pondělí 11. dubna 2011

Xbox 360 Aktualizovat náhled disky jsou v e-mailu

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/11/xbox-360-update-preview-discs-are-in-the-mail/:
Xbox Live Update náhled disku
Pokud jste se zaregistrovali Xbox 360 náhledu programu je na čase začít Kemp v poštovní schránce a otravovat vaše dodávka osobu - update disky jsou lodní dopravy. Několik šťastných hráči mají nyní Sneak Peak na příští Xbox Live update a bezplatnou kopii Halo: Reach v ruce, a jeden byl tak laskav a pošlete nám snímek nahoře, aby to dokázal. Disk nese vážné varování i když: nezkoušejte a nainstalovat ho na non-náhled schválený systém. Pokud tak učiníte, bude zcela zakázat Xbox Live dokud není aktualizace oficiálně povolený, které mohou být měsíce pryč. Takže, pokud váš přítel dostal disk nepřemýšlejí o tom se snaží flákat si cestu do beta programu. Po tom všem, co legrace se hraje Halo, pokud nevíte jak dál se snaží zachránit Oslovte sami?

[Díky, Adam]

Xbox 360 Aktualizovat náhled disky jsou v e-mailu původně objevila na Engadget na Po. 11.04.2011 16:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Microsoft Výbuchy Google Za nepravdivé tvrzení v soudních dokumentech

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4J6YY3OAOrA/Microsoft-Blasts-Google-For-False-Claims-In-Court-Documents:
recoiledsnake píše "Microsoft píše v blogu, že Google vědomě lhal u soudu, zatímco žalovat vládu USA přes jeho projednávání pouze implementací Microsoft. jsme dříve diskutovali Google vyhrál soudní příkaz proti ministerstva vnitra na to. Podle Microsoft náměstek generálního poradce David Howard, 'Google podal návrh na nařízení předběžného opatření soudu říkat třikrát v jednom dokumentu, který Google Apps pro vládu je certifikován podle FISMA. Google opakoval toto prohlášení na mnoha jiných místech stejně. Opravdu, za několik měsíců a jak nedávno jak dnes ráno, Google internetových stránkách uvádí, že "Google Apps pro vládu - nyní s certifikací FISMA." ... Takže si představte moje překvapení, když v pátek odpoledne, po nějakém zpoždění, některé příspěvky byly rozpečetěny soudu, přinejmenším z části . dispozici pro všechny vidět bylo prohlášení ministerstva spravedlnosti odporují Google o jednu ze svých základních nároků FISMA. ' Howard dále citovat stručný ministerstvem spravedlnosti (PDF), který říká, '... to vypadá, že Google je Google Apps pro vládu nemá FISMA certifikace.' "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Konec obsahu vlastnictví

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/I1jbutLDheM/The-End-of-Content-Ownership:
adeelarshad82 píše "V posledních týdnech společnosti jako Amazon, Sony, Google, Verizon, 24symbols a jiní začali valit ven 'tzv. cloud-based' obsahu vysílání a on-demand služby (nebo plány) pro filmy, hudbu a dokonce i knihy. videa na poptávka není nic nového, ani je streaming. rozdílem nyní však je, že společnosti jako Amazon, abys stream svůj vlastní obsah. Tento článek vrhá trochu světla na to, jak mrak, spolu s předplatným a on-demand služby, bude transformovat naše vnímání přístup k obsahu a vlastnictví. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Unikly dokumenty naznačují, Verizon Droid Incredible 2 bude svět telefonu

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/11/leaked-docs-suggest-verizon-droid-incredible-2-will-be-a-world-p/:
HTC Droid Incredible 2 pro Verizon není přesně bylo nejlépe střeženým tajemstvím v posledních několika měsících, a vypadá to, že některé ze zbývajících pár detailů o telefonu se nyní také uklizeno některé další unikly dokumenty, které získal Android Central. Za předpokladu, že jsou skutečně důvěryhodně, je to vypadat jako Incredible 2 bude svět telefon s oběma CMDA a GSM spojení, a že to bude chlubit nový 1,3 megapixelový front-čelí fotoaparát jít spolu s standardní 8 megapixelů střelec 'kolo zpět. Můžete si také zřejmě počítat na získání 16-megapixelový microSD kartu s telefonem, a zdá se, že používání 3G mobilní hotspot vás bude stát navíc 20 dolarů za 20 GB - i když Android bere na vědomí, že střední může být překlep. Zde je doufal, že Verizon konečně uklidí některé z těchto informací se spíše dříve než později.

Unikly dokumenty naznačují, Verizon Droid Incredible 2 bude svět telefonu původně objevila na Engadget na po. 11 duben 2011 15:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Android Centrální | Poslat | Komentáře

BlackBerry Bold 9930 Dotkněte se dostane do rukou-na léčbu, kompletní s výtahem hudbou (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/11/blackberry-bold-touch-9930-gets-the-hands-on-treatment-complete/:
Mají unikly specifikace a výukové video tě touha po více BlackBerry Bold pokrytí Touch? No, dnes je váš šťastný den, RIM-o-Philes, protože jsme dostali nové nějaké pohyblivé obrázky s reálným, živé lidské prsty dělá dotykovou obrazovkou dvou-krok na maličký displej next-gen Bold 9930 (kódové označení Montana). Ačkoli malý vzorek, záběry se potvrzují předchozí zprávy , že displej je poměrně citlivé, takže to by nemělo mít potíže s tím kapacitní konvertuje z těch, v optické trackpad vojska. Víme, BlackBerry svět a nové debut Tučně nemůže přijít dost brzy, takže se někteří self-uklidňující, zobrazení nové vid, a dýchat - budete mít své ruce na jednom než se nadějete.

Pokračovat ve čtení BlackBerry Bold 9930 Dotkněte se dostane do rukou-na léčbu, kompletní s výtahem hudbou (video)

BlackBerry Bold 9930 Dotkněte se dostane do rukou-na léčbu, kompletní s výtahem hudbou (video) původně objevila na Engadget na Po. 11.04.2011 15:25:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje N4BB | Poslat | Komentáře

Intel Atom Z670 vyjela Oak procesor stezka pro tablety

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/11/intel-rolls-out-atom-z670-oak-trail-processor-for-tablets/:
No, je to trochu minulost konce března , ale Intel má nyní konečně dostali oficiální s novým procesorem Atom Z670 na tablety, které byste mohl vědět lépe jeho Oak Trail codename. Postavena na 45nm výrobní proces, Z670 běží na 1.5GHz a slibuje svou podporu 1080p video s podporou Intel GMA 600 integrovaná grafická karta, a zároveň udržet spotřebu energie na minimum a umožňuje pro menší, tenčí a bez ventilátoru zařízení. Jak jsme viděli, je tu i spousta výrobců už zařadila do uvolnění zařízení založené na procesoru, Intel a říká, že můžeme očekávat, že více než 35 "inovativní tablet a hybridní konstrukce" od likes Fujitsu, Lenovo, Razer a Viliv v průběhu roku 2011. A co víc, Intel také využila příležitosti a dráždit své příští generaci 32nm Cedar Trail platformu, která bude chlubit na svém Developer Forum v Pekingu, pověst, že to umožní "nové vlny s pasivním chlazením, chladné a tiché, elegantní a inovativní netbooky , "entry-level desktopy a all-in-one designech." Celou tiskovou zprávu se po přestávce.

Pokračovat ve čtení Intel Atom Z670 rolích Oak procesor stezka pro tablety

Intel Atom Z670 vyjela Oak Trail procesor pro tablety původně objevila na Engadget na po. 11.04.2011 14:27:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CNET | | Poslat | Komentáře

NYPD Anti-terorismus kamery používané pro mnohem více

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KynVfgraljc/NYPD-Anti-Terrorism-Cameras-Used-For-Much-More:
Anonymní čtenář píše s výpisem z NY Times:. "Policejní oddělení je rostoucí síť licence-talířové-čtení kamery byla transformace investigativní práci Ačkoli zobrazovací technologie byla koncipována především jako protiteroristické nástroje, přítomnost kamery '- všechny ty soubory bedlivým dohledem, který nikdy Zdá se, že blikat. - má pomáhal v nejrůznějších tradičních vyšetřování trestných činů ... 'Věděli jsme, že jít do toho, že by jiné zjevné výhody,' řekl pan Browne o použití čtenářů podnětu. 'Je zřejmé, že konvenční zločinu je mnohem běžnější, než je terorismus, a tak není divu, že oni by měli prospěch, častěji, v konvenční boje proti trestné činnosti než v terorismu.' "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


SSL a budoucnost pravosti

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4gxrqdsuyeI/SSL-and-the-Future-of-Authenticity:
Anonymní čtenář píše: "Došlo k rostoucí příliv podpory pro nahrazení SSL certifikát úřady s alternativní mechanismus k prokázání totožnosti. Moxie Marlinspike, bezpečnostní výzkumník, který opakovaně zveřejněno útoky SSL, napsal důkladný kus o otázky bychom měli se ptát, jak jsme se kupředu, a naléhavě žádá silné upozornění na přijetí DNSSEC pro tento úkol. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Velebení pro Groklaw

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2vPE157nHDo/Eulogy-For-Groklaw:
akgraner píše "Když jsem se dostal až dnes ráno, zpravodajství bylo po všem Facebooku a volného místa software novinky: Groklaw, web, který byl vlivný ve věcech SCO právní, zastaví zveřejnění na 16. května Je to zpráva, že jsem slyšel s rozhodně. smíšené pocity. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Sony pouzdro proti geohot bylo osídleno

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ll5XC_wZekc/Sonys-Case-Against-Geohot-Has-Been-Settled:
matt_gaia píše "Podle Sony Computer Entertainment America, oni dosáhli dohody s geohot (George Hotz), kde Hotz vydal souhlas s trvalý příkaz, ale stále popírá jakékoli špatný-dělá v celé záležitosti. Sony řekl, 'Naše motivace pro čímž se tento spor měl chránit naše duševní vlastnictví a naše zákazníky. Věříme, že toto vypořádání a trvalý příkaz dosažení tohoto cíle. '"Zajímalo by mě, jestli bude pokračovat Anonym s jejich anti-kampaně Sony.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Plány Facebooku k zobrazování reklam na webové stránky

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4ItbX_CPJOo/Facebook-Plans-To-Show-Ads-On-Websites:
Anonymní čtenář píše "Facebook se chystá přímo konkurovat Google pracuje na aktualizaci pro své reklamní platformy. Facebooku bude nabízet webmastery umístit facebook reklamy na svých internetových stránkách."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Windows 7 uzavírá mezeru s XP, se chystá ukrást top podíl na trhu v tomto měsíci

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/11/windows-7-closes-gap-with-xp-is-poised-to-steal-top-market-shar/:
Jak nedávno jak před rokem, Windows XP byl šéf počítačů v USA s podílem na trhu 43,1 procenta. Ale to je rychle se měnící. StatCounter ukazuje, že zatímco Mac OS X se plíží se lehce a Windows Vista pokračuje ve své pochod smrti, Windows 7 je na vzestupu, stále nedohání trusty ole 'XP. Minulý měsíc, XP podíl klesl na 32,17 procenta, zatímco Windows 7 hranami až o 30,84 procenta, přičemž posledně chystá předjet XP - něco hodně-pomlouval Vista nikdy neudělal . A pokud brzy čísla mají být věřil, je to už stalo: StatCounter říká, že za první týden v dubnu Windows 7 podíl (mezi desktopy, přinejmenším) činil 31,71 procenta, ve srovnání s XP 31.56. Ať tak či onak, zdá se Microsoft přesvědčil spotřebitele, že je to konečně bezpečný pro upgrade .

Windows 7 uzavírá mezeru s XP, se chystá ukrást top podíl na trhu v tomto měsíci původně objevila na Engadget na Po. 11.4.2011 11:26:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TechAbsolute , Royal Pingdom | zdroje StatCounter | Poslat | Komentáře

Olion je Moov zachytil na video zářil iPhone k televizoru pomocí trochu WHDI a spoustu magie

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/11/olions-moov-caught-on-video-beaming-an-iphone-to-a-tv-using-a-l/:
Olion je Moov zachytil na video zářil iPhone k televizoru pomocí trochu WHDI a spoustu magie
Chubby DIY IPAD případech stranou, tam není příliš mnoho možností, pokud chcete, aby video bezdrátově z mobilního zařízení na zeď-mount TV. Moov z Olion je jedním z mála, ale bohužel to ve skutečnosti neexistuje zatím. Nenechte se shozen tím, jméno sdílelo to s čelní sklo-nasedl na GPS , jedná se o baterie-balení pouzdro pro iPhone. Slot a jeden z vás v reálném čase, bezdrátový přenos dat na WHDI -kompatibilní přijímač. Rozlišení videa je reálné na 1024 x 768, zatímco latence je řekl, aby byl menší než 1 ms až 30-stop v dosahu. To je dost rychlý, aby si své Need for Speed ​​na, jak je znázorněno po přestávce, zatímco interní baterie je řekl, aby byl dostatek šťávy na tři hodiny streamování videa. Olion nemá datum odeslání, nebo cena na mysli právě teď, stále hledá partnery výrobního druhu. Pokud máte potřebné výrobní prostředky možná by to mohlo být zápas v křemíku - a v lásce.

[Díky, Aviram]

Pokračovat ve čtení Olion je Moov zachytil na video zářil iPhone k televizoru pomocí trochu WHDI a spoustu magie

Olion je Moov zachytil na video zářil iPhone k televizoru pomocí trochu WHDI a spousta magie původně objevila na Engadget na po. 11 duben 2011 11:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje OlionTechnology (YouTube) | Poslat | Komentáře

SCEA vs geohot: Sony vítězí ne-zcela bezchybný vítězství

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/11/scea-vs-geohot-sony-wins-a-not-quite-flawless-victory/:
No, po všem řečem o Tros , tweets, a YouTube informace o uživateli , zdá se, že SCEA vs geohot spor přišel poněkud jednotvárný závěr. Podle Playstation Blog Sony, případ byl vyřešen, a Hotz se dohodla na trvalý příkaz, která mu brání šíření jeho útěk z vězení PS3 hack někdy znovu. Samozřejmě, když toto řešení má zastrašit muž, který udělal první distribuci skutek, útěk z vězení je džin z lahve, a žádný soud, aby nikdy nemůže dát to zpátky.

[Díky všem, kdo poslal to v]

SCEA vs geohot: Sony vítězí ne-zcela bezchybný vítězství původně objevila na Engadget na po. 11.04.2011 12:18:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Playstation Blog | Poslat | Komentáře

Google Chrome Kusy načítání stránek V Half w / SPDY

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sHY3h2DYcXg/Google-Cuts-Chrome-Page-Load-Times-In-Half-w-SPDY:
Anonymní čtenář píše: "Zdá se, že Google má tiše implementovala SPDY HTTP náhrad v Chrome (dobře jsme věděli, že), a její webové stránky. Všechny její internetové stránky byly nedávno aktualizovány s SPDY funkcemi, které řešení některých otázek latence HTTP. Výsledek? Google říká, že pageload časy byly řez asi na polovinu. SPDY bude open source, takže tam je nějaká naděje, že ostatní výrobci prohlížeče přidá SPDY stejně. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.