostoucí sektor, ale od 1 miliardy dolarů fondu rizikového kapitálu nalije do startů za poslední rok, zdraví společnosti obdrželi pouze o 3 procenta, která celkem. Není mnoho healthtech začínající byli schopni zajistit ty velké venture kol, ale minulý týden jsem se ukázaly jednu healthtech společnost, která se zdá být dělat to správně: Zocdoc, který zvýšil 50 milionů dolarů kola z DST začátkem tohoto měsíce, a nabídl několik takeaways pro začínající, kteří chtějí poučit se ze zkušeností Zocdoc je. ( Podívejte se na post zde .

Jak výše uvedené podnik čísla ukazují příspěvek Rip, mnoho začínajících skutečně neprokázaly stejnou moudrost Zocdoc ukázal, který vedl k rostoucímu počtu healthtech selhání v průběhu posledních několika let. Jedna nedávná studie především ukazuje tento fenomén. Po rozhovorech s 110 digitálními zdraví podnikatelů, RockHealth nedávno zveřejnil závěry studie demonstrující odpojit mezi společnostmi, které jsou vlastně se financování a mnohé, které mají přijít prázdný.

Tento rozpor objasňuje, proč se tolik na healthtech společnosti nemohou účinně jednat, nebo jste museli podstoupit značné čepy, aby přežil. Níže najdete některé z nejlepších příčin selhání startu healthtech:

Nedostatek konkrétního zaměření nebo přijetí bod

Je dobře zdokumentováno, že nedostatek zaměření zabije začínajících, zda jsou zdravotní péče, nebo ne, ale je zvláště převládající ve zdravotnictví. Zdravotnictví trpí množství slabých míst a je nezbytně nutné přerušení, tak to je lákavé pro nové startupy, aby se pokusili vyřešit všechny, aby se největší vliv. Nicméně, tyto začínajícím ignorují staré rčení o tom, jak jíst slon - jedno kousnutí najednou. Příliš mnoho nováčky jsou ukousl víc, než oni mohou žvýkat. Nejlepší je vybrat jedno velké bolesti, přejděte na adresu a jít s ním.

Očekává spotřebitelé platit

S výjimkou programů, hubnutí, neexistuje mnoho příkladů spotřebitel platí přímo pro zdravotnictví. V průběhu doby, to je pravděpodobné, že změny jako větší břemeno nákladů na zdravotní péči dostane přesunul na spotřebitele, jak bylo zdůrazněno v části II z řady zdravotní narušení (viz odkazy níže). Nicméně, já bych byl velmi opatrný při každém podnikání očekávají, že spotřebitelé platí v blízké době.

Očekává spotřebitele zadat spoustu informací

I když věřím, že to větší důvod, proč Google Health selhal , očekávají spotřebitelé k zadání informací je jedním z největších faktorů, proč osobním zdravotním záznamům (PHR) se nepodařilo získat významný tah. Většina PHRs spoléhají na individuální zadávání informací a jen málokteří jsou připraveni to udělat.

Vyžaduje obrovské sumy peněz

Tato tendence se stane v bublině období, kdy došlo k velké vize a nadýchaný finančních trzích hodil obrovské částky. Nakonec, oni nebyli povolení udržitelné.

Sociální sítě Paradox

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/g3KlacRt2LQ/:
6078046193_ca2a1d1b0c_o

Poznámka editora: Nina Khosla je návrhář a zakladatel Teethie , sociální spuštění blogů zaměřených na budování zájmových společenství. Můžete sledovat své @ ninakix .

Za ta léta, tam bylo radikální změnu ve způsobu interakce s našimi sítěmi přáteli online. To bylo, že jsme měli několik našich přátel (online nebo offline přátelé) na služby, což nám umožňuje propojení s přáteli prostřednictvím internetu a uvidíte, jaké jsou jejich aktivity byly. V případě, že Internet býval poněkud strašidelný svět plný cizinců, jsme najednou měli přátelské kotvy, které objevovat svět. Jistě, většina našich přátel nejsou on-line, nebo alespoň ne pomocí stejné služby, ale seznámení bylo uklidňující a schopnost vidět to, co několik našich přátel dělali nám umožnilo najít nový obsah a nové přátele.

Zamilovali jsme se stránkami, které v nás pocit, že jsou lidé, kteří tam jsou podobné nám, kteří jsme mluví a mají společné zážitky s. Ale pak některé z těchto sítí - Facebook a Twitter především - začala růst výbušně. Facebook usnadnil kulturní normu používat jeho služby "přítel" Všichni jsme věděli. Najednou jsme měli spoustu našich kamarádů kamkoli jsme přijeli. S on-line sdílení zkušeností získaných prostor s několika přáteli, že logika diktuje, že má více našich přátel on-line by tuto zkušenost bohatší. Ale to není to, co se stalo.

Místo toho je nový trend happening: My jsme opravdu dávat pozor na naše přátele, že jsme připojeni k internetu. Vezměte Twitter, například. Twitter býval skvělým místem pro mnoho brzké mluvit tech. Není to tak dávno, co tam bylo málo lidí, dost na Twitter, že byste mohli přečíst každý tweet v proudu.

Ale jak se síť začala stát se více hustý, a lidé našli více lidí, které znal a měl rád na Twitteru, začali po stovkách lidí a číst všechny ty tweety stalo nemožné. To je taková životní fakt, že celé společnosti jsou založeny na předpokladu, že máte příliš mnoho přátel na Facebooku a Twitteru opravdu věnovat pozornost tomu, co říkají.

Například, Flipboard, mimo jiné zdůrazňuje jeho schopnosti se s vámi podělit nejlepší Twitter svých přátel a Facebook příspěvků. Tyto společnosti, a dokonce i Facebook novinek inteligenci, pomáhají nám řešit odpojení jsme s našimi přáteli, protože jsou to naše propojení, třídění přes záplavu informací této rozšířené sítě vytvořené pro nás.

V tom spočívá paradox sociální sítě, které nikdo nechce přiznat: jako velikost sítě roste, naše schopnost být společenský klesá.

Stejně jako cokoliv jiného, ​​sítí a informací, proudící je podle zákonů nabídky a poptávky. Jako počet bitů, fotky a odkazy přecházející těchto sítí rostla, každý z těchto neviditelně začalo snížení hodnoty.

Možná, že vysvětluje rozruch kolem nových produktů. Při menší posádku lidí používá nástroje, jako je například Foursquare, můžeme sledovat umístění našich přátel a pobytu. V menším měřítku, protože věděl, tyto informace a budou moci očekávat, že ostatní také viděli, že nám všechno na malé tajemství, to dělalo časné použití Twitter cítí trochu magické. Ale jak počet přátel se začíná zvyšovat, především na to kouzlo Dunbar počet na 150-kouzlo začne zanikat. V tomto měřítku, jednoduše nemůžeme snadno sledovat to. Když se náš počet spojů zvýší nad 150 vše, co se stane pouze komentáře, jako skutečné rozhovory daně z našich

OMG / JK: Ahoj, si pamatovat když srpna byl pomalu měsíc?

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ggDzYRkPaRw/:


Připravte se. To je jeden díl eposu OMG / JK.

Bylo to pár týdnů od našeho posledního show - a ty týdny byly plné zpráv. Google oznámil, že je to v procesu získávání Motorola, která bude mít velký dopad na budoucnost Android. Facebook udělal některé změny k jeho místa produktu a nastavení ochrany osobních údajů. A v smutná zpráva, Steve Jobs oznámil, že on odstoupil jako generální ředitel společnosti Apple.

Nebojte se, epizoda není tak dlouho - je to hodiny v kolem půl hodiny, a myslíme si, že je to dobrý.

Zde jsou některé příběhy týkající se tohoto týdne epizody:



Galaxy II S LTE a Galaxy tab 8,9 LTE ​​oznámil, nastavit debut na veletrhu IFA

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/28/galaxy-s-ii-lte-and-galaxy-tab-8-9-lte-announced-set-to-debut-a/:
Galaxy II S LTE a Galaxy tab 8,9 LTE
No, pokud jste si mysleli, Samsung bylo provedeno vyladění Galaxy S II , jsi velmi mýlí. Korejská společnost se chystá odhalit Galaxy II S LTE na veletrhu IFA v Berlíně tento týden spolu s LTE verzi svého stále nepolapitelný Galaxy tab 8,9 - a budeme tam trochu rukou včas. Oba přístroje jsou sportovní aktualizovaný dual-core procesor běží na 1,5 GHz, zatímco S II je také stále velikosti rány a pohybuje se až na 4,5-palcovým displejem. Karta zůstává jinak beze změny, houpací stejný displej 1200 x 800 a Super-štíhlé (8,6 mm tlustý) design. Upřímně řečeno, nejsme si jisti, co ještě potřebujete vědět - 4G LTE a Over-The-top procesor? OK, možná ceny a dostupnosti by bylo hezké, ale budete prostě muset vystačit s nějakou PR pro tuto chvíli. Podívat se na to po přestávce.

Pokračovat ve čtení Galaxy II S LTE a Galaxy tab 8,9 LTE oznámil, nastaveno na debut na veletrhu IFA

Galaxy II S LTE a Galaxy tab 8,9 LTE oznámil, nastavit premiéru na veletrhu IFA původně objevila na Engadget na ne. 28 srpen 2011 12:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

HTC HD2 udržuje svěží s mangem RTM a vlastní ROM, vypadá na jasné poslední překážku (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/28/htc-hd2-keeps-spry-with-mango-rtm-and-custom-rom-looks-to-clear/:
Pravděpodobně znáte HTC HD2 je telefon, který prostě nemůže být držen v minulosti. I když to začalo život s Windows Mobile 6.5, je to od té doby setkal lepší štěstí s operačním systémem Android, Meego, a nejvíce nedávno ... Nodo . Nyní, po úniku Mango Windows Phone RTM , co se chystá zahřát znovu. Nejprve jsme narazili na video, které jasně ukazuje HD2 pohlcují verze 7720 tohoto tropického ovoce bez zaváhání. Také XDA-Developers členů YukiXDA a xboxmod připravuje k vydání své vlastní pojetí ROM na této verzi. Oba projekty jsou v současné době brzdí neschopnosti OS správně rozpoznat telefonu microSD kartu, ale to se zdá být poslední krok před plnohodnotné vydání. Máte-li zájem, podívejte se na video po přestávce, a ujistěte se, že záložku zdroj odkaz. Život je o tom dostat mnohem zajímavější pro HD2.

Pokračovat ve čtení HTC HD2 udržuje svěží s mangem RTM a vlastní ROM, vypadá na jasné poslední překážku (video)

HTC HD2 udržuje svěží s mangem RTM a vlastní ROM, vypadá na jasné poslední překážku (video) původně objevila na Engadget na ne. 28 srpen 2011 14:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink WMPoweruser | zdroj XDA-Developers | Přeposlat | Komentáře

Eyeborg filmař zapálí oční kamera k dokumentu špičkové protézy (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/28/eyeborg-filmmaker-fires-up-eye-cam-to-document-cutting-edge-pros/:
Eyeborg
Na konci roku 2008 režisér Rob Spence , nás zaujal, když oznámil svůj plán na jam kameru v jeho lebce nahradit oko ztratil se nešťastnou náhodou. Místo připojení fotoaparátu k jeho mozku, Spence snažil se stát se tzv. "lifecaster," Nahrávání krmiva na externí zařízení. Nyní je jeho Bionic oko je v provozu, a je dokonce spojil s malou společnost s názvem Square Enix vytvořit dokument o state-of-the-umění protézy a kybernetice. Krátký film, vestavěné po přestávce, byl pověřen, aby oslavili zahájení Deus Ex: Human Revolution. Ale to není jen nějaký přehnaně dlouhá reklama na hru, je to vážné zkoumání ostří nohy, paže, a oko náhradní technologie. Koukni na to níže, ale pozor - existuje několik obraz, který nemusí sedět i se slabšími žaludky.

Pokračovat ve čtení Eyeborg filmař zapálí oční kamera k dokumentu špičkové protézy (video)

Eyeborg filmař zapálí oční kamera k dokumentu špičkové protézy (video) původně objevila na Engadget na ne. 28 srpen 2011 16:38:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Eyeborg projektu | Přeposlat | Komentáře

Sony uvádí ceny a velikostí je Google TV?

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Zdá se, že někdo ve společnosti, nebo jsou nespokojeni se svými platy a chce zničit překvapením, že společnost připravila na úterý 12. října, nebo opravdu nutkání prošel. Proč? Vzhledem k tomu nejen uniklé informace (které zatím není známo, zda je to pravda), o možných velikostech, které se bude Google TV, ale i jména se objevují, které by bylo nazýváno dotyčných modelů.

Jejich jména jsou: NSX-24GT1 24 palců, NSX-32GT1 31 palců, NSX-40GT1 40 palců NSX-46GT1, (ano, uhodli jste) o 46 centimetrů. Ale také nebezpečí, že by se jejich ceny dosahují celkové výše 1.300, 1.400 a 1.900 dolarů.

Zvláštní věc: jestli je to pravda, že nejlevnější model Google TV bude ještě dražší (300 dolarů), že 32-palcový model dražší než Sony lidí v jejich katalogu.

ViewSonic V3D241wm počítačový monitor s 3D

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic nechce zůstat pozadu a představil nový monitor, který má v současné době v módě technologie v 3D.

V3D241wm ViewSonic nabízí 24-palcový LED panel s latencí 2 ms, 300 cd jasu, kontrastu a 20.000.000:1 obnovovací frekvenci 120Hz, frekvence v závislosti na výrobci, aby si obsah pomocí 3D polarizační brýle je součástí dodávky monitoru.

V tuto chvíli nevíme, co cena v Eurech, ale Velké Británii se prodává za cca 330 liber, což při současných směnných kurzů bude asi 376 eur, ale nemůžeme tuto cenu, když z tebe bude na prodej ve Španělsku.

Více informací | Viewsonic

Nokia C5-03, plné Smartphone na 170 eur

Zajímavé novinky na URL:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Již tento týden představujeme některé z nových prvků finské firmy Nokia. Tentokrát je to na přelomu Nokia C5-03 Nokia staršího bratra C5, mobilní, a uvádíme před časem v Gizmos

Nokia C5-03 se vyznačuje terminálu lehká (váží pouze 90 gramů), který doplňuje jeho předchůdce s dotykovým displejem a některé další caracterísitcas, že ho velmi kompletní smartphone tržní cena, která je nabízena, 170 eur.

Kromě dotykového displeje 3, 2 palce, Nokia C5-03 je vybaven 5 megapixelovým fotoaparátem, který umožňuje video, rádio a připojení GPS, Bluetooth, WiFi a USB.

Pokud jde o paměti, Nokia C5-03 má 40 MB interní, která může být přeměněna až na 16 GB, pokud používáte kartu microSD, i když řada obsahuje 2 GB

Jako operační systém je Nokia C5-03 pracuje s Symbian 1, který byl známý dosud jako Symbian S60. Menu přístroje nabízí dobrou sbírku ikon poskytuje přímý přístup k e-mailovým účtům a sociální sítě.

Některé aplikace Vrcholem Nokia C5-03 jsou přístupová na Nokia Music Store a Ovi Store, odkud můžete nakupovat hudbu nebo mobilní aplikace pro telefony Nokia. Na druhou stranu, Nokia C5-03 umožňuje zobrazení všech dokumentů Microsoft Office, PDF a ZIP.

Cena Nokia C5-03, jak jsme se bavili, budete je 170 eur.

Zeptejte se Slashdot: Math osnov porozumět obecné relativity?

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QqJHFllnsgA/Ask-Slashdot-Math-Curriculum-To-Understand-General-Relativity:
Poprvé přijal zadavatel sjwaste píše: "Slashdot příspěvky spravedlivý množství příběhů fyziky. Mnozí z nás, včetně mě, nemají zázemí jim porozumět. Takže bych se chtěl zeptat Slashdot matematiky / fyziky Společenství postavit učební plán , který se mě, průměrný vysokou školu s maturitou dvou semestrů chemie, jedné z počtu, a možná 2-3 Aplikovaná statistika kurzy, celou cestu k pochopení matematiky obecné relativity. Co bych se potřebují naučit, v jakém pořadí, a Texty, co bych měl použít? Než jsem se zabít tu, vím, že to není víkendový projekt, ale zdá se, jako by to mohlo být zábavné dělat ve svém volném čase pro příští desetiletí .... "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Google Chrome je Grooming jako herní platformu

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tTF1FsaJnB4/Google-Is-Grooming-Chrome-As-a-Game-Platform:
Anonymní čtenář píše tento úryvek z Tím pádem Tech: "V pátek jsem si všiml, že Google je silně tlačí nová hra, hra Developer Conference, která je zaměřena na HTML5, na herní obsah - a samozřejmě obsah, který běží ve webovém prohlížeči. Skutečnost, že taková událost již existuje a že je obsah hry vyvíjen v HTML5, je docela úžasné samo o sobě. Nicméně, Google také poznamenal, že sandboxed Native Client (NaCl) a 3D (kromě 2D), bude k dispozici v Chrome Brzy které umožňují prohlížeče pro připojení k tradičním C a C + + kód, pomocí svého integrovaného Pepper API. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Mass soud říká ústava chrání Natáčení ve službě policie

Zajímavé novinky na URL:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Fsh7ZAK9xoc/Mass-Court-Says-Constitution-Protects-Filming-On-Duty-Police:
I v zemi a ve světě, kde lze autorských práv se uplatňují jako výmluvu, aby zabránit přijetí fotografie obří sochy ve veřejném, se daň platí, park, a otevřeně záznam návštěvě policie si vlastní nemovitost může být vykládáno jako nelegální odposlechy , se někdy zdá, jako sami sobě v úřednictva proti lidem, focení a natáčení videa nezná mezí. Je to zvláštní pozornost, která se zdánlivě všichni nad 10 let nese kameru, která může mít slušné fotografie a HD video. je to osvěžující, proto, aby četl, že federální odvolací soud shledal protiústavním zatčení lawer Massachusetts, který využil svého telefonu na video-záznam zatčení na Boston Common. (Zde je vládnoucí sám, jako PDF.) Z propojeného článku, zajišťuje čtečka schwit1: "Ve svém rozhodnutí, které umožňuje Simon Glik pokračovat ve své žalobě, americký odvolací soud o první okruh v Bostonu uvedl, že odposlechy statutu v který Glik byl zatčen a zabavení jeho telefon porušil jeho první a čtvrtou změnu práva. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.