sobota 15. ledna 2011

ViewSonic V3D241wm, počítačový monitor s 3D technologií

Zajímavé novinky pohlížet http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ViewSonic nechce zůstat pozadu a představil nový monitor, který nabízí módní technologie v tomto okamžiku, 3D.

V3D241wm ViewSonic nabízí 24-palcový LED panel s latenci 2ms, 300 cd jasu, kontrastu 20.000.000:1 a 120Hz obnovovací frekvenci, frekvence v závislosti na výrobci, aby si obsah pomocí 3D polarizační brýle dodaný s tímto monitorem.

V tuto chvíli nevíme, jakou cenu bude v eurech, ale ve Velké Británii prodává za cca 330 liber, což při zachování současného tempa by bylo asi 376 eur, ale nemůžeme to cenu, když to přijde, aby byl prodán ve Španělsku.

Více | Viewsonic

Chcete-li Google Push WebM S IE9, Safari Pluginy

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CfnOL_CaJqA/story01.htm:
surveyork píše s touto "novou kapitolu v Google prohlížeč války 'v obraně své rozhodnutí vytáhnout H.264 z HTML5 Chrome ukázal, že to bude klást z WebM pluginy pro Internet Explorer 9 a Safari. Očekávám žádnou oficiální podporu od společnosti Apple nebo Microsoft Google plánuje vyvinout rozšíření, která by náklad jeho self-vlastnil video kodek. Ne harmonogram byl dán. ' Takže Google dostane začal s jejich plánem na World-Wide nadvládu WebM. Budou poskytovat WebM pluginy pro prohlížeče s H.264-pouze lize, tak v praxi, budou všichni starosta prohlížeče mají podporu WebM-jedna cesta nebo jiný. Machiavellian tah? "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Crytek hledá IOS vývojáři, opouští nás hádat důvod

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/15/crytek-seeking-ios-developers-leaves-us-guessing-at-the-reason/:
Zajímá vás, a byla schopná vyvinout "komplexní, integrovanou iPhone / IPAD aplikace"? Crytek bude chtít slyšet od vás, pak jako autor CryENGINE má tento týden inzeroval svůj záměr skok do sadu Apple známý jako IOS přes inzerát. Je smutné, že neexistuje žádný přímý zmínka o mobilní verzi Crysis, i když vzhledem k omezenému rozsahu aktivit Crytek, firma je jasně snaží rozvíjet buď IOS hru nebo hru společník app. Až na požadavky pracovního místa, "preference", část je také svítící, neboť seznamy Android a Windows Mobile rozvoj odborných znalostí - potenciálně naznačuje, že bez ohledu na developera vede IOS poplatek by pak přechod k podání Crytek zboží na jiné hlavní mobilní platformy. Ahoj, pokud Unreal Engine může být nacpaný uvnitř iPhone, proč ne CryENGINE?

Crytek hledá IOS vývojáři, opouští nás hádat důvod původně objevila na Engadget na so. 15 leden 2011 17:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Joystiq , rozvíjet | zdroje Crytek | Poslat | Komentáře

Happy 10. výročí na Wikipedii

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/An1vIN3_zkM/story01.htm:
Greg píše "Wikipedia, online encyklopedie, kterou může každý upravovat, nejprve zahajoval 15. ledna 2001. Dnes, webové stránky je tedy 10 let. Chcete-li oslavit své 10. výročí, Wikipedia je hosting asi 400 konferencí a strany po celém světě. V Tradiční Wikipedia styl, jsou události pořádá své komunity uživatelů. Po desetiletí růstu, Wikipedie je důležitým zdrojem informací pro miliony témat a zůstává mezi internetu top 10 nejnavštěvovanějších webů. Má přes 400 milionů čtenářů každý měsíc a má velmi nízký rozpočet na webových stránkách jeho velikost:. pouhých 20000000 dolarů Téměř všechny jeho příjmy pocházejí z darů Ve své poslední fundraising tlačit, organizace viděl 500.000 uživatelů darovat 16.000.000 dolarů "..

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Člověk zjistí, brýle bez 3D-tech v mrknutí oka (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/15/man-discovers-glasses-free-3d-tech-in-the-blink-of-an-eye-video/:


Kdo má dva palce a potřebuje brýle vidět 3D? Není to chlap! Francois Vogel to vymyslel způsob, jak odstranit ty otravné brýle z rovnice, a on je připravený převrat stereoskopické průmyslu navždy. Jasně, budete potřebovat monitor s obnovovací frekvencí 120Hz, ale to je nezbytným předpokladem těchto dnech v každém případě, a zbytek je sladká, lepkavá omáčka klenutými přímo do očí. Získejte obhlédnout na hru-měnící se technologie ve videu výše. Už nikdy nebudete dívat na 3D stejným způsobem znovu, slibujeme.

[Díky všem, kdo poslal to v]

Člověk zjistí, brýle bez 3D-tech v mrknutí oka (video) původně objevila na Engadget na so. 15 leden 2011 15:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Kotaku | | Poslat | Komentáře

Arx Fatalis Aktualizováno, povolený pod GPL

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/OfR3y2sJQGc/story01.htm:
Kevin Fishburne píše: "Podle WTF Dragon na Ultima Aiera, 'dlouhé a krátké: Arkane Studios vydali, co se pravděpodobně bude poslední patch pro jejich Ultima Underworld-inspiroval hry (která, opravdu, oni pokusili se licence jako třetí zápisu do tohoto seriálu), Arx Fatalis. Mají také vydal zdrojový kód hry. To je pravda, že kompletní zdroj Arx Fatalis je k dispozici ke stažení. ' Readme konstatuje, že původní hra instalaci je nutné s cílem hrát sestavené hru, protože datové soubory jsou samozřejmě stále podléhá autorským právům. Linux potřebuje dobrý dungeon crawler FPS, když kód bude potřebovat sakra hodně vyčištění jak je to VC8 / 9 projektů a používá DirectX (ugh. ..)."

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Pojem Inkoust je Adam Android Tablet řekl na loď Tento týden

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/e5lcQsbJkvo/story01.htm:
junaidslife86 píše se zprávou, že pojem "Ink Android tablet dostal regulační Go-Ahead, od amerických úřadů, a měl by být brzy dopravy. Z článku: "To je pravda, po několika zpoždění malé startu bude nakonec kondenzovat jeho občas mlžný molekul do pevné desky na přepravu tablet začíná 'kolem středa' po hardware přijme jeho FCC tetování tablet dost dobré si vydělat Best of. CES 2011 čestné uznání na akci naprosto zaplaven tablety z kdo je kdo společností spotřební elektroniky. Zatímco naše první dojmy z výrobní jednotky byly pozitivní, že jsme odkládá vydání konečného rozsudku, dokud jsme měli možnost hrát úplné přezkoumání. " Pojem Ink rys, který chytne většina pozornosti se zdá být volitelné Pixel Qi obrazovce, Brad Linder z Liliputing má hands-na video se zařízením z CES, která (i přes špatné světelné podmínky), ukazuje, že obrazovky v akci.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




NVIDIA GPU vadný notebook osídlení začíná platit ven, váš soubor oprav a úhrady pohledávek teď

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/15/nvidias-faulty-laptop-gpu-settlement-starts-paying-out-file-yo/:
Mám starý Dell, HP nebo Apple notebook sedět s vadným NVIDIA GPU ? Společnosti konečně připraven k její náhradě. Že navrhované třída-akční osídlení od konce loňského roku byl schválen soudem v Kalifornii a společnosti s žádostí o, výměny opravy a náhrady na specificky-určený webové stránky až do 14.března. Pokud máte postižené Dell nebo Apple MacBook Pro, můžete získat vadné čipy vyměněny bezplatně, zatímco HP majitelé získat zcela nové náhradní počítač, i když s ohledem na možnosti rozpočtu jsou Compaq Presario CQ50 nebo ASUS Eee PC T101MT , můžete být lépe prodávat své staré díly na eBay. A konečně, pokud jste již zaplacené, aby si své složky a nahrazuje dokumenty dokázat, mohli byste být schopni získat vrací - NVIDIA zřídit 2 milionů dolarů bazénu musí být rozdělena mezi všechny tyto náhrady. Naleznete vše, co potřebujete na níže uvedené odkazy.

[Díky, Kalyan]

NVIDIA GPU vadný notebook osídlení začíná platit ven, váš soubor oprav a úhrady pohledávek nyní původně objevila na Engadget na so. 15 leden 2011 14:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje NVIDIA vypořádání | Poslat | Komentáře

Hvězdy zůstávají na svých obvyklých místech; Lidé Panic

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yXy1HOPZzlQ/story01.htm:
asheller píše "Star Tribune nám říká, znamení zvěrokruhu se posunuly. zemského zakolísání posunulo značky, nové něčí bylo přidáno a mnoho z nás změnilo označení. Formálně Rak, jsem prý byl aktualizován na Gemini a nyní jsem si vzal k Ophiuchus, nové označení. Co Files znamení? nový Zodiac graf je docela zajímavé. " Zde jsou některé neocenitelné reakcí na tento vývoj nebeské. Tak dlouho, jak čínského zvěrokruhu je nedotčena, budu ještě schopen přesně soudit lidi podle toho, kdy se narodili, tak prosím uveďte v komentáři vaše (nové) podepsat a rok narození zvířat, takže budeme moci vědět, kde jste pochází.

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.




Bude půjčovnami automobilů ding vás při vrácení polovinu-zpoplatněn elektrická vozidla? Enterprise nebude.

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/15/will-rental-car-companies-charge-you-for-returning-half-charged/:
Zde je ostuda ve více cestách než jeden. Začátkem tohoto měsíce, Enterprise Rent-A-Car oznámil , že to bude brzy nabízet pro Chevrolet Volt ve společnosti Mark Christopher Auto Center v Ontariu, Kalifornie, a my se důvodně předpokládat, že nájemce nejlépe pozor na jakékoli nepředvídané náklady, které mohou vzniknout z jeho vrácení s mrtvým (nebo blízko-mrtvý) skrýš baterií. Pro každého, kdo má pronajal benzínu-poháněl automobil v minulosti skóre, budete vědět, že vrácení bič s palivovými nádržemi, které je jen 90 procent plné nebude úplně rozseká ji, a budete se zasekl ponying se na váš dohled . Naštěstí - alespoň Enterprise - podobný příplatek nastavení nebude aplikován na elektrických vozidel. Lisa Martini, mluvčí pro podnikání, dostal do kontaktu s námi, aby vyjasnila oblečení plány, a jsou to šokujícím způsobem spotřebitele-přátelský:
"[Enterprise] nehodlá účtovat zákazníkům za podání zpět EV bez plné nabití. Enterprise je instalace dobíjecích stanic v místech, která bude nabízet EV, a plánuje účtovat vozidla, jakmile oni jsou se vrátil."
To v podstatě to shrnuje alespoň jedné velké půjčovny, a my můžeme jen doufat, že všichni ostatní vydává podobné záměry před jejich účetní zveřejnit něco o opaku. Moc lidi, co?

Bude půjčovnami automobilů ding vás při vrácení polovinu-zpoplatněn elektrická vozidla? Enterprise nebude. původně objevila na Engadget na so. 15 leden 2011 12:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Engadget Podcast, žít v 2:30 PM EST!

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/15/the-engadget-podcast-live-at-2-30pm-est/:
To bylo drsné týden po CES, plné oslabující nemoci a Verizon iPhone. Myslíme si, že máme to skoro pod kontrolou, nicméně, tak doufáme, že budete s námi na této speciální edice Víkendový Podcast. Podívejte se na proud a chat po přestávce, budeme si váleli 14:30 EST. To je, když nikdo z nás zemře dříve.

PS A nezapomeňte, že Ustream má Android a iPhone klienty stejně, pokud jste mimo a kolem, a nemůžete připojit se na Flash-založené zábava níže.

Pokračovat ve čtení Engadget Podcast, žít v 2:30 PM EST!

Engadget Podcast, žít v 2:30 PM EST! původně objevila na Engadget na so. 15 leden 2011 12:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

USA Zápisy Virtuální plotu podél mexické hranice

Zajímavé novinky pohlížet http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lyAzU87262M/story01.htm:
Pickens píše "Arizona republika hlásí, že federální vláda oficiálně zrušila svůj multibillion-dolar plánu vybudovat virtuální plot podél hranice s Mexikem, jak vnitřní bezpečnost Janet Napolitano zveřejněny v kongresových briefing, že program známý jako SBInet stála příliš mnoho a dosažení příliš málo. 'SBInet nemůže splnit svůj původní cíl poskytnout jednotný, integrovaný border-bezpečnostní technologické řešení,' říká Napolitano. Boeing byl najat v roce 2006 k rozvoji systému na základě tří-leté spolkové smlouvu s prognózy nákladů na plné budovat -out jak vysoce jak 8 miliard amerických dolarů, ale snahy byly sužovány průtahy, závady, navýšení rozpočtu a Kongresu kritiku. Napolitano nařídil cla a ochranu hranic zahájit skromnější a geograficky míru intenzity používání SBInet prostředků a stávající technologie, jako jsou mobilní-sledovacích systémů , bezpilotní letadla, tepelně-zobrazovací zařízení a dálkový dohled s-video na osvědčené prvky SBInet včetně stacionárních radar a infračervený senzor-věže. SBInet cena skoro $ 1 miliarda pro rozvoj podél 53 mil na hranicích Arizony. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.