pondělí 13. června 2011

Výzkumníci štít implantáty před hackery s bezdrátovým kouzlo ochrany

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/13/researchers-shield-implants-from-hackers-with-wireless-charm-of/:
Kardiostimulátoru štít Všechno, co může být počítačový pirát - to je důležitý detail pro živobytí v mysli, jak jsme začít šprtat bezdrátových přijímačů do našich těl připojuje k lékařské implantáty . Výzkumníci pracovali na způsobech, jak chránit zařízení, jako jsou kardiostimulátory z ne'er-do-jamek, kteří chtějí způsobit, a to nejen e-ublížení, ale zranění nebo dokonce smrt. Nový systém vyvinutý společně s MPO a UMass je mnohem sofistikovanější, že dřívější řešení , může být použit se stávajícími implantáty, a je nosí mimo tělo dovolit tomu být odstraněn v případě nouze. Štít, jak se jmenuje, se chová jako druh zdravotnického firewall, ochrana před neoprávněným přístupem implantáty - Lékaři posílat zašifrované pokyny, které to jsou dekódovány a jak je předávat zařízení, zatímco to blokuje nějaké signály, které nepoužívají tajný klíč. Vše, co zbývá udělat, je zjistit, jaký typ člověka by si s někým na defibrilátor .

Výzkumníci štít implantáty před hackery s bezdrátovým kouzlo ochrany původně objevila na Engadget na po. 13 červen 2011 16:39:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje MIT | Poslat | Komentáře

Legislativa v pracích společností požadovat, aby zpráva narušení soukromí

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GdaZD5kngqU/Legislation-In-the-Works-To-Require-Companies-To-Report-Privacy-Breaches:
Anonymní čtenář píše se zprávou, že účet je navrhnut Rep. Mary Bono Mack (R-Cal), které by bylo povinné pro společnosti informovat vládu do 48 hodin od zjištění porušení dat. "Mack je diskuse návrhu slibuje, že 'chránit spotřebitele tím, že vyžaduje přiměřené bezpečnostní politiky a postupy pro ochranu dat, které obsahují osobní údaje, a zajistit pro celostátní oznámení v případě narušení bezpečnosti.' Podle pozadí zaměstnanců poznámku, bezpečná a Fortify elektronických dat [SAFE Datové] Zákon je založen na návrhu zákona, který prošel dům v minulém kongresu. ... Mack mluvčí Ken Johnson řekl, že by mohlo být několik vylepšení, než je oficiálně představen. 'Ale to je bezpečné říkat, že budeme mít agresivní harmonogram pro pohybující účet prostřednictvím podvýboru a celého výboru,' řekl Johnson. 'Spotřebitelé chtějí něco udělat co nejdříve.' "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Google Android ambice jdou Kromě Mobile

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/aWbDU__Frjc/Googles-Android-Ambitions-Go-Beyond-Mobile:
PolygamousRanchKid píše "Android se stala top smartphone operačního systému ve Spojených státech, ale Google ambice na to jít i nad rámec tablet počítačů a chytrých telefonů, a to i za mobilní internet. Nyní Google říká, že Android se může také stát první hmota-prodávat most mezi virtuálního světa a fyzický svět, který umožňuje smartphone aplikace pro ovládání žárovky a domácí zdravotnické prostředky. Doufat, že jiskra vlnu kreativity podobné tomu, co Apple začal, když to se otevřelo iPhone App Store, Google distribuované stovky obvodů sad pro vývojáře minulý měsíc I / O konference. Android Open příslušenství Development Kit (ADK) umožňuje Android je software pro provoz a komunikaci s motory, čidla, regulátory a relé, což umožňuje vývojářům vytvářet rozhraní, ve kterém smartphone aplikace dokáže ovládat, nebo shromažďovat údaje z termostatu, trávníku zavlažovací systém nebo skupinu svítidel. 'možnost existuje proto, aby dramaticky změnit způsob, jakým můžete ovládat váš domov,' řekl Tom Benton osvětlovací techniky. průběhu času, 'my mluvíme o odstranění zdi vypínač.' "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Motorola Droid / Milestone 3 dostane náhledu, Verizon zpráva konečně blíží?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/13/motorola-droid-milestone-3-gets-previewed-verizon-release-fin/:
Motorola Droid 3 není přesně dělal to nejlepší práci zůstat pod pokličkou, a to (nebo mezinárodní Milestone 3 varianty, které mají být konkrétní), nyní přistál v rukou čínského webu xda.cn, který poskytuje to, co je jistě nejrozsáhlejší Podívejte se na telefon k dnešnímu dni. To zahrnuje některé další potvrzení specifikace jako 4-palcový QHD displej (z PenTile odrůdy, zdá se), 8 megapixelový fotoaparát, HDMI ven a 1500 mAh baterii, stejně jako to, co se zdají být na první měřítka telefonu a dual-core procesor OMAP 4430, který je zřejmě mírně brzdí jen 512MB RAM. V jiných Droid 3 novinky, Droid Život bere na vědomí, že zařízení se objevil v kompatibilitě výpisy je Gameloft pro Android hry, a říká, že jeho jednání, že Verizon je nyní zaměření 7.července startu. To je samozřejmě ještě zdaleka potvrzena, ale zdá se, s jistotou můžeme vsadit, že zpráva nemůže být příliš hodně dál pryč hned. Hit zdroj níže uvedený odkaz pro xda.cn 's kompletní náhled.

Motorola Droid / Milestone 3 dostane náhledu, Verizon zpráva konečně blíží? původně objevila na Engadget na po. 13 červen 2011 15:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje xda.cn | Poslat | Komentáře

Studium vlivu ztracené přepravních kontejnerů

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/S014hv_daEM/Studying-the-Impact-of-Lost-Shipping-Containers:
swellconvivialguy píše "Při pohledu na obraz světa je největší kontejnerová loď, je snadné si představit, jak 10.000 kontejnery pádu přes palubu těchto lodí každý rok. Vědci z Monterey Bay Aquarium Výzkumný ústav se nyní podnik Ztracené kontejneru Cruise, pokus o rozchod účinků přepravních kontejnerů ztratil na moři tím, že studuje pneumatiky-naplněný kontejner, který mořských biologů zjistil v Monterey Bay národní Marine Sanctuary. (výzkum [PDF] je financován multi-milión dolaru vypořádání s provozovateli Med Taipei , loď, která ztratila náklad) práce není na rozdíl od studia hluboké vody vraku:.. Pomocí robotické ponorky fotit a sbírat vzorky sedimentů; opakovat "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Bojíš se vývojáři společnosti Microsoft se zbaví <wbr> NET.

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BQxPfmJU6k4/Devs-Worried-Microsoft-Will-Dumpnobr-wbrnobrNET:
joelholdsworth prochází příběh shrnuje obavy z vývojářů, že "Microsoft se zdá být nastavena na přijímání HTML5 a JavaScript jako svůj hlavní nástroje pro vývoj aplikací pro Windows 8" a ptát se: "je to konec. NET?" Článek pokračuje: "Chcete-li sázka farmu na HTML5 a JavaScript být další velká věc, je dobré vsadit, ale není to vsadil, že Microsoft může snadno vzít a udělat dobrou I kdyby svět se obrátit na JavaScript a platformu-nezávislý aplikace. , stále to znamená, že Microsoft ztrácí. Problém je, že Microsoft potřebuje technologii, která mu dává výhodu, a HTML5/JavaScript jsou všichni na okraj. Vývojáři Microsoftu cítí vlevo ve tmě a velmi rozzlobený na způsob, jakým se léčíte. Stačí musí procházet fóra Microsoft zjistit, jak silný pocit je:. diskusní příspěvek 1, 2 a forum post otevřený dopis " Čtenář Sla $ hPot poukazuje na to, podobný příběh na OS News.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Všudypřítomné počítačové Gadget Chcete-li naučit kódování

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/vD8arcNoEJs/Ubiquitous-Computing-Gadget-To-Teach-Coding:
Anonymní čtenář píše "distančního vzdělávání univerzity ve Velké Británii má vylepšené své IT osnov přitáhnout více studentů - největší změnou je, že začínající programátory dostane kus hardware, který se zapojuje do počítače přes USB a může být naprogramován pomocí jazyka volal slova smyslu -. založený na 'táhni a pusť' MIT Scratch programovací jazyk univerzity doufá, že tento gadget-založený přístup bude podporovat méně studentů, aby se na své studium. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Recenze knihy: Čistý Coder

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LDYEf2bUuMk/Book-Review-The-Clean-Coder:
CoryFoy píše "Jako někdo, kdo byl zapojen v obou 'agilní software' hnutí, stejně jako 'Software řemeslo' hnutí, byl jsem po práci Robert Martin nějakou dobu. Takže jsem byl docela zájem, když jsem dostal kopii své nejnovější knize Čistý Coder, kde 'představí disciplíny, techniky, nástroje a postupy pravda software řemeslného zpracování.' By se jeho kniha žít až do bytí průvodce pro příští generace vývojářů, nebo by to bylo na mé polici jako další zajímavou knihu, kterou jsem četl, jednou? " Níže si můžete přečíst na zbytek přezkoumání Cory je.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


YouTube nenápadně přidává HD náhled snímků, přehrávání logoless možnost

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/13/youtube-subtly-adds-hd-preview-images-logoless-playback-option/:
Není to zdaleka tak monumentální jako den, kdy YouTube vlastně začal podporovat high-definition videa , ale to bude určitě dělat ti, kteří pravidelně vkládat obsah ve vysokém rozlišení o něco šťastnější. Mluvíme o dva nové přírůstky vztáhl YT tým: HD náhledu obrázků a přehrávání logoless možnost. Žádné nové video nahrané na místě v rozlišení 480p nebo vyšší hodnotu bude mít náhled HD obraz tam, kde je vložený přehrávač, a my jsme řekli, že předcházející HD videa bude aktualizován "v příštích několika týdnů." Pohybující se podél pravé, že tíživý YouTube vodoznak (vidět nahoře) bude už byste si měli vybrat na nix, ale není to tak jednoduché, jak jen zaškrtnutím políčka, budete muset přidat 1 end "na dne"? modestbranding = video URL, aby to zmizí. Takže, slavnostní nápoje v poledne?

YouTube nenápadně přidává HD náhled snímků, přehrávání logoless možnost původně objevila na Engadget na po. 13 červen 2011 12:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Tazatel | zdroje YouTube Blog | Poslat | Komentáře

Nové FBI provozní příručce Zvyšuje Surveillance

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lfLeE2YhYns/New-FBI-Operations-Manual-Increases-Surveillance:
betterunixthanunix píše "The New York Times píše, že nová provozní příručce FBI naznačuje široký zvýšení dohledu. označován Domácí vyšetřování a operace průvodce, manuál oficiálně snižuje bar přijatelnosti, pokud jde o zapojení do dohledových činností, včetně umožnění agenti vykonávat dozor nad lidmi, kteří nejsou podezřelé teroristy bez otevření dotaz nebo úředně nahrávání své činnosti. nový manuál také uvolňuje pravidla o správě testy detektoru lži, vyhledávání prostřednictvím osoby odpadky, a využití týmů následovat cílené jednotlivcům. třeba poznamenat, že tyto pokyny stále patří do obecné limity zavedené generálního prokurátora. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Wisconsin Veřejný internet bojuje proti Telecomu, legislativa

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YyUhzE9DIao/Wisconsin-Public-Internet-Struggles-Against-Telecom-Legislature:
Anonymní čtenář píše se tento úryvek z Ars Technica: "University of Internet Wisconsinu technologie divize a rozhodující poskytovatele 'Net přístupu ke vzdělávacím systému, Wisconsin jsou pod útokem od státu zákonodárce a z místní telekomunikační sdružení Na problém je WiscNet. vzdělávací družstvo. non-zisk nabízí cenově dostupné pro přístup k síti na státní školy a knihovny, ačkoli jeho užitečné dny mohou být číslovány, pokud se obraz změní brzy. Podle navrhovaného nového zákona by University of Wisconsin systému budou nuceni vrátit miliony dolarů širokopásmového připojení ve federálních grantů, které již vyhrál, tráví mnohem víc peněz na síťové služby, a možná dokonce vystoupit z projektu Internet2. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Sony, Panasonic, jiní k zahájení cross-platformní e-book službu, později v tomto roce

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/13/sony-panasonic-others-to-launch-cross-platform-e-book-service/:
Nedívej se teď, ale tam je nějaký hlavní synergie se děje v Japonsku e-knihy na trh nyní, Sony , Panasonic , Rakuten a Kinokuniya všechny spojily své síly na novou digitální quest. Dnes, kvarteto společnosti oznámily, že pracujete v systému, který by umožnil uživatelům ke koupi a čtení obsahu na jejich e-čtenáři , vstřikování e-kosmu s velkou dávkou volné lásky a dobré vibrace. Podle nové služby, zákazníci by mohli řídit jejich stahování a prohlížení bestsellerů v rámci centralizované on-line trhu, bez ohledu na zařízení, které jdou do postele s každou noc. Protože v rámci tohoto nového vesmíru, by tam být žádné "moje", "vy" nebo "oni" - to vše bude jeden a jeden se bude všem. Náčelníci se již rozhodl, powows s hrstkou digitální vydavatelů, ačkoli oni očekávají, že více přátel u táboráku v době, kdy projekt spustí v průběhu tohoto roku.

Sony, Panasonic, jiní k zahájení cross-platformní e-book službu, později v tomto roce původně objevila na Engadget na po. 13 červen 2011 13:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Engadget Japonsko | zdroje Nikkei | Poslat | Komentáře