čtvrtek 10. března 2011

OpenSUSE 11.4 Vydáno

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zuBjp_Xd3pg/OpenSUSE-114-Released:
MasterPatricko píše s dobrou zprávou z SUSE: '. "Jsme hrdí na to, oznamuje uvedení 11,4 v openSUSE tradice přináší nejnovější technologie při zachování stability 11,4 vydání přináší významná zlepšení spolu s nejnovější aplikace zdarma Software V kombinaci s. Vzhled nových projektů nástroje a služby v okolí vydání, 11,4 značky prezentace růstu a vitality na projektu openSUSE! ' Toto vydání je nyní k dispozici (přímý download a bittorrent) jako instalovatelný DVD nebo KDE / Gnome LiveCD obrazy, stejně jako bytí instalovatelné přes síť nebo jako živé upgrade z předchozí verze openSUSE. Mezi hlavní výhody patří Linux kernel 2.6.37, lepší balíček vedení, SC 4.6.0 KDE, Gnome 2.32 s náhledem Gnome 3, Firefox 4.0, 3.3.1 LibreOffice, a debut kolejových uvolnění projekt Tumbleweed. 11,4 obrazy jsou také již k dispozici pro přizpůsobení na SUSEstudio, a můžete postavit si vlastní balíčky pro 11,4 a další GNU / Linux distribucí na openSUSE Build Service. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Clearwire CEO Bill Morrow odstoupí

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/10/clearwire-ceo-bill-morrow-resigns/:
Citovat "osobních důvodů", Clearwire šéf Bill Morrow má poměrně náhle odstoupil z jeho pozice jak ve funkci generálního ředitele a ředitel výkonné rady. Výměna ho na prozatímním základě bude John Stanton, současný předseda představenstva a bývalý generální ředitel společnosti VoiceStream (společnosti, které znáte lépe jako T-Mobile USA). Teď je to žádným tajemstvím, že Clearwire bylo pod trochu bolesti v poslední době - to je osekat své ambiciózní plány růstu a odloženy jeho maloobchodní strategii , nemluvě o skutečnosti, že 4G partner Sprint byl viděn pitky s oběma LightSquared a T-Mobile Poslední dobou - tak to dá rozum, že Morrow může měli trochu pomoci je ukázány dveře. Postupujte podle přestávka na plný Clearwire tisková zpráva.

Pokračovat ve čtení Clearwire CEO Bill Morrow odstoupí

Clearwire CEO Bill Morrow odstoupí původně objevila na Engadget na Čt. 10.3.2011 16:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

EADS Půjčovna Vyrobeno z oceli-síla Nylon

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Pk-y8vhwUlU/EADS-Bicycle-Made-of-Steel-Strength-Nylon:
Zothecula píše "Inženýři z křídla Bristol Evropské Aeronautic obrana a společnost prostoru (EADS), oznámila vývoj prvního kolo používat doplňkové Layer Zpracovatelský průmysl (ALM) technologie. Výrobní proces zahrnuje 'rostoucí' komponent z jemného nylonu prášek , podobný v pojetí k 3D tisku. Řekl, aby byl jak silný jako ocel, je konečný produkt prohlašoval, že obsahuje pouze zlomek výchozí materiál používaný v tradiční obrábění, a tento proces vede k mnohem méně odpadu. Také má potenciál se výroba přesně, kde komponenty nebo produktu je potřeba, místo toho, protože se omezují na závody často nacházejí velké vzdálenosti. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Nový útok může zakázat telefonů prostřednictvím SMS

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Pwe2rfa7IT0/New-Attack-Can-Disable-Phones-Via-SMS:
Trailrunner7 píše "pár zabezpečení výzkumných pracovníků z Německa demonstroval několik technik na konferenci CanSecWest tady středu, že jim umožní vzdáleně restartovat, vypnout, nebo dokonce zcela zakázat mnoho populárních mobilních telefonů s SMS zprávami. Techniku, která Nico Golde a Collin Mulliner diskutoval se opírá o zřízení sítě GSM a odesláním speciálně vytvořeného SMS zpráv na mobilní telefony. dvojice ukázal video ukázka telefony od celé řady výrobců, včetně LG, Sony Ericsson, Nokia a další restartu, zmrazení a obecně působí šupinatá po obdržení vytvořený SMS poslali. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Flash-k-HTML5 Translator: chytrý, ale není hezká

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7M5u1_I_zPU/Flash-to-HTML5-Translator-Smart-But-Not-Pretty:
snydeq píše "Závažná výjimka je Neil McAllister bere první pohled na Wallaby, Adobe experimentální nástroj pro transformaci Flash obsahu do HTML5, a najde nástroj, zajímavý nápad s malou ještě co nabídnout. 'Wallaby inženýři učinili správná rozhodnutí při navrhování nástroj, ale Co vy vlastně dostat při převodu projektu Flash HTML5 jsou velmi omezené, 'McAllister píše, z velké části proto, že mnoho Flash funkce nejsou podporovány, takže vývojáři přidávat vlastní interaktivitu s jQuery. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


1,2 milionu dolarů užitku MS bodů přijatých po Hackeři zjistit kód algoritmu

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/E3n6i26BVQ4/12-Million-Worth-of-MS-Points-Taken-After-Hackers-Figure-Out-Code-Algorithm:
Uložit a Konec blogu uvádí, že skupina hackerů přišel na to, algoritmus za soubor propagačních kódů, které byly každý vyměnit za 160 bodů ČS, měny používané na Xbox Live. Citovat: "A člověk by se jen sedět a aktualizovat znova a znova a dát dohromady 160MSP kódy Ne každý kód bude fungovat, ale většina by začala místo na 404 kvůli rušné Pokud máte užší svazky... k pirátství komunitu, můžete najít program získat kódy pro vás. ... Tato metoda se trochu víc práce z uživatelů, ale to bylo ještě dostatečně jednoduché pro 12 let přijít na to. ... Microsoft zjistil o tomto využití a zastavit okamžitě, ale internet piráti ještě dost času, aby ukrást 1,2 miliony dolarů v hodnotě Microsoft body. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Král chce prodat Z rádia Ham

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/oqt1pUoFAqM/King-Wants-To-Sell-Out-Ham-Radio:
Anonymní čtenář píše "rep. Peter King (R-NY), předseda Sněmovny vnitřní bezpečnostní výbor, zavedla HR 607, 'širokopásmové připojení pro záchranářů zákona v roce 2011,' který byl uváděn do domu pro energetiku a obchod výboru (který se zabývá telekomunikační legislativy). návrh zákona by vytvořil celonárodní veřejné bezpečnosti širokopásmové síti pomocí tak-zvané 'D-Block' spektra v rozmezí 700 MHz pro veřejné použití bezpečnosti. Ale platit za to, že chce prodat 420 do 440 MHz, v současné době značně používané armádou, satelity a amatérské rádio operátory. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


V ISK We Trust: <em>EVE Online</em> IskBank Vystaveno

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/07M3OmErKnA/In-Isk-We-Trust-the-emEVE-Onlineem-IskBank-Exposed:
riverni píše "Eva News 24 je spuštěna pár článků odkrytí lukrativní 'black-trh' existující v EVE Online, sci-fi tématikou jeden-server MMORPG. celkovém rozsahu akce bere dech. Ačkoli existují právní cesty, jak výměna reálném světě měny v-herní měně, na černém trhu, a to především tažen botters (uživatelé, kteří využívají automatizované makra provádět rewardable úkoly ve hře), zůstává silný. Jeden článek referuje o tom, jak Iskbank.com z přibližně 290.000 dolarů v prodeji během 10,5-měsíční období. Tyto údaje nezahrnují prodeje uskutečněné prostřednictvím jejich sesterské stránky, Eveisk.ru a ano, to jsou americké dolary. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


DNA testování Navržen pro všechny Felony zatčení v Novém Mexiku

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gTbfZMnWYKA/DNA-Testing-Proposed-For-All-Felony-Arrests-In-New-Mexico:
Hugh Pickens píše píše "AP hlásí, že návrh na rozšíření testování DNA, aby někdo zatčený za zločin v Novém Mexiku složila státní House, rozšíření z roku 2006 stát právo vyžadovat vzorky DNA z těchto zatčených některých násilných těžké zločiny, jako je vražda, únosu a sexuálních trestných činů. 'Musíme mít donucovací nejlepší možné nástroje k předcházení trestné činnosti a odsoudit zločince, a vyžadují vzorky DNA od těch, zatčený za těžké zločiny, je prostě moderní-denní ekvivalent otisků prstů,' říká guvernér Susana Martinez. rámci opatření , které již byly přijaty v tuctu států, podezřelých 18 a starší budou muset poskytnout vzorky DNA - z stěr, například - když jsou rezervovány vězení pro jakýkoli zločin, jako podporovatelé říká rozšířené testování může pomoci předcházet trestné činnosti, ale. oponenti tvrdí, testování porušuje její právo na soukromí a může způsobit, aby se policie zatkne o záminku k získání vzorku DNA. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Proč muži nemají smyslové Vousy a ostnatý genitálie

Zajímavé novinky na url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZbsvKdL8Cts/Why-Men-Dont-Have-Sensory-Whiskers-and-Spiny-Genitals:
sciencehabit píše: "Většina mužských savců ovládat penis pokryté ostny z keratin, ze stejného materiálu, která tvoří nehty, aby vymést spermií konkurence ', a dráždit samice do ovulace. Dokonce i šimpanzi, naši nejbližší příbuzní, mají trny penisu. Tak proč ne 't muži? Nová studie naznačuje, že tato funkce zmizela kvůli kus DNA, která zmizela po naší evoluční odlišnost od šimpanzů. výzkumníci poznali jinou DNA vypuštění, které mohou přispět k lidem' větší mozek. "

Přečtěte si více o tomto příběhu na Slashdot.


Dům podvýboru hlasů blokovat FCC pravidel síťové neutrality

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/10/house-subcommittee-votes-to-block-fccs-net-neutrality-rules/:
Mohou čelit těžký boj s ohledem na čísla v Senátu (nemluvě demokratické prezidenta), ale to nevypadá jako dům republikáni budou změkčování svůj nesouhlas s FCC nové síťové neutrality pravidla v dohledné době. Na základě úplného hlasování o změně výdajů zákona ve Sněmovně reprezentantů minulý měsíc (které právě zemřel v Senátu se včera), House obchodu podvýboru pro komunikace a technologie má nyní schválil nové opatření, že pokud to nakonec přijat, by zcela převrátit FCC stanovila nová pravidla. Opatření nyní míří do výboru pro energetiku a obchod, ale jako dříve, je nepravděpodobné, že cokoli změní v Senátu i když nakonec přechází v plný dům - to jistě nezastaví odpůrci pravidel z pokusu, ačkoli.

Dům podvýboru hlasů blokovat FCC síťové neutrality pravidla původně objevila na Engadget na čt. 10 březen 2011 12:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Wall Street Journal | Poslat | Komentáře

Vlastní-vyrovnávání Domo-kun WobblyBot vypadá opilá, nebude převrhnout (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/10/self-balancing-domo-kun-wobblybot-looks-drunk-wont-tip-over-v/:
Může vypadat jako on měl několik důvodů příliš mnoho bomb, ale tento animovaný japonský superstar je vlastně postavena tak, aby pohybují kolem. Domo-kun WobblyBot k nám přichází prostřednictvím východní Geek a používá relativně jednoduché kyvadlo, se nachází na čepu nápravy, aby vyrovnávací bot z převrácení. Stejně jako v případě s děrováním klauny, spodní část WobblyBot je výrazně těžší než horní, sloužící jako protiváha k udržení rovnováhy. To také sportovní DC Převodové motory a dva D buňky, a, jak jeho tvůrce poukazuje, můžete přizpůsobit své ulity, aby své oblíbené kreslené postavičky opilý zacházení - hyphy Hello Kitty někdo? Podívejte se na zdrojový odkaz, aby se WobblyBot své vlastní, ale jen po smát video těsně pod přestávce.

Pokračovat ve čtení Vlastní-vyrovnávání Domo-kun WobblyBot vypadá opilá, nebude převrhnout (video)

Vlastní-vyrovnávání Domo-kun WobblyBot vypadá opilá, nebude převrhnout (video) se původně objevila na Engadget na čt. 10 březen 2011 12:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Počítačový pirát Miniaplikace | zdroje Východní Geek | Poslat | Komentáře